Hotel
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥


Témanyitás ✥ Hotel •• Szomb. Júl. 15, 2017 10:32 pm

****
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Hétf. Jún. 25, 2018 2:12 am

Emily

Nem ébredtem kellemesen, mert a mobilom csörgése eléggé hangos így korán reggel. Kómásan, még ki sem nyitottam a szemeimet, amikor kitapogattam a telefonom a szekrény tetején. Azt se látom, hogy ki hív, nem is érdekel, de gondoltam elküldöm a fenébe. Nyitnám ki a számat, amikor az egyik emberem beleszólt, hogy épp a reptérhez közeli hotelbe látta Emilyt bemenni. Azt se tudtam, hogy miről beszél, de kinyitva a szemeimet, nem volt ő sehol, de ez nem jelent semmit.
Leraktam, majd felkeltem és kisétáltam a szobából, végig a nappaliba, majd a konyhába és a fürdőbe is benéztem. Tényleg elment? Mi a fenét akar egy hotelben a reptérhez közel? Csak ekkor pillantom meg a cetlit a kulcsomnál, mikor a szobám felé megyek. Látom, hogy mit írt le és menten ideges leszek. Már megint mi ez a hiszti?
Bemegyek a szobámba és felöltözök, majd a kocsi kulcsomat felkapva, kiviharzok az ajtón.

Nem vagyok boldog, de próbálok nyugodtan vezetni, mert nem hiányzik nekem, hogy a zsaruk gyorshajtásért lekapcsoljanak. Mikor megérkezek az emberem autójához sétálok.
- Helló Főnök. Itt vagyok, amióta megérkezett, de nem jött még ki. - Jelent nekem, de nem ez érdekel. Vagyis ez is.
- Ment fel valaki hozzá? - Azt hiszem ettől a kérdéstől görcsbe rándul a gyomrom. Én nem akarom azt hallani, hogy valakivel éppen elvan...
- Nem tudom. Azt nem néztem. Ki-be járkálnak az emberek. Elképzelhető... - Kapom el a kabátja szélét és elég durván kihúzom az ablakon.
- Ennél amatőrebb munkát még nem láttam... - Sziszegem neki, az biztos, hogy ezt nem fogja megúszni. Elengedem, majd a hotelbe sétálok és meg sem állok, csak követem a számokat. A második emeletre érek fel, ahol elkezdem keresni a 245-ös szobát. Amint megvan, az ajtó félfának támaszkodva dörömbölök. Nem bírok megnyugodni, és a szívem is baromi gyorsan kezdett el dobogni, mert félek attól, hogy esetleg mást látok az ágyban.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Vas. Júl. 01, 2018 10:07 pm

Fogalmam sincs, hogy mikor aludhattam el. Egy ideig csak feküdtem az ágyamon, némán, a plafont bámulva. Azt eszembe jutott, hogy ez nem is az én ágyam. Egy idegen ágy, ami üres.
Eljöttem, mert el kellett jönnöm. Már teljesen összezavarodtam, de nem csak a fejemben, hanem úgy teljes egészében, mert nem tudom mit higgyek. Ez a hullámzó viselkedés Deantől megőrjít lassan, és nem tudom a helyén kezelni a dolgokat.
Egyszer úgy viselkedik, mintha tényleg együtt lennénk, majd a következő pillanatban lekezel, vagy úgy tesz velem is, mint bármelyik más lánnyal. Legalább is remélem ,hogy viselkedés terén csak, mert azt már épp ésszel nem tudnám kibírni, ha ne adj isten még le is feküdne mással.
Szóval nem tudom mikor nyomott el az álom, vagy mikor is kelt fel a nap. Nem teljesen rémlik nekem. Mikor kimentem belenézni a tükörbe valahogy nem ismertem magamra. Így festene egy összetört nő? Még akkor sem néztem ki ennyire szarul, amikor gyerekkoromban összeomlott körülöttem minden. És most tessék itt állok, és nem tudom mihez kezdjek. Semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy elköltözzem Deantől, nekem ez így tökéletesen megfelelt. Lehet, hogy hiba volt keverni a munkakapcsolatot minden mással, de az csak úgy jött. Nem kényszer volt, nem erőszak, semmi egyéb, csak úgy jött, és állandó jelenséggé vált számomra.
Jobb lesz, ha letusolók, és kitisztítom a fejemet, talán az segít majd ésszerűen gondolkodni. Fogalmam sincs, hogy meddig álltam a víz alatt, amikor kifelé jövet dörömbölést hallottam. Először az jutott eszembe, hogy ki a fene lehet, de gyorsan leesett a tantusz, hogy csak is egy valaki, és ezzel a valakivel most nagyon nincs kedvem veszekedni.
Belebújtam a szállodai köntösbe, megkötöttem magamon, majd mentem ajtót nyitni.
- Ha így vered, akkor betőröd, ha betőröd az feltűnő lesz, és hívják a biztonságiakat, ne adj isten a rendőrséget, szóval fáradj be – tártam ki az ajtót, és nem kellett tudnom ki áll ott, mert tisztában voltam vele, hogy Dean az.
- Miben lehetek a szolgálatodra? – tettem fel neki a kérdést mindenféle érzelem nélkül, pedig nem kis viharok zajlottak le most bennem.
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Vas. Júl. 01, 2018 10:27 pm

Ideges vagyok, mióta megtudtam, hogy Emily hol van. Komolyan ez a nő az idegeimre megy. Azon gondolkozok, hogy vajon kit fogok nála találni, de azt hiszem van ötletem. Nem lennék meglepődve ha azaz ingatlanos alakkal lenne együtt, de ettől a gondolattól a gyomrom összeszorul.
Az emberemen vezetem le a feszültségemet, hogy ennyire nem végzett alapos munkát, hogy megnézze ki megy fel hozzá. Ezért is megyek én magam fel, és amint ott vagyok az ajtó előtt, dörömbölni kezdek. Szinte nem is hallom, hogy mit mond.
- Hol van? - Szinte előbb betolom az ajtót, hogy minél hamarabb benn legyek. Ez a köntös nem jelent túl jót, lehet, hogy most végeztek a szeretőjével. Azért eszetlenül körbe megyek, benézek a fürdőbe és még a szekrényeket is kinyitom. Odamegyek az ablakhoz és kinézek rajta. Fogalmam sincs, hogy miért csinálom ezt, miért szédít meg ennyire ez a nő, de azt hiszem féltékeny vagyok, amit nem fogok beismerni. Biztos vagyok benne, hogy valakivel együtt van ezért jött el otthonról. Így legalább könnyedén lehet együtt mással és ettől a gondolattól rosszul leszek.
- Mi ez a hülyeség már megint? Minek költöztél ide? Csak nem azért, mert k*rválkodni akarsz? - Megyek felé közelebb, de inkább féltékenység árad belőlem, mint bármi más. Elvette az eszem ez az érzés és az sem érdekel, ha hülyének néz.
- Szedd össze a cuccod és irány a kocsi! - Azt akarom, hogy hagyja abba ezt a hisztit és fogja a cuccát és jöjjön vissza. Már most úgy érzem kezd kicsúszni a talaj alólam, de most tényleg nem értem, hogy miért csinálja ezt. Nem tudok rajta kiigazodni.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Kedd Júl. 03, 2018 9:08 pm

Eleinte nem akartam, vagy mertem rá nézni, mert valahol tudtam jól, hogy nem fog neki az tetszeni, hogy így jöttem el. De el kellett, mert ha nem akkor tutira bekattanok már az érzelmi kavarkádtól, a viselkedésétől, na meg a fullasztó 4 faltól, ahová ha úgy vesszük ha nem is szó szerint, de bezárt.
Csak reggelig volt nyugtom, vagy legalább is fizikailag, mert belül nagyon háborgó tenger zakatolt bennem, ami reggelre ugyan lecsillapodott, de most újra hullámzik, és új kört kezd.
Meg sem hallja, amit mondok neki, inkább bejön, mint valami félörült, és hülyeségeket kérdez. De ki a fenéről beszél, hogy hol van? Eleinte értetlenül pislogok rá, meg becsukom az ajtót utána, és nem nagyon értem azt, amit most művel.
- Ki hol van? – kérdezek vissza ,de amikor folytatja, és amiket mond nem kicsit ütnek szíven. Főleg az utolsó kis kérdése. Hirtelen köpni nyelni nem tudtam, és nem tudtam, hogy most pofon vágjam, vagy kirúgjam e a szobából. Végül a következőre döntöttem:
- Először is nem beszélhetsz így velem, másodszor, te akartál egyedül lakni, én teljesítettem a kérésedet. Harmadszór pedig, ha te most nem mégy innen, akkor én szedem a sátor fámat megértetted. Én nem az egyik lányod vagyok az utcáról, hogy így beszélj velem, nem vagyok már kurva. Jah bocsánat , de a TE kurvád vagyok, akit csak ide oda dobálsz mindig, használod, amikor kell. Mézes mázos vagy, aztán a következőben egy indok alak és még szépen fogalmaztam. Szóval fogd magad és irány vissza a kocsi, vagy én megyek, de egyenesen a reptérre, mert elegem van ebből, és abból, ahogy velem viselkedsz, hogy megvádolsz, hogy Clarrel fenyegetőzől, amikor ő csak jót akar neked, nekem, és mindenkinek, de nem neked még őt is sarokba kell állítanod. Szóval vagy magamra hagysz itt és most, és ha nem vagy ekkora ökör akkor beszélünk, vagy én megyek – oda is mentem az ajtóhoz, ha hagyott, és kitártam sarkig. Ideges voltam, dühös, mérges, de leginkább csalódott. Betetőzött nálam az, hogy úgy kezeljen, mint ha az egyik utca lánya volnék, mert nem vagyok az.
- Nem vagyok már az a lány, aki az utcán keresi a kenyerét, ha rémlik, akkor te tettél parkoló pályára. Megtiltottad, hogy bármit is tegyek, bárhová is menjek, de ezt se tűnt fel neked a napokban igaz? Hogy azt teszem, amit te akarsz, amit te kérsz zokszó nélkül. Hát ennek akkor itt most vége, érted? Úgy, hogy menj mielőtt még olyat találok mondani, amit magam is megbánok – hangom a végére elcsuklott, hál istennek azt visszatudtam tartani, hogy elsírjam magamat, vagy összetörjek itt most előtte, de nem sok hiányzik hozzá.
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Szomb. Júl. 07, 2018 1:34 pm

Fejvesztve rontok be a szobába és nézek körbe, mert biztos vagyok benne, hogy nincs egyedül. Lehet, hogy elkéstem vagy még nem is érkezett meg az illető. A szívem dübörög a mellkasomban, ha csak arra gondolok, hogy valaki mással tölti az idejét. Mivel nem találtam senkit, így picit megnyugodtam, de akkor sem tudom elviselni, hogy itt maradjon, így felé fordulva utasítom, hogy szedje össze a cuccát és menjünk haza. Teljesen ledöbbenek, mikor visszaszól ráadásul olyanokat, hogy itt hagy. Megszólalni nem tudok, már az ajtónál van. Azt nem szeretném, hogy elmenjen, így nincs más választásom, odamegyek az ajtóhoz és kilépek rajta.
Kicsit bánt, hogy idáig jutottunk, mert egyáltalán nem úgy bánok vele, mintha a k*rvám lenne. Egészen a recepcióig sétálok, ahol elkérem a szoba árát egy éjszakára, és kifizetek előre 2 hetet, így Emilynek nem kell lejönnie, rendeznie a számlát, mert azt is mondták, hogy a mai napon esedékes, hogy fizessen a szobáért. Kihívom a pultból a recepcióst, majd a zsebébe dugva pár bankjegyet és egy telefonszámot, hogyha bárki jönne a nőhöz, akkor hívja fel a számot és adja le az információt. Szerencsére itt is eléggé könnyen lefizethető a személyzet, csak a megfelelő összeget kell a zsebébe dugni. Ugyanakkor még azt is a lelkére kötöm, hogyha bármi kell Emilynek, azt kapja meg és két hét múlva ha még mindig itt van, akkor is hívjon, hogy fizessem a továbbiakat. Elég sok pénzt hagyok itt, hogy ne legyen gondja, ami az ellátást illeti.
Természetesen nem a saját számomat adtam meg, hanem az emberemét, aki a hotel előtt van. Azt is elmondtam neki eléggé világosan, hogy ezt az egyezséget nem mondhatja el Emilynek. Miután végeztünk a beszélgetéssel, elhagyom a szállodát és az autóban ülő emberemhez sétálok és tájékoztatom róla, hogyha hívják a hotelből, akkor azonnal adja tovább nekem az információt. Csak bólint, én viszont beülök az autóba és elhajtok Clairhez.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Szomb. Aug. 04, 2018 2:50 pm

Nem értem, hogy mit képzel magáról. Nem vagyok a tulajdona, és ahogy ő mondja szexen és üzleten kívül nincs más köztünk. Haha, mekkorát téved, mert részemről van, hogy bassza meg. Clar szerint részéről is van, de én ezt nagyon nem így érzékelem. Egyszer gyengéd, szinte már tökéletes a szex köztünk. Tudjuk, ismerjük a másik igényeit. Aztán meg ott a másik opció magán tulajdonnak tart, megdug, majd gatyáját felhúzva dolga végeztével mintha mi se történt volna, utasítgat, parancsolgat. Egy rohadt jó szót nem kaptam azért, amiért minimum egy hétig nem vitatkoztam vele, elfogadtam mindent , megtettem mindent amit tőlem kért, és akkor ezt kapom.
Ő nem akart együtt élni velem, csak mert olykor az ágyában alszom, teszem hozzá elég ledéren, és szerintem nem sok olyan alkalom volt, hogy ne szexeltünk volna, akkor amikor megérkezett, vagy mikor felébredtünk. Egyszer sem tiltakozott, még akkor sem, amikor én másztam rá.
Most is legszívesebben megtenném, mert csak olyankor érzem, hogy kellek neki, hogy akar engem, hogy talán azt érzi, amit én, de nem. Túl dühös, és csalódott vagyok most én ehhez, pedig istenem….ahogy eljöttem, ami előtte volt….ahogy szeretkeztünk….szinte hiányzik az érintése, a csókja, az érzés ahogy rám nehezedik, ahogy bennem mozog… Dean miért kell ezt csinálnod?
Sikeresen belefolytottam a szót, elég volt, meguntam, belefáradtam,és még maga a feltételezés is fáj tőle, hogy mást keres a szobámba.
Aztán meglep, hogy szó nélkül távozik, és itt hagy. Vissza sem vág, semmi. Teljesen összezavarodtam. Eltelt, vagy 5 perc mire észbe kaptam, hogy így nem engedhetem el, de alig volt rajtam valami. Olyan gyorsan öltöztem, ahogy tudtam, de a liftre is várni kellett. Mire leértem már csak a távozó kocsiját láttam. Francba …
Lógó orral mentem vissza a recepcióhoz.
- Nem hagytak nekem üzenetet? – kérdeztem a pultost, mire kértem a nevem szoba számom, és a válasz az volt, hogy nem. Majd közölte, hogy igazán rendes volt az előbbi látogatom, mert 2 hétre kifizette a szobámat.
Erre megint méregbe gurultam, ehhez most nem volt joga….Magam jöttem ide, magam terveztem fizetni, a saját pénzemből. Dühösen fordultam el a pulttól, és mentem ki…Nézelődni kezdtem, meg is találtam ,amit kerestem. a fickó köpni nyelni nem tudott.
- Ezt add a főnöködnek – mást nem mondtam, pedig szívesen megüzentem volna , hogy tudok magamról gondoskodni. De ha csak pénzt küldök, az olyan megszokott dolog. A maradékot én üzentem meg Deannek telefonon üzenetként.
„Tudok magamról gondoskodni, nem kell helyettem fizetned. A pénzedet oda adtam az emberednek! „
Azzal vissza is mentem a szállodába, egyenest a szobámba, és legszívesebben a falba vertem volna a fejemet. Nem tudok a szobámba megmaradni. Felvettem a fürdőruhámat és elindultam az uszoda felé, le kell hajtanom magamat. Hülyét kapok tőle, de komolyan. Ez megint olyan húzás volt, hogy nesze kifizetem, bár …rendes is volt tőle , meg, hogy szó nélkül elment. De akkor is feldühített ez a gesztus, mert ez megint olyan kifizetlek, tulajdonom vagy szerűség dolog.
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Szer. Aug. 08, 2018 12:09 am

Elég meglep, hogy most ennyire felhúzta magát, pedig nem is csináltam semmi rosszat. Viszont nem akarom, hogy elmenjen, ezért inkább teljesítem a kérését. Mielőtt elmennék azért kifizetem a szállodai szobáját, mert azt akarom, hogy kényelmesen éljen és meglegyen mindene, amire szüksége van. Ezért is adtam a plusz pénzt a recepciósnak.
Miután távoztam már a bárban vagyok, hogy Clairrel beszéljek. Nem tudom mi ütött Emilybe, de rám már nem hallgat és nem akarom elveszíteni. Persze ilyeneket nem mondok el neki, csak annyit, hogy beszéljen vele, hogy hagyja abba ezt, mert ennek semmi értelme.
Clair nagy szemekkel néz rám, hogy miért kérek tőle ilyet, talán azért is meglepődött, hogy egyáltalán nem parancsoltam rá. A telefonom zizegését érzem, mikor elővéve egy üzenetet kapok Emilytől. Csak sóhajtok, mert egyáltalán nem vártam el tőle, hogy kifizesse. Clairt viszont nem hagyom békén és addig beszélek neki, amíg csak fel nem kel és jön ki velem a kocsiig.
Visszahajtok a hotelhez, ahol megvárom, hogy ő bemenjen és beszéljen vele.

Clair a lépcsőn felmegy ahhoz a szobához, amelyikben Emily van, de hiába kopog nem nyit senki ajtót. Az egyik takarító szól oda neki, hogy látta a lányt törülközővel a kezében, feltételezve lement az uszodába. Erre bólintva lesétál az uszodához és a medence mellett megállva nézi, hogy merre is van Emily. Mikor megpillantja int neki egyet mosolyogva és csak várja, hogy kimenjen hozzá. Ha ez megtörtént még mindig mosolyogva néz rá.
- Szia. Beszélhetnénk? - Hangja lágy és kellemes, igazán megnyugtató. Nem is mond többet, tudja, hogy Emily nem hülye és, hogy nem önszántából jött ide, hanem Dean hozta ide.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Csüt. Aug. 09, 2018 9:20 pm

Azt akarta, hogy ne legyek a házába, megkapta. Kedvére jöhet mehet, magához rendelhet továbbra is, de nem ő rám ront. Jó formán meg gyanúsít , majd még fizet helyettem jó időre, hogy akkor meg maradjak. Egyszer ezt mondja, aztán amúgy cselekszik. Egy jó szót nem hallottam tőle, pedig milyen rendesen viselkedtem már napok óta? Eltűrtem mindent, nem szóltam meg semmit sem, pedig megtehettem volna nem egyszer. De neki semmi sem jó, már azt is megtiltotta, hogy Clairrel róla beszéljek, és ha úgy nézzük még talán fenyegetés is volt ebbe a dologba elrejtve. Lehet csak képzelem, de akkor is.
Nem tudok ezek után megmaradni a szobámba, le kell hajtanom magamat, mert ha nem akkor csak a szobába fogok ülni és ön sajnálkozni, még jobban bekészülni. Átöltöztem, és az uszodáig meg sem álltam.
Ahogy leértem nem is foglalkoztam senkivel és semmivel, letusoltam és a vízbe mentem, majd róni kezdtem a köröket. Néha megálltam pihenni, meg egyszer ki is feküdtem aztán vissza a vízbe, mert amikor nem csináltam semmit sem, akkor kattogtak a fogaskerekek.
Aztán , amikor épp megint pihenőt tartanék és felnézek Clairt látom. Értetlenül pislogok rá, hogy mit keres itt, majd kimászom a vízből.
- Szia – köszönök neki.
- Ő küldött igaz? – nézek rá megint, és újra elönt az idegesség pedig kezdtem lenyugodni.
- Legutóbb megtiltotta, hogy bármiről is beszéljünk a munkán kívül , épp , hogy csak nem fenyegetett meg, bár belegondolva az is meg volt, és akkor ideküld. Vagy idehozott? – néztem is rögtön körbe, hogy nem e itt van a nagyságos úr is.
- Hol van? – kérdezem kicsit talán ingerülten Clairt.
- Kinn? Vagy már fenn vár a szobába , vagy épp a recepción a bőröndökkel? – tettem fel az újabb kérdéseimet, és közbe belebújtam a köntösömbe, és elindultam kifelé a folyosón, hogy még se a medencénél levők előtt boruljak ki teljesen.
- Nem kellene itt lenned, megtiltotta, és nem akarlak bajba keverni, még akkor sem, ha ő hozott ide. Sajnálom, hogy ingerült vagyok, nem neked szól, de elegem lett abból, ahogy viselkedik, amiket csinál. És ne mond nekem, hogy azért mert törődik velem, azért mert szeret, akkor nem tenné ezt – mondom megállás nélkül és szinte levegőt sem veszek.
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Vas. Aug. 12, 2018 9:11 pm

Elég gyorsan hajtok a hotelhez, hogy Clair végre beszéljen Emilyvel és hagyjon fel ezzel a durcázással és jöjjön vissza hozzám. Azért hiányzik és nagyon is szükségem van rá, de nem mutathatom ki, nehogy valami baja essen.
Mikor kiraktam Clairt a hotel előtt, csak az autóban maradva gondolkozok és reménykedek, hogy sikerrel jár és visszajön hozzám. Most nem tudok mit csinálni, csak várni, de ez viszont felemészt.
Clair először a szobában keresi Emilyt, de mivel nem találja ott, ezért lemegy az uszodába, ahogy a takarító is említette neki.
- Tudod, hogy igen... - Sóhajt egyet Clair, mert nem akar hazudni a barátnőjének és nyilván Emily is tudja, hogy én hoztam őt ide. Valahogy sejtem, hogy a lány nem azt fogja tenni, amit kértem tőle, de remélem, hogy Emilynél szerzek egy jó pontot, mert úgyis Clair hiányolta.
Clair tudja, hogy miért mondja neki ezt a barátnője, de csak nyugtatólag mosolyog és próbál ugyanolyan nyugodt hangszínben beszélni, mint eddig, hátha megnyugtatja Emilyt.
- Ő hozott, hogy beszélgessünk. De te az én barátnőm vagy, nem foglak rábeszélni semmire, ha nem akarod. - Ráteszi a kezét a vállára, amolyan nyugtatásképp, és folytatja.
- Hé, nyugi. Teljesen mindegy most hol van. Én itt vagyok. - Még mindig próbálja lenyugtatni és csak arra koncentrálni, hogy vele foglalkozzon és ne velem. Nem veszi le egy pillanatra sem a szemét róla épp ezért követi ki az uszodából. Az, hogy szinte nem vesz levegőt, úgy ontja magából a fájdalmat, Clair elhúzza a száját. Nem is gondolta volna, hogy ennyire kikészült.
- Pedig ez lenne a helyzet, ha kinyitnád végre a szemed édesem. - Védekezően felemeli a kezeit, hogy még véletlenül se essen neki, bár ezt sosem feltételezné. Megfogja a barátnője kezét és egészen a szobájáig vezeti. Szerinte az jobb, ha senki sem hallja, hogy miről beszélnek. Megvárja míg kinyitja neki az ajtót, és amikor már benn vannak és az ajtót is becsukta maga után, akkor szólal meg újra.
- Igaz az, hogy azért jöttél ide, mert van valakid? Totál féltékeny és szerintem nem azért, mert uralkodni akar rajtad. Én akkor is úgy látom, hogy szerelmes és odáig van érted. De mit csinált már megint? - Szajkózza tovább a véleményét miszerint köztünk igen is van valami, csak Emily nem akarja ezt látni. Azt viszont teljesen jogosan mondja, hogy féltékeny vagyok és csak azért bánt, hogy elment, mert feltételezem van valakije. Ez pedig teljesen megőrjít, ezért is fordultam Clair segítségéért.
- Komolyan mondom össze kéne titeket zárni, hogy végre mindketten tisztán lássatok, mit érez a másik. - Forgatja meg a szemeit és leül az ágyra, és onnan nézi Emilyt, hogy mit is csinál pontosan. Sajnálja a barátnőjét, hogy idáig jutott velem, de meg is érti, hogy miért lett elege. Támogatni fogja és ezt az arcáról is le lehet olvasni.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Hétf. Aug. 13, 2018 9:11 pm

Nem akartam itt lenni, nem akartam elküldeni, de csak ki kiszít teljesen most már ezzel a hol így, hol úgy viselkedésével. És akkor most Clairt is idehozta, és szerencsétlen lány kapja meg azt, amit Deannek céloznék, de hát ő nincs itt. Vagy is tuti itt van valahol , és még ez is idegesít.
- Igen , tudom – sóhajtottam egy nagyot, mert teljesen tisztában voltam azzal, hogy ki hozta ide. Csak a pontos okát nem tudom. Nem tudom miért hozta, hogy most ezzel mire akar majd rávenni. Most nagyon nem vágom arra, hogy hazamenjek.
Haza, egyetlen rövid kis szó, ami igen sokat jelent, mert sokáig nem volt ilyenem. Aztán nem csak egy otthont találtam, hanem egy családot is, de ha jobban belegondolok ez az egész talált én rám.
Tudom, hogy próbál megnyugtatni, és tényleg nem neki szól a viselkedésem. Megkönnyebbültem, amikor felfelé menet még csak a színét sem láttam Deannek, így nagyon remélem, hogy a szobámba sem lesz, na meg, hogy a holmim ott van.
- Tudom , és hálás is vagyok érted – öleltem meg kicsit, és egy apróka mosoly is megjelent a számszegletében, de gyorsan eltűnt.
- Én már nem tudom mit akarok. Ki vagyok teljesen Clair, lassan úgy érzem megörülök érted? – csak jöttem ,mente a szobába, de végül csak leültem, és újabb kis öröm volt számomra, hogy mindenem ott van, és egyesek nincsenek itt.
- Én kinyitottam tényleg. ügyes, okos ,szófogadó voltam, és most itt vagyok totálisan összezavarodva -újabb sóhaj következett, és próbáltam kikapcsolni az agyamat, de most már pörögtek a fogaskerekek rendesen.
- Hogy mi a franc van? – néztem rá döbbenten, amikor feltette azt a kérdést, ami totálisan kiverte a biztosítékot nálam.
- Te elhinnéd, hogy van valakim? - nézek rá döbbenten.
- Azért jöttem el, mert pár napja azt mondta, hogy jobb lenne nekem egy külön lakás, mert ő egyedül akar lenni. Legalább egy hete csak azt teszem, amit ő mond, amit kér, vagy épp parancsol. Mindent megtettem, ki se raktam a házból a lábamat, de ő ebből semmit sem vett észre. Ezt a lakás dolgot is felhoztam, mert tudom, hogy nélküle nem nézhetek, rá se figyelt. Aztán jött veled, hogy mit képzelek magamról, hogy veled beszélek róla,mert hogy ezzel én őt meggyengítem, rontom az imidzsét. Hogy én folyton csak hisztizem, hogy tartsam magamban a megjegyzéseimet, mind ezt az után kaptam meg, hogy elmentél , és szeretkeztünk. Érted….? Még soha nem volt ennyire jó, soha nem volt ennyire finom. Tényleg azt hittem, amit állítasz, majd jött a szarságaival. Nem tudtam ott maradni – a végére már kicsit remegtem az idegességtől, és azon voltam, hogy ne bögjem el magamat, mint valami tinilány.
- Azt mondta, hogy szemtelen vagy vele, mert biztatlak ellene. Megtiltotta, hogy magán dolgokról beszéljünk, csak a munkáról lehet szó. ÉS ez majd nem olyan volt, mint egy fenyegetés és nem akarlak bajba keverni, így is sokat mondtam már megint, pedig nem akartam- húztam össze magamat a kanapén. Szeretnék most összemenni, és kicsi lenni, eltűnni.
- Én most látni sem bírom, nem hogy egy helyiségben lenni vele. Ide jött, rám rontott, megvádolt, elküldtem, erre 2 hétre kifizette a szobám. Megint ő intézkedik, mintha tényleg a tulajdona lennék, parancsol, elrendezi körülöttem a dolgokat, mintha én nem lennék rá képes. Besokaltam Clair, nem bírom ezt a kettős dolgot vele. egyszer rényleg azt érzem, amit mondasz, majd fogja és a földdel teszi egyelővé az egészet a viselkedésével, pedig én tényleg megteszek mindent, amit kér …amit akar.. – eldőltem, és csak néztem ki a fejemből, mint valami zombi. És már a könnyeket se tudtam visszafogni.
- TE vagy az egyetlen, akivel tudtam erről beszélni, de most még ezt is megtiltotta, elvette tőlem, és ha nem is szó szerint, de valahol egy fenyegetés is lapult ebbe, erre most idehoz...Nem értem már .
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Vas. Aug. 19, 2018 3:50 pm

Megöleli Emilyt és próbál a lehető legnyugodtabb maradni, hogy ezzel is azt éreztesse támogatja őt. Hiába hallgatja, hogy mit mond rólam, valahogy az évek során annyira ki tudott ismerni, hogy egy valamit megállapítson rólam.
- Mark nem egy könnyű eset, de biztos vagyok benne, hogy bármit megtenne érted. Te pedig imádod őt! - Megrántja a vállait, mert ő még mindig így látja. Sosem voltam könnyű eset, de Emilynek sosem volt gondja mellettem, mert amit kiejtett a száján, megkapta. Clair átérzi a helyzetet, és nyilván a barátnőjét támogatja, de ő is tudja, hogy a helye mellettem van.
- Nem, de csak azért mert tudom, hogy őt szereted. Viszont ő nem lát a féltékenységtől. Persze, hogy azt hiszi, hogy mással akarsz lenni. - Lágy mosollyal az arcán próbálja meggyőzni, hogy valóban szerelmes vagyok belé, csak látnia kéne a jeleket. Még érzi a lány, hogy kell még puhítania, hogy beismerje, mi is van köztünk. Végig hallgatja a hosszú történetet, hogy miért is van most itt és csak az egyik ívelt szemöldökét húzza fel.
- Furcsa, de lehet meggondolta magát, és nem akarja, hogy elköltözz! - Gondolkozik hangosan, ezt most ő sem érti, de biztos benne, hogy van valami oka. Kell egy ürügy, hogy miért is történik ez velük. Clair sóhajt egyet, de már nem tud semmit sem hozzáfűzni, mert barátnője újból elkezdett beszélni és rá koncentrál most.
- Pedig most tényleg azért hozott ide, hogy másról is beszéljünk, ne csak a munkáról. - Ezt személyesen én mondtam Clairnek, szóval tudja a lány, hogy miért van itt és miért nem csak munkaügyben beszélgetnek.
Kint a kocsiban egyre idegesebb leszek, hogy még mindig nem tudom, hol van Clair. Illetve tudom, de azt akarom, hogy kb 5 perc múlva sétáljon ki Emilyvel a hotelből és menjünk haza. Ahogy elnézem ez nem fog megtörténni, én meg egyre nagyobb görcsöt érzek a gyomromban.
Clair szemei egyből felcsillannak és szinte semmit sem akar hallani a továbbiakból.
- Kifizette? Ajj, ez tök romantikus. Inkább vedd észre az apró jeleket. Lehet most bosszant, de biztos vagyok benne, hogy nem csak a szobáért fizetett... - Kacsint egyet Emilyre, célozva arra, hogy extra kényelem és odafigyelést is fog kapni a személyzettől, ebben biztos. Szerinte ez tényleg egy olyan jel, amiből nem tudom magam kimagyarázni, ha esetleg rákérdezne.
- Akár a vacsoránkat is fizethetné. - Neveti el magát, mert abban is biztos, hogy fizetnék, hogy jól érezzék magukat és ettől nem is áll távol. Azt akarom, hogy Emily mindent megkapjon, amit csak akar, ne legyen semmiben sem hiánya, de úgy látszik ez neki nem jó.
- Szerintem ezzel jó pontot akar szerezni nálad. - Próbál Clair valami okot felhozni, hogy most ő miért is van itt. Ekkor jut eszébe valami, amit a barátnőjével meg is oszt.
- De ha már a kedvedben akar járni, akkor szólhatnál neki, hogy adjon fizetés emelést. - Kezd el nevetni Clair, ezzel is csak felszeretné vidítani szomorkodó barátnőjét. Közelebb is csusszan hozzá és elkezdi a karját simogatni.
- Igazából meg is leckéztethetnéd őt. Legalább te is látnád, hogy odáig van érted! - Pattan ki egy ötlet Clair fejéből, és elég sejtelmesen mondta ahhoz, hogy Emi figyelmét felkeltse, legalábbis nagyon reméli. Elég gonosznak tűnhet, de hatásos lehet, ehhez viszont még rá kell vennie a barátnőjét, hogy megbocsásson nekem.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Vas. Aug. 19, 2018 8:52 pm

Jól esik , hogy itt van, de ugyan akkor össze is zavar megint. Hiszen megtiltotta, hogy munkán kívül beszéljünk másról, erre idehozza, hogy beszéljünk. És kétlem, hogy munka miatt hozta volna. Ezt megint arra a listára írhatom fel, ami totálisan összezavar.
- Clair tény, hogy imádom és oda vagyok érte, és ez egyre csak egyértelműbb. Azt hittem, hogy ez így elég lesz nekem, hogy el vagyunk, és néha tényleg elég, de amikor fogja magát és 5 percen belül érezteti azt, hogy kellek neki, majd mint egy használati tárgyat , vagy mint az egyik emberét parancsolgat, dobál ide oda, hát…. nem épp az előtte lévő pillanatra hajaz – sóhajtottam fel, majd vissza öleltem, mert erre most tényleg nagy szükségem volt.
- Persze , azért játszom a jó kis lányt, és teszek meg minden neki, megviselem el a hülyébbnél hülyébb húzásait, mert mással akarok lenni. Ha így lenne el se jöttem volna vele ide, hanem otthon maradok, mert lett volna mentsváram a rendőrök és mindenki elől, te is tudod- utaltam a gazdag pasira, aki mindent megadott volna, a tenyerén hordott volna, ha oda adom magamat, de ez soha nem történt meg, és nem is akartam, hogy megtörténjen.
- De van egy határ Clair, és az én poharam betelt a hülye, ökör viselkedésével – fontam össze a kezeimet magam előtt. Egyszerre voltam mérges, csalódott, és zavarodott.
- Akkor mondja meg, nem az, hogy nem reagál semmit sem. Hiszen lett volna rá lehetősége, és csak 3 szó: ne költözz el. Csak ennyit kellett volna mondani, ennyire nehéz ? Hiszen az orra előtt válogattam lakásokat, mutogattam neki, de nem mondott rá semmit sem. Csak, hogy foglalkozzunk vele később- fújtam egy nagyot, és kezdett most már bűntudatom is lenni, hiszen megint tiltott dolgot teszek, annak ellenére is, hogy Dean hozta ide.
- Ezért hozott ide, vagy épp azért, hogy teszteljen, amin szépen el is buktam…- néztem magam elé, és nem tudtam, hogy most tényleg beszélgethetünk, vagy sem. Az fura volt, hogy nem rontott még ránk. Olykor a telefonra néztem, hogy nem e irt, vagy csörgött már, csak le van némítva és nem hallottam meg.
- Nem érdekel miért fizetett, fizetett és kész. Nem kértem meg rá. Olyan ez, mintha nem tudnék magamról gondoskodni, pedig nagy lány vagyok. Nem vagyok a tulajdona. Ha azt nézzük az alkalmazottja vagyok, de belegondolva még az sem, mert én nem dolgozom. Naphosszat a lakásba kell ülnöm, ha elmegyek valahová, akkor jeleznem kell. Ha gondolatom, ötletem van, akkor nem mehetek utána, csak vele, és ha van is ilyen, akkor az tutira nem jó, nem hasznos. Haszontalan vagyok , mint alkalmazott. Jó formán, úgy érzem miután együtt voltunk és nem alszik be, hanem átvált bunkózásra, hogy házi lotyót tart otthon, mert más nem jut az eszembe, amikor egy menet után felrántja a gatyáját, és na menjünk dolgunkra , vagy jaj ezt meg azt nem szabad – hátra dőltem, és a plafont kezdtem bámulni.
- Ne fizessen nekem semmit sem – mondtam mérgesen.
- Clair olyan vagyok szerinted , akit meg lehet vásárolni? Ha így lenne szerinted itt lennék? És nem otthon egy luxus apartmanba, ahol tényleg kitartott házi kurva lennék? De nem ott vagyok, hanem itt…- tudom, hogy Clair jót akar, de azt hiszem Dean most talán túl messzire ment el a hülyeségeivel, és azzal, hogy nem tud normális pasi módjára gondolkodni, cselekedni vagy a franc se tudja már.
- Pénzre van szükséged? – néztem Clairre hirtelen, és vizslatni kezdtem , hogy most mi van.
- Nem tudom, hogy megakarom e leckéztetni Clair. Most álljak neki kéregetni? Megtettem, hiszen vele akartam lakást is keresni, ajánlottam klubra is lehetőséget, egyik sem kellett. ÉS Nem tudom Calir, tényleg nem. Van, amikor látom, hogy mintha tényleg akarna, oda van értem, ahogy mondod, de aztán agyon üti a baromságával. Úgy, hogy menj, mond meg neki, hogy nem megyek haza. Itt maradok. Más pasi miatt nem kell aggódnia, és köszönöm őrszemet sem kérek, se egyebet. Ha belegondolok a régi munkámat sem akarom, hiszen régóta nem én igazgatom már a lányokat, és ezzel a viselkedésével nem is engedné úgy, mint otthon. Nem tudom mit akarok Clair, gondolkodnom kell, hogy mit szeretnék kezdeni magammal, ezzel az egésszel – azzal fogtam és a telefonomat is kikapcsoltam.
- Amióta itt vagyunk, én nem igen csinálhatok semmit sem, a legutóbbi szerint pedig a lakásból se mozdulhattam már ki. Az ágyába se aludhattam, ha nincs otthon. Megöl az unalom Clair, én nem vagyok ahhoz szokva, hogy a 4 fal közé legyek zárva. És tényleg nem fog engedni úgy dolgozni, mint odaát. Ha nem is mondja tudom...Nem lenne olyan önállóságom. Gondolkodnom kell, mert ha ez így megy, akkor tényleg csak egy kitartottja leszek, akit olykor használ kedvére, én pedig szépen elhervadok majd - lógattam az orromat, és a kezeimet is tehetetlenül miután leraktam a telefont.
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Vas. Aug. 19, 2018 9:48 pm

Látja rajta, hogy teljesen tanácstalan Emi és ezzel csak szomorúság ül Clair arcára. Nem hitte volna, hogy idáig jutunk, de fogalmam sincs, hogy most mit tehetnék. Gondoltam Clairrel szerzek egy jó pontot nála.
- Többet akarsz tőle? Mármint úgy érzem, mintha nem lenne elég, hogy csak veled szeretkezik. Oké, hogy bunkó, de ismered. Szerintem sosem volt még szerelmes és nem igazán tudja, hogy mit kellene tennie. Még azt is el tudom képzelni, hogy fél ettől az érzéstől. - Tovább találgat, hogy mi is lehet az oka, amiért így viselkedek vele. Clair mást nem is tudna felhozni, de az biztos, hogy valamilyen módon segíteni akar Emilynek, hogy visszataláljon hozzám. Pontosan tudja, hogy mennyire is szeret és rossz ezt látnia, hogy most ennyire padlón van ez miatt.
- Én tudom, de ő nem. Én azért örülök, hogy nem azt a másik fickót választottad. Nekem egyáltalán nem volt szimpatikus. Te meg azért jobban szereted a rosszfiúkat mint a giccset. Amit teszek hozzá, ha akarod Mark is meg tud neked bármit venni. - Mondja el a véleményét és az tény, hogy bármit akar azt megkapja Emily. Az a fickó amúgy sem volt neki szimpatikus és ki tudja, hogy hogyan is bánt volna a barátnőjével, miután neki adja magát. Lehet ez csak a beetetés lett volna, de én azért sokkal jobban bánok vele, csak az érzéseimet nem tudom kimutatni felé.
- Megértem. Lehet néha fel kéne pofoznod, hogy észhez térjen. - Add neki egy ötletet, bár tudja, hogyha egy nő szerelmes eléggé nehezen pofozza meg szíve választottját, inkább elviseli, amit tesz.
- Ugyan már.. Markról beszélünk. Nehéz neki beismernie, hogy valami jobb, amit ő kitalált. - Forgatja meg a szemeit, mert mindketten ismernek, sőt Emily sokkal jobban, ami miatt még mindig aggaszt, hogy nincs mellettem. De Clair szerint még mindig ott van a férfiúi becsületem, ami miatt nem vallom be, jobb nekünk egy házban lakni.
- Tényleg ezért hozott ide! Nincs benne semmi teszt. Sőt azt is mondta, hogy nyugodtan hívj, ha valami gondod van. - Teszi biztatásképp a kezére az övét és nagyon reméli, hogy tényleg bármi van, akkor Clairt hívni fogja. Ebben most tényleg semmi hátsó szándék nincs, így legalább tudom, hogyha tényleg komoly baja van Emilynek, akkor Clair szól nekem.
- Ezt mondtad neki? Mármint, hogy unatkozol otthon? Biztos megengedné, hogy velem gyere a bárba és segíts a lányokkal. - Ráncolja össze a homlokát, mert ez most új neki, hogy unatkozik otthon. Clair néha tényleg élne úgy, hogy nem dolgozna, mert valaki eltartja, de neki erre nincs lehetősége és úgy érzi, hogy nem is lesz egy darabig.
- De szerintem inkább azt nem akarja, hogy mással megismerkedj. Szerintem csak fél, hogy elveszít, de sosem vallaná be. Férfiak... - Forgatja meg ismét a szemeit, mert általában a férfiakra jellemző, hogy nem vallanák be ezt sosem.
- Hm, tényleg nagyon megharagudtál rá. - Állapítja meg, de azért reméli, hogy ez nem a végleges állapot, mert tudja, hogy Emi nélkülem nem tudna élni és ahogy most Clair látja a helyzetet, én sem vagyok a helyzet magaslatán, hogy nincs velem. Ha azt vesszük nagyon is hiányzik.
- Ezt ne nekem mondd. Én ismerlek téged! - Jegyzi meg lágyan, mert ő valóban tudja, hogy milyen és én sem akarom őt megvásárolni, csak a legjobbat akarom neki és mindent megadni.
- Hát nem mondom, jól jönne egy kis extra. Az euró nem dollár és itt még drágább is minden. - Sóhajt egyet, mert hiába kapja ugyanazt a fizetést, az euró más mint a dollár és az itteni árak sem ugyanazok.
- Már miért ne engedné meg? Nem hiszem, hogy valaki mást akarna vezetőnek tenni. Benned megbízik, én úgy látom. Ráadásul szeret is, amit kérsz megadja neked. Ha jól tudom Amerikában te akartál bordélyházat és meg is kaptad. Mi nem egyértelműbb ennél? - Ráncolja össze a homlokát, mert még mindig arra akar célozni, hogy attól független néha bunkó vagyok vele, a tenyeremen hordozom. Az tény, hogy nem akarok más vezetőt és azt akarom, hogy ugyanolyan legyen mint Amerikában, de ebben az országban nem a legegyszerűbb elintézni bármit is.
- Igazából amit látok azaz, hogy Mark eléggé feszült. Szerintem még mindig benne van a menekülés és a stressz, de nem hiszem, hogy bántana szándékosan, elvégre Amerikában teljesen normális volt veled. Legalábbis nem panaszkodtál ilyenek miatt. Lehet tényleg le kéne ülnötök beszélgetni. - Elhúzza a száját, mert nagyon nem akarja látni, hogy kikapcsolja a telefont és elzárkózik a világtól. Most tényleg túl messzire mentem, pedig tényleg csak ideges vagyok és ahogy mondani szokás azt bántjuk a legjobban, akit szeretünk.
Clair még utoljára megöleli a barátnőjét, majd elhagyja a szobát, de azért még biztatja, hogyha bármikor is beszélgetni szeretne hívja fel őt.
A kocsiban idegeskedek, már azon vagyok, hogy bemegyek, de ekkor meglátom Clairt kijönni a hotelból. Na végre! Nem szállok ki a kocsiból, csak megvárom, míg odajön és beszáll.
- Mit mondott? - Teszem fel a kérdésemet és valahogy sejtem, hogy nem fog nekem mindent elárulni.
- Nagyon haragszik rád, Mark. Egy darabig szerintem hagyd őt békén, amíg le nem nyugszik és át nem gondolja mit akar. Azt üzeni nem megy haza és az emberedet is hívd vissza. - Felidegesít ez az egész, de most inkább nem megyek be a hotelbe, hogy hagyja abba ezt a hülyeséget. Az viszont kiakaszt, amit Clair a végére mondott.
- Az kizárt! Ha bármi van ő itt van és megvédi! - Nézek rá, mert nem akarom a védelmet visszavonni. Ki tudja, hogy ki pályázik rá.
- Tudom, de ő kérte. - Néz lefelé, nem mer rám nézni, én meg csak sóhajtok egyet. Előveszem a telefonom és üzenek az emberemnek, hogy menjen el az egyik raktárba és ne jöjjön vissza később se. Megvárom, míg elhajt az emberem, majd én is elindulok Clairrel vissza a bárba. Megőrjít Emily, de azt hiszem, hogy most jobb ha hagyom egy kicsit.
avatar
● ● Posztok száma :
100
● ● Reag szám :
95
● ● karakter arca :
Andrew Cooper


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Hétf. Aug. 20, 2018 10:16 am

Csak ültem ott és hallgattam Clairt. Agyam egy része fogta az adást, a másik fele meg csak bambult, a nagyvilágba, és kereste a válaszokat.
- Lehet, hogy igazad van, hogy fél, de szerinted én nem? Vagy épp ki nemfélvalamitől? De ettől még mások tudnak normálisak lenni, nem pedig lekezelnek. Clair én csak azt akarom, hogy miután megvoltam neki, akkor ne bánjon velem úgy, mint a kurvájával, mert ezt teszi, épp csak pénzt nem dob oda- sóhajtottam fel.
- Nekem se volt szimpatikus, de lassan úgy érzem, hogy egyszerűbb megoldás lett volna – jött az újabb sóhaj.
- Szerinted minden zokszó nélkül eltűrné, hogy megütöm? És nem lenne semmi következménye? Mert én kétlem. ahogy azt is, hogy azért hozott most ide,hogy nekem jó legyen. Inkább a saját kényelme érdekében, meg, hogy ne húzzam el a csíkot, mert azok után,hogy rám rontott kénytelen voltam ezzel megfenyegetni. Tény, hogy zokszó nélkül itt hagyott, de elment érted, szerintem abba a reménybe, hogy te majd _észhez térítesz, ennyire azért már ismerem. Csak ,hogy ez most nem jött be. Lehet, hogy szerzett egy jó pontot ezzel , de túl sok a fekete, nem egyenlíti ki. Nem mondtam én neki semmit sem. Azt akarta, hogy otthon üljek, ne csináljak semmit sem, meg, hogy a lányokat itt most ő irányítja, és felügyeli. Semmi nem tetszik neki, amit csinálok- mondom neki teljesen letörve.
- Igen, most tényleg nagyon haragszom rá. És lehet, hogy odaát megtett vezetőnek, de itt most tényleg nem enged a lányok közelébe sem, hogy esetleg irányítsak, utat mutassak, vagy kit zsongjanak körbe. Ki vagytok rakva, téve ki tudja minek, és még csak segíteni se tudok, hogy esetleg kategóriát lépjünk, akár az utcáról is. Hisz neked is jobban oda kell most tenni magadat. Nem tudom mi van az úr fejébe, mert nem beszél, csak parancsolgat, és bunkózik. És tudom, hogy most neked is ezzel több bajod lesz, hogy nem megyek vissza, de kell egy kis távolság. Köszi, hogy visszatartod majd, mert tudom, hogy így lesz, és ígérem foglak hívni is, vissza fogom ezt a vacakot kapcsolni, de nem akarok vele beszélni, most nem.
Megöleltem Clairt,majd elköszöntünk. Egy darabig még a kanapén ültem, aztán az ablaknál leskelődtem,mert tudtam, hogy Dean itt van. Nem sokat láttam ebből a magasságból,de azt igen, hogy nem jön be, elmegy. Köszönöm Clair.
avatar
● ● Posztok száma :
105
● ● Reag szám :
99
● ● karakter arca :
adriana lima


Témanyitás ✥ Re: Hotel •• Hétf. Aug. 20, 2018 12:50 pm

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Hotel ••

Ajánlott tartalom

Hotel
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros :: Repülõtér-