Kettes lakosztály
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Kettes lakosztály •• Hétf. Júl. 17, 2017 9:52 pm

Forrás: google

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Pént. Márc. 09, 2018 8:06 pm

Rod & Eve

A fenébe is, unatkoztam. Méghozzá annyira, amennyire az elmúlt néhány évtizedben még soha. Nem az a típus voltam, aki csak úgy megült a fenekén és nem csinált semmit. Nekem a lételemem volt az állandó pörgés, a bulik és az, hogy körül vegyenek az emberek. Itt azonban csak bizonyos emberekkel – nagyon limitált számú személlyel – lehettem önmagam, mert alapvetően még mindig játszottam a szerepemet. Nem voltam felszabadult, csak annak a pár egyénnek a társaságában, vagy a hotelszoba magányában.
Most ez utóbbi volt terítéken, de általában én ezt ki is használtam, és egyáltalán nem törődtem azzal, ha zavartam a szomszédos szobában lakókat. Ha én kénytelen voltam elszórakoztatni saját magam, akkor ezt bizony másnak is el kellett viselnie. Eleinte még próbáltak figyelmeztetni, amikor befutott rám egy-egy panasz a sznob szállóvendégektől, de mostanra már feladta a személyzet, hogy bármit is kezdjen velem. Gregorynak pedig diszkréten nem szóltak, ez volt talán az én szerencsém. Még mindig nem buktam le azzal, hogy nem éppen úgy viselkedtem, mint egy diplomata jövendőbeli asszonykája.
Szerencsére találtam egy olyan tévécsatornát, amin régi rock zenéket sugároztak egész álló nap. Imádtam, hogy a kedvenc dallamaim mellé még a klipeket is láthattam, így aztán nem voltam rest teljesen ráfüggni magányos óráimban. Ez alkalommal jól felhangosítottam a Scorpions jól ismert számát, csak úgy bömböltek a beépített hangfalak. Szinte biztosra vettem, hogy a folyosóra is kihallatszott, de nem érdekelt. A szomszédos szobákban meg csak nem kuksol ott a napnak ebben a szakában senki, igaz? Ilyenkor még városnézésen vannak, vagy már beültek valami puccos étterembe vacsorázni. Olyanba, ami nem a puccos szállodájukban van…
Szélesre tártam a terasz ajtaját, úgy léptem ki mezítláb a jéghideg kőre. Mint ahogyan nem törődtem azzal, hogy kit zavarok, az sem érdekelt különösebben, ha megfázom egy kicsit. Fehérneműben, és szétnyitott ingben bámultam a lassan kivilágított várost, időnként énekelve és táncolva a bentről kiszűrődő dallamokra.
- Azt hiszed, hogy tudsz valamit, mi? – dünnyögtem egész Párizshoz intézve szavaimat, miközben cigarettára gyújtottam. Ezúttal nem volt benne túl sok plusz, csak épp egy kicsi. Talán még a szagán sem érződött, hacsak az ember nem volt hozzászokva, és szúrta ki egyből az ilyesmit. – Here I am! Rock you like a hurricane… - teljesen átszellemülve pörögtem kint a teraszon, hol hangosabban, hol halkabban dudorászva. Ugyan szintén ebbe az irányba nyíltak mások erkélyei is, de a dohányzókat leszámítva senki nem merészkedne ki ide, legalábbis én erről szentül meg voltam győződve jelenleg. Csak az amerikaiakban van meg egyfajta egészséges őrültség ehhez.


■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Pént. Márc. 09, 2018 10:41 pm


●●●● Eve & Rod ●●●●


Újabb fotózásom volt, de megint eltérő a szokásostól. Egy szállodán belül volt és nagyon sokáig tartott. Szerencsére megkaptam két éjszakára egy szobát, mert már nem bírtam volna hazáig elvezetni. Kora reggel kezdtük és másnap a fényképezőgépek kattogása tartott ébren. A sminkesek alig tudták eltüntetni a fáradtság jeleit, de egész jó képek készültek. A rengeteg átöltözés, pózolás és rohangálás egyik helyről a másikra, teljesen kifárasztott. Nem tudtam kiélvezni a hotel nyújtotta szolgáltatásokat, pedig lett volna bőven. Szerettem ilyen helyeken lenni, legszívesebben egész életemet nyaralókban töltöttem volna. Amint vége lett, rohantam fel a szobámba. Át sem öltöztem, hanem az utolsónak felvett ruhában ledőltem az ágyba. Próbáltam elaludni, de nem ment mert a szomszéd nagyon hangosan hallgatta a tévét. Máskor simán elaludtam volna, de nem ment. Sosem voltam az a fajta szomszéd, aki ilyenek miatt rászól a másikra, hisz én is állandóan ezt csináltam. Szóval nem mentem át szólni, hanem inkább megpróbáltam kiűzni az álmot a szememből. Kávé nem volt, szóval maradt a másik megoldás. Ledobtam magamról a márkás ruhadarabokat és beálltam a zuhany alá. Amúgy is kezdett kényelmetlen lenni már az a sok smink, szóval ideje volt lemosnom magamról. Pasiként nem voltam hozzászokva, hogy ennyi hülyeséget kentek rám. A víz egy kicsit elnyomta a zene hangját, szóval meg is nyugtatott. Egészen addig a pillanatig jó volt, amíg meg nem szólalt egy szám, amit felhangosítottak. Már nagyon üvöltött a zene és ezt már én sem bírtam. Csurom vizes hajjal és bőrrel léptem ki a fülkéből és a derekam köré csavartam egy törölközőt. Nem töröltem meg semmimet, hanem a szomszéd felé vettem az irányt. Nem mentem ki a folyosóra, mert az erkélyről szűrődött be a hang, szóval kinyitottam és kiléptem. Nagyon hideg volt kint, főleg így talpig elázva fáztam igazán, de nem az volt a legnagyobb bajom. Volt egy vékony fal a két terasz között, de ki tudtam hajolni és át tudtam nézni a szomszédba.
- Nagyon jó ez a szám, de... - már kezdtem volna bele a tipikus zenelehalkítós szövegbe, de akkor megláttam, hogy ki is a szomszédom és a szám is tátva maradt. Egy kicsit idősebb, de nagyon dögös nő állt ott fehérneműben. Már nem is az idegesítő zenére gondoltam, hanem hogy hogyan tudnék átmászni hozzá a lehető leghamarabb.clothes ||  Remélem jó lett   pirulo    ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 11:38 am

Rod & Eve

Jelenlegi hangulatomban nem igazán foglalkoztatott, hogy esetleg valakit zavarhatok, vagy fejfájást okozhatok az illetőnek a viselkedésemmel, a hangoskodásommal. Felőlem érkezhetett akár számtalan panasz is, már úgysem sokáig leszek a hotel vendége, ha Gergorynak elintézik a szolgálati lakást, amiről már hetek óta tárgyaltak. Akkor ott fogok élni, lesz néhány alkalmazott, ezt leszámítva valószínűleg az időm nagyobbik részét egyedül töltöm majd. Pontosan úgy, mint most.
Mintha csak emiatt akarnék bosszút állni az egész világon, a tévé hangerejéhez még hozzáadtam egy-két fokozatot. Talán, ha valamiképpen felhívnám a vőlegényem figyelmét magamra, vagy esetleg kiugrasztanám a nyulat a bokorból, hogy ő sem tökéletes és van egy vadabb oldala, akkor minden megváltozna. Ám bármennyien szidtak is engem, mégsem volt semmiféle szankció itt a hotelben a vezetés részéről.
- My body is burning, it starts to shout Desire is coming, it breaks out loud… - énekeltem tovább a magam felszabadultságával, időnként beleszívva a kezemben tartott cigibe. Valószínűleg, ha a szomszédban lakó nem szólított volna meg, akkor csak nagyon sok perccel később tűnt volna fel, hogy bizony nézőközönségem akadt. Nem mintha amúgy ez különösebben zavarba hozott volna, hiszen annak sem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, hogy alig volt rajtam ruha.
- Naná, hogy jó! – pördültem hirtelen a hang irányába. Nem azért, hogy felháborodjak, vagy megnézzem magamnak az illetőt. Egészen egyszerűen úgy kezdtem el társalogni vele, mintha ez a szituáció számomra a világ legtermészetesebb dolga lenne éppen. – Ez Scorpions, drágám… - közöltem méltatlankodva. Mintha kérdés lehetett volna egyáltalán, hogy jó-e ez a szám, vagy sem. Egyértelmű volt a válasz. – Becsukhatod a szádat, még a végén zavarba találok jönni! – vigyorodtam el szélesen, amikor sikerült a kinti félhomály ellenére is meglátnom, hogy milyen arcot vág éppen.
Nem mondhatnám, hogy egy fiatalabb férfi rácsodálkozása ellenemre volt. Sőt, nagyon is imponálónak találtam, de hát nyilván tisztában voltam ennyi idősen a saját adottságaimmal, és azzal, hogy mivel milyen reakciókat váltok ki másokból. Ennek a kis műsornak mondjuk pont nem volt ilyesfajta célja, csupán szórakoztam, de mindig jól jön a pozitív visszajelzés.
- Csak hogy tisztázzuk, nem terveztem lehalkítani. Jelent ez neked bármilyen problémát? – léptem hozzá közelebb, slukkolva kettőt a cigimből. Türelmesen kivártam ugyan a válaszát, de bármit mondott is, a helyzet úgyis változatlan marad majd. Le kellett kötnöm magam, noha most felcsillant annak a lehetősége is, hogy társaságom is akadjon hozzá. Határozottan nem találtam elvetendő ötletnek.■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 1:45 pm


●●●● Eve & Rod ●●●●


Nagyon szerettem szállodákba járni, mert egy kicsit kikapcsolódhattam és pihenhettem. Ilyenkor kiléphettem a mókuskerékből és lazíthattam egész hétvégén. Volt hogy munka miatt mentem, de akkor is volt idő a pihenésre és a lazításra. Kivéve, ha a szomszéd üvölteti a tévét és le sem tudod hunyni a szemed. Velem ez volt és ez eléggé felidegesített. Általában nyugodt és vidám természetű voltam, de ez már zavart. Annyira nem voltam köcsög, hogy átmenjek szólni. Inkább elmentem zuhanyozni, amúgy is rám fért már. Viszont mikor már tisztálkodni se tudok nyugodtan, na akkor elszakad nálam is a cérna. Nem foglalkoztam semmivel, csak gyorsan a derekam köré csavartam a törölközőm és kirohantam az erkélyre. Áthajoltam a szomszédhoz és már nyitottam is a hatalmas szám, de mikor megpillantottam, nem jött ki több hang. Egy dögös negyvenes nő, akit már alig takart ruha.
- Bocsi - nyeltem egy nagyot mielőtt becsuktam a szám, de a szemem még nem vettem le róla. Pont az ilyen nőkért voltam oda. Valamiért mindig is az idősebbekhez vonzódtam, főleg a negyvenes korosztályt kedveltem. A kis tini csajokat már nagyon untam, nem tudtak akkora élvezetet nyújtani, mint az idősebb hölgyek. Nyilván volt pár jó fiatalabb is, de ritka volt. Az agyam rögtön elkezdett gondolkodni és összerakni a képet. Egy negyvenes nő egyedül egy szállodai szobában. Ez csak két dolgot jelenthetett, vagy nemrég vált el és eljött a fővárosba kirúgni a hámból, vagy a férje valami gazdagabb, aki kivett neki egy szobát, amíg ügyeket intéz. Igazából nekem mindkettő verzió megfelel, hisz ha szórakozni jött, akkor én vagyok a megfelelő partner, de ha a férje zárta be egy ilyen luxus börtönbe, akkor meg tutit nem szerelemből van vele és simán engedne egy ilyen fiatal, friss húsnak. Nem voltam valami zseni, de a nőkhöz értettem valamennyire.
- Eddig jelentett, de ha csatlakozhatok, akkor talán kiegyezhetünk. - sikerült visszarázódnom és a nyálcsorgató kisfiúból kezdtem átmenni a fiatal kaszanovába.


clothes ||  Remélem jó lett   pirulo    ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 5:40 pm

Rod & Eve

Ahogy jobban megnéztem magamnak a srácot, huszonévesnek tippeltem volna, ha valaki megkérdezi. Sebaj, lélekben meg agyban még én is azon a szinten voltam, holott már évtizedek óta nem kettessel kezdődött az életkorom száma. De az csak egy szám, igaz? Sok idősebb nőt a fiatal fiúk tartanak fiatalon, és ugyanez igaz talán a férfiakra is. Én nem éreztem magam kellemetlenül amiatt, hogy szemrevételezett engem, ahogyan azért sem, hogy én is alaposan elgondolkoztam a játszadozás lehetőségével. Szerettem én Gregoryt a magam módján, de egyre inkább éreztem, hogy ez nem lesz elég a boldogsághoz. Túlságosan különböztünk.
- Hm, csatlakozni szeretnél? – vontam fel kíváncsian a szemöldökömet, szemeim pedig érdeklődéssel villantak meg. – Jól van, nincs ellenemre! – bólintottam végül némi hatásszünet után. Nem akartam egyből rávágni, ezért úgy tettem, mint aki komolyan megfontolja a lehetőséget. Sőt, még rátettem egy lapáttal azzal is, hogy összefogtam magam előtt az inget, mintha takargatná szeretném a testem. Egyébként, ha már itt tartunk, kicsit tényleg hideg volt és ezt csak most éreztem meg.
- De nem jöhetsz a folyosón keresztül. Ha át akarsz jönni, akkor itt kell valahogy átmásznod! – állítottam fel a kihívást, és ezzel együtt közöltem a feltételeimet is. Ez az egy volt csupán, szerintem igazán nem teljesíthetetlen. – És mivel tudsz hozzájárulni az estéhez? – kérdeztem kíváncsian, mert nekem az kevés volt, hogy csak azért érje meg, hogy ne jelentse a hangoskodásomat. Az sem érdekelt volna, szóval valamit nyújtania kellett még pluszként, hogy nekem is megérje a dolog. Többet kockáztattam azzal, hogy átengedtem magamhoz, mint azt gondolta volna.
- Szereted a rockot? – tettem fel az egymillió dolláros kérdést, mert ha nemet mond, akkor jobb, ha rá sem teszi a lábát a teraszom kövére. – Mert egész este ez a csatorna fog menni, ez biztos! – jelentettem ki határozottan, egyik kezemet pedig a csípőmre tettem, úgy néztem rá komolyan. – Van valami piád? – kandikáltam át valahogy mellette a szobája irányába, vészesen közel hajolva hozzá. Engem persze nem zavart, azt viszont nem tudtam, hogy ő hogy van ezzel. A tekintetéből arra következtettem, hogy neki sem lesz túlságosan ellenére, máskülönben át sem akart volna jönni, nem igaz? Én meg aztán pont nem az a személy vagyok, aki a jónak az elrontójaként tündökölne.■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 6:50 pm


●●●● Eve & Rod ●●●●


Szépen végigvezettem magamba, hogy milyen helyzetben is lehet a nő. Még nem kaptam teljes megerősítést, hogy nem lenne az ellenére, ha közelebbről is megismernénk egymást, de még nem is jártunk ott. A becserkészést is élveztem. Egy idősebb nőt sokkal nehezebb volt felszedni, mint egy kis tinit. Volt benne kihívás, amit nagyon szerettem. Talán túl nyomulós voltam. Nem kellett volna egyből ilyen konkrét utalást tenni, mert azzal csak jobban elijeszthettem. Eléggé elgondolkodott a válaszán, ezért kicsit megijedtem, de utána megnyugodtam. Belement a dologba, de összefogta maga előtt az inget, ami nem tetszett annyira, de tudtam, hogy még úgy is leszedem róla az este folyamán.
- Az simán menni fog. - vigyorogtam és felmértem a terepet. Egy vékony fal volt köztünk, szóval csak fel kellett lépnem az én teraszomon lévő korlátra és átlépni az övére. Egyszerűnek tűnt.
- Bármivel, amit csak szeretnél. - rákacsintottam egy apró félmosoly kíséretében. Ez már inkább ilyen vicc akart lenni, de flörtölős vicc.
- Persze - vágtam rá gyorsan. Régebben rengeteg koncertre jártam. Igaz, hogy általában nem a zenével voltam elfoglalva, de erről nem kell tudnia. Nem ez lesz az első olyan, hogy rock zene megy alatta, de haszna is van, hisz ha tényleg férjezett, akkor legalább elnyomja a hangokat.
- Piám? Hm... meglátom mit tehetek. - közelebb hajolt hozzám, de nem maradtam ott sokáig, hanem visszamentem a szobába. Első dolgom az volt, hogy megtörölköztem és felvettem egy boxert, nehogy mászás közben lehulljon rólam a törölköző és ott lógjak meztelenül a szálloda ablakában. A minibárból vettem ki egy üveg pezsgőt. Sok pénzembe fog fájni, mert ott minden drágább, de megéri. Visszatértem a teraszra.
- Itt is vagyok. - Felmásztam a korlátra. Az egyik kezemmel a vékony fal szélébe kapaszkodtam a másikban meg a pezsgőt szorongattam. Az egyik lábammal átléptem a szomszéd korlátjára majd a másikkal is és leugrottam az ő erkélyére.
- Hoztam piát is. - meglengettem a levegőben az üveget.clothes ||  Remélem jó lett   pirulo    ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 7:41 pm

Rod & Eve

- Rendben, de ha leesel, nem szeretnék tanúskodni a bíróságon! – kötöttem ki gyorsan, hogy csakis akkor próbálkozzon, ha nem fog leesni. Máskülönben én szépen bevonulok a lakosztályomba, mintha nem láttam volna semmit. Nem hiányzott nekem, hogy a francia rendőrségen töltsem az időmet, különben se nagyon beszéltem a nyelvet.
- Figyelj, drágám, nálam igazán szükségtelen ezzel a nagyképű csajozós dumával jönni, mert nem működik! – emeltem fel a kezemet, hogy ezzel fojtsam belé a további szavakat. – Azt sokkal többre értékelem, ha magadat adod, és nem csak nekem akarsz megfelelni. – utaltam ezzel a válaszára. Te jó ég, még jó, hogy a szabad ég alatt voltunk. Egészen biztos, hogy rám szakadt volna a plafon, hogy éppen én papolok a mások felé mutatott szerepjátékról. Hát nem pont ezt csináltam már hónapok óta?
- Helyes! – épp csak arra nem kérdeztem rá, hogy egyáltalán ismeri-e azokat a számokat, amik ma már igazi klasszikusnak számítanak. Én ezekre már buliztam javában, ő meg szerintem épp csak megszülethetett. Vagy talán még az se. Még szerencse, hogy az ilyen felismerésektől sem éreztem magam öregnek, ahhoz túlságosan eleven és nyüzsgő nőszemély voltam. Kivéve Gregory és a társasága előtt, de az most más lapra tartozott és nem voltam hajlandó foglalkozni még csak a gondolattal sem.
- Rendben! Tudod, hol találsz… - kacsintottam cinkosan, és még utána néztem egyszer, mielőtt visszatértem volna a néhány percnyi magányba az erkélyemre. Teljesen megőrültem valószínűleg, hogy ebbe egyáltalán belementem, de ezt teszi az unalom. Olyan tettekre sarkall, amiket ép ésszel egészen biztos, hogy nem kockáztatnék meg. Ha lebukok, akkor mindent elveszítek, bár az is megfordult a fejemben, hogy tényleg akkora baj lenne az? Talán úgy kell lennie, és kész.
- Nehogy leess itt nekem! – figyelmeztetően felé böktem a mutatóujjammal, amíg figyeltem az átmászási koreográfiát. – Igen, azt látom, hogy hoztál. De az istenért, ne ugrálj vele, és ne lóbáld így! – emeltem meg mind a két kezemet, mintha így akarnám lecsitítani. – Még a végén felrázod, aztán a fele kárba vész! – persze, hogy csak emiatt aggódtam, nem is másért. – Üdv nálam! – tártam szét a kezeimet üdvözlően, ezzel együtt pedig az ing is újra szétnyílt rajtam.
- Gyere csak beljebb, ne ácsorogjunk itt kint! – azért az feltűnt, hogy nem vitte túlzásba az öltözködést. Ebből pedig nem volt nehéz kitalálni, hogy miféle tervei voltak velem. Inkább az okozott problémát, hogy eldöntsem, én mit akarok ezzel a helyzettel kezdeni. – Máris keresek két poharat… - dünnyögtem az orrom alatt, miközben elkezdtem odabent keresgélni, előtte pedig néhány fokkal lentebb vettem a hangerőt, hogy azért halljuk is egymás szavát.
- Egyébként Eve vagyok! – mutatkoztam be, felé nyújtva a kezemet.■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 9:04 pm


●●●● Eve & Rod ●●●●


Sokkal nehezebb volt egy idősebb nőt becsábítani az ágyamba, de nem értettem hogy miért. Nem hogy örültek volna annak, hogy egy kis fiatal srác akarta őket megfektetni. Nem tudom, hogy mi járhatott a fejükbe, sokkal nehezebb volt őket megérteni, de igyekeztem a kedvében járni és elcsábítani valahogy.
- Nem fogok! - jelentettem ki határozottan. Már kisiskolás koromban is jártam sportszakkörökre és rengeteget mászókáztam, szóval nem okozhatott gondot egy ilyen. Már vártam is, hogy átmászhassak.
- Hmm - csak ennyi volt a reakcióm. Én eddig is magamat adtam, de úgy látszik a nagyképű énem nem vette le a lábáról. Szóval nem azt szereti, ha egy srác nagyon magabiztos. Akkor lehet inkább vissza kell térnem a kis tini srácba, aki nyál csorgatva bámulja az "elérhetetlent". A zenéit szerencsére ismertem, ami jót jelentett. A kacsintásában meg többet láttam, mint egy sima iszogatást, szóval gyorsan elkészültem. Két okból sem vacakoltam az öltözködéssel, első az az volt, hogy már alig vártam, hogy átmenjek és nem akartam a tökéletes ruha kiválasztásával bajlódni. A másik ok, pedig az hogy ő is fehérneműben volt meg egy ingben és reménykedtem, hogyha meglátja hogy én is, akkor majd kevésbé lesz szégyenlős és nem búj az ing alá. Meg ezt egy utalásnak is lehetett venni, hogy tényleg nem csak iszogatást terveztem az estére. Már elég sötét volt kint ahhoz, hogy ne nagyon lássanak az utcán mászkáló emberek. Lámpa se nagyon volt az utcán, szóval minden tökéletes volt. Könnyedén átjutottam a nő teraszára.
- Hopsz. - mondtam és leálltam a rázogatással. Nagyon kívánhatta már az italt. Abban reménykedtem, hogy mást is kíván legalább ennyire. Az inge ismét szétnyílt és igyekeztem nem túl feltűnően megbámulni végre közelebbről is.
- Menjünk! - menttem utána. A szoba olyan volt, mint az enyém, de már jobban be volt lakva. Több napja lehetett már ott. Amíg ő poharat keresett én kibontottam a pezsgőt. Erősen fogtam, hogy ne lője ki a kupakot és ne folyjon ki az ital.
- Én Rod! - kezet fogtam vele és teleöntöttem mindkettőnk poharát.
- Miért voltál itt fent egyedül? -clothes ||  Remélem jó lett   pirulo    ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 10:47 pm

Rod & Eve

- Ha kiömlik az üveg fele, akkor kénytelen leszel szerezni egy másikat! – hívtam fel rá a figyelmét finoman. Azt a vágyamat pedig erősen visszaszorítottam, hogy közöljem, én igazából valami töményebb, ütősebb piára gondoltam. Beértem én a pezsgővel is, csak eleget ittam azt akkor, amikor társasági eseményeken jelentünk meg. Azonban telhetetlennek sem akartam tűnni, szóval egyelőre megteszi ez is. Én nem igazán szerettem volna rendelni a szobapincéren keresztül, mert azt Greg meglátná, és valószínűleg nem lenne tőle túlzottan boldog.
- Itt is vannak! – egyenesedtem fel diadalittasan az egyik bárszekrény mellől, és a levegőbe tartottam a két karcsú poharat. – Nagyszerű! – hümmögtem elégedetten, amiért egyetlen csepp sem ment kárba, mégis sikerült kibontani. Odatartottam hát a két poharat, és megvártam, amíg teli töltötte mind a kettőt a gyöngyöző itallal. – Szóval Rod… nem vagy francia te sem, igaz? – persze lehet az is, hogy tévedtem, de azért elvigyorodtam szélesen.
- Azért, mert a vőlegényem dolgozik. – vontam meg egyszerűen a vállaimat. Nem terveztem sem titkolózni, sem hazudni arról, hogy miféle státuszban vagyok. Nem feltétlenül a kapcsolati szintre értettem, hanem úgy társadalmilag, meg mindenféle értelemben. Mondjuk utóbbit nem volt nehéz kitalálni, elég volt csak körülnézni. Nem egyszerű szobában laktam, hanem az egyik legdrágább lakosztályban. Ez azért elég beszédes. Ráadásul a kezemen virító gyűrűt se nagyon rejtegettem, de hát egy gyémántot ki akarna rejtegetni?
- És, te is egyedül vagy? – kíváncsiskodtam, enyhén oldalra billentett fejjel. Közben koccintásra emeltem a pezsgőmet, és ha összecsendült a kristály, akkor ittam végre belőle egy jó nagy kortyot. Igen, határozottan ütősebbre vágytam, de egyelőre ez is megtette. Talán később lehetne majd rendelni valamit, vagy kiveszem a bárszekrényből, hiába fog feltűnni Gregorynak. Annyi baj legyen, nem?
- Vagy van még valaki odaát? – böktem fejemmel a szomszéd szoba irányába jelzés értékűen. Engem az sem zavart volna, ha valami kislány várja odaát epekedve, bár akkor nyilván nem mászott volna át. Otthon azért még lehetett valaki, akinek hiányzik. Hányszor tettem én már az ilyenekre magasról, összeszámolni sem tudnám.■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Márc. 10, 2018 11:40 pm


●●●● Eve & Rod ●●●●


- Okés - válaszoltam. Sikerült kibontanom úgy, hogy egy csepp sem ment mellé. Már volt gyakorlatom benne, igaz hogy nem a pezsgő volt a kedvencem, mert az nem volt elég erős nekem, de úgy éreztem, hogy ez illik hozzá. Olyan gazdag nőnek tűnt, akik ilyen fura partikon állandóan ezt isszák. Amint előkerültek a poharak elkezdtem kiönteni bele. Amint sikerült megtölteni a poharakat, leraktam az üveget és elkezdtem iszogatni.
- Nem igazán. Skóciában születtem. - gyűlöltem azt az országot. Alig vártam, hogy elköltözzek onnan. Mindig is Párizsba húzott a szívem. Mióta elköltöztem és birtokba vettem ezt a várost, minden sokkal jobb lett. Imádtam az életem.
- Hmm értem. - kicsit csalódottan mondtam, hátha megesik rajtam a szíve. Vőlegénye volt. Az egy fokkal rosszabb és egy vőlegényt kevesebb eséllyel csalnak meg. Viszont abban biztos voltam, hogy a vőlegénye dúsgazdag.
- Teljesen egyedül. - emeltem fel a kezem, mintha védekeznék. Nem nagyon voltak hosszabb távú kapcsolataim. Leginkább kalandozgattam, bár voltak olyanok is akik többször megfordultak az ágyamban, de barátnő nem nagyon.
- Igazából itt lakok a városban, de fotózásom volt és sokáig elhúzódott. - Csak azért említettem meg, hogy lássa, hogy én is dolgozok és nem csak úgy kapom a pénzt a szüleimtől. Tőlük nem is kapok semmit.
- Szerezzek még valami piát? Csak mert ennyivel nem fogunk tudni jót bulizni. - kérdeztem tőle, mert nem igazán szerettem a pezsgőt és az az egy pohárka bőven elég volt.


clothes ||  Remélem jó lett   pirulo    ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Vas. Márc. 11, 2018 12:13 am

Rod & Eve

- Ó, az jól hangzik! – billentettem meg felé üdvözlően a poharamat. – Bár még sohasem jártam ott, csak a tévében láttam. Gyönyörűnek tűnt… - osztottam meg a véleményemet a szülőföldje kapcsán. Én még igazából az Államokon kívül sehol sem jártam még, de ezzel annyira nem volt szokásom dicsekedni. Nem voltam előkelő, világlátott nő, még csak nagyviláginak sem feltétlenül mondtam volna magam. A kicsapongó, vagy a megzabolázhatatlan jelzők már sokkal jobban illettek hozzám.
- És mondd csak, itt élsz a városban, vagy csak átutazóban vagy? – kíváncsiskodtam egy kicsit, közben leültem az egyik kanapé karfájára. Otthonosan mozogtam már itt, de miért is ne tettem volna, mikor hetek óta itt éltem? Egyébként nem kerülte el a figyelmem a leheletnyi csalódottsága, amikor közöltem, hogy van vőlegényem, de valahol roppant szórakoztatónak találtam. Azért nem olyan rossz dolog ám, voltak, akik imádták. Nekem ez már a negyedik volt, és valahogy nem éreztem azt a zsongást, mint elsőre, vagy még másodjára is.
- Aha. – bólintottam, amikor megválaszolta a kérdésemet. – Annyira azért mégsem nagy a város, hogy ne tudj hazamenni, vagy ez mindig így megy? – méregettem érdeklődő tekintettel. Ha már fotózáson volt, akkor jól megnéztem magamnak újra, mintha csak azt latolgatnám, hogy valóban modellkedik-e. – Én, ha tehetném, biztos nem tölteném itt az éjszakát. Bár az is igaz, hogy megvan a maga bája, meg pozitív oldala a szállodában lakásnak is, de egy idő után nagyon unalmassá tud válni… - panaszkodtam, egy hosszúra nyúlt sóhajjal megfejelve a mondandómat.
- Hát, ez egy nagyszerű ötlet, Rod! Az első igazán jó ötleted, amióta ismerlek! – vigyorodtam el. Nem teljesen komolyan szúrtam ám oda, épp csak egy kicsit. Alapvetően talán kedvesnek tűntem elsőre, de nem ez volt, amivel mindenki vádolt volna, aki csak ismert. A beszólogatós, nagyszájú picsa már sokkal jobban illett rám. Hiába, a közeg, amiben az elmúlt éveket töltöttem, rám nyomta a bélyegét, méghozzá jó mélyen.
- De a te szobádba kérd, és oszd meg velem légy olyan drága, hogy mit szeretsz? – vigyorodtam el, mert tudtam jól, hogy kicsit kétértelműen hangzott. Közben fellöktem magam a kanapé karfájáról, amikor kiittam a maradék pezsgőmet is, és újra az üvegért nyúltam. Ha akarta, ha nem, az övét is újra teli töltöttem. Így a jó, ha már lúd, akkor legyen kövér. – És miféle fotózásod volt? – ezúttal a tévé mellett dőltem neki az egyik szekrénynek, lábaimat a bokáimnál kereszteztem.■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Vas. Márc. 11, 2018 10:32 am


●●●● Eve & Rod ●●●●


- Belülről annyira nem gyönyörű. - felvilágosítottam, hisz a képeken mindig nagyon gyönyörű meg minden, de amúgy egy szörnyű hely. Lehet csak a gyerekkori emlékeim miatt, de tényleg utáltam. Azt gondoltam, hogy a gazdagok sokat utaznak, de úgy látszik, hogy még sem. Ha annyira gyönyörűnek tűnt neki, akkor már biztos elment volna. De lehet csak a vőlegénye nem szeret utazgatni.
- Szeretek egy kicsit megpihenni utána. Meg még csak most fogják jobban átnézni a képeket és lehet, hogy holnap reggel még kell csinálni párat. - Szerettem a munkámról beszélni. Nem szégyelltem azt, amit csináltam. Lehet nem kellett hozzá diploma és nem kellett nagyon használni hozzá az eszem, de ez se volt könnyű meló. Nagyon fárasztó volt egy-egy ilyen fotózás és nem csak a stúdióban kellett a munkámmal foglalkoznom. Otthon is figyelnem kellett, hogy mit eszek és rendszeresen el kellett járnom edzeni meg szolizni.
- Egy idő után biztos, de nekem ez még csak a második estém lesz itt. Te mióta vagy itt? - kíváncsiskodtam, hisz ha ezt mondta, akkor biztos ott lakott már egy ideje. Ez tényleg egy gazdag vőlegényre vallt. Bedugta a nőjét egy luxushotelbe, amíg ő kitudja mit csinált. Megittam az első pohár pezsgőt, de valami ütősebbre vágytam. Na meg abban is reménykedtem, hogy pár erősebb pohár után könnyebb dolgom lesz vele. Tetszett neki az ötlet, hogy szerzek valami jobbat. A reakciójára csak elmosolyodtam.
- Szóval másszak át meg vissza? - néztem rá kérdőn, hisz sokkal egyszerűbb lett volna az ő szobájába kérni. De leesett, hogy bizonyára a vőlegénye miatt nem kérhette oda, mert akkor lebukott volna.
- Talán megoldható, de mit tudsz cserébe ajánlani? - ezt már teljesen máshogy kérdeztem és közben ismét megjelent egy mosoly az arcomon. Kíváncsi voltam, hogy mit ajánl.
- Milyen piát kérjek? - amint megmondta ezt is, gyorsan visszamásztam a szobámba, hogy rendeljek.
- Ilyen elegáns. Ing, zakó meg minden ilyesmi. - jobban szerettem a kényelmes, sportos ruhákat, de jól állt az ing, szóval szerették abban fotózni.


clothes ||  Remélem jó lett   pirulo    ||  ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:30 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Kettes lakosztály ••

Ajánlott tartalom

Kettes lakosztály
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Mariott Hotel-