Étterem
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 10:41 am
Yesterday at 10:04 pm
Yesterday at 8:54 pm
Yesterday at 8:37 pm
Yesterday at 8:37 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Étterem •• Hétf. Júl. 17, 2017 10:01 pm

*****
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Blair Young tollából
Témanyitás Re: Étterem •• Vas. Aug. 27, 2017 1:35 pm

Gale
és
Bee
Általában minden nőben van izgalom az ilyen vizsgálatok előtt. Ahogy emlékszem még odahaza Sydneyben a szomszédunk teljesen be volt zsongva az összes ultrahangja előtt és utána napokig mutogatta a képeket a gusztustalan sárga kis izéről, ami abban az undi masszában tekereg. Nem értettem, nem akartam látni, de Lilly (anya) barátnője volt, hát kénytelen voltam lenyelni a varangyost és jó képet vágni hozzá. Megfogadtam, hogyha én leszek terhes egészen máshogy cselekszem. Nem is kell, hogy szemközt köpjön a tükör, ugyanis az én terhességem tényleg más, már alapjaiban is.
- Kikérjük a felvételt, hogy Debbie is megnézhesse? - Kérdezem Galet, mielőtt kiszállnék az autóból mellőle a kórház parkolójában. - Nem lett volna jobb legutóbb azt mondani, hogy te vagy a gyerek apja? Elég ostoba a szituáció úgy, hogy a feleséged unokatestvérét kísérgeted. Tutira azt hiszik, hogy velem csalod az asszonyt. Ennyi erővel már rá is játszhattunk volna - Nevetem el magam, becsukva a kocsiajtót. Kedvemre van az, hogy húzzam Galet, mert tudom, hogy pontosan érti a szavaim visszásságba forduló mögöttes tartalmát. Ő a gyerek apja, ez igaz. Minden más hazugság, olyasmi amiről nem beszélgetünk. Nem, mert itt illegális, s egyébként sem tartozik idegen fülekre.
- Hanyadik emelet? Mindig elfelejtem - Indulnék, de megtorpanok és inkább bevárom őt. Csapnivalóan tájékozódtam mindig, itt pedig alig élek két hónapja (se), nem jegyeztem meg a dolgokat. A terhességi vizsgálatokat sem tartom számon, ráhagyom Debbiere. Hadd emlékeztessen ő, mintha az ő időpontjai lennének. Én csak a testet adom kölcsön hozzá.
- Lemegyünk utána az étterembe? Ahhoz képest, hogy kórházi koszt, a zselé nagyon finom volt legutóbb is. Meg bírnék enni belőle egy vödörrel - Nyalom meg a szám szegélyét. Hogy kívánós volnék? Lehet. Azt se tudom, hogy mikor kell annak lennem. Kívülállóként fogom fel ezt az egészet, nem akarok kötődni sem a magzathoz, sem a helyzethez, mert van bennem félsz azt illetőn, hogy vajon hogy fogom tudni elengedni a babát, s hazamenni Sydneybe nélküle.
- Anyukád hogy van?
Ultrasound
Adele
Turning tables


Olcsó dolog ígérgetni,
hogy beválthassuk.
amikor a legcsekélyebb esélyünk sincs arra,
avatar
Civilek
Tell me your secrets

6
● ● Posztok száma :
#gracephipps
● ● karakter arca :


Szeretettel Gale Thompson tollából
Témanyitás Re: Étterem •• Vas. Aug. 27, 2017 8:14 pm

to Blair

Debbie és én mostanában megpróbáljuk fenntartani a látszatot, mert Párizs már nem az a környék, ahova az emberek szívesen fogadják az idegeneket. Félig ez vagyok, félig az, de a szívem a mai napig visszahúz az óceánpartra. Meseszép hely ez a város is, de nekem is annyira nehéz az átszokás, mint másnak, nem beszélve arról, hogy életünk legnagyobb kalandja is itt van. A szülői feladatokra való felkészülés egy nagyon hosszú folyamat, és én minden percét ki akarom élvezni, kezdve a terhességgel. Nem mindennapi család vagyunk, természetes úton nem jöhetett össze a baba, de Blair segített nekünk, és ezért örökre hálás leszek neki. A feleségem munkája beindult, és máris egy pár újszülött gyermekét fotózza, ezért rajtam van a sor, hogy az újdonsült „családtagunkat” elkísérjem az esedékes nőgyógyászati vizsgálatra. A tizedik hét környékén járunk, még nem töltötte be a harmadik hónapot, de bizakodunk. A fekete BMW terepjárónkkal sikerül kiszúrnom egy helyet, amikor a mellettem ülő lány egy kérdést tesz fel. Éppen sikerül leállítanom a motort, és kicsatolnom az övemet.
- Igen, viszünk egyet. Nagyon izgatott ő is, csak nem ér rá. Kell a hűtőre az a kép, és a pénztárcámba is. – vessenek rám követ, mert várom a magzatom világrajövetelét. Már jó régóta tudom, hogy szeretnék egy sajátot, és az sem akadály, hogy egy harmadik felet kell bevonnunk. Anya meglepően pozitívan nyilatkozott a döntésünkről, és még azt is hozzátette, hogy az anyagi terhek egy részét szeretné átvállalni a születendő unokája miatt.
- Igazán bonyolult, de ismered az itteni törvényeket, nem? Ez nem legális. Higgyenek, amit akarnak…sőt még rá is játszhatunk, ha gondolod, és megfogom a kezedet. – kacsintok rá, és megforgatom az ujjamon a slusszkulcsot. A nehéz helyzeteket állandóan humorral ütöm el, és kedvelem Blairt, mondhatni vele élhetem ki a második gyerekkoromat, és az apaság első szakaszát.
- A harmadik, de jobb lenne, ha lifttel mennénk fel. Nem ajánlatos, hogy lépcsőzz. – figyelmeztetem, mint egy tudálékos okos törpe a meséből, aztán kitárom előtte a bejárati ajtót. Pár lépésre van a felvonó, így odaérve megnyomom a gombot, és az étterem felé pillantok.
- Ne áruld el senkinek, de ha erre járok, akkor mindig veszek én is egy adagot. Nem fogjuk kihagyni. – a szűk térbe sétálva a harmadik emelet gombját érintem meg a panelen, és bezárul mögöttünk az ajtó, meghallva a szívemnek is fájó érdeklődést.
- Két nap múlva esedékes az újabb kemo. Életvidám, de látszik rajta, hogy nehezen birkózik meg vele. Én fogom elkísérni, és hozok mellé kártyát is. Nagy summás az öreg hölgy. – egy aprócska mosoly kúszik az ajkaimra, ha az édesanyám kerül szóba. Imádom őt, és belegondolni, hogy itt hagyja ezt a világot…felfoghatatlan.
- Még van egy kis időnk. Szeretnél inni valamit az automatából? – a nőgyógyászat mindig teltházas osztály, rengeteg a kismama, ahogyan ma is, így Blair hátára simítom a tenyeremet, és a megfelelő italkínálat felé irányítom.
■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■creditA hozzászólást Gale Thompson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 30, 2017 9:48 pm-kor.
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets

23
● ● Posztok száma :
Ryan Reynolds
● ● karakter arca :


Szeretettel Blair Young tollából
Témanyitás Re: Étterem •• Vas. Aug. 27, 2017 9:04 pm

Gale
és
Bee

- Még mindig nem kezdtetek el gondolkodni a neveken? Legutóbb azt mondta, hogy nem mer, amíg semmi sem biztos. Vajon a tizenkettedik hétre gondolt? - Kérdezem miután nyugtáztam, hogy igen, viszünt felvételt Debbienek.
Úgy beszélek az életről, aki bennem növekszik, mintha nem az enyém volna, hiszen így igaz. Furcsa a helyzet, s egy részem érti, hogy Franciaországban miért illegális, mindattól eltekintve, hogy én nem tartom ördögtől való vétségnek.
- A hűtőre? Minek? Annyira azért nem szép látvány - Fintorodom el. Velük élek, minden egyes nap nyitogatom azt a hűtőt, nem akarok a testem egy részével szemezni rajta, ám ezt mégsem mondhatom. Inkább csak viccesen próbálom lebeszélni róla, tudva, hogy úgyis azt csinál, amit csak akar. Akarnak. - Debbie nem terhes. Most még rajtam se látszik, de majd fog. Ha bárhol mutatkozol olyanok előtt a feleégeddel, akik látták a pénztárcásban levő képet, megásod a saját jóhíred sírját - Vetem fel. Aranyos egyébként, hogy így örül a helyzetnek, felőlem azt tesz a tárcájába, amit csak akar, de azért muszáj vagyok megosztani vele ezeket a logikus érveket.
- Oké, de ha lúd, legyen kövér. Majd a vizsgálat közben adj afejbúbomra egy puszit. Az olyan klisés - Kacsintok rá. Ez a fajta évődés nekem teljesen a profilomba vág, nincs ellenemre és könnyen is jön. semmi extrát nem gondolok mögé, csak kedvelem Galelel tölteni az időm. Jobb. Kevésbé sziruposan éli meg a dolgokat, mint a neje.
- Ahogy szeretnéd - Egyezem bele a liftezésbe anélkül, hogy megjegyzést tennék arra, hogy szerintem ez túlzás. Ha tényleg én várnám a gyereket és nem ők, akkor elhárítanám ezt az ajánlatot, de így hagyom rendelkezni őt. Szerződést kötöttünk, így kell tegyek. - Az asszony leharapná a fejedet, ha megtudná, hogy legalább annyira kedveled ezt, mint a főztjét, igaz? - Kuncogok fel, halkabbra véve a kérdésnél a hangomat.
Szusszanok egyet, amint bezárul a lift ajtaja. Nem szeretem a szűk, zárt tereket, így ha liftezek is, inkább a plázás verziókat kedvelem, az üvegkalitka-szerűt. Nem szóltam Galenek erről még, annyira nem fontos, nem fogok pánikrohamot kapni vagy ilyenek, szimplán csak nem komfortos a helyzet nekem. - Felkészültél a vereségre? Az anyák mindig nyernek - Veszek elő kedves, vidító hangot. Sajnálom, hogy Gale édesanyja beteg. Drukkolok, hogy ne veszítse el, nem kívánnám neki azt a fájdalmat, amit én magam is átéltem Lilly halálakor. - Mondtak valami újat az esélyeiről? - Nem feltépni akarom a sebeket, hanem kíváncsi vagyok. Tiszteletből. Érdeklődésből. Őszintén.
- Egy kis víz jólesne, köszönöm - Bólintok. Mosollyal fogadom érintését a hátamon. Vajon ez már a színjáték része, amiről szót ejtettünk a kocsinál? Ej, meg kell hagyni, nem is gondoltam, hogy ekkora színész.
Ultrasound
Adele
Turning tables


Olcsó dolog ígérgetni,
hogy beválthassuk.
amikor a legcsekélyebb esélyünk sincs arra,
avatar
Civilek
Tell me your secrets

6
● ● Posztok száma :
#gracephipps
● ● karakter arca :


Szeretettel Gale Thompson tollából
Témanyitás Re: Étterem •• Szer. Aug. 30, 2017 9:53 pm

to Blair


Blair kérdése nem meglepő, azonban még Debbievel mindketten úgy gondoltuk, hogy amíg nem vagyunk túl a bűvös három hónapon, nem igazán kellene beleélnünk magunkat abba, hogy szülőnk leszünk, mert még egy kudarc már biztosan nem marad nyomtalanul.
- Még nem…és nem is baj. Tudod már kétszer vetélt el, és ez nem olyan dolog, amit egy nő jól kezel, és ne félne. Nem akarjuk elsietni, és azt hiszem a baba nemének kiderülése előtt még kár lenne azon rágódni, hogy mit szeretnénk. A lényeg, hogy egészséges legyen majd. – egy pillanatra elrévedek, és magamba zárkózom. A béranyaság az én ötletem volt, és sok mindent tettünk kockára, hogy ez most összejöjjön. Nem könnyű a dolgunk, és a babonát ugyan nem részesítem előnyben, de a sok negatív emlék miatt én is óvatosabb vagyok, de ez a kisiklás csak néhány másodpercig tart, és utána megint olyan vagyok, mint régen.
- Nem szeretnéd, ha kitennénk? – érdeklődök felőle, mert úgy hiszem az lenne a fontos, hogy Blairnek is elég beleszólást engednénk, ha már bevállalta értünk ezt az életre szóló változást, és a vele járó kellemetlenségeket.
- Ha úgy érzed, hogy ez nem jó, akkor csak nekünk lesz egy. – zárom rövidre a kényes témát. Nem menekülök sehova a kérdések elől, és párszor már próbálkoztam azzal, hogyan is áll a terhességhez, de még nem jártam sikerrel. Blair a korához képest érettebb, mármint első körben ez jött le, és bízom benne, hogy nem lőttünk mellé. Talán pánikolni fog? Az lenne a legjobb, ha leülnénk beszélgetni erről, mert neki kell megszülnie a babánkat. Kötelék lesz közöttük, ha akarja, ha nem…de így lesz. A kilenc hónap rengeteg idő, és minden percben vele van. Nem fogom soha átélni, hogy milyen várandósnak lenni, de biztosan felejthetetlen élmény. Becsülök érte minden nőt, aki már végigcsinálta. Anyukám kétszer is túlesett rajta, és azt mondta, hogy imádta. A húgommal már nehezebben ment, mert negyven fölött, csak egy becsúszott bébi lett, de nem is volt kérdés, hogy megtartja.
- A kép nem azért lesz velem, mert mutogatni akarom, hanem mert nekem kell. Nem célom megosztani mindenkivel. – nyugtatom meg a céljaim felől, aztán folytatjuk az utunkat a nőgyógyászat felé.
- A fejed búbjára? – nevetek fel hangosan, mert számomra ez inkább a kötődés kifejezése, és nem a szerelemé. – Én inkább megcsókolnálak akkor. – mosolyodom el, és a lift felé terelem, ha már úgyis a harmadikra kell mennünk, ne gyalog tegyük meg azt.
- Szerintem nem örülne neki, de amiről nem tud, az nem fáj. Az anyukám is érzékeny a főzőtudományára. Apa állandóan dicséri, és mennyi veszekedéstől menekül meg ezáltal. – nyomom be a gombot, ha már beszálltunk, és a panelt figyelem. Nem kevés alkalommal érkezem a kórházba, hol konzulensként, hol pedig hozzátartozóként, de minden visszatérés egy érdekes élmény. Kórházfétisben szenvedek? Az anyukámat érintő kérdésekkel finoman bánok, mert Debbie is nagyon jól tudja, hogy a látszat néha csal, és sokkal nehezebben birkózom meg vele, mint ami elsőre látszott.
- Soha nem is volt esélyem ellene. – felelek rá, és a következő kártyapartira gondolok, amivel szintén egy is örömet szerezhetek neki.
- Nos, még van két kemo hátra, és csak utána derül ki, hogy sikerült-e, de sajnos nem mondanak jókat. – hajtom le a fejemet, de meg is érkezünk a nőgyógyászatra. A sok nő láttán kicsit beijedek, de jól palástolom, és az italautomatát hozom fel mentségemül. Elengedem a hátát, és odamegyek, hogy vegyek magunkat valamit, neki a vizet, én meg a teánál maradok. A két üveggel térek vissza, és ha helyet foglalt, akkor leülök mellé, és átnyújtom a plasztikot.
- Nem olyan hideg. Mit szólsz ezekhez a plakátokhoz? Elszörnyedek tőlük. Ez a sok latin szöveg, meg a női nemi szerv felépítése. – fintorodom el, és letekerve a kupakot iszok bele a saját üvegembe.
- A rideg valóság, mennyivel jobb, ha irodalmi körökben kell erről olvasni, vagy megtapasztalni más környezetben. – döntöm hátra a fejemet a falnak.

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit


avatar
Egészségügy
Tell me your secrets

23
● ● Posztok száma :
Ryan Reynolds
● ● karakter arca :


Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Re: Étterem •• Szomb. Okt. 14, 2017 10:55 pm

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: Étterem ••

Tell me your secrets


Étterem
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Fáradt ninja étterem
» Uroniko étterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Kórház-