Bár és hall
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 2:30 pm ✥
✥ Today at 2:11 pm ✥
✥ Today at 2:05 pm ✥
✥ Today at 1:11 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Bár és hall •• Hétf. Júl. 17, 2017 9:48 pm

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1223
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szomb. Aug. 19, 2017 10:11 pm


Date night - Rollo and Blanche


Izgatottan állok a szobámban lévő hatalmas tükör előtt, amit régen éjszakánként a pokolba kívántam volna legszívesebben. Mindig féltem a sötétben belenézni, főleg ha egy jó rémisztő horrorfilmet néztünk meg a nővéremmel. Mára már ez a félelem elmúlt, ahogyan a közös programok is Victoire társaságában. Most már csak én vagyok itt rutinosan begöndörített hajjal, egy kis sminkkel, egy piros koktélruhában. S itt jön a kérdés, hogy miért csíptem ki magam, amikor úgy indultam neki tegnap este ennek a találkozónak, hogy egyáltalán nem érdekel? Talán magamnak is hazudtam és érdektelenséget mutattam a srácnak hónapokon át minden egyes találkozásunkkor, pedig azon az ominózus délutánon minden megváltozott. Én is másmilyen lettem, hiszen egy olyan oldalam mutatkozott meg Roland előtt, aminek mindig is rejtve kellett volna maradnia.
Az órára pillantva egy sóhajtás keretein belül megállapítom, hogy elég hamar elkészültem és még bőven van időm. Mire ez a nagy felhajtás? Megmagyarázhatatlan számomra ez az egész. A cipőmet felkapva a tárolószekrényből lassan lesétálok a lépcsőn és a kis oldaltáskámat is a vállamra kapom. Az előszobában állok meg és nem túl nőies módon, törökülésben ülök le a szőnyegre, hogy még gyorsan végiggörgessek az instagramon, mielőtt megérkezik a várva várt Rollo.
Lépteket hallok a nappali irányából, mire felkapom a fejem és a testvéremet pillantom meg, aki kényelmes melegítőben, borzos, feltűzött hajjal, kezében egy pohár vízzel közeledik felém.
- Hova a menet törpe? Elég hülyén nézel ki - mosolyog rám gúnyosan, mire csak megforgatom a szemem. Nem akarok neki válaszolni, de egyértelműen nem megy el, míg nem szólalok meg.
- Semmi közöd hozzá, kopj le - nézek rá unottan, de ezzel együtt aggódni kezdek, hogy igazat mond, de már nincs annyi időm, hogy átöltözzek. Utolsó elkeseredésemben arrébb hajítom a magassarkút és a megszokott adidas cipőm után nyúlok és azt veszem fel. Marriott hotel bárja ide vagy oda, akkor is kényelmesen megyek és jól fogom érezni magam.
A csengő hangjára viszont összerezzenek és gyorsan ugrok fel a helyemről megigazítva magamon a ruhát. Nagyot nyelek és idegtépően lassan nyitom ki magam előtt az ajtót, hogy végre megpillanthassam a srácot, akit hónapokon át kerültem.avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szomb. Aug. 26, 2017 7:40 pm


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Végre elérkezett az a nap. Az első randink napja. Bizony, végre elszántam magam, hogy elmegyek egy randira. Sosem volt még ilyen igazi. Általában bulikban ismerkedtem lányokkal és akkor is csak ilyen éjszakás kapcsolatokat építettem ki. Azonban ekkor a lány is más volt, mint a többi. Iránta tényleg éreztem is valamit, nem csak ágyba akartam vinni. Eddig próbáltam azt mondogatni magamnak, hogy csak azért gondolok rá másképp, mert féltem a múltkori óta, de hamar rájöttem, hogy ez nem így van. Máshogy is közeledtem felé, mint a többi csajhoz szoktam és lehet azt érezte, hogy nagyon nyomulok. Azt akartam, hogy minden tökéletes legyen, ezért gyorsan lezuhanyoztam, utána minden egyes hajszálamat tökéletesen beigazítottam és megborotválkoztam. A nővérem nevetett is, mert még nem nagyon volt szőr az arcomon, de azt nem akartam, hogy egy-két szál is lógjon ott, mert az úgy nem néz ki jól. A ruhaválogatás is sok időt elvett tőlem. Általában nem voltam gondban azzal, hogy mit vegyek fel, de akkor fogalmam se volt. az utolsó pillanatban vettem fel egy fehér pólót, amire egy fekete inget húztam, de nem gomboltam össze. Elegáns volt, de nem annyira. Még egy kis illatot is magamra fújtam, de azt is csak olyan óvatosan, hogy ne legyen sok. Amint elkészültem, el is indultam a lakása felé. Nem lakott olyan nagyon messze, szóval nem tartott sokáig. Nagyon izgultam, de össze szedtem minden bátorságom és bekopogtam az ajtón. Lassan nyitotta ki és először meg sem tudtam szólalni.
- Szia! Nagyon csinos vagy. - vigyorogtam miközben végignéztem rajta. Próbáltam úriember módjára nem sokáig és nem olyan helyeken megbámulni.
- Indulhatunk? - még mindig vigyorogva néztem rá, de közben odanyújtottam a karomat, hogy belém tudjon karolni.


clothes ||  szeri  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szomb. Szept. 16, 2017 11:05 pm


Date night - Rollo and Blanche


Mondanom sem kell, hogy a megannyi izgalomtól a szívem a torkomban dobog, s úgy érzem magam, hogy helyben kitaccsolok. A vegyes érzéseknek köszönhetően nem tudom, hogy legbelül miért is vagyok ennyire félős jelenleg. Talán attól tartok, hogy rajtam kívül több vasat tart a tűzben? Vagy netalántán tényleg ilyen mély dolgokat váltana ki belőlem a Roland Morneult névre hallgató srác? Azt sem tartom kizártnak, hogy a kettő keveréke alakította ezt ki bennem, de igazából nem is tudom, hogy melyik a rosszabb.
Annyi minden megfordul most a fejemben, talán Victoire-nek igaza van és elég bugyután nézek ki. Kissé túllőttem a célon és attól, hogy egy igen puccos helyre megyünk még nem kellene ennyire kicsípnem magam. Lehet, hogy ez volt az oka annak, hogy a piros koktélruha mellé fehér sportcipőt húztam, ami nem passzol túlságosan. Azért remélem, hogy Rollo nem ért egyet a nővéremmel és neki így is tetszeni fogok. A fenébe is ezzel az aggodalommal, hónapokig kerültem és nem akartam semmit. Mi változott meg egyetlen egy nap leforgása alatt?
Mikor megpillantom az előttem álló srácot belém fagy a levegő. Na jó ezt én már nem hiszem el, de annyira hihetetlenül jól néz ki! A fehér póló fekete inggel igen jó választás. Egyben laza, de valamennyire elegáns is. Kissé tényleg túllőttem a célon és legszívesebben visszarohannék a szobábmba átöltözni, de ezt már nem tehetem meg.
- Szia, köszönöm – mosolygok a srácra félénken, s legbelül azért imádkozom, hogy ne legyen semmi a fogamon. Nem voltam még soha ennyire paranoiás, de most bepótolom, amit kihagytam az életem során.
- Menjünk! – mondom lelkesen és miután bezárom magunk mögött az ajtót belekarolok a karjába. Biztosra veszem, hogy a szüleim és a nővérem az ablakon kukucskálnak ki, hogy megnézzék kivel is távozom, aztán majd jól kibeszélik a pár másodperces szituációt.
- Hogy telt a napod? – kérdezem pár méterre a házunktól, mert nem akarom, hogy kínos csend álljon be közénk és reménykedem benne, hogy az este folyamán végig jól fogjuk érezni magunkat. – Egyébként remélem, hogy nem sok ez a ruha – pillantok le magamon, míg a cipőmön meg nem állapodik a tekintetem. Elengedek egy mosolyt, hiszen tipikus én. Sosem szerettem a magassarkúkat és ez ma is meglátszik.avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Vas. Szept. 17, 2017 7:40 am


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Sosem volt olyan igazi rendes randim. Kicsit izgultam is, de már ideje volt egy normális lányt találnom magamnak. A szívem nagyon hevesen vert mikor bekopogtam, de ami utána volt az már majdnem szívinfarktus közeli állapot volt. Nagyon csinos volt, amit meg is jegyeztem neki. Ő megköszönte és vissza mosolygott rám. Éreztem pár tekintetet magamon, de nem zavart. Az én családom is biztos ezt csinálta volna. Már csak abban reménykedtem, hogy jó véleménnyel lesznek rólam.
- Elég unalmasan. Nem csináltam semmi hasznosat. Neked? - alapból későn keltem, mert előző este sokáig voltam ébren. Utána meg leginkább csak feküdtem az ágyamban tovább és zenéket hallgattam.
- Dehogy sok. Nagyon tetszik. - még mindig ott volt az az idióta vigyor az arcomon.

Az út nem volt hosszú a Hotelig. Bementünk és a recepciósnál érdeklődtem, hogy van e szabad asztaluk.
- Sajnálom gyerekek, de ez a hely nem nektek való. A vendégeink nem örülnének, ha ilyen kölyköket is beengednénk, meg amúgy sem elég nagy a pénztárcátok. - ezzel a szöveggel küldött el minket. Mindkét kezemmel a hajamba túrtam és kissi idegesen sétálgattam és próbáltam kitalálni, hogy mi legyen.
- Annyira sajnálom. - álltam meg a lány előtt. Nem számítottam arra, hogy ez fog történni. A hotellel szemben ott volt egy part és ott voltak büfék is.
- Mit szólnál egy hamburgerhez? Nem a legromantikusabb kaja, de jobb nem jut az eszembe. - elég kínosan éreztem magam, de felnevettem miközben az egyik gyorskajáldára mutattam.


clothes ||  Egy kis változtatás  pirulo  remélem nem baj  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Vas. Szept. 17, 2017 12:46 pm


Date night - Rollo and Blanche


Érzek valami szikrát köztem és a srác között, de mivel még túl korainak tartok bármit is elkiabálni, inkább próbálom ezt kiverni a fejemből. Biztosra veszem, hogy egy csodás estét fogunk eltölteni egymással, ám a végkimenetel még előttem is homályos. Rollót olyan srácnak ismertem meg, aki minden lányt megkaphat és sajnálatos módon ki is használja a helyzetét. Tudom, hogy sokat jár el bulizni és inni, amit nekem a saját egészségem érdekében nem lehet. Sokszor megittam már a levét ennek az epilepszia dolognak, s kezdem úgy érezni, hogy az életemnek egyre több területét érinti. Kezd kihatni a hétköznapjaimra, a személyes kapcsolataimra és nem tudom mit kellene tennem.
- Ugyanez, konkrétan egész nap fetrengtem, aztán mikor elérkezettnek láttam az időt nagy nehezen felkeltem az ágyból és elkészültem – nevetem el magam. Ugyan eléggé kicsíptem magam, de ettől függetlenül nálam fele annyi időt vesz igénybe a készülődés, mint a többi lánynál. Hiába fektetek sokat a sminkelésbe többnyire hamar kész vagyok vele. Sosem lépek az utcára festék nélkül az arcomon és nem azért, mert nem merek és annyira csúnya lennék natúrban, hanem egyszerűen a függője vagyok és kikapcsolja az agyamat, amikor sminkelhetek. Nem egyszer kapcsolom be a kedvenc zenéimet közben és énekelve, táncolva készül el az aznapi vakolat.
- Ennek igazán örülök – mosolygok a fiúra egyenesen a szemeibe nézve. Imádom azt a fültől fülig érő vigyort, amit megejt felém.
Viszonylag hamar odaérünk a hotelhez, hiszen attól függetlenül, hogy Párizsban lakunk egészen a központban található a házunk és ha jól tudom a Rolandéké sincs sokkal messzebb, így bármi tizenöt, esetleg húsz percen belül megközelíthető.
Kissé szomorúan és megtörten hallgatom a pincér szavait. Hogy ez a hely nem nekünk való? Nem szabadna így bánni sehol a vendégekkel, hiszen azért vagyunk ott, hogy nekik fizessünk, de úgy tűnik nekik nem mindegy, hogy az ember hány éves vagy mennyire pénzesnek néz ki. Őszintén szólva nem állunk rosszul anyagilag, de rengeteg pénzt felemésztenek a gyógyszereim, orvosi ellátásaim és Victoire tandíja.
- Ne sajnáld, Rollo, te erről nem tehetsz – az arcát kezdem fürkészni és reménykedem benne, hogy nem hiszi azt, hogy erről ő tehet. – Amúgy meg majd jövőre, mikor betöltöttük a tizennyolcat már mehetünk, habár semmi kedvem odamenni többé – nevetem el magam, s remélem, hogy ezzel egy kicsit oldom a hangulatot.
- Ami azt illeti még jobb is lesz, mint valami puccos kaja, amit még sosem ettem – mosolygok rá és elindulok a part felé, ami sokkal romantikusabb, mint egy hotel bárja. Titkon kicsit örülök is neki, hogy nem engedett be minket a pincér, hiszen Rollót mindig megelőzi a híre és tudom, hogy nem veti meg az alkoholt. Nem lett volna túl kellemes, ha lerészegedik az első és reményeim szerint nem az utolsó randevűnkon.
- Na jössz? – kérdezem, mikor Roland még csak ácsorog, de én már úton vagyok a part felé. Kinyújtom a kezem felé, ha akarja megfogja, ha nem nem. Mondjuk az előbbi lehetőségnek jobban örülnék.avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szomb. Szept. 23, 2017 11:08 am


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

A vak is láthatta a szikrát kettőnk között, de még sem volt még soha semmi. Rá másképp néztem, mint a többi lányra. Úgy éreztem, hogy ő lehet az, akit tudnék szeretni és ő az ,akit nem unnék meg és nem cserélném le. De nem volt könnyű dolgom, mert ezt be is kellett neki bizonyítanom. Ismert engem. Tudta, hogy rengeteget buliba jártam és sok csajra rámásztam, de már abba akartam ezt az életmódot hagyni.
Én is nevettem vele. Nem az látszott rajta, hogy egész nap feküdt. Nagyon kicsípte magát és ez biztos egy több órás folyamat lehetett, de ez nekem tetszett. Én szerettem a sminket is egy lányon, mert annyit nem tudott rajta változtatni. Aki szép volt azzal, az a nélkül se lehetett olyan rossz.

A tervem megbukott, nem jutottunk be abba az elit étterembe, pedig tökéletes lett volna első randinak. Bár nem épp az én jellememhez illő volt az a puccos hely.
- Ha nem borotválkoztam volna, akkor lehet beengednek. - próbáltam poénkodással javítani a helyzeten. Eléggé gáznak éreztem, hogy még ezt sem tudtam elintézni. Csak az járt a fejemben, hogy milyen egy pancser fiú vagyok.
- Én se akarok már odamenni többet. - legalábbis még egyszer igen, mert fejben már azt terveztem, hogy Marssal, hogy fogunk kitolni az étteremmel.
- Tényleg? Pedig azt hittem te az olyanokat jobban szereted. Ha ezt tudom, akkor alapból hamburgerezni viszlek, mert azt én is jobban szeretem. - vigyorogtam én is.
- Persze! - megfogtam a kezét és elindultam vele a parton lévő ki büféhez.
- Mit kérsz? - megvártam a válaszát, aztán kértem neki egy olyat és magamnak egy dupla húsost sok sajttal meg két üdítőt.
- Ott egy pad. Leülünk oda? - mutattam egy padra, ami egész közel helyezkedett el a vízhez.


clothes ||   ahwie  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szomb. Szept. 30, 2017 11:46 pm


Date night - Rollo and Blanche


Szóval ilyen érzés lenne ez? A szívem heves dobogásának köszönhetően egy gombóc növekszik a torkomban, mely arra késztet, hogy menten kitaccsoljak és elmeneküljek. Na persze mindez nem azért van, mert olyan szörnyen érezném magam Roland Morneault társaságában, hanem pont az ellenkezője. Már kezdem érteni, hogy mire mondják a tini lányos rajongást, hiszen hatalmas csodálattal és szenvedéllyel tekintek a társaságomban lévő srácra. Ugyan a hírneve megelőzte Rollót, ám amikor megtudta, hogy mi is velem a helyzet igazából úgy éreztem, hogy nem egy érzéketlen pöcsről van szó, mint ahogy azt pletykálják. Érdekelte, hogy mi van velem és remélem, hogy nemcsak puszta sajnálatból tette és teszi a mai napig. Ez a gondolat egy kis félelmet ültet el bennem.
- Valóban ez az oka – nevetek fel jóízűen, s hangosan. Tetszik, hogy poénnal próbálja oldani a helyzetet, mivel elég szomorú, hogy nem engedtek be minket. Fizető vendégeket elzavarni a koruk miatt nem túl célravezető dolog. Mi is simán elterjeszthetjük, hogy milyen egy genya helyről van szó és akkor lesz ne mulass, ha megcsappan a hely forgalma. – Még szép, hogy nem.
- Igen, nincs is jobb egy jó hambinál kólával – válaszolom mosolyogva, ám komolyan. – Nem vagyok olyan, mint a legtöbb lány. Nem várom el, hogy puccos és drága helyre vigyél, nekem az is jó lett volna, ha melegítőben, kócos hajjal, nálunk vagy nálatok beszélgetnénk gyorskaját zabálva. Nem a legvonzóbb dolog, de szerintem mégis ideális – rántom meg a vállam. Nem hittem volna, hogy már az első alkalommal ezt fogom mondani.
- Chilis sajtburgert – olvasom fel átszellemülve a választékról, amit a legszimpatikusabbnak találok. Imádom az ilyen kis bódékat, általában az ilyen helyeken a legfinomabb a kaja.
Csak bólintok a kérdésre, s odasétálunk a padhoz, majd leülünk rá mind a ketten. Gyönyörű esténk van, mindjárt vége a nyárnak, kezdődik az iskola. Vajon mik lesznek az idei viszonyok az osztályban?
- Kérdeznem kell valamit – bukik ki belőlem gyorsan, s mielőtt inába szállna a bátorságom folytatom. – Ugye nem azért hívtál el, mert sajnálsz a betegségem miatt? – kérdezem hirtelen, majd zabálni kezdem a hamburgerem és előre bámulok. Félek ránézni Rolandra, mert tartok a válaszától.avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Vas. Okt. 15, 2017 5:03 pm


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Teljesen más érzés volt vele lenni, mint a többi lánnyal. Másokkal nem izgultam, nem érdekelt, hogy megkapom őket vagy nem. Vele viszont nagyon izgultam. Nem tudtam, hogy ő is érzi e azt, amit én. Nem akartam, hogy az első szerelmem viszonzatlan legyen, mert akkor az mindent tönkretett volna és utána nem is bírtam volna a lányokra nézni. Elég gyorsan belezúgtam ebbe a lányba, amit az eszem nem akart, mert azt mondogatta, hogy még élnem kell, az elköteleződés a bénáknak való. Én nem akartam béna lenni, de akartam valakit szeretni és Ő lett az.

Jó érzés volt együtt nevetni. Ha nem borotválkoztam volna, akkor se engedtek volna be, hisz még csak egy-két helyen nőtt egy kis szőr, nem az egész arcomon, szóval elég furán nézett ki, ezért is borotváltam le gyakran. A kijelentésén nagyon meglepődök. Ez a lány maga a tökély.
- Wow! Ezt mondhattad volna hamarabb is. - nevetve túrtam a hajamba. Én pont ilyen lányra vágytam. Nagyon reméltem, hogy jó kimenetelű randit szerveztem, mert akkor biztos, hogy amit ő mondott, az gyakran megtörténik.
- Egy chilis sajtburgert és egy dupla húsosat sok sajttal, meg két kólával. - adtam le a rendelést és ki is fizettem, hisz így illik. Amint meglett a kajánk, elsétáltunk egy padhoz, ahová leültünk. A következő kérdésén ismét meglepődök. A hangom kissé komolyabbá válik.
- Őszinte leszek. Először én is azt hittem, hogy a betegséged miatt foglalkozok veled annyit. Azért csak most hívtalak el randira, mert most jöttem rá, hogy nem azért van ez. Más beteg barátaim is vannak, de irántuk nem érzem azt, mint irántad. - vallottam be őszintén, majd én is beleharaptam a kajámba.
- A tiéd is ilyen finom? Megkóstolod az enyém? - felé fordultam és a szájához nyújtottam az én finomságom.


clothes ||   ahwie   ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szer. Okt. 18, 2017 6:52 pm


Date night - Rollo and Blanche


A félelem és az öröm egyvelege járja át a testem. Próbálom nyugtatni magam, de egyszerűen nem megy. Mintha valaki bogarat ültetett volna a fülembe, s a pletykák, melyeket a múltban Rollóról hallottam hirtelen életre kelnek a szemem előtt. Mást sem látok csak a srácot, aki kezdi elcsavari a fejem. Na jó, ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor már teljesen elcsavarta a fejem, hiszen hosszú hónapok óta az életem minden területére befurakodott a srác. Vele fekszem, vele kelek és most, hogy itt vagyok más sincs előttem csak a tömény rettegés. Nem szabadna ennyire komolyan vennem, de hát én ilyen vagyok, sosem voltam másabb. Most először szeretném az életben, hogy kicsit lazább legyek és félvállról vegyem a dolgokat.
- Olyan édes voltál, amikor közölted, hogy abba a puccos étterembe viszel, hogy nem volt szívem elmondani neked, hogy az nem az én műfajom. Talán a sors is úgy akarta, hogy ne menjünk be és itt töltsük az esténket - mosolygok rá a srácra, s érzem, hogy kissé vörös lesz az arcom, amikor kiejtem az édes szót. Nem Roland az első srác, akivel randizni megyek és még régebben volt egy tartós kapcsolatom is, de ez más. Nem tudom elmondani, hogy mitől vagy miért, de megpróbálom kiélvezni ennek a szituációnak minden egyes pillanatát.
- Az a lényeg, hogy már most nem azért vagy itt, mert beteg vagyok. Tudod a betegség csak egy állapot, nem jön elő mindig, ha szedem rendszeresen a gyógyszereim, akkor nem lesz belőle bajom. Amúgy meg nem akarom, hogy megint átéljük azt a szituációt. Hogy megint megments? Ugyan már! - nevetek fel. Nem szoktam viccelődni az epilepsziával, de most ideillőnek tartom a dolgot. Tudom, hogy Rollo nem az a nagyon komoly srác és tetszik, hogy a közelében nekem sem kell annak lennem.
- Persze - mosolygok rá, de mire észbe kapok a hamburgere már a számnál van. Nem túl nőies módon belenevetek a kajába, mielőtt belekóstolnék. - Ez isteni finom! Többször kellene itt ennünk - dícsérem a helyet.
Kíváncsian várom mit tartogat számunkra az este többi része!avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Vas. Okt. 22, 2017 11:08 pm


●●●● Blanche & Rollo ●●●●


Tudtam, hogy nem lesz könnyű megváltoztatnom a rólam kialakult képet. Nagyjából igaz is volt az, amit gondolt rólam. Tényleg csak azért kellettek régen a lányok, hogy eltöltsek velük pár kellemes órát. Nem tudtam egynél megmaradni, de azt éreztem, hogy ez megváltozhat. Ritkán jöttem zavarba lány miatt, de amikor azt mondta, hogy édes voltam, egyből vörös lett az arcom. Annyira nem éreztem kínosan magam, mert úgy láttam, hogy az ő arca is hasonló színt vett fel.
- Lehet. - csak vigyorogtam és próbáltam nem elszúrni mindent. Még ilyen igazi randim sose volt. Ez teljesen más volt, mint egy buliban felszedni valakit, vagy máshol flörtölgetni.
- Pedig jól ment. Kiváló szuperhős vagyok. Ez nektek általában bejön nem? - én is nevettem. Jó volt, hogy tudott nevetni a betegségén és nem érintette rosszul. Ez is egy lépés volt afelé, hogy megbékéljen vele. Megkóstoltattam vele az én hamburgerem, mert ez már olyan dolog volt, amit a párok szoktak csinálni. Legalábbis úgy gondoltam, de nekem még nem nagyon volt igazi párom.
- Akkor mától ez a törzshelyünk! - jelentettem ki és megettem a maradék pár falatot is. Mivel nem étteremben ettünk, ezért a kaja gyorsan megvolt és még rengeteg időnk volt. Gyorsan ki kellett találnom valami programot és hamar be is ugrott egy szuper ötlet.
- És mennyire szeretsz kilépni a komfortzónádból? Kicsit megszegni a szabályokat? - ha már ő is megette az ételét, akkor megragadtam a kezét és elkezdtem a víz felé közeledni vele. A part köves volt és olyan része is volt, ahol magasabban volt található az út, így a falnál lévőket, azaz minket, nem látták, akik az úton mentek.
- Mit szólnál, ha megmártóznánk kicsit? Ilyenkor még kellemes a víz. -clothes ||   Az új hely leírása furi lett, ezért bocsi  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szomb. Okt. 28, 2017 2:13 pm


Date night - Rollo and Blanche


Nem hittem volna, hogy Roland Morneult bele tud pirulni bármibe is és azon sem csodálkoznék, ha ez lenne az első alkalom életében, hogy pírba borul a cuki kis arca. Ezzel csak azaz egy a probléma, ha ilyen jeleket ad, akkor tényleg elhiszem, hogy más okból hívott el magával, mint a többi lányt és talán majd még azt is gondolom, hogy valamilyen szinten különleges vagyok a számára. Nem szeretném, ha hamis remények közé ringatnám magam, ezért is próbálom fékezni az elmém. Jobban teszem, ha két lábbal állok a földön és nem minden gondolatom körülötte forog. Jól kell éreznem magam ma este, ám nem szabad, hogy Rollo és az együtt eltöltött este legyen az utolsó emlékkép, mielőtt álomba merülök. Küzdenem kell ellene.
- Hagyjuk már a szuperhősöket, inkább a rosszfiúk tetszettek mindig is. Lehet a betegségem miatt vágyok egy kis kalandra az életemben. Nem a legjobb, hogy ti állandóan szórakozni jártok, én meg még alkoholt se ihatok. Kész agyrém! – nevetek fel, habár ezúttal nem őszintén, de erről nem kell tudnia Rolandnak. Mondjuk tényleg mindig is jobban preferáltam a rosszfiúkat, de azt hiszem ezzel a legtöbb lány így van. Rollo is inkább ezt a tábort erősíti, mintsem a cuki jó kisfiúkat, mert minden baromságban benne van. Ez rendkívül vonzza az ellenkező nemet.
- Legyen – egyezek bele, s sóhajtva végignézek a helyen. Jó lesz többször visszajárni ide Rolloval, habár nem tudom, hogy mennyire gondolja komolyan a velem együtt lógást vagy randizást. Nevezzük akárhogy, most nem azon van a hangsúly. Elképzelem, ahogy a következő buliban felszed maga mellé egy másik lányt és hazaviszi, majd a következő este már velem jön ide. Lehetséges ez? Sajnálatos módon azt hiszem, hogy erre igen a válasz. Roland nem az a srác, aki egyik percről a másikra képes lenne miattam megváltozni. Úgy gondolom, hogy ez még egy nagyon hosszú folyamat lesz a részéről.
- Nagyon is – nevetek fel, hiába nem nagyon léptem még ki a komfortzónámból, úgy érzem, hogy most itt az ideje. – Mit tervezel? – kérdezem mosolyogva, amint megragadja a kezem és a víz felé kezd húzni. A meztelen fürdőzésen kívül bármiben benne vagyok. Ez most olyan, mint azokban az elcsépelt romantikus filmekben, ám minden más. Élvezek itt lenni a sráccal.
- Ez egy nagyon jó ötlet! – vágom rá egyből, majd lehúzom a cipőmet és a piros ruhámat is leveszem és ott állok egy szál fehérneműben a srác előtt, míg felkötöm a hajam egy copfba. Nem szeretném, ha a sminkem folyásnak indulna az arcomon, de az ellen nem tudok mit tenni. – Hajrá, ne legyél ilyen lassú – tapsolok egyet, hogy a srác is öltözködni kezdjen.avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Kedd Okt. 31, 2017 4:18 pm


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Sokan nem tudták elhinni rólam, de tudtam komoly is lenni, sőt még a régi kisfiús Rollóka is előtudott törni belőlem. A pirulás is még ilyen kisfiús dolog volt, ami megmaradt. Kiskoromban rengetegszer volt vörös a fejem és tiniként is zavarba lehetett hozni, de csak olyan személyeknek sikerült, akik közelebb álltak hozzám. Neki is sikerült egy kis pírt idézni az arcomra, szóval tényleg más volt, mint a többi.
- Hmm, szóval a rosszfiúk... Szerintem én annak számítok. - vigyorogva kacsintottam rá. Tudom, hogy csak poénkodott, de semmi sem fekete és fehér. Egyáltalán mitől rossz fiú valaki? Nekem sosem áll szándékomban bántani mások, sem szóban sem fizikailag, arra meg főleg nem lennék képes, hogy megöljek valakit, de vannak akik igen. Akkor én is közéjük tartozok, mert megszegek pár szabály és élvezem az életet? Tudtam, hogy nem azért mondta, de elgondolkodtam ezen a témán.
- Nem csak az alkoholtól lehet kalandos az élet. Más izgalmas, kalandos dolgok is vannak, amihez nem kell ital meg ilyesmi, esetleg egy kis szabályszegés, de anélkül is meg lehet oldani. - így hirtelen az éjszakai mártózás jutott az eszembe, amit nem igazán lehetne így kiskorúként egyedül egy ilyen helyen, de nem értettem, hogy miért. Tényleg jó volt a kaja, szóval amúgy is vissza járnék, de vele még jobb lesz. Csak vele, meg esetleg néha Mars haverommal, de vele más.
Nem volt kérdés, hogy belemegy, hisz nemrég pont azt fejtegette, hogy ilyenre vágyik. Nem titkoltam a tervem, szóval hamar meg is osztottam vele. A helyszínre érve eléggé meglepett. Lelkesen kezdett el vetkőzni előttem és én meg csak ott álltam bambán és figyeltem őt.
- Sietek! - megráztam a fejem, hogy visszatérjek és neki is láttam. Először az inget dobtam le magamról, majd kibújtam a fehér pólóból. A cipőt is gyorsan le tudtam dobni magamról, aztán már csak a nadrágot kellett lehúznom. A boxert magamon hagytam, hisz mégis csak egy első randiról volt szó.
- Indulhatunk. - megfogtam a kezét és elkezdtem magammal húzni a vízbe.


clothes ||   Az új hely leírása furi lett, ezért bocsi  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Kedd Okt. 31, 2017 7:04 pm


Date night - Rollo and Blanche


Még mindig csodálkozva állok az előtt, hogy én és Roland Morneult itt vagyunk. Csak mi ketten, nincsenek haverok vagy az osztály többi tagja és még csak nem is a tanárok kényszerítettek minket erre. Ez talán valami hosszadalmas folyamatnak a kezdete lenne? Már felesleges magam előtt titkolni, hogy nem érzek közömbösen a srác iránt, de ismerem már annyira, hogy tudjam, ha ő is hasonlóan érez sem lesz ez az egész könnyű menet. Azzal, hogy velem van lényegében megtagadja önmagát, hiszen pontosan ő az a srác, aki minden buliban mást szed fel és nyíltan hangoztatja, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Na persze az utóbbit nem azért, mert nem elég érett hozzá, hanem szimplán szeret játszadozni a csajokkal. Ha fiú lennék és egészséges, akkor valószínűleg én is ezt csinálnám. Egy lány persze nem teheti ezt meg, mert akkor rögtön napvilágot látnak a különböző pletykák, miszerint mekkora egy ribanc az adott csaj. Nem túl fair világban élünk.
- Milyen tekintetben számítasz annak? A csajozásban? – mosolygok rá felvont szemöldökkel. – A nagyon rosszakat én sem szeretem, mert azok csak megkeserítenék az életem, te pont jó vagy, ne akard beskatulyázni magad – mondom komolyan. Valóban a rosszfiúkat szeretem, mint minden lány, de azért van egy határ. Ez hasonló ahhoz, hogy a fiúk sem feltétlenül szeretik az olyan lányokat, akik nincsenek benne semmiben és minden mókából kihúzzák magukat. Én nem akarok olyan lenni, mindenben benne vagyok, amiben nekem csak lehetséges.
- Azért azt ne mondd, hogy nem esik jól berúgnod és leküzdened a gátlásaidat és úgy csinálni mindenféle hülyeséget – magyarázom beleélve magam. Úgy mutogatok, mint egy idióta, de amikor észreveszem magam rögtön felhagyok ezzel a cselekedetemmel. Szeretnék egyszer belekóstolni milyen is az élet egy átlag tizenéves számára, de ez nekem kimarad, nem is értem, hogy miért panaszkodok miatta annyit. Már rég bele kellett volna törődnöm ebbe és leszarni az egészet.
Kajánul vigyorgok Rollóra, amikor meglátom, hogy milyen fejet vág a már majdnem meztelen testemre. Tényleg elgondolkoztató, hogy első randin ennyire bevállalós vagyok, de egyszer élünk. Mások az alkoholban és a drogokban élik ki magukat, én viszont bakancslistát írok és olyan kalandokat próbálok kitalálni, amire az a legjobb, ha emlékszem. A mai este az első helyek egyikén szerepel.
- Menjünk – már éppen nyújtanám felé a kezem, amikor megragadja azt és húzni kezd egyre bentebb. Hideg a víz, kétség sem fér hozzá, de nem annyira, hogy ne lehessen megszokni. Sosem voltam olyan, aki megáll a víz szélén és várja, míg felmelegszik. Mindig rögtön beleszaladtam egyből, mert nekem a testem úgy jobban hozzászokik.
Oldalról kissé félénken, de néha rásandítok Roland felsőtestére, ami azért valljuk be, nem sok kivetnivalót hagy maga után. Kissé közelebb húzódom a sráchoz séta közben.
- Verseny, hogy ki ér el hamarabb a móló végéig? – kérdezem mosolyogva és a szabad kezemmel a cél felé mutatok.avatar
Középisk.
Tell me your secrets
55
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall •• Szer. Nov. 15, 2017 12:59 pm


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Tudtam, hogy ez az egész nem lesz könnyű, viszont úgy éreztem, hogy meg kell próbálnom. Olyan régóta mondogatták nekem, hogy ideje lenne egy rendes barátnőnek, hogy én is kezdtem azt érezni, hogy tényleg szükségem van rá.
- Abban már pont nem, de még egy-két dologban igen. - azért a sok pia, meg az egyéb szerek, amiket Sueval fogyasztunk, még mindig nem a jó fiúk jellemzői. Tényleg voltak tőlem zűrösebb srácok is, akikre ő is gondolt. Velem sem lehetett könnyű az élet, de könnyebb mint azokkal.
- Most józanon is ugyan olyan jól érzem magam. - mosolyogtam rá. Természetesen jól esett berúgni és mindenféle hülyeségeket csinálni, de tudtam, hogy ő nem csinálhat ilyeneket, ezért nem akartam fájdítani a szívét.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen bevállalós. Nagyra nyílt szemekkel figyeltem, ahogy vetkőzött és láttam rajta, hogy élvezi a tekintetem. Nekem sem kellett sok idő, hogy megszabaduljak a ruháim nagy részétől. A boxer még maradt. Megragadtam a kezét és berohantunk a vízbe, ami egész kellemes volt. Legalábbis nekünk srácoknak kellemes, a lányok az ilyentől már frászt kaptak és órákig álldogáltak a szélén, hogy megszokják, de Blanche más volt.
- Sportoló vagyok, szóval nem sok esélyed van. - kinyújtottam a nyelvem és el is indultam. Máskor hagytam volna, de volt egy tervem, szóval most nem veszíthettem. Azért annyira gyorsan se úsztam, inkább arra figyeltem, hogy csak egy kicsivel érjek be hamarabb, mint ő.
- Én megmondtam, szóval most jöhet a jutalmam. - Egyik kezemmel a móló egyik tartó oszlopába kapaszkodtam, hogy úgy tartsam meg magam és ne a lábammal kelljen, a másik kezemmel pedig a lány derekáért nyúltam és magamhoz húztam. Teljesen magamhoz húztam, hogy tudjam őt is tartani, na meg hogy összesimuljon a testünk. Közelebb hajoltam hozzá és loptam tőle egy apró csókot.

clothes ||   picit sokáig tartott Sad  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Bár és hall ••

Tell me your secrets

Bár és hall
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Halak Kódexe
» A Hall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Mariott Hotel-