Ötös szoba
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek


✥ Today at 9:21 am ✥✥ Yesterday at 11:37 pm ✥

✥ Yesterday at 11:21 pm ✥

✥ Yesterday at 11:12 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Ötös szoba •• Hétf. Júl. 17, 2017 9:50 pm

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1790
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Oscar Collard tollából
Témanyitás ✥ Re: Ötös szoba •• Szer. Feb. 14, 2018 6:25 pmGjerta & Oscar

Ebéd után sétálni akartam vinni, de a közelsége mindenen túl tett. Nem bírtam magammal. Esküszöm nem ment a dolog. A következő két óra úgy elrepült, szinte észre se vettem. De élvezem a társaságát és nem akartam nélküle eltölteni egy percet sem. Noha tudtam, hogy megfog történni a dolog. De addig is, tényleg elakartam csábítani minden módon. Már megtörtént kilenc évvel ezelőtt, de muszáj volt a kezembe venni az irányítást. Kinéztem egy hotelt, mert máshol hol kellene csinálni? Nálam megint nem, meg gondolom náluk sem… szóval ez egy ilyen.
Még ha csak egy két óráról is van szó, már megéri. Akarom ezt a nőt. Visszakapni mindenestül. Ő az én feleségem. A gyerekeim anyja, akiért a mai napig megbolondulok. Nem tehetek róla.
Végig mértem, aztán hirtelen átkaroltam a derekát, kezembe vettem Pénelopé arcát, és mélyen a szemeibe néztem. - Elképesztően jól nézel ki.
Elkaptam, becserkésztem és leterítettem. A nőnek vége! Szemében az a tűz ég, amelyet annyira hiányoltam. A mindent elsöprő vágy.  
- Mondtam már, hogy mindenféle megvilágításban imádlak? - súgtam szinte Gjerta szájába, hogy érezze a leheletemet. - Ne érts félre. Veled akarok lenni, nem csak… ágyba bújni veled. - most már képtelen vagyok türtőztetni magam, és hatalmasat fújtatok. Nyugton próbálok lenni, de a férfiasságom odalent egészen makacs. Hiányzott egész lényében a nő.
Minden kérdés nélkül beviszem a hálószobába, rátérdelek az ágyra, magam elé helyezem őt, nagyon óvatosan, mintha az egyik drága festményem lenne.
Ahogy néz, teljesen kikészít.
- Nem szeretnélek megsérteni… - ajkait bámulom, majd szemeibe meredek. Ajkunk összeér, heves csókot kap. Merevedésem a lába között, a legjobb helyen van.
Felszisszenek, és szinte felfalom. Nyelvünk heves, kiéhezett táncba kezd. Nem is gondoltam, hogy ennyire hiányzik nekem. A csókjában benne van minden… szenvedély, vágy és csodálat. Elveszi az eszemet. Hirtelen elhúzódok, összeér a homlokunk.
- Annyira hiányoztál. - súgom. Találkozik a tekintetünk, a szemem könnybe lábad. Megharapom az ajkát, és a nyakába fúrom magam. Ujjaim a tarkóját cirógatják, hüvelykemmel az arcát és a száját simogatom. Minden egyes porcikáját magamba szívom, ahogy csak egy művész képes rá.  
Feltárjam a kidolgozott mellizmaimat, amit annyira szeretett harapdálni? És a kockás hasamat, amit képtelenség nem megérinteni?
- Azt nem felejtettem el, mennyire imádom a testedet. - válaszolom ökölbe szorított kézzel. Egyre nehezebben lélegzem. Alig bírom türtőztetni magam. A nyakához hajolok, és mélyen beszívom az illatát.
- Nem akarom, hogy még egyszer hozzád érjen... - sejtheti kire is célzok, nyakára hintem csókjaimat, hiszen magamévá akarom tenni itt és most. Nem érdekel, hogy férjnél van, nem szereti azt az embert, mi ketten együtt leszünk, vagy így vagy úgy. Hosszú perceken át csak a nyakával játszottam, nyaldostam, harapdáltam.
- Annyira szeretlek. Gyere vissza hozzám. Szükségem van rád. - nem csak nekem, William-nek is, Austin-ek pedig rám.
- Ebben az évben újra eggyé kell csiszolódnunk. - emelkedtem fel, hogy tekintetébe nézzek, hogy ellene van-e a dolognak, vagy igenis tényleg.szeretné ő is. Vagy túl gyors lennék? Pontosan tudom, mit lát maga előtt. Egy férfit, aki csak arra vár, hogy jól megrakja őt, de én nem kefélek, szeretkezek. Az illata a vele töltött csodálatos hetekre emlékeztet: sok nevetés, mennyei szex, szerelem. Minden, amire épp most szükségem van. Gjerta mellett nem vagyok egyedül. Sok mindent kell megbeszélnünk. Köztük azt, hogy miképp hagyja ott ezt az őrjöngő dúvadat.


avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
40
● ● karakter arca :
Hugh Jackman


✥ Szeretettel Gjerta P. Jeunet tollából
Témanyitás ✥ Re: Ötös szoba •• Csüt. Feb. 15, 2018 8:05 pmGjerta & Oscar
+16


Pontosan tudtam, hogy a tűzzel játszom és ha nem játszok elég ügyesen, akkor jobban fog égetni, mint az elviselhető lenne. Közelsége megrészegített, mint a bor teszi idővel, ugyanakkor nem feledhettem el, hogy óvatosnak kell lennünk, ha nem akarunk még több bajt az életünkbe, viszont a percek múlásával ez egyre nehezebb lett, hiszen vágytam rá. Túlzottan is és minden egyes tettével csak még közelebb vont magához, mintha semmi se állhatna már közénk.
Keze könnyedén siklott derekamra, amivel szorosan tartott közel magához. Kezem mellkasára siklott, miközben a szívem egyre inkább őrültebb ritmust kezdett járni. Az illata, a ruhák alatt megfeszülő izmok, a tudat, hogy mennyire is akar… mind-mind szinte önmagában is elegendő lett volna ahhoz, hogy leterítsen, mint egy vad a prédáját, de így együtt? Még inkább megőrjített. -  Örülök, hogy tetszik a látvány. Azt hiszem, hogy nekem se lehet okom panaszra, vagy talán mégis. Túl keveset látok Mr. – ajkaim játékos mosolyra görbültek, miközben játékosan megcsókoltam őt, hogy utána megpróbáljak egy kisebb távolságot felvenni tőle, míg legalább elérünk a megfelelő szobába. Mert ha így haladunk, akkor talán olyat látnának, ami nem egy ilyenre való és félő, hogy inkább tiltólistára keverednénk, vagy olyan helyre, amelyre szerintem egyikünk se vágyik…
- Nem hiszem. – mosolyodtam el, ahogyan figyeltem őt. Lehelete ajkamat cirógatta. A viselkedése pedig egészen hízelgő volt. – Pedig most olyan vagy, mint egy bolond szerelmes férfi, aki beleszeretet a szeretőjébe, vagy éppen egy kamasz, aki alig várja, hogy kicsomagolja az ajándékát. – léptem hozzá egészen közel, hogy testem övéhez simuljon. Leheletem fülét cirógatta, ahogyan a végét szinte suttogtam neki. Ágyéka testemhez simult, aminek köszönhetően majdnem felnyögtem alig hallhatóan, de még tartottam magam. Ennek köszönhetően pedig ágyékom puhán összehúzódott.
- Megsérteni? – csúszott ki ajkaim között a kérdés, mintha csak hirtelen ez lehetne a megállj azelőtt, hogy ajkaink egymásra lelnek ismét. Annyira csábító volt, szinte égetett, hogy újra érezhessen, ahogyan birtokol és olyan érzéseket kelt életre, amiket senki se tudott. Csak ő, míg végül kicsit előre mozdulva végül egymásra leltünk és forró csókban forrtunk össze. Csók közben közelebb vonom magamhoz és még az se érdekel, ha ennek köszönhetően hamarosan hátam a puha ágyhoz simul.
- Te is nekem. – szívem egyre inkább hevesebb ütemre kezd el járni, ahogyan a régi időket felidézi, azt ahogyan újra és újra egymásra találtunk. Hevessége ellenére is volt benne valami gyengédség, ahogyan egyre inkább őrületbe kergetett az érintésével. Kezem újra mellkasához siklott, de most minden kérdés nélkül gomboltam ki az ingjét, mintha csak kicsit őt is sürgetni akarnám.
Hallom szavait, látom, ahogyan kezét ökölbe szorítja. Figyelem őt, majd ahogyan közelebb hajol, úgy fogom meg a kezét. Lassan húzom végig ujjaimat karján, hogy aztán ökölbe szorított kezét „kinyissam”, majd kezét egyre inkább vágyaim forrása felé vezessem a szoknyám alatt. Már a tudat is megőrjített teljesen, gyengéd érintésének köszönhetően, ahogyan combomon végig vezettem a kezét kéjes sóhaj tört fel a torkomból.
Viszonzom a csókokat, majd szavaira felpillantok rá és kezem ajkára siklik. – Shhh… - tudom, hogy kire gondol, és pontosan tudja, hogy én se akarom, de jelenleg a helyzet nem olyan, amibe bármelyikünk is jobban bele tud szólni. És most nem akarom elrontani. Ujjamat gyengéden húzom végig az ajkán, hogy utána szenvedélyes csókkal ajándékozza meg, majd egy aprót alsó ajkába harapjak. Ahogyan pedig nyakam vonalával játszadozik újabb és újabb sóhajokkal adom tudtára, hogy mennyire is élvezem, miközben kezem elindul vándor útra. Ingje lekerül róla, majd pedig kezemmel végig simítok ismét a férfiasságán, ha elérem, de még mindig csak a nadrágján keresztül, mintha csak még inkább ingerelni és kicsit talán bosszantani akarnám őt.
Szívem hevesebben dobbant szavainak köszönhetően, de a tetteivel már sikerült elvennie az eszemet, amikor pedig hirtelen megemelkedik és távolabb kerül tőlem, akkor egy kisebb „fájdalmas” sóhaj tör fel akaratlanul is, hiszen közel akartam magamhoz érezni. A lehető legközelebb. Egy pillanatra visszadőlök az ágyra és próbálom magam összeszedni, majd végül lassan felülök, majd felállok, hogy közelebb kerüljek hozzá. Igaz, vélhetően már jó pár centivel alacsonyabban, mint előtte, mert esélyesen a korábbi hevességben valahol már elhagytam a magassarkúmat.
- Nekem is szükségem van rád, arra, hogy a családunk újra egységben legyen. Szeretlek Oscar és hidd el, hogy azon leszek, hogy minél hamarabb teljesülhessen ez. – pillantok fel rá komolyan, de ha most akarja ezt megbeszélni, akkor rosszul tette, hogy részben elvette már az eszemet azzal, ahogyan felperzselt már elsőízben. Inkább majd utána, de most… Pipiskedtem kicsit, hogy megcsókolhassam és az ágy felé csalogathassam őt.


avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
44
● ● karakter arca :
Scarlett Johansson


✥ Szeretettel Oscar Collard tollából
Témanyitás ✥ Re: Ötös szoba •• Kedd Feb. 20, 2018 3:11 pmGjerta & Oscar


+18

Olyan lennék, mint egy bolond szerelmes? Megesik, főleg mikor őt látom. Mikor érezhetem a bőrének érintését, mikor hallhatom a hangját, mikor rápillanthatok. Eszem veszi és ez tetszik, szóval hamar a lényegre térünk. Elégedetten vettem tudomásul, hogy benne van a játékban és nem kezd el ellenkezni, nem akar elszaladni. Ha ez lett volna, nyilván nem tartom vissza, de szerencsére nem így történt. Szerintem így sokkal kellemesebb lesz a folytatás. Amúgy sem nézem ki belőle, hogy megfutamodik az ilyen dolgok elől, ráadásul ez nem csak nekem ígéretes alkalom, minden bizonnyal ő is éppen úgy fogja élvezni, mint én.
Ajkaim elszakadnak az övétől, hogy amíg ő kezeivel indul felfedezőútra, addig én számmal tegyem ugyanazt, arcélére hintve apró csókokat. Egyik kezemmel a feje mellett támaszkodtam meg, míg másik lesiklott fenekére, ujjaim markoltak a puha húsba. Minden mozdulatom határozottságról árulkodott, nem voltam finomkodós kedvemben, de fájdalmat sem kívántam okozni, éppen csak annyit, ami tovább fűti vágyainkat. De aztán a nadrágjaimat is leküldtem a földre, hamar érezni akarom őt.
Másik kezemmel is feneke alá nyúltam, hogy egy határozott mozdulattal emeljem meg. Ölem az övének feszült, a tudtára hozva, hogy mennyire vágyom rá, hogy mennyire készen állok. Türelmem azonban még volt egy kevés, mit kihasználva először kebleihez hajoltam, ajkammal fedezve fel feszes halmait. Szívem vad ritmusa az övével futott versenyt, elégedett sóhajom leheltem kebleire, majd behatoltam és hatalmas sóhajjal nyugtáztam, hogy magába fogadott.
Néhány pillanat volt csupán, mire ajkaim megtalálták az övéit, csókot követelve tőle a felvett lassabb ritmus idejére. Egyik kezemmel a feje mellett támaszkodtam meg, míg másikkal combjába markolva tartottam. Kényelmes, lassú lökéseim fokozatosan váltak egyre gyorsabbá, ahogyan vágytól fűtve együtt űztük, hajtottuk a beteljesülést. Szaporán kapkodtam a levegőt, már nem faltam ajkait, szemeimet lehunyva emeltem feljebb a fejem. Szükségem volt rá.
Elégedett nyögés szakadt torkomból a beteljesülés pillanatában, combján lévő kezeim ujjaim vadul markoltak a puha húsba, arra azért figyelve, ne okozzak kárt benne. Arcom aztán vállgödrébe hajtottam, vad zihálásom lassan csillapodott, forró leheletemmel nyakának bőrét cirógattam. Majd felemelkedtem, hogy csókjaimmal hintsem ajkát, majd nyakát.
- Mindenképp vissza kell jönnöd hozzám. - suttogtam a fülébe, miközben újabb és újabb csókokkal halmoztam el a vállgödrét. Még mindig benn voltam, nem akartam kicsusszanni, élvezni akartam őt végig. De aztán megtörtem a melegséget, mellé heveredtem, onnan figyeltem rá.
- Mindent megfogunk oldani életem, csak ki kell várni. - mosolyodtam el, nem volt kedvem kiszállni mellőle, még várakoztam, szóval addig a keblein simítottam végig, majd hasa tájékán.
- Lennél újra  a feleségem? - érdeklődtem meg, nagyon kíváncsi voltam, sőt fűtött még a gondolata is a dolognak. Szerintem nem is volt eszement gondolat, újra fölé hajoltam felső testemmel, hogy még több csókkal halmozzam el, majd szabad kezem lecsusszant a combjára, majd szeméremdombjára. Ott pedig a legérzékenyebb pontját vettem célpontba, körkörös mozdulatokkal ingereltem. Hiszen akartam őt, mindennél jobban és ha akad bőséggel ideje rám, akkor nem mond nemet. Hiányzott csontostul bőröstül.avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
40
● ● karakter arca :
Hugh Jackman


✥ Szeretettel Gjerta P. Jeunet tollából
Témanyitás ✥ Re: Ötös szoba •• Kedd Feb. 20, 2018 8:21 pmGjerta & Oscar
+18


Hangyányit féltem, hogy amilyen könnyedén megjelent a varázs közöttünk, olyan könnyedén fog elillanni, ha végre a ruhák lekerülnek rólunk, vagyis inkább rólam, hiszen tisztában voltam azzal, hogy nem minden kéklőfolt tűnt el a testemről, hogy a bántalmazás jeleit nem fogja semmi se elrejteni már a testem különféle pontjain, de szerencsére nem így lett. Sejtettem, hogy mennyire dühítheti őt, amiért így kell látnia, de szerencsére a vágy jobban eluralkodhatott rajta is, legalábbis a tettei és rezdülései erről árulkodtak.
Ahogyan öle testemhez simult a forróság még inkább elöntött, és az iránta érzett szenvedély csak még inkább eluralkodott rajtam. Ágyékom pedig még inkább összehúzódott, ahogyan érezhettem, hogy mennyire is vágyik rám. Ajkainak az érintése csak olaj volt a tűzre, testemet egyre inkább megőrjítette, amit nem voltam rest kifejezni olykor egy-egy sóhajjal, vagy éppen érintéssel is. Izgatásának a hatása pedig nem csak érezhető volt, hanem látható is, amit a halmaimmal művelt. Egy pillanatra talán még levegőt is elfelejtettem venni, amikor újra magamban érezhettem, mint oly sok éve nem. Nem éltem apácaéletet, hiszen a lányom létezése is ezt mutatja, még ha utóbbi időben már nem engedtem ilyen téren közel a férjemet, de sose volt annyira mámorító senkivel se, mint vele egy-egy vágytól fűtött és lopott „percek”.  Légzésem egyre hevesebb lett, mellkasom is egyre hevesebben emelkedett,  hogy idővel kiegészítve őt űzzük a beteljesülést, ami közösen már annyira régóta nem adatott meg, mégis, mintha csak tegnap vesztem volna el ebben az őrült mámorban ezzel a férfival. Apró kéjes sóhajok, nyögések pedig olykor kiszaladtak ajkaimon, ahogyan lehunytam a szememet, hogy még inkább átéljem a pillanatot, míg végül a testem megremegett és neki köszönhetően újra érezhettem, hogy milyen érzés is ezt a mámort átélni igazán.
Hallottam nyögését, éreztem, ahogyan húsomba vájnak az ujjai, amikor ő is elérte a csúcsot. Hevesen emelkedett a mellkasom, ahogyan rám dőlt, de egyáltalán nem bántam, hogy nem szakítja meg ezt a bensőséges pillanatot. Lehelete cirógatta a bőrömet, ahogyan vállgödrömbe fúrta arcát. „Hajába túrtam”, majd tarkója vonalán át a hátán simítottam végig, miközben próbáltam rendezni a légzésemet. Csókot kicsit kábán viszonoztam, majd amikor ajkaival nyakam vonalára tévedt, akkor alig hallhatóan elkuncogtam magam, hiszen olykor csiklandós tudtam lenni ott is.
- Vissza fogok… - suttogtam egy kisebb sóhajba bújtatva a szavakat, hiszen ajkainak a játéka túlzottan is jól esett. Amikor mellém dőlt, akkor pár pillanat erejéig nem mozdultam meg, csak a plafont bámultam, mintha abban reménykednék, hogy így kevésbé lesz mezítelentestének a látványa hatással rám, vagy éppen a tudat, hogy mennyire is közel fekszik hozzám, vagy éppen az, hogy milyen mámorító érzés volt az, ahogyan a testünk összeforrt ősi vágyak beteljesülése közben.
- Tudok türelmesen várni, mert tudom, hogy mi fog a végén várni… - pillantottam rá egy sokat sejtető mosollyal az arcomon, majd ahogyan kezével újra testemen simított végig egy aprót alsóajkamba haraptam, mert próbáltam volna megőrizni a józaneszemet, de szemmel láthatóan bármit elkövetett volna azért, hogy elvegye a józanságomat. Ha borral nem tudta, akkor másképpen és túlzottan is jó ebben, hiszen pontosan tudja, hogy miként tegye meg.
Kérdésének köszönhetően meglepettség ült ki az arcomról, még annak ellenére is, hogy túlzottan szívet melengető volt, hogy újra szeretné, ha a felesége lennék. Szívem hevesebben dobbant ennek köszönhetően. Mielőtt viszont értelmes választ nyöghettem volna ki, addigra a keze túlzottan is délre tévedett. Így pedig egészen nehéz volt másra koncentrálni, mint arra, hogy miként is ingereli a testemet és milyen hatással is van rám. Újabb sóhaj csúszott ki ajkaim között, testem olykor megrezdült, kezemmel pedig ágyneműbe markoltam, mintha csak a józanságba, akarnék kapaszkodni… nem túl nagy sikerrel…
Bármennyire is mámorító érzés volt a kényeztetése, végül inkább úgy mozdultam, hogy kiszakadjak belőle és fordítottam a helyzeten. Most az ő háta simult az ágyhoz, én pedig könnyedén máztam fölé, hogy megcsókoljam őt. – Hmm, miféle csalfajátékot játszol? – kérdeztem meg játékosan. – Felteszel egy kérdést és máris belendülsz, hogy biztosan nyert ügyed legyen? – nyomtan játékosan egy puszit orrára, miközben lábaimmal a teste mellett két oldalt támaszkodtam meg. Kezem délebbre siklott, ahogyan ajkaimmal is lejjebb sétáltam, hogy kicsit „megharapdáljam” mellkasát, ahogyan régebben is tettük, majd újra felpillantottam rá. Kezeimmel feje mellett támaszkodtam meg, ahogyan egészen közel simult a testünk egymáshoz. – Nem kell elvenned az eszem, hogy igent mondjak. Bármikor és bárhol örömmel kimondanám az igent, hogy újra a feleséged legyek. – pillantottam íriszeibe komolyan, mert ez volt az igazság. Szerettem hajdanán is őt és sose múlt el, így egy percig se haboztam volna akkor se, ha másabb körülmények között teszi fel a kérdést. Utána pedig ha benne volt egy újabb lepedőgyűrésben, vagy éppen az igen megünneplésében, megpecsételésében, akkor készségesen vettem részt benne, csábítottam el rá, hogy újra együtt gyűrjük újra össze a lepedőt.


- Szeretlek. – pillantottam rá kicsit pilledten, kábán, de boldogságtól sugárzó arccal, miközben talán már órák óta élveztük a szobarejtekét. Csókot is kapott a szavaim mellé;  utána rövid időre még a fejemet a mellkasán pihentettem. Inkább látni se akartam, hogy vajon mekkora felfordulást okozhattunk ebben a szobában…. Ha pedig nem dobott be valami újabb témát, ami netán korábban félbemaradt, akkor felkeltem az ágyból, hogy zuhanyzó irányába vigyenek a lépteim. – Ne tűnj el! – pillantottam hátra a fürdőajtóból, miközben mosolyogva mértem végig és vélhetően ő is hasonlóan tehetett, hiszen nem takartam el testemet semmivel se. De talán itt volt tényleg az ideje annak is, hogy ne csak tettekkel beszélgessünk, még ha túlzottan is csábító volt, hanem szavakkal is.


avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
44
● ● karakter arca :
Scarlett Johansson


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Ötös szoba ••

Tell me your secrets

Ötös szoba
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Pihenőszoba
» Fürdőszoba
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Fürdőszoba
» Fürdőszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Mariott Hotel-