Intenzív osztály
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 10:41 am
Yesterday at 10:04 pm
Yesterday at 8:54 pm
Yesterday at 8:37 pm
Yesterday at 8:37 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Intenzív osztály •• Hétf. Júl. 17, 2017 9:58 pm

*******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás Re: Intenzív osztály •• Szer. Aug. 23, 2017 10:19 pm

Loise && Gabby

A mai tárgyalás jól sikerült, egy újabb gazfickó került hűvösre évekre. Nehéz volt ugyan koncentrálnom, de félretettem minden érzésemet, és bevetettem minden tőlem telhetőt, hogy az igazság győzedelmeskedjen. Apa is ilyen elkötelezett volt régen, talán ezt tőle örököltem. A teremből kiléptem, mély levegőt vettem, a folyosón lévő órára tekintettem. Hamarosan látogatási idő lesz a kórházban, így én ennek megfelelően igyekszem beérni, és jelenleg azonban nem apához megyek, hanem másvalakihez.
Eloise olyan nekem, mint egy második kishúg, akiért aggódom mindennap. Előttem nőtt fel szinte, és sok mindent megosztottunk egymással, sok időt töltöttem vele. Nagyon ledöbbentem, amikor nemrégiben felhívtak engem azzal, hogy lelőtték őt, és kórházba került. Azonnal bementem hozzá, de akkor még nem tudtam vele beszélni.
Kiderült, hogy nem emlékszik semmire sem. Ez pedig súlyos dolog, hiszen a családját sem ismeri fel. Vélhetően engem sem fog, viszont édesapja megkért engem, jöjjek be hozzá. Nem vagyok orvos, de megpróbálok neki segíteni valahogyan. Tudom, nem lesz egyszerű, valószínűleg a bizalmát sem tudom elnyerni azonnal, viszont megér egy próbát ez a kis beszélgetés...
Ismerem már elég jól a kórházat, nem először vagyok itt. Nem kell senkitől sem megkérdeznem, hová kellene mennem, mert egészen jól kiismertem itt magamat az évek során. A nővérpult előtt haladok el, és akkor meglátom az egyik nővért, aki édesanyámat is ápolta egykoron. Mosolyt eresztek felé, és mondanom sem kell, kihez és miért jöttem.
A szoba felé közeledem, amikor meghallom, hogy valaki a hátam mögött jön. Hátranézek, és látom, az egyik ápoló az. Nem kérdez, ahogyan én sem. Belépek, és csak azt látom, hogy virágok vannak mindenütt... Azt sem tudom, mit is mondjak először neki. Furcsa és rossz látni őt így.
- Leülhetek? - mutattam a székre, amely ott volt az ágy közvetlen közelében, egyszerre próbálok ügyész és barát is lenni. Felmutattam neki az ügyészségi igazolványomat, hogy láthassa, nem vagyok veszélyes rá nézve. - Sokan szeretnek téged, és szeretnének neked segíteni, ahogyan én is. Megengeded? - a virágokra mutatok közben, majd pedig visszatekintek a fekvő lányra.

■ ■ edi ■ ■credit

avatar
Vendég
Tell me your secretsSzeretettel Eloise Benoit tollából
Témanyitás Re: Intenzív osztály •• Pént. Aug. 25, 2017 5:58 pm

Gabby && Lois

Még mielőtt felébredtem minden a legnagyobb rendben volt, csodálatosan éreztem magam és annál jobban élőnek. Pedig, mint később kiderült, hónapok óta feküdtem már kómában egészen három nappal azelőttig. Egy virágokkal teli mezőn sétálgattam naphosszat, volt velem egy ismeretlen férfi, aki vicceket mesélt és próbált mindenféle dolgot megmutatni, aminek következtében egyre jobban élveztem a társaságát.
De most hiába vagyok ébren, egyáltalán nem érzem magam élőnek. Minden levegővétel fáj, a vállam sajog, ha nem kapok fájdalomcsillapítót és az sem túlságosan javít a kedvemen, hogy semmit nem tudok magamról. Nem emlékszem ki vagyok, és mi célom van a világban, ahogy azokra a személyekre se emlékszem, akik elméletileg a legfontosabbak az életemben. A szüleim, legalábbis az állítólagosak, nagyon aranyosnak és odaadóknak tűnnek, mégsem érzem magam velük biztonságban.
Nővér vagyok. Ennyit megtudtam abból, hogy a húgom kisírt szemeivel találkoztam össze és egy olyan mondattal, hogy „Ne merj meghalni mielőtt, látnál olimpiai aranyérmet nyerni!”, valamint az édesanyám karjaiban tartott csöppség is a testvérem. Kiráz a hideg, hogy ők mind olyanok, akiknek vannak emlékeik rólam, tudják, ki vagyok, és miként viselkedek, én meg azt sem tudom megjegyezni mi az eredeti nevem.
És még csak most jön a fekete leves. Nem csak ők bíztak a felépülésemben, hanem nálunk talán egy kicsit fontosabb emberke is, mégpedig a barátom. Azt hiszem oregánóhoz hasonló nevű a fiatalember, de sajnos, őt sem tudom hová rakni. Mióta felkeltem azóta, minden áldott nap bejönnek, képeket mutogatnak és mesélnek a gyerekkoromról vagy az együtt átélt eseményekről. Kevés haszonnal.
Rengeteg dolgot nem értek az ébredésemmel kapcsolatban, ahogy azt sem miért gyűlnek a virágok a szobámba, amikor is a szüleim nem hoznak nekem. Ők inkább képekkel tarkítják az otthonomnak tekintett kórházi szobát. Állítólag sokan szeretnek a világ különböző részein is, amiből arra következtetek, hogy felnőtt filmek szereplője lehetek, de erre még nem kérdeztem rá.
Épp egy albumot pörgetek végig már századjára mikor újabb személy lép be a terembe. Szőke tincsei szépen keretezik arcát, melyen mosoly uralkodik mégis észrevehető az aggodalom a szemében. Kérdőn nézek rá, és árgus tekintettel, jobb kezemmel a nővérek hívógombján, figyelem tetteit.
- Erre mit lehet mondani? – lágyan pillantok felé, megeresztve egy félmosoly szerűt. – Fogalmam sincs, ki vagyok, és ne haragudj, de téged sem ismerlek fel. Te is a családom egyik tagja vagy? – próbálok lépést tartani, de egyáltalán nem könnyű ezekkel megbirkózni.


■ ■ Zene ■ ■ iloveu ■ ■credit
Bad things
happen for a reason.

avatar
Elit
Tell me your secrets

4
● ● Posztok száma :
☇ Palvin Barbara
● ● karakter arca :


Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás Re: Intenzív osztály •• Vas. Aug. 27, 2017 9:52 am

Loise && Gabby
Nehéz lesz végigmennie ezen az egészen ennek a lánynak, abban biztos vagyok, ám még valamit tudok, nem lesz egyedül ebben. Mindenkitől kapja a segítséget, tőlem is, hiszen én is a szívemen viselem Loise problémáját, és szeretném, ha megint ugyanaz a személy lenne, aki volt, és akire ő nem emlékszik. Többen is szeretnék visszakapni őt az emlékeivel együtt.
Nagyon érdeklődő vagyok, a hivatásomból adódóan jó pár szakterületet is magammal vonzok, amit igazából lehet sosem tanultam volna vagy nem érdekelt. Viszont jó azért, ha kicsit értek mindenhez, jól jön olykor. A jog persze elsődleges, de utána kell olvasni orvosi, pszichológiai és mindenféle más szakma rejtelmeinek is, hogy még inkább megértsem másokat.
A szoba légköre épp olyan fojtogató, mint apáé. Hiába a sok virág, ami színekben gazdag, mégsem a vidámság jut az ember eszébe egy kórházi szobáról, talán még a gyermekosztály az, ahol kicsit mindenki vidám.
- A családod egyik barátja vagyok, és veled sok időt töltöttem régebben. Volt, hogy velem tanultál és ketten elmentünk erre-arra - én vigyáztam rá, ahogyan most sem teszem másképp, hiszen tényleg nagyon szeretem ezt az erős, mégis törékeny lányt. - Hogy érzed magad? - kérdeztem rá, mindvégig őt figyelve. Nem tudom, mi az, amit látok szemeiben, de valami furcsát, és zavartnak tűnik, amit nem csodálok. Lerohanja őt mindenki, és mesélnek egy s mást, amiről neki jelenleg fogalma sincs. No, meg az erős gyógyszerek és mellékhatásai sem utolsóak ebben. - Mit mondtak a sérüléseidről az orvosok? - kérdeztem rá, tulajdonképpen arra lennék kíváncsi, kifejtették -e azt, hogy mi történt vele, és beszéltek -e erről a közelében, hogy hallja ő is. Én tudom, mi történt, viszont lehet, hogy az itt hallott dolgokból néhány foszlány előkerült talán. - Mit nézel? - az albumot megláttam, és próbálok beszélgetni vele.

■ ■ edi ■ ■credit

avatar
Vendég
Tell me your secretsSzeretettel Admin tollából
Témanyitás Re: Intenzív osztály •• Kedd Aug. 29, 2017 7:02 pm

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: Intenzív osztály ••

Tell me your secrets


Intenzív osztály
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hírszerzési osztály

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Kórház-