Bár és hall
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Fontos hír


Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Yesterday at 10:55 pm
Yesterday at 10:50 pm
Yesterday at 9:04 pm
Yesterday at 8:30 pm
Yesterday at 7:47 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

NincsA legtöbb felhasználó (41 fő) Szomb. Szept. 02, 2017 9:11 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Bár és hall •• Hétf. Júl. 17, 2017 9:48 pm

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

846
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás Re: Bár és hall •• Szomb. Aug. 19, 2017 10:11 pm


Date night - Rollo and Blanche


Izgatottan állok a szobámban lévő hatalmas tükör előtt, amit régen éjszakánként a pokolba kívántam volna legszívesebben. Mindig féltem a sötétben belenézni, főleg ha egy jó rémisztő horrorfilmet néztünk meg a nővéremmel. Mára már ez a félelem elmúlt, ahogyan a közös programok is Victoire társaságában. Most már csak én vagyok itt rutinosan begöndörített hajjal, egy kis sminkkel, egy piros koktélruhában. S itt jön a kérdés, hogy miért csíptem ki magam, amikor úgy indultam neki tegnap este ennek a találkozónak, hogy egyáltalán nem érdekel? Talán magamnak is hazudtam és érdektelenséget mutattam a srácnak hónapokon át minden egyes találkozásunkkor, pedig azon az ominózus délutánon minden megváltozott. Én is másmilyen lettem, hiszen egy olyan oldalam mutatkozott meg Roland előtt, aminek mindig is rejtve kellett volna maradnia.
Az órára pillantva egy sóhajtás keretein belül megállapítom, hogy elég hamar elkészültem és még bőven van időm. Mire ez a nagy felhajtás? Megmagyarázhatatlan számomra ez az egész. A cipőmet felkapva a tárolószekrényből lassan lesétálok a lépcsőn és a kis oldaltáskámat is a vállamra kapom. Az előszobában állok meg és nem túl nőies módon, törökülésben ülök le a szőnyegre, hogy még gyorsan végiggörgessek az instagramon, mielőtt megérkezik a várva várt Rollo.
Lépteket hallok a nappali irányából, mire felkapom a fejem és a testvéremet pillantom meg, aki kényelmes melegítőben, borzos, feltűzött hajjal, kezében egy pohár vízzel közeledik felém.
- Hova a menet törpe? Elég hülyén nézel ki - mosolyog rám gúnyosan, mire csak megforgatom a szemem. Nem akarok neki válaszolni, de egyértelműen nem megy el, míg nem szólalok meg.
- Semmi közöd hozzá, kopj le - nézek rá unottan, de ezzel együtt aggódni kezdek, hogy igazat mond, de már nincs annyi időm, hogy átöltözzek. Utolsó elkeseredésemben arrébb hajítom a magassarkút és a megszokott adidas cipőm után nyúlok és azt veszem fel. Marriott hotel bárja ide vagy oda, akkor is kényelmesen megyek és jól fogom érezni magam.
A csengő hangjára viszont összerezzenek és gyorsan ugrok fel a helyemről megigazítva magamon a ruhát. Nagyot nyelek és idegtépően lassan nyitom ki magam előtt az ajtót, hogy végre megpillanthassam a srácot, akit hónapokon át kerültem.avatar
Középisk.
Tell me your secrets

47
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás Re: Bár és hall •• Szomb. Aug. 26, 2017 7:40 pm


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Végre elérkezett az a nap. Az első randink napja. Bizony, végre elszántam magam, hogy elmegyek egy randira. Sosem volt még ilyen igazi. Általában bulikban ismerkedtem lányokkal és akkor is csak ilyen éjszakás kapcsolatokat építettem ki. Azonban ekkor a lány is más volt, mint a többi. Iránta tényleg éreztem is valamit, nem csak ágyba akartam vinni. Eddig próbáltam azt mondogatni magamnak, hogy csak azért gondolok rá másképp, mert féltem a múltkori óta, de hamar rájöttem, hogy ez nem így van. Máshogy is közeledtem felé, mint a többi csajhoz szoktam és lehet azt érezte, hogy nagyon nyomulok. Azt akartam, hogy minden tökéletes legyen, ezért gyorsan lezuhanyoztam, utána minden egyes hajszálamat tökéletesen beigazítottam és megborotválkoztam. A nővérem nevetett is, mert még nem nagyon volt szőr az arcomon, de azt nem akartam, hogy egy-két szál is lógjon ott, mert az úgy nem néz ki jól. A ruhaválogatás is sok időt elvett tőlem. Általában nem voltam gondban azzal, hogy mit vegyek fel, de akkor fogalmam se volt. az utolsó pillanatban vettem fel egy fehér pólót, amire egy fekete inget húztam, de nem gomboltam össze. Elegáns volt, de nem annyira. Még egy kis illatot is magamra fújtam, de azt is csak olyan óvatosan, hogy ne legyen sok. Amint elkészültem, el is indultam a lakása felé. Nem lakott olyan nagyon messze, szóval nem tartott sokáig. Nagyon izgultam, de össze szedtem minden bátorságom és bekopogtam az ajtón. Lassan nyitotta ki és először meg sem tudtam szólalni.
- Szia! Nagyon csinos vagy. - vigyorogtam miközben végignéztem rajta. Próbáltam úriember módjára nem sokáig és nem olyan helyeken megbámulni.
- Indulhatunk? - még mindig vigyorogva néztem rá, de közben odanyújtottam a karomat, hogy belém tudjon karolni.


clothes ||  szeri  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets

67
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás Re: Bár és hall •• Szomb. Szept. 16, 2017 11:05 pm


Date night - Rollo and Blanche


Mondanom sem kell, hogy a megannyi izgalomtól a szívem a torkomban dobog, s úgy érzem magam, hogy helyben kitaccsolok. A vegyes érzéseknek köszönhetően nem tudom, hogy legbelül miért is vagyok ennyire félős jelenleg. Talán attól tartok, hogy rajtam kívül több vasat tart a tűzben? Vagy netalántán tényleg ilyen mély dolgokat váltana ki belőlem a Roland Morneult névre hallgató srác? Azt sem tartom kizártnak, hogy a kettő keveréke alakította ezt ki bennem, de igazából nem is tudom, hogy melyik a rosszabb.
Annyi minden megfordul most a fejemben, talán Victoire-nek igaza van és elég bugyután nézek ki. Kissé túllőttem a célon és attól, hogy egy igen puccos helyre megyünk még nem kellene ennyire kicsípnem magam. Lehet, hogy ez volt az oka annak, hogy a piros koktélruha mellé fehér sportcipőt húztam, ami nem passzol túlságosan. Azért remélem, hogy Rollo nem ért egyet a nővéremmel és neki így is tetszeni fogok. A fenébe is ezzel az aggodalommal, hónapokig kerültem és nem akartam semmit. Mi változott meg egyetlen egy nap leforgása alatt?
Mikor megpillantom az előttem álló srácot belém fagy a levegő. Na jó ezt én már nem hiszem el, de annyira hihetetlenül jól néz ki! A fehér póló fekete inggel igen jó választás. Egyben laza, de valamennyire elegáns is. Kissé tényleg túllőttem a célon és legszívesebben visszarohannék a szobábmba átöltözni, de ezt már nem tehetem meg.
- Szia, köszönöm – mosolygok a srácra félénken, s legbelül azért imádkozom, hogy ne legyen semmi a fogamon. Nem voltam még soha ennyire paranoiás, de most bepótolom, amit kihagytam az életem során.
- Menjünk! – mondom lelkesen és miután bezárom magunk mögött az ajtót belekarolok a karjába. Biztosra veszem, hogy a szüleim és a nővérem az ablakon kukucskálnak ki, hogy megnézzék kivel is távozom, aztán majd jól kibeszélik a pár másodperces szituációt.
- Hogy telt a napod? – kérdezem pár méterre a házunktól, mert nem akarom, hogy kínos csend álljon be közénk és reménykedem benne, hogy az este folyamán végig jól fogjuk érezni magunkat. – Egyébként remélem, hogy nem sok ez a ruha – pillantok le magamon, míg a cipőmön meg nem állapodik a tekintetem. Elengedek egy mosolyt, hiszen tipikus én. Sosem szerettem a magassarkúkat és ez ma is meglátszik.avatar
Középisk.
Tell me your secrets

47
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


Szeretettel Roland Morneault tollából
Témanyitás Re: Bár és hall •• Vas. Szept. 17, 2017 7:40 am


●●●● Blanche & Rollo ●●●●

Sosem volt olyan igazi rendes randim. Kicsit izgultam is, de már ideje volt egy normális lányt találnom magamnak. A szívem nagyon hevesen vert mikor bekopogtam, de ami utána volt az már majdnem szívinfarktus közeli állapot volt. Nagyon csinos volt, amit meg is jegyeztem neki. Ő megköszönte és vissza mosolygott rám. Éreztem pár tekintetet magamon, de nem zavart. Az én családom is biztos ezt csinálta volna. Már csak abban reménykedtem, hogy jó véleménnyel lesznek rólam.
- Elég unalmasan. Nem csináltam semmi hasznosat. Neked? - alapból későn keltem, mert előző este sokáig voltam ébren. Utána meg leginkább csak feküdtem az ágyamban tovább és zenéket hallgattam.
- Dehogy sok. Nagyon tetszik. - még mindig ott volt az az idióta vigyor az arcomon.

Az út nem volt hosszú a Hotelig. Bementünk és a recepciósnál érdeklődtem, hogy van e szabad asztaluk.
- Sajnálom gyerekek, de ez a hely nem nektek való. A vendégeink nem örülnének, ha ilyen kölyköket is beengednénk, meg amúgy sem elég nagy a pénztárcátok. - ezzel a szöveggel küldött el minket. Mindkét kezemmel a hajamba túrtam és kissi idegesen sétálgattam és próbáltam kitalálni, hogy mi legyen.
- Annyira sajnálom. - álltam meg a lány előtt. Nem számítottam arra, hogy ez fog történni. A hotellel szemben ott volt egy part és ott voltak büfék is.
- Mit szólnál egy hamburgerhez? Nem a legromantikusabb kaja, de jobb nem jut az eszembe. - elég kínosan éreztem magam, de felnevettem miközben az egyik gyorskajáldára mutattam.


clothes ||  Egy kis változtatás  pirulo  remélem nem baj  ||  ©️•• I don't like to say I given my life to music. I prefer to say music has given me my life. ••
avatar
Középisk.
Tell me your secrets

67
● ● Posztok száma :
Shawn Mendes
● ● karakter arca :


Szeretettel Blanche Laroux tollából
Témanyitás Re: Bár és hall •• Vas. Szept. 17, 2017 12:46 pm


Date night - Rollo and Blanche


Érzek valami szikrát köztem és a srác között, de mivel még túl korainak tartok bármit is elkiabálni, inkább próbálom ezt kiverni a fejemből. Biztosra veszem, hogy egy csodás estét fogunk eltölteni egymással, ám a végkimenetel még előttem is homályos. Rollót olyan srácnak ismertem meg, aki minden lányt megkaphat és sajnálatos módon ki is használja a helyzetét. Tudom, hogy sokat jár el bulizni és inni, amit nekem a saját egészségem érdekében nem lehet. Sokszor megittam már a levét ennek az epilepszia dolognak, s kezdem úgy érezni, hogy az életemnek egyre több területét érinti. Kezd kihatni a hétköznapjaimra, a személyes kapcsolataimra és nem tudom mit kellene tennem.
- Ugyanez, konkrétan egész nap fetrengtem, aztán mikor elérkezettnek láttam az időt nagy nehezen felkeltem az ágyból és elkészültem – nevetem el magam. Ugyan eléggé kicsíptem magam, de ettől függetlenül nálam fele annyi időt vesz igénybe a készülődés, mint a többi lánynál. Hiába fektetek sokat a sminkelésbe többnyire hamar kész vagyok vele. Sosem lépek az utcára festék nélkül az arcomon és nem azért, mert nem merek és annyira csúnya lennék natúrban, hanem egyszerűen a függője vagyok és kikapcsolja az agyamat, amikor sminkelhetek. Nem egyszer kapcsolom be a kedvenc zenéimet közben és énekelve, táncolva készül el az aznapi vakolat.
- Ennek igazán örülök – mosolygok a fiúra egyenesen a szemeibe nézve. Imádom azt a fültől fülig érő vigyort, amit megejt felém.
Viszonylag hamar odaérünk a hotelhez, hiszen attól függetlenül, hogy Párizsban lakunk egészen a központban található a házunk és ha jól tudom a Rolandéké sincs sokkal messzebb, így bármi tizenöt, esetleg húsz percen belül megközelíthető.
Kissé szomorúan és megtörten hallgatom a pincér szavait. Hogy ez a hely nem nekünk való? Nem szabadna így bánni sehol a vendégekkel, hiszen azért vagyunk ott, hogy nekik fizessünk, de úgy tűnik nekik nem mindegy, hogy az ember hány éves vagy mennyire pénzesnek néz ki. Őszintén szólva nem állunk rosszul anyagilag, de rengeteg pénzt felemésztenek a gyógyszereim, orvosi ellátásaim és Victoire tandíja.
- Ne sajnáld, Rollo, te erről nem tehetsz – az arcát kezdem fürkészni és reménykedem benne, hogy nem hiszi azt, hogy erről ő tehet. – Amúgy meg majd jövőre, mikor betöltöttük a tizennyolcat már mehetünk, habár semmi kedvem odamenni többé – nevetem el magam, s remélem, hogy ezzel egy kicsit oldom a hangulatot.
- Ami azt illeti még jobb is lesz, mint valami puccos kaja, amit még sosem ettem – mosolygok rá és elindulok a part felé, ami sokkal romantikusabb, mint egy hotel bárja. Titkon kicsit örülök is neki, hogy nem engedett be minket a pincér, hiszen Rollót mindig megelőzi a híre és tudom, hogy nem veti meg az alkoholt. Nem lett volna túl kellemes, ha lerészegedik az első és reményeim szerint nem az utolsó randevűnkon.
- Na jössz? – kérdezem, mikor Roland még csak ácsorog, de én már úton vagyok a part felé. Kinyújtom a kezem felé, ha akarja megfogja, ha nem nem. Mondjuk az előbbi lehetőségnek jobban örülnék.avatar
Középisk.
Tell me your secrets

47
● ● Posztok száma :
❝to be continued❞
● ● Keresem :
❝madison beer❞
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: Bár és hall ••

Tell me your secrets


Bár és hall
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Halak Kódexe
» A Hall

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Mariott Hotel-