Recepció és váróterem - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥

Recepció és váróteremTémanyitás ✥ Recepció és váróterem •• Hétf. Júl. 17, 2017 10:04 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

First topic message reminder :

******
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Recepció és váróterem •• Vas. Ápr. 15, 2018 3:37 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Nem derül ki, hogy értette-e. Lehet, hogy tiszta hülyének néz. Udvarias, nem mondja ki, ha így is van. Sok udvarias embert ismerek...
- Csomagért jöttem, de mire leértem, elment a futár. És nem veszi fel a telefont. Ha egy emelettel kevesebb helyen áll meg a lift, talán elértem volna.
Szememmel követem a nő kávéját. Nekem se ártana egy.
- Remekül, majd kicsattannak az egészségtől! Épp a fiamnak vinnék kisautókat, azokat akartam itt átvenni. A cabrio-k a kedvencei. Már válogat!
A mentőautóval kezdte, aztán jött a tűzoltókocsi, utána minden, ami piros. Most a lényeg, hogy ne legyen teteje.
- És a te lányod? Jól van?
Megzavarják egy papírral. Lehet, hogy mindjárt én is kapok. Vagy jön valaki, mert meg kell beszélni egy halaszthatatlan ügyet.
- Iiigen, engem is mindig megtalálnak vele. A papír, a papír...
Anélkül nincs gyógyítás. Persze fontos is, mert ha valamit elírnak vagy le se írnak, azon életek múlhatnak. Két könyökkel támaszkodom a pultra.
- A kicsi itt van velünk. Szereti a megőrzőt, eljátszik a többi gyerekkel és a felügyelőkkel. Jonathan meg ovis és valamelyikünk mindig megy érte. Hiányolnak, persze, hogy hiányolnak, de tudják, hogy ez van. Néha meg úgy néz ki, mintha elfelejtenék és hisztiznek, de az ritka. Nálad mi a helyzet? Még egyedül gondoskodsz a lányodról?
avatar
● ● Posztok száma :
47
● ● Reag szám :
40
● ● karakter arca :
Miles Teller


Témanyitás ✥ Re: Recepció és váróterem •• Vas. Május 06, 2018 8:47 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

- Csomagért jöttem, de mire leértem, elment a futár. És nem veszi fel a telefont. Ha egy emelettel kevesebb helyen áll meg a lift, talán elértem volna.-  Á értem már. Az jó dolog ha már a csomagját is ide meri kéretni. Én már egy ideje nem merek semmit se a kórházba rendelni, ami a saját részemre van, mert legutóbb is eltűnt szőrén szálán. Azóta se találtam meg. Így azt hiszem egy időre hanyagolni fogom az ide rendelgetést.
- Remekül, majd kicsattannak az egészségtől! Épp a fiamnak vinnék kisautókat, azokat akartam itt átvenni. A cabrio-k a kedvencei. Már válogat! - Elmosolyodom. Az a legfontosabb, hogy a gyerekek jól legyenek. Ezt már csak tudom. Nekem is az a legfontosabb, hogy a kislányom semmiben se szenvedjen hiányt.
- Tudja mi a jó. - jegyzem meg nevetve. - Az én kislányomnak se felelnek már meg az egyszerű játékbabák, most például egy síros, meg nem tudom még mit tudó baba kell. -  teszem hozzá elmesélve, hogy nálunk is hasonló a helyzet.
- És a te lányod? Jól van? - kedves a kérdése. Nem sokan tudják a kórházban, hogy van egy lányom. Van aki például ismeri őt, de nem tudják, hogy az bizony az én kislányom.
- Köszönöm jól van. Hál Istennek. - mosolygom kedvesen miközben belekortyolok a kávémba.
- Iiigen, engem is mindig megtalálnak vele. A papír, a papír...- Hát na ja. Csak minken kell ennyi papírt kinyomtatni csak szennyezzük vele a környezetünket. Én sose értettem ezt, hiába dolgozok ebben. Állítólag régebben kevesebb volt a papír munka és így is eltudták végezni a dolgaikat az orvosok, nővérek és mindenki más is.
- A kicsi itt van velünk. Szereti a megőrzőt, eljátszik a többi gyerekkel és a felügyelőkkel. Jonathan meg ovis és valamelyikünk mindig megy érte. Hiányolnak, persze, hogy hiányolnak, de tudják, hogy ez van. Néha meg úgy néz ki, mintha elfelejtenék és hisztiznek, de az ritka. Nálad mi a helyzet? Még egyedül gondoskodsz a lányodról? - egy kissé lehajtom fejemet a kérdésére. Eszembe jut, hogy a lányom apja szintén a kórházban dolgozik. De senki sem tud róla.  Lassan biztosan valakinek fel fog tűnni, hiszen elég sokat jár ide és valamennyire hasonlít is az apjára. De remélem az nem mostanában fog megtörténni.
- Igen még gyedül nevelem és ha minden így marad akkor egyedül is fogom. - mondom nagyot sóhajtva. Bár nagyon szeretnék valakit találni aki elfogad a gyerekkel együtt, hisz neki is jó volna egy apa, megtaníthatná mindarra amit én nem tudok. - Emiatt sokat is jár be hozzám, sajnos nekem nincs ki elhozza őt. Én pedig általában későn végzek.  - teszem hozzá mosolyogva. - Egyszer talán összehozhatnánk egy közös találkát kórházon kívül, a gyerekekkel együtt. mit szólsz? - pattan ki belőlem a hirtelen ötlet. Remélem nem tarja hülyeségnek.
avatar
● ● Posztok száma :
14
● ● Reag szám :
7
● ● karakter arca :
Olivia Wilde


Témanyitás ✥ Re: Recepció és váróterem •• Kedd Május 08, 2018 9:22 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

- Igen, néha jobban tudja, mint mi!
Jonathan általában mindent jól tud, másnál is jobban. Kicsit olyan, mint én.
- A lányom is jól van, köszönöm! Ő még nem tart itt, de biztos neki is eljön majd ez az időszaka. Most a Jégvarázzsal beéri.
Abból szinte mindennel. Egy filmet se láttam annyiszor, ahányszor vele meg kellett nézni ezt a mesét.
- A tiéd hány éves?
Látásból ismerem, a korát csak saccra mondanám meg.
Dr. Gray néha olyan szomorkás. Ahogy a feje lebukik, már tudom is a választ a kérdésre. Valaki megcsinálta neki a gyereket és utána ott hagyta. Szép... Lehet, hogy nekem is ilyen hírem volt, amíg Mad nem mondta el? És ezt azóta se akarta elmondani, nehogy rosszul érezzem magam? Nem hinném. Már a fülembe jutott volna, mert itt is úgy terjed a pletyka, mint egy középsulis osztályban.
- Ez a te dolgod, de remélem, javulni fog a helyzet.
Ő tudja, hogy ha lenne egy párja, mennyit segítene. Lehet, hogy a gyerek nehezen fogadná el. Nálunk nincs ilyen gond, sose volt és bízom benne, hogy nem is lesz. Nem akarok vájkálni Scarlett magánéletében. Beértem egy jókívánsággal.
- Legalább tudni fogja, milyen egy dolgos anyuka. Megértő egyébként?
Ahogy egy családi nap ötletét dobja be, meglepődöm. Jóban vagyunk, de ilyenre még nem gondoltunk. Fogalmam sincs, hogy Maddel hogy jönnek ki. Megvakarom az államat és elmélázva válaszolok.
- Nekem nincs ellene kifogásom. Meg kell beszélnem Maddel is, mert elég elfoglaltak vagyunk.
Ha a család együtt el tud menni valahova, az is nagy dolog. De nem szabad kiszorulni a társadalmi életből. Jó ötletnek tartok egy állatkertezést vagy hasonlót.
- Mikor van időtök egymásra, mit szoktatok csinálni? Mi a lányod kedvenc elfoglaltsága? Nálunk ez nagyon változik, főleg a fiamnál. Mindent kipróbál.
Ahogy én is megtettem, csak nekem később jött. Hogy miért, arról most nem ejtek szót, nem sírni jöttünk.
avatar
● ● Posztok száma :
47
● ● Reag szám :
40
● ● karakter arca :
Miles Teller


Témanyitás ✥ Re: Recepció és váróterem •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:35 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Recepció és váróterem ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Ajánlott tartalom

Recepció és váróterem
Second Chance frpg
3 / 3 oldal

Similar topics

-
» Edzőterem
» Volangaard - Királyi csarnok
» Edzőterem
» Edzõterem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Kórház-