PATHOLÓGIAI OSZTÁLY
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 10:00 am ✥

✥ Today at 9:36 am ✥

✥ Today at 1:31 am ✥

✥ Today at 1:27 am ✥

✥ Yesterday at 11:35 pm ✥

✥ Yesterday at 10:17 pm ✥

✥ Yesterday at 10:08 pm ✥

✥ Yesterday at 8:45 pm ✥

✥ Yesterday at 7:03 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
PATHOLÓGIAI OSZTÁLY✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ PATHOLÓGIAI OSZTÁLY •• Hétf. Júl. 17, 2017 10:02 pm

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1931
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Irvin Hibou tollából
Témanyitás ✥ Re: PATHOLÓGIAI OSZTÁLY •• Szer. Dec. 27, 2017 7:38 pm

// Dr. Jennings & Irvin //Sok telefonálás, e-mailezés és kilincselés után sikerült megtudnom, hogy ide vezetnek a szálak. Szívemen viseltem Pablo ügyét, mert a spanyol srác nem csak szomszédom, hanem jó barátom is volt. Annyira gondosan bánt az állataival, nem tudom elképzelni, hogy óvatlan pillanatában az _összesnek_ a ketrecét, akváriumát, terráriumát és még ki tudja, micsodáját nyitva hagyta. Nekem ez gyanús és ahhoz akartam fordulni, aki úgy képes a halottakkal beszélni, hogy azt mondják, ami történt. Semmi képzelgés. Ha Dr. Jennings hozzányúl egy hullához, az hamarosan eldalolja az utolsó perceit. Mázli, hogy Pablo testét pont hozzá vitték, így ki fog derülni az igazság.
Sokat gyötrődtem, mielőtt elindultam. Apo-nak szóltam, hogy ma nem tudunk találkozni, kértem, hogy telefonon is csak akkor hívjon, ha nagyon fontos. Elmondtam, milyen ügyben járok el. A sráccal négy évig voltunk szomszédok, kisegítettük egymást sok mindenben, eljártunk sörözni, sőt még nyaralni is voltunk egyszer, többedmagunkkal. Vidám déli gyerek volt, szerette az életet, nagykanállal falta. Nem azt érdemelte, hogy 28 évesen más kapjon egy parcellát. A gyomrom háromszor körbefordult, mikor arra gondoltam, hogy a holttestét fogom látni. A múltkori fodrász vs hentes eset is durva volt, pedig ott szerencsétlen flótás a mentőben halt meg. Nem vagyok képes hozzászokni és nem is akarok. Ez a normális, ezt tudatosítom magamban.
Azért indultam neki, hogy segítsek igazságot szolgáltatni. A rendőrök azt mondták, annyira borzalmasan néz ki a holttest, hogy még Pablo barátnőjét se engedték be, később kellett azonosítania. Volt neki egy jó nagy, vagy egy méteres csörgőkígyója, egy madárpókja, gyönyörű, de igen veszélyes mérgű és egy csomó tűzhangyája. Minden engedéllyel rendelkezett, sokszor ráhívták az ellenőröket és soha egy bírságot sem kapott. Ő bölcsebb volt, mint én, eleve nem engedte be a közös képviselő túl agresszív feleségét, aki így nem tehetett kárt az állatokban. Most persze azt kárálja, hogy ő megmondta. Majd én megmondom a többit, de nem neki, hanem Dr. Jennings-nek. A kórházban eligazítottak, így sikerült megtalálnom a patológiát. Ideges vagyok, élők és holtak miatt. Nem tudom, mit találunk és azt se, hogy ne dőlök-e ki a látvány és a szagok miatt. A doktornő meg nagyon szigorú, az első találkozásnl majdnem feljelentett. A mait megbeszéltem vele, fogad engem, de hát a stílus az stílus. És az akarat az akarat. Kihúzom magam és bekopogok.
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
85
● ● karakter arca :
Aidan Turner


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: PATHOLÓGIAI OSZTÁLY •• Kedd Feb. 06, 2018 7:10 am


karaktereltűnés miatt
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1931
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: PATHOLÓGIAI OSZTÁLY ••

Tell me your secrets

PATHOLÓGIAI OSZTÁLY
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Hírszerzési osztály
» Asgard > Mitológiai karakterek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Kórház-