Kapcsolatkeresõ - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 1:04 am ✥

✥ Yesterday at 11:42 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:37 pm ✥

✥ Yesterday at 10:23 pm ✥

✥ Yesterday at 10:05 pm ✥

✥ Yesterday at 9:59 pm ✥

✥ Yesterday at 9:39 pm ✥

✥ Yesterday at 9:21 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Kapcsolatkeresõ •• Kedd Júl. 18, 2017 9:53 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

First topic message reminder :

Kapcsolatkeresõ
Mindenki szereti azt, ha nem csak úgy lóg a levegőben a karaktere, ám ehhez nem szükséges mindig karakterhirdetést kiírni. Ha esetleg megfordul valami ötlet a fejedben, amihez szívesen keresnél egy-két vállalkozó szellemű jelentkezőt, meglévő tagot vagy akár újat, akkor itt megteheted.
Kereshetsz akár barátot vagy ellenséget, kollégát, rokonokat vagy egyéb ismerősöket, akiket különféle helyekről ismerhetsz.  edi

Ne féljetek nyitni egymás felé, hiszen csak akkor lehet még több izgalomban és remek pillanatban részetek!


Staff csapat

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1784
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Jacques de Châtillon tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Okt. 29, 2017 3:46 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Üdvözlet!

Kapcsolatokat keresnék én is (tudom, nagyon meglepő ez a kapcsolatkeresőben xD), igazából több szerepre is, hátha lesz, akivel egyeznek az elképzeléseink.

Tűzoltó vagyok, tősgyökeres párizsi lakos. A munkámból adódóan olyanokat keresek, akik:
- szorultak már arra, hogy kimentsék őket égő épületből, balesetben roncsolódott járműből, akármilyen egyéb bajba keveredtek, ahol lánglovag részvétele is szükségessé vált
- munkatársakat, ha vannak esetleg az oldalon hasonszőrűek
- kiscicát is szedhettem le fa tetejéről, kiskutyát a kút mélyéről, csatornából is hozhattam fel, ha ez szimpatikusabb kapcsolódási pontnak számít
- közintézmények és magánvállalatok, szórakozóhelyek stb épületeinek tűzbiztonsági ellenőrzéseit a tűzoltóság munkatársai évente elvégzik, szólj, ha jártam nálad
- a rendőrséggel nagyon gyakran összedolgozunk, a kötelékükből is nagy örömmel vennék ismerősöket közös munka kapcsán
- orvosi ellátásra is gyakran szükségem van, a gyógyászat képviselőivel is lelkesen plotolnék.

hug Ha nagyjából egyidősek vagyunk, akkor jól jönne:
- haver
- barát
- ivócimbora
- motorostárs
- gyerekkori kis pajtás.

Szomszédot is keresek. Anyukám a mai napig rendszeresen ellát rengeteg kajával és nincs akkora fagyasztó vagy hűtő a világon, ahol minden elférne, ezért szívesen megosztanám a zsákmányt. :”D Ezen kívül cukor, kávé mindig van nálam, sör is akad. Duplán is elkelt.

nyau Nők is jöhetnek, de nem titok, hogy nős vagyok még, viszont már nem élünk együtt a nejemmel jó ideje. Ha valaki bevállal rövid távon (az a legideálisabb) jöhet, közép és hosszútávon meg a jövő zenéje, bízzuk a játéktérre, ami jó, annak nem vagyok ellene. Ps.: Gyűrűt nem hordok, balesetveszélyesnek számít a munkában és macerás lenne fel-le húzkodni örökösen.

Van egy kosárra való testvérem, akkor miért ne lehetne egy kosárnyi unokatestvérem is? Az élet úgy szép, ha nagy a család, ezért, ha valakinek szüksége van valamiféle laza rokoni kapcsolatra, benne vagyok.

A felsoroltakon kívül pedig, ha bármiféle egyéb ötleted lenne, keress fel, kitalálunk valamit közösen!


A hozzászólást Jacques de Châtillon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 31, 2017 6:13 pm-kor.
avatar
Civilek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
16
● ● karakter arca :
charlie hunnam


✥ Szeretettel Andreas Jessen tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Okt. 29, 2017 6:08 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Halihó! Frissen és már majdnem üdén, bedobnám magam, vagy még inkább nagyra nőtt, 42 esztendős fiamat. Very Happy

Gyorstalpaló: tizenöt éve praktizál gyermekpszichológia területén, terápiákat tart, néha időleges szerződése van a gyámüggyel, és vendégelőadóként is megtalálható a Párizshoz közeli egyetemeken. Szakterülete a serdülőkori gyermekek fejlődéspszichológiája, pszichopatológiája, tehát főleg tinédzserekkel foglalkozik, többé vagy kevésbé sérültekkel. Dán bevándorló, de ennek már sok éve; egy ideig vidéken is lakott, Dél-Franciaországban, és két válása is volt, valamint egy rendőrségi ügye is, amiben nem vádlottként szerepelt. (Ja, és amúgy talán van két gyereke, akikről nem tud.)

Akit keresnék:
– Bármilyen pácienst, aki serdülőkorúnak számít, nem kell feltétlenül komoly diagnosztikával elé járulnia, "egyszerű" stressz, depresszió, akár étkezési zavarok. A gyámüggyel való kapcsolata miatt, lehetséges, hogy kapcsolatba került már állami gondozásba vett gyerekekkel, illetve akár szakértő tanú is lehetett, gyermekelhelyezési perekben, ha valakinek ilyesmire volna szüksége.
– Egyetemista hallgatók, akik betévedhettek előadásaira; akad olyan félév, ha szükséges, amikor rendszeresít egy szakosodott tantárgyat. Messze nem ez a fő profilja, de akadhatnak pszichológia hallgatók, akiket érdekel a dolog; még csak nem is muszáj pszichológia-szakosnak lenniük, felőlem aztán a testnevelési vagy műszaki karosok is betévedhettek rossz helyre. Rolling Eyes
Egy nőt. Barátnőt? Nem nevezném kifejezetten annak; nem túl kötött, de akár régebb óta tartó kapcsolatra is vevő volnék, akár olyan szinten is, hogy kulcsa van a lakásához. Szoros érzelmi kötődésre egyelőre nem gondolnék, bár még bármi lehet belőle; jó lenne, ha mindemellett lehetne köztük valamiféle baráti, bizalmasi viszony. Akár a második exnej is lehet, akivel csak a házasság nem működött, a kötöttség, és kisebb dózisokban el tudják viselni a másikat. Kor nincs megkötve, de azért tartsuk szem előtt, hogy Andreas már túl jár a negyedik X-en.  Cool  (Ehhez tudni illik, hogy már majdnem két évtizede szolgál szeretőként egy később potenciálisan játékos karakternek meghirdetett hölgynél, akihez a kapcsolatok között valahogy mindig visszatér, bár lángoló szerelemről már itt sem beszélhetünk.)
Egy asszisztenst szívesen látnék, legyen szakmabeli vagy sem; recepciós, titkárnő, vagy épp titkár, ami jön, csak főzzön finom kávét.
Egy kutyasétáltató? Na jó, erre nem sok esélyt látok, de egy barát. Aki megsétáltatja a kutyáját. Pénzért. Egyetemistáknak kiváló órák melletti elfoglaltság, kereseti lehetőség, és az életre is jól felkészít: csak futsz a nagykutya után, és igyekszel nem trágyába lépni. (A morális lecke ingyenesen jár az állás mellé.)
Nem vitatható, hogy kifejezetten jól jönne valaki, aki helyre pofozza, ha baromi nagy idiótaságra készül, puszta baráti kedvességből, és rászólna, ha elfelejti felhívni az anyját a születésnapján, meg esetleg arra is hajlandó, hogy rászóljon, ne csak berakja a bögrét a mosogatóba, hanem mossa is el. Ez a személy amúgy bárki lehet a fentiek közül is, kor és nem mindegy. nyelves

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de egyébként bármire nyitott vagyok, kortól-nemtől függetlenül szerintem bárkivel meg tudok egyezni valamiben.


A hozzászólást Andreas Jessen összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 13, 2017 5:32 pm-kor.
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
94
● ● karakter arca :
Nikolaj Coster-Waldau


✥ Szeretettel Lionel Thibodeaux tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Okt. 29, 2017 6:48 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Beugranék ide én is, mint friss husi


Elsősorban keresnék olyan ismertségeket, akikkel buliban, suliban balhéztam össze, szedtem fel (lányokat) vagy történt valami olyan kellemetlenség, aminek tanúja lettem. Esetleg ebből maradt ellentétek, barátságok vagy épp rajongások, sok mindent fogadok.

Másodsorban keresnék bébiszittert az öcsém mellé. A szüleink nagy utazók révén sokszor mennek nagyobb utakra, minket nagyobbakat pedig már otthon mernek hagyni. Alkalmanként az öcsénk is marad velünk, de hogy biztosra menjenek, megbíztak egy nálam pár évvel idősebb lányt a töki felvigyázására. A gond az, hogy vonzó vagy és felfigyeltem rád. Szeretnél ebből kiindulva valamiféle affért kihozni, ha kellően bevállalós vagy. Wink
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
264
● ● karakter arca :
Carter Jenkins


✥ Szeretettel Kennedy Kingston tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Okt. 29, 2017 7:18 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Ugyan már egy ideje itt vagyok, de még nem igazán vannak kapcsolataim az oldalon

Keresnék barátokat, ellenségeket, exeket vagy olyan lányokat, akikkel most kavarok, de semmi több nem lenne a későbbiekben. Aztán jól jönne néhány alkalmazott az informatikai cégemnél meg néhány ember, akit az aktivisták között ismertem meg és akiket teljesen hülyének nézek ebből kiindulva. Persze, ha már ilyen önző vagyok, akkor néhány olyan ember is jól jönne, akiket csak csicskáztatok és kihasználok.

Nagyjából ennyi lenne, de igazából, ha neked lenne valami ötleted, amit nem említettem meg, írd le nyugodtan. Bármire kapó vagyok. love

the end is near


get away from here

avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
32
● ● Keresem :
† lykke
● ● karakter arca :
† harry edward styles


✥ Szeretettel Haku Miyake tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Okt. 29, 2017 7:37 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Konban wa!  woo

Némileg szerencsétlen japán cserediák keresi rendkívül lelkesen a társaságát, meg, amit még nem szégyell. Kezdetnek itt lenne néhány ötlet, de ha valakinek esetleg eszébe jutna még valami, állok elébe!

- Keresem kedves barátaimat! Van közös óránk? Láttál már prezentációval szenvedni? Kijavítottad a franciám és azóta üldözlek, hogy taníts, mester? Rád borítottam valamit és ahelyett, hogy megvertél vagy visongtál volna csak elnézően nevettél a nyomoromon? Te vittél el először inni aztán asszisztálhattál hozzá, hogy rituálisan körbehányom az egyetemet? Tanítasz csajozni, hátha egyszercsak meg merem szólítani azt a szépszeműt, akivel három hete retinapettingelek?
-Keresem azokat is, akik nem Haku-rajongók!  Rasszista vagy egy csöppet? Vagy csak nem jön be a japán virtus, esetleg idegesítőnek tartod sutaságom? Odavan értem a kiszemelted? Nem bírod a kornyikáló bájgúnárokat? Nyelvtannáci lennél, aki nincs oda a külföldiek tipikus hibáiért vagy akcentusért?
-All you need is love...or love is just a game? Nos kéne valaki(fiú,lány,troll,ork,kismacska) elérhető közelségben, akiért rajonghatok vagy, aki rajong értem, aztán, hogy észrevesszük-e egymást az legyen meglepi! Hadd nézzelek 25 percig, majd hadd ne szóljak hozzád jeligére!
Nem jönne rosszul egy olyan pasi sem, aki megkísérli megváltoztatni a nem kifejezetten LGBT gondolkodásom és megmutatja, hogy a biszexualitás vagy a homoszexualitás sem ferde hajlam vagy csak kivisz a pride-ra és megpróbál kiakasztani.
Nos so far ennyi lenne, reménykedem néhány PM-ben. edi  
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
12
● ● Keresem :
Főnökasszony
● ● karakter arca :
. Kim Tae Hyung


✥ Szeretettel Isabelle Bardot tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Kedd Okt. 31, 2017 4:22 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Hálóóóóóóóóóó!

Életbevágó átalakítás előtt ÁLLOK, de annyira, hogy meg se moccanok. Mint egy kő
Az ok, hogy elhagytak, mint az útpadkán szokták a paraszt kutyatulajdonosok a kutyulik végtermékét, így új vizekre evezek (és itt most nem kell elképzelni vízfelszínen lebegő kulákat, etc.)
Annyira alakítható még minden az életemben, hogy még a nevem sem biztos, nemhogy más. Tehát lehetek a testvéred, az unokatestvéred, a MOSTOHAtestvéred, a tested és a véred! A gyerekkori barátod, vagy barátnőd, a legújabb spanod, vagy épp a legjobb, a legnagyobb ellenséged, vagy az utálód, a szomszédlány, a lányod, az anyád, a nagy és az üknagyanyád - nyilván az utóbbi három képletesen, kivéve, ha nem egy petesejtem vagy, vagy annak a petesejtje Rolling Eyes
Tehát, ha hiányzik valaki az életedből, akkor tudd, hogy én vagyok az.
Én leszek a kenyereden a penész, a kávédban az édesítő, az ételeden a só, a zoknidon a lyuk, a fogad közé ragadt maradék, vagy mindössze a jobb kezed, a szemed és a füled. Akár egyszerre is.
Jelentkezz, ha elhagytad valamelyik testrészed.
Lehet, néha f@sz vagyok, de azt is csak átvitt értelemben, mielőtt még nagyon beleélnéd magad.

PM, PM, PM,
írj nekem, nekem, nekeeeem. ˇˇ
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
11
● ● karakter arca :
natalie Alyn Lind


✥ Szeretettel Coralie Girioux tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Kedd Okt. 31, 2017 9:45 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Hahó ^^

A városban már nem vagyok új, de még mindig akadnak gondok - néha eltévedek, mentségemre legyen a sok egyforma utca az oka - ezért keresek magam mellé:

♠️ Barátnőket - lehetsz amerikai - 18 éves koromig ott éltem - vagy francia, a lényeg, hogy mindenben támogatjuk egymást, olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja
♠️ Kórházban dolgozókat - mivel az életem fenekestül felfordult és a második otthon a kórház, nem lenne rossz néhány ismerős, kedves arc, akibe kapaszkodhatok, ha már készülök feladni
♠️ Egy férfit - akinek sikerült elcsavarnia a fejem, mikor a házasságom vastag kőoszlopai meginogtak. nem kell több, mint néhány kósza találka, lopott csók
♠️ És mindemellett várom bárki üzenetét, ha ezeken kívül valami extra dolog jutott eszébe akár a sztorimról vagy az avatar alanyomról és nem bírja magában tartani(:
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
56
● ● karakter arca :
natalie dormer


✥ Szeretettel Tristam McFly tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Szer. Nov. 01, 2017 11:05 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Drága SC játékosok és Te ott!
Igen TE! Gyere közelebb, hiszen hozzád szólok!


A fiam életébe keresnék kapcsolatokat, így szükségem lenne pár emberre.

1. Pszichológus vagy? Vagy épp pszichiáter? Az már fél siker, hiszen én is annak készülök! Légy a tanárom, a mentorom, a munkaadóm, akihez gyakorlatra mehetek, aki segít a tanulásban, és akinek a keze alatt formálódhatok! Vezess be új ismeretekbe, engedd, hogy miattad legyenek jó jegyeim és elindulhassak a pályán!

2. Ha menő srác vagy, és amúgy is szorult beléd jó adag geciség, akkor szintén téged kereslek! Légy az ellenségem, utáljuk egymást és ha már túlfeszítettük azt a bizonyos húrt egyszerűen csak verekedjünk össze. Az úgyis mindig jó! Gyűlölj, vess meg, az indokot rád bízom, akár azért is, mert lenyúltam a nőd régen, vagy mert jobbak a jegyeim, mint a tiéd. Bármiben benne vagyok!

3. Régi életem darabja vagy, valami összekötött minket. Lehettél a volt nőm, persze csak Susanon kívül, vagy épp valami nagyon jó barátom, akivel millió közös kép készült.
Én nem emlékezhetek rád, drága barátom, hiszen ezt a testet csak kölcsön kaptam,
azonban rajtad a világ szeme, hogy bebizonyítsd, hogy mennyire jóban is voltunk!


4. Légy az előző testem barátja. Hogy hogy keveredtél pont ide, az esős Angliából,
az nem érdekel! Az a sokk viszont, amit akkor kapok, mikor meglátlak, az már jobban!
Ismerkedjünk össze, gyászold a halálomat még mindig, jussak eszedbe, legyél magányos, legyél barátkozó, mindez nem számít, csak az, hogy annak idején ismertük egymást és most, itt az idő, hogy újból barátok lehessünk!


Ha esetleg bármilyen ezeken kívüli ötleted lenne, akkor nyugodtan keress meg üzenetben. Amit ígérhetek azok a pörgős játékok, és hogy bizots hogy nem tűnök el!
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
40
● ● karakter arca :
Jacob Morton


✥ Szeretettel Joséphine d’Anglemont tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Kedd Nov. 07, 2017 10:54 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok!

Egy visszatérő karakterrel fogok érkezni a napokban és a jelenlegi porhüvelyhez keresnék kapcsolatokat, hogy az egyszerűtől távol álló újrakezdését minél szövevényesebbé, bonyolultabbá a vállalkozó szellemű jelentkezők számára fájdalmassá, kényelmetlenné tegyem.  pirulo
A kórházban történő felébredéstől szeretném indítani a storylinet és elsődleges célom a bevont karakterek életébe is nem várt nehézségeket hozni azáltal, hogy egy `amnéziás`, teljesen idegennek ható nőt próbálnak támogatni, visszavezetni a rendes rázós hátköznapokba. Az érzelmi vívódásokra nagy hangsúlyt kívánok fektetni, ehhez lenne szükségem különféle ismeretségekre, akik sorra azt éreztetik a felébredővel, hogy megváltozott, nem ugyanaz a személy, mint aki volt. Ragaszkodástól, szoros kapcsolatoktól függően ez komoly nyomást jelent, magas elvárásokat, amik ki tudja meg lesznek-e valaha is fejelve.  nyomi  visit

Egyéb érdekességek:
A karakter előző életében profi ékszertolvaj volt - bűntársát szándékomban áll a későbbiek folyamán meghirdetni -, magabiztos, egoista attitűddel, pikírt szókimondósággal, jó adag önzéssel. Nem egy gonosz főhősnőről van szó, az élet alakíttatta ki vele ezt a hozzáállást egyfajta védekező mechanizmusként a világgal szemben és a kéretlenül ölébe hullott tiszta lappal emiatt komoly vívódások előtt áll. Visszatérni az előző életéhez az új porhüvelyében, miközben a hozzátartozókról igyekszik tudomást sem venni; megpróbálni először talpra állni, végül felszívódni, amiért nehezen bírja elviselni az idegenektől kapott, rendkívüli figyelmet; integrálódik, kivár; felveszi a játék ritmusát és könnyed kis semmiségként kezelni a lottóötösét...

Összegezve:
Keresek m i n d e n k i t, aki szívesen kialakítana egy idézőjelesen új kapcsolatot a tragédia szövődményeként és hozzám hasonlóan van kedve felrázni az alaphangulatot. Rokonsági szándék esetében a nevet szívesen átalakítanom, ez egyáltalán nem fixált, csak hasra ütött. A foglalkozást is üresd járatban hagyom, rám nézve így is, úgy is meglepetésként fog hatni kijátszás közben. sweety
Aki idáig elolvasta annak köszönöm a figyelmet és jövök egy körrel!  hug
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
6
● ● karakter arca :
Katie Cassidy


✥ Szeretettel Isabelle Bardot tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Nov. 09, 2017 8:39 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Ú, jah, már megint én Suspect

Kezeket fel... vagyis pm-ket reám végzős gimnazisták pirulo
Velem egy korú embereket, azaz 17-18 éves személyeket keresek. Vagy végzős - valamiért csúszott - gimnazistákat.

Vááárlak titeket! <3
avatar
Elit
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
11
● ● karakter arca :
natalie Alyn Lind


✥ Szeretettel Lucas Morneault tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Pént. Nov. 10, 2017 8:16 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Lucas Morneault írta:
Hola! lufi  *Lucky telhetetlen ezért munkatársakra is vágyik jelenség lesz látható hamarosan*

Ed megengedte ezért lelkes jelentkezőket keresünk takarító és pincér szerepére.  A La Perle Bleue étteremről lenne szó, lehetsz lány vagy fiú, fiatal vagy idős és munkanélküli vagy nincs más dolgod mint a fejünkhöz, a fejemhez vágni egy pm-t. Very Happy

 pirulo Nagyon cuki vagyok, ezt Vero és Natalie alá tudja támasztani, szóval valaki? Sajnáljon meg és legyen a munkatársam. Plíííízzzzz

lufi Még mindig érvényes, szóval várjuk a jelentkezőket továbbra is. Most már van egy cukrászunk is Ro személyében. Tehát gyarapodjunk! Egyikünk se hálátlan, szóval ha munkatársi plotra vágysz akkor vágj minket nyugodtan fejbe egy privát üzenettel. *----* Biztosíthatlak, hogy nem fogsz mellettünk unatkozni. hmm Maximum mellettem, addig amíg sikerül utolérni magam, de az mind mellékes Laughing . Meeeert várunk! Very Happy

FRISSÍTÉS NO.1: Eddig találtunk egy félállású pincérnőt Aimee személyében. Még mindig lehet jelentkezni! Nem harapunk! Aimee is él. Razz


Take risks. If you win you will be happy. If you lose you be wise. Ϡ
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
76
● ● karakter arca :
ϡ Dylan O'Brien


✥ Szeretettel Adéle Betranche tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 12, 2017 12:06 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Keresem, kutatom...

A barátaimat – Hiszen a barátokból sosem elég! Éppen ezért származásra, korra, nemre és hovatartozásra való tekintet nélkül bárkivel szívesen barátkozom. Legyen az a múltam része, vagy éppen a mostani életemé.

A kollégáimat – Leginkább olyanok jelentkezését várnám, akik a kereskedelem és szolgáltatás területén dolgoznak, de mivel egy másik életben más volt a munkám, ezért az igazságügyben dolgozókat is szívesen látnám itt.

A rokonaimat – Ebbe a "csoportba" értelemszerűen azokat sorolnám akik valamilyen formában a családomhoz tartoznak. Akár tisztában vannak azzal, hogy nem élek Amerikában akár nem, mindenkit szívesen fogadok, hiszen rokonokra mindig szüksége van az embernek.


Ezen a három, remélem nagyocska, csoporton kívül is bárki nyugodtan megkereshet ha van ötlete, kapcsolatépítés terén. Csak vágjon hozzám egy pm-et az illető és már az övé is vagyok Wink
le bonheur est juste une illusion
avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
26
● ● karakter arca :
Sophia Bush


✥ Szeretettel Oscar Collard tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 12, 2017 11:19 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok.

Szükségem lenne édesanyám rokonaira, kapcsolataira, akik ismerik őt. A nő még nincs megnevezve 32-36 között mozog és jelenleg egy autóbaleset miatt és egy másik betegsége miatt kómába került. Jómagam apámhoz kerültem/kerülök, akit még én sem ismerek.
Szóval szükségem van egy régen látott ismerős arcra is.
Anya testvérére, meg talán féltestvérére...
Két ember jelentkezését várom, fiú és lány, 27 éven felülieket.
Szóval férfi, vagy nő akárki jöhetne… a név majd csak ezek után lenne beírva az ET-be. Vagy akár a testvérének (név szintén nincs, de korban 46 -50 év feletti) a gyermekét... aki szintén régen látott már.


Illetve egy nem Párizsban lakó 15-21 év körüli fiút is keresek, aki nem rég költözött Párizsba és a legjobb barátom kb 16 éve már…

És talán az utóbbi dönti el, hol születtem, mert akkor így tiszta is lesz Wink

*Bővülhet*


A hozzászólást François de Châtillon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 12, 2017 4:28 pm-kor.
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
37
● ● karakter arca :
Hugh Jackman


✥ Szeretettel Janine Duval tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 12, 2017 2:28 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Akkor up:

Szeretnék keresni rokonságot, jöhet unokatestvér és szinte bárki (megj: a testvéreim ugyan szerepelnek a lapon, de minden alakítható, ha netán..)

Jöhetnek szomszédok, lévén válok és el kell költöznöm. Lélekemelés és közös "nem érdemelt meg az a szemét" piálások ON! Megvannak köszönöm!

Jöhetnek az izgalmak, a rosszak, a negatívak, az ellenségek, bárki akivel bele lehet keveredni valamibe. Alakul, alakul!

És..megváltozott státuszból kifolyólag olyan személy is, akivel lehet akár lélektelen testiség, lehet több is esetleg később, de nyilván utóbbi csak akkor lehetséges, ha játéktéren is "érezzük egymást".
Megleltem, köszönöm!

És egyébként minden és bármi, ennél nyitottabb már csak felvágva lehetnék.. (Azért patológussal nem szeretnék mélyebb kapcsolatot. :DDD)

Ölelek mindenkit,
J


A hozzászólást Janine Duval összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 15, 2017 12:57 am-kor.
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
54
● ● karakter arca :
Kayslee Collins


✥ Szeretettel Benjamin Peverell tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 12, 2017 3:18 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Okéééés, akkor jövök én is. Cool  

Nem tudom a nejem már intézkedett-e, de válófélben vagyunk és elkélne egy jó ügyvéd, aki lehetőleg rólam sem szaggatja le a nadrágot csak mert férfi vagyok és minden a nőnek jár alapon. Rolling Eyes Felezni szeretek esetleg. Rolling Eyes


Olyan kollégák jelentkezését, akikkel napi szinten találkozok bent a munkahelyen - nőgyógyász vagyok - de voltaképpen ebédnél vagy bárhol bárhogy, épp nagy spanságban vagy örökös acsarkodásban. Diplomatikus személyiség vagyok, velem rosszban lenni nehezen lehet. Ha kivívod, minden elismerésem.

Velem nagyjából egykorú férfiakat sörözésre, az utóbbi 3 évben igen csak sokat járok el otthonról avagy maradozok ki. Most kicsit visszafogtam magam ami azt illeti, de ti ne kíméljetek.

Illetve nem utolsó sorban várom minden olyan nő jelentkezését, aki hozzám szívesen jönne terhesgondozásra, nálam szeretne szülni. Esetleg csak egy bogyót felíratni, éves szűrésre bejelentkezni, vagy sos vizsgálatot egy esetleges kellemetlenséggel - mondjuk nemi betegséggel - kapcsolatban. Abortuszt nem vállalok

Ennyi voltam, remélem akadnak azért majd woo

Megjegyzés: kezet szoktam mosni, alaposan Rolling Eyes
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
83
● ● karakter arca :
Kit Harington


✥ Szeretettel Richard Blackwood tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 12, 2017 4:44 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Üdvözletem, hölgyek, urak !
Na hát, most hogy már én is szép kékben virítok, veszem a fáradtságot, és írok ide
Mindenképp jöhet munkatárs vagy aki bűnügybe, hadügyben dolgozik. Minél szélesebb ez a kapcsolati háló, annál jobb
Hölgyek bármikor érkezhetnek, ha éreznek magukban affinitást egy kellemes beszélgetésre, estére ( de ezzel is csak csínján)
Egykorú, vagy körülbelül egykorú férfi karakter barát, szomszéd, vagy akivel csak megiszok egy sört, azt is nagy örömmel veszem
Múltbéli emberek, akár Angliából, akár később Párizsból és környékérő...
Összességében mindenkit, ha van hozzá koncepció, hogy mégis, hogy találkoztunk (ötleteim is simán vannak)
És ára csak egy pm Wink
Várok szeretettel mindenkit <3
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
6
● ● Keresem :
➤Watson?
● ● karakter arca :
➤ Brad Pitt


✥ Szeretettel Annabelle S. Bellerose tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 12, 2017 6:15 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Keresem


Nos, vannak amik direkt nem kerülnek kifejtésre egy előtörténetben. Nem azonnali kezdéssel, de elsősorban és legfontosabb személyként szeretném megtalálni a
Gyilkosom

Azt hiszem érezhető, hogy ez egy fontos pozíció. Lényegében bárki lehetsz már az oldalon, vagy még csak most regisztrált, a lényeges az, hogy meg tudjunk egyezni hogy ismertük egymást a korábbi - még felnőtt nyomozói - életemben és meglehetősen szoros bizalmi viszonyt alakítottunk ki. Az árulás miértje lényegében mindegy, valószínűleg elég pénzt ajánlottak, vagy megfenyegettek valamivel, mindenesetre nem remegett a kezed, mikor a szemembe nézve meghúztad a ravaszt.

Ezen felül szívesen látok a kötelékből
Kollégákat

ellenséges, baráti, vagy csak távoli ismerősöket.

Jelenlegi életemre vonatkozóan szívesen látok
Családi ismerõsöket, bébiszittereket.

Lényegében bárkit, akire rásózhatnak, hogy figyeljen rám.

A lehetséges iskolatársakra hamarosan ráírok magam.
avatar
Ált.isk
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
6
● ● Keresem :
Édesanyámat. Az újat.
● ● karakter arca :
Madeleine McGraw


✥ Szeretettel Abraham Bernard Merle tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Nov. 16, 2017 10:24 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Helló pípöl!

Nos, szerintem először írok ide kapcsolatkeresőbe, de gondoltam bedobom magam, aztán hátha lesz valami belőle.  Első sorban szeretném leszögezni, hogy 16-17 éves koráig tartózkodott Párizsban, utána Angliába költözött, ahol fél évvel ezelőttig élt. 22 éves koráig még hazajárt egynéhányszor Párizsba, de utána már csak nagyon ritkán fordulhatott meg itt, akkor is csak pár napra. Ezt letisztázva, akiket keresek:

Barátokat egyértelműen. Könnyű megtalálni a közös hangot Abrahammel, az már másik kérdés, hogy nem enged mindenkit olyan könnyen a bizalmába. De nyugodtan lehet ezzel is zaklatni.

Futó kalandokat, de ebből csak maximum  2-3-at még a múltból, nem egy túl nagy gavallérról van szó, aki minden útjába kerülő nőt megfektet.

Páciensek, akiket nekem kellett ellátni, ugyanis baleseti sebész vagyok szakmám tekintetében. Az ilyesminek elég friss kapcsolatnak kellene lennie, mert hosszú dolog az orvosi suli és az elmúlt 7 hónapban nem is nagyon engedték műteni, az utóbbi néhány hétben kerültem be inkább a kórházba.

Pszichomókust, aki az elmúlt fél évben kezelt. A részleteket nem fejtem ki, majd PM-ben maximum, ha valaki úgy érzi, ráharap erre.

Minden egyéb is jöhet még ezekhez, amennyiben megfelel a legelején megírt kritériumoknak.

Csókacsalád! hug
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
48
● ● Keresem :
Hugi és bátyó
● ● karakter arca :
Matt Bomer


✥ Szeretettel Lily Leroy tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Szomb. Nov. 18, 2017 1:19 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok, eljött az ideje, hogy én is bedobjam magam és kapcsolatokat keressek Smile

Akikre szükségem lenne:
1 legjobb barátnő (19-25) akivel mindent megbeszélhetek, akivel tartjuk egymásban a lelket, aki szeret színházba, tánc előadásokra járni, biliárdozni.
Egyetemistákat, akár velem egy szakra jársz (kommunikáció), akár csak az udvarról, szórakozóhelyekről vagy más rendezvényekről ismerjük egymást.
Keresem az Elit embereit, akiket ismerhetek fogadásokról, partikról, bármilyen más rendezvényről ahová az anyám előszeretettel elrángat. Lehetünk jóban, de akár utálhatjuk is egymást.
Régi szerelmet, kapcsolatot ( max 2 )
Ezen kívül, szomszédokat, takarítót, postást, szakácsot, pincért, bárost, kutyasétáltatót és bárkit, akinek van kedve ötletelni és plotolni, bármire nyitott vagyok edi

nyugodtan dobjatok fejbe egy téglával, de csak óvatosan Rolling Eyes
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
34
● ● karakter arca :
Victoria Justice


✥ Szeretettel Kathryn Jennings tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 19, 2017 3:17 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Keresem:

Ha nincs ötleted, de a PB-ink szerepeltek közös filmekben, találjunk ki valamit együtt!

Bűnüldözés
Párizsban szolgáló bűnüldözőket - bárkit, aki találkozhatott velem akár a munkám során (igazságügyi orvosszakértés, boncolás, stb.), akár a magánéletben, hiszen az exférjem is hosszú ideje (20-30 éve) a kötelék tagja.

Igazságügy
Bírókat, ügyészeket, ügyvédeket, bojtárokat. Bárkit, akinek szüksége lehet a szaktudásomra, akár egy gyilkossági ügy tárgyalásán, akár családon belüli vagy azon kívüli erőszakról legyen szó. Adok első, második és végső szakvéleményt is. Pályámon jelentős elismerésnek örvendek, szaktekintélynek számítok.

Egészségügy
Bárkit, akivel találkozhatok a kórházban a Patológiai osztályon, a folyosón, vagy az ebédlőben, ha nagy ritkán megjelennék ott. Esetleg megismerkedhettünk az éves karácsonyi bulin. Továbbá bárkit, aki az Oxfordon tanulta az egészségügy valamely szakterületét (pl. orvosi, bármilyen szakirány, de főleg proktológiai sebészet és pulmunológia), mert erős érdekeltségek (többek közt diploma) fűz a helyhez. Bárki, akivel találkozhattam Konfereneciákon, melyeknek redszeres előadója vagyok a következő témákban: „Hogyan ismerje fel orvos a családon belüli erőszakot?” „Miből erednek a sérülések, sebesülések?” „Hogyan ismerjünk fel egyes haláleseteket?”

Civilek
A legvalószínűbb találkozási pont, akiknek a rokonainál megállapítottam a halál okát. Ám bármilyen okból kifolyólag megismerkedhettünk, például lehetsz a régi vagy akár az új szomszédom, vagy bárki, akit elsősegélyben részesítettem. Ha lenne rám bármilyen-valamilyen ötleted, vagy csak egy szituáció kijátszásához lenne szükséged egy játékostársra, írj és megbeszéljük!

Oktatás
Egyetemistákat, akik az orvosi szakmát választották, hogy retteghessenek tőlem. Valamint azokat az előadókat, konzulenseket, akikkel találkozhatok az épületek folyosóin. Akár középiskolák-, általános iskolák igazgatóit, tanárait, ha meghívnának egy „Mi legyél, ha nagy leszel?” előadásra, hogy jól ráijeszthessek a gyerekekre.
+ Diákokat, akik a lányom osztálytársai, iskolatársai lehetnek, és valamilyen okból vendégeskedtek már nálunk.

Törvényen kívüliek
Jöhetnek azok, akiket esetleg lelőhettem -bármilyen okból,- vagy azok, akikkel nyomozások során csak találkoztam, esetleg ellenük vallottam/szakértettem a bíróságon.

Média, mûvészet
Valamilyen rajongás köt a halálhoz, vagy csak a diplomamunkádhoz kellene megnézned egy-két holttestet? Esetleg preparálást szeretnél tanulni, hogy te lehess a következő Dexter? Szívesen támogatlak törekvéseidben legyen szó akár állatokról vagy emberekről, megmutatom, hogyan kell használni a szikét és a cérnát.
Esetleg a médiához tartozol, és cikket írnál egy jó nevű orvosról? Kiváló interjúalany vagyok, felkavaró véleménnyel, és szókimondásommal. Esetleg egy régi elhalálozási ügy kapcsán jutottál el a nevemig, miközben saját kontódra nyomozol? Az ajtóm nyitva áll, játszhatunk együtt is nyomozósdít, vagy rabló-és-pandúrt, ahol te próbálod kibogozni a szálakat, míg én próbálom eltüntetni az eltüntetés nyomait. Lehetünk barátok és lehetünk ellenségek is.


Visszatérők
Titeket nagyon várlak! A legjobb az lenne, ha Párizsban a halálod ügyében én lettem volna a boncolást végző orvos, bármilyen okból adódóan lelted vesztetted. Esetleg visszajöttél ellenőrizni, hogy tényleg halott vagy? Talán összefutunk az utcán? Kifejezetten kereslek titeket, tehát ha csak egy apró jelet vagy utalást találok arra, hogy Te nem az vagy, akinek a bőrében élsz, akkor már csak ez elegendő indok arra, hogy együtt játsszunk.


Bárki más
Most érkeztél és plotolnál? Írj rám bátran, kuszáljuk össze a szálakat! Vagy, ha nincs ötleted, de a PB-ink szerepeltek közös filmekben, ötletelhetünk!
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
7
● ● Keresem :
Lányom, A lányom apját
● ● karakter arca :
Lena Headey


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tell me your secrets

Kapcsolatkeresõ
Second Chance frpg
2 / 4 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 01. Elsõ lépések :: Bejelentések :: Játékosaink bejelentései-