Kapcsolatkeresõ - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 20 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:25 am ✥
✥ Today at 1:08 am ✥
✥ Today at 12:55 am ✥
✥ Today at 12:12 am ✥
✥ Today at 12:05 am ✥
✥ Yesterday at 11:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Kapcsolatkeresõ •• Kedd Júl. 18, 2017 9:53 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

First topic message reminder :

Kapcsolatkeresõ
Mindenki szereti azt, ha nem csak úgy lóg a levegőben a karaktere, ám ehhez nem szükséges mindig karakterhirdetést kiírni. Ha esetleg megfordul valami ötlet a fejedben, amihez szívesen keresnél egy-két vállalkozó szellemű jelentkezőt, meglévő tagot vagy akár újat, akkor itt megteheted.
Kereshetsz akár barátot vagy ellenséget, kollégát, rokonokat vagy egyéb ismerősöket, akiket különféle helyekről ismerhetsz.  edi

Ne féljetek nyitni egymás felé, hiszen csak akkor lehet még több izgalomban és remek pillanatban részetek!


Staff csapat

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1586
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Abraham Bernard Merle tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Nov. 16, 2017 10:24 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Helló pípöl!

Nos, szerintem először írok ide kapcsolatkeresőbe, de gondoltam bedobom magam, aztán hátha lesz valami belőle.  Első sorban szeretném leszögezni, hogy 16-17 éves koráig tartózkodott Párizsban, utána Angliába költözött, ahol fél évvel ezelőttig élt. 22 éves koráig még hazajárt egynéhányszor Párizsba, de utána már csak nagyon ritkán fordulhatott meg itt, akkor is csak pár napra. Ezt letisztázva, akiket keresek:

Barátokat egyértelműen. Könnyű megtalálni a közös hangot Abrahammel, az már másik kérdés, hogy nem enged mindenkit olyan könnyen a bizalmába. De nyugodtan lehet ezzel is zaklatni.

Futó kalandokat, de ebből csak maximum  2-3-at még a múltból, nem egy túl nagy gavallérról van szó, aki minden útjába kerülő nőt megfektet.

Páciensek, akiket nekem kellett ellátni, ugyanis baleseti sebész vagyok szakmám tekintetében. Az ilyesminek elég friss kapcsolatnak kellene lennie, mert hosszú dolog az orvosi suli és az elmúlt 7 hónapban nem is nagyon engedték műteni, az utóbbi néhány hétben kerültem be inkább a kórházba.

Pszichomókust, aki az elmúlt fél évben kezelt. A részleteket nem fejtem ki, majd PM-ben maximum, ha valaki úgy érzi, ráharap erre.

Minden egyéb is jöhet még ezekhez, amennyiben megfelel a legelején megírt kritériumoknak.

Csókacsalád! hug
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
44
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Matt Bomer
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Denis Reynaud tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Pént. Nov. 17, 2017 2:26 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok!

Jöttem egy csokornyi csipegetni valóval. Kezdem az "egyszerűbbekkel", de előtte egy kis ismertető.
Visszatérő vagyok, szóval nem az eredeti "testemhez" keresek kapcsolatot Amerikába, hanem az újhoz. Aki szerencsétlen módon Franciaországba érve terror támadás áldozata lett, így itt alapból nem sok ismeretséggel rendelkezik. Emelet a kis szentem MI6-es ügynök, amire én ügye nem emlékszem.
Úgyhogy próbálok rendes egyetemistaként élni Párizsban....

[Elkelt] Szerelem: Nincs fiatal szerelem nélkül. Szóval keresek egy kedves aranyos hölgyeményt, akivel megismerkedhetek, és összejöhetek... Ígérem kedves és aranyos leszek, bár lehet hogy olykor bunkó, vagy furcsa...

[Elkelt]Spiritualista: Mivel most tértem vissza a halálból, így kissé meg vagyok zavarodva (hit-hinni) kérdéskörben, ezért szívesen keresek valakit, akivel el lehet csevegni a reinkarnációról, karmáról, stb... Nem kell hogy Jógi/Sámán/pap legyen, csak "értsen hozzá" (vagyis érdeklődjön). Ha egy pszichológussal beszélnél ilyenről, akkor hamar a zárt osztályon találnám magam, vagy egy kedves MI6-es likvidálna mind a kettőnket. Szóval arra gondoltam, hogy valakivel összefutok egy ezoterikus boltban kezemben a könyvvel, aztán időnként barátilag összejövünk.

Egyetemista barát: Mivel nem vagyok magántanuló az egyetemen, így logikus hogy "barátkozok". Szóval egyetemisták, konyhás nénik. ne kíméljetek.

És akkor most jöjjön a különleges ajánlatom.

Mivel nem tudom, hogy ügynök vagyok, de van egy hú de spéci titkosügynök mobilom, ezért arra gondoltam, hogy arra időnként kaphatnék "üzeneteket" Illetve más "nyomokat is".
Azért arra gondoltam, hogy "szórakozzunk egy jót közösen" Bárki aki akar "szívathat", amiket én megpróbálom a lehető legjobban kijátszani. Persze az ésszerűség keretein belül, hiszen ha egy héten jön 12 "szidatás" az nem fog mind bele férni 1 játékba. Mivel játékonként 1 max 2 ilyet akarok kijátszani. De hogy pontosítsunk.
Két opciót tudok elképzelni.
Mobil: Írsz egy sms-t a telómra (Mindennapi élet->Hívások; ha lesz konkrét "oldalam", akkor linkelem.) . Írj ide valami rövid kis sejtelmes üzenetet nyugodtan, és persze aláírásnak valami "álnevet" írj. Mivel nem reális, hogy 27 kapcsolattartóm van a cégnél (vagy akik ismerik ezt a számot), így max 3 "aláírónév használjunk (az első hármat,). Engem nem zavar, ha "Mr. Piros Tojás" írogat nekem, nyugodtan találjatok ki jó ki álneveket.  Ilyesmi üzenetekre gondoltam: "10 millió átutalva" vagy "Gipsz Jakab; Párizs Rue Dutot; Élve" vagy "Cím; ma 19:37; kék rózsa".
Kincs: Ezeket inkább pm-ben várom. Itt is rövid dolgokat várok, hogy mit találtam, és hogy hol/miként (ha gondoljátok). Pl.: Az aktatáskádban találtál egy dupla fedelet, benne Pisztoly."  vagy "a szobádban az egyik deszka alatt, egy kis fém kazetta. Benne egy útlevéllel. Kim Jong Wong névvel a te arcoddal." vagy "széfkulcs a zakód zsebében. PNB 347 felirattal" A lényeg, hogy a saját holmijaim között bukkanjak dolgokra a "múltammal kapcsolatban"


A hozzászólást Denis Reynaud összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 25, 2017 3:58 pm-kor.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
7
● ● Posztok száma :


✥ Szeretettel Lily Leroy tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Szomb. Nov. 18, 2017 1:19 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok, eljött az ideje, hogy én is bedobjam magam és kapcsolatokat keressek Smile

Akikre szükségem lenne:
1 legjobb barátnő (19-25) akivel mindent megbeszélhetek, akivel tartjuk egymásban a lelket, aki szeret színházba, tánc előadásokra járni, biliárdozni.
Egyetemistákat, akár velem egy szakra jársz (kommunikáció), akár csak az udvarról, szórakozóhelyekről vagy más rendezvényekről ismerjük egymást.
Keresem az Elit embereit, akiket ismerhetek fogadásokról, partikról, bármilyen más rendezvényről ahová az anyám előszeretettel elrángat. Lehetünk jóban, de akár utálhatjuk is egymást.
Régi szerelmet, kapcsolatot ( max 2 )
Ezen kívül, szomszédokat, takarítót, postást, szakácsot, pincért, bárost, kutyasétáltatót és bárkit, akinek van kedve ötletelni és plotolni, bármire nyitott vagyok edi

nyugodtan dobjatok fejbe egy téglával, de csak óvatosan Rolling Eyes
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
28
● ● Posztok száma :
Troian Bellisario
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Kathryn Jennings tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 19, 2017 3:17 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Keresem:

Ha nincs ötleted, de a PB-ink szerepeltek közös filmekben, találjunk ki valamit együtt!

Bűnüldözés
Párizsban szolgáló bűnüldözőket - bárkit, aki találkozhatott velem akár a munkám során (igazságügyi orvosszakértés, boncolás, stb.), akár a magánéletben, hiszen az exférjem is hosszú ideje (20-30 éve) a kötelék tagja.

Igazságügy
Bírókat, ügyészeket, ügyvédeket, bojtárokat. Bárkit, akinek szüksége lehet a szaktudásomra, akár egy gyilkossági ügy tárgyalásán, akár családon belüli vagy azon kívüli erőszakról legyen szó. Adok első, második és végső szakvéleményt is. Pályámon jelentős elismerésnek örvendek, szaktekintélynek számítok.

Egészségügy
Bárkit, akivel találkozhatok a kórházban a Patológiai osztályon, a folyosón, vagy az ebédlőben, ha nagy ritkán megjelennék ott. Esetleg megismerkedhettünk az éves karácsonyi bulin. Továbbá bárkit, aki az Oxfordon tanulta az egészségügy valamely szakterületét (pl. orvosi, bármilyen szakirány, de főleg proktológiai sebészet és pulmunológia), mert erős érdekeltségek (többek közt diploma) fűz a helyhez. Bárki, akivel találkozhattam Konfereneciákon, melyeknek redszeres előadója vagyok a következő témákban: „Hogyan ismerje fel orvos a családon belüli erőszakot?” „Miből erednek a sérülések, sebesülések?” „Hogyan ismerjünk fel egyes haláleseteket?”

Civilek
A legvalószínűbb találkozási pont, akiknek a rokonainál megállapítottam a halál okát. Ám bármilyen okból kifolyólag megismerkedhettünk, például lehetsz a régi vagy akár az új szomszédom, vagy bárki, akit elsősegélyben részesítettem. Ha lenne rám bármilyen-valamilyen ötleted, vagy csak egy szituáció kijátszásához lenne szükséged egy játékostársra, írj és megbeszéljük!

Oktatás
Egyetemistákat, akik az orvosi szakmát választották, hogy retteghessenek tőlem. Valamint azokat az előadókat, konzulenseket, akikkel találkozhatok az épületek folyosóin. Akár középiskolák-, általános iskolák igazgatóit, tanárait, ha meghívnának egy „Mi legyél, ha nagy leszel?” előadásra, hogy jól ráijeszthessek a gyerekekre.
+ Diákokat, akik a lányom osztálytársai, iskolatársai lehetnek, és valamilyen okból vendégeskedtek már nálunk.

Törvényen kívüliek
Jöhetnek azok, akiket esetleg lelőhettem -bármilyen okból,- vagy azok, akikkel nyomozások során csak találkoztam, esetleg ellenük vallottam/szakértettem a bíróságon.

Média, mûvészet
Valamilyen rajongás köt a halálhoz, vagy csak a diplomamunkádhoz kellene megnézned egy-két holttestet? Esetleg preparálást szeretnél tanulni, hogy te lehess a következő Dexter? Szívesen támogatlak törekvéseidben legyen szó akár állatokról vagy emberekről, megmutatom, hogyan kell használni a szikét és a cérnát.
Esetleg a médiához tartozol, és cikket írnál egy jó nevű orvosról? Kiváló interjúalany vagyok, felkavaró véleménnyel, és szókimondásommal. Esetleg egy régi elhalálozási ügy kapcsán jutottál el a nevemig, miközben saját kontódra nyomozol? Az ajtóm nyitva áll, játszhatunk együtt is nyomozósdít, vagy rabló-és-pandúrt, ahol te próbálod kibogozni a szálakat, míg én próbálom eltüntetni az eltüntetés nyomait. Lehetünk barátok és lehetünk ellenségek is.


Visszatérők
Titeket nagyon várlak! A legjobb az lenne, ha Párizsban a halálod ügyében én lettem volna a boncolást végző orvos, bármilyen okból adódóan lelted vesztetted. Esetleg visszajöttél ellenőrizni, hogy tényleg halott vagy? Talán összefutunk az utcán? Kifejezetten kereslek titeket, tehát ha csak egy apró jelet vagy utalást találok arra, hogy Te nem az vagy, akinek a bőrében élsz, akkor már csak ez elegendő indok arra, hogy együtt játsszunk.


Bárki más
Most érkeztél és plotolnál? Írj rám bátran, kuszáljuk össze a szálakat! Vagy, ha nincs ötleted, de a PB-ink szerepeltek közös filmekben, ötletelhetünk!
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
7
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Lena Headey
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Grace Angier tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Kedd Nov. 21, 2017 12:38 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

BFF wanted! Smile

Keresek egy legjobb barátot, aki benne van mindenféle jóban, rosszban. Vannak plot ötleteim, így keress bátran, nem eszlek meg. (:
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
12
● ● Posztok száma :
Taylor M. Hill
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Victor Delacroix tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Szer. Nov. 22, 2017 10:39 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Namasté! nyomolade

Az ET-m megírva, kerettörténetem kitalálva, ám külső tényezők mellett egyelőre direkt nem készülök el teljesen; embereket keresek. Mondjuk, ez meglepő a kapcsolatkeresőben, nem? No, de nem ám akármilyeneket (mondjuk olyat is, lelkes plotter vagyok, csak nem nyomtatok), akadnak konkrét, keresettnek mondható személyek, akikre nagyon, nagyon nagy szükségem volna, még mielőtt bármibe fogok.


 • Monique Delacroix
  Vic húga, vagyis most már az enyém is. 17-21 év közötti, 16 éves korában teherbe esett, természetesen nem épp tervezett kereteken belül. Gazdag és nagymúltú család révén,  akinek igenis pénze múlik a jó hírükön, nem hagyhatták, hogy csak úgy ilyen folt essen a becsületükön... Eltitkolták, vidéki kúriába küldték, és a mai napig tagadják, hogy bármiféle csecsemő is felsírt volna a rideg falak között. Eme meleg fogadtatás alapján lehet gondolni, hogy Mona maga sem pillant túl lelkesen a családja felé, mondhatjuk egészen konkrétan, hogy utálja őket. Engem is, pedig urambocsá', hát sosem láttam azelőtt, hogy belépett volna a kórterembe. Mondjuk, gyönyörű lány, de na, hát azért a testem húgára mégsem... //Személyiség nincs megszabva; PB-nek Sophie Turnert vagy Kaya Scodelariot tudnám elképzelni, de egyeztetni lehet.//
 • Colette Durant
  Úgy tűnik, hogy a menyasszonyom. Edit: Úgy tűnik, inkább a szeretőm, akit a menyasszony mellett szedett fel a kedves úriember. Kifejezetten vicces, vagyis, utólag az, hogy fogalmam sincs rólad, aztán egyszer csak becsörtet, és pofon vág, amiért nem kerestem. Színésznő, énekesnő, médiasztár... Én sem tudom, pontosan miféle; nagyzoló, hisztériás, de veszettül gyönyörű; azt hiszem, elsírom magam, ha megpróbál lefeküdni velem. //Nem kell feltétlenül negatív karakternek lennie, sőt, örülnék, ha az igénylője lelket öntene belé, háttérsztorit, lényeget… Kicsit olyannak képzelem, mint Gabie-t a Született Feleségekből. PB-nek nagyon örülnék valami finom eleganciájú hölgynek, Katie McGrath vagy Bianca Lawson főleg, de Brittany Snow és Amanda Seyfried is eszembe jutott. PM, és megbeszéljük! Wink //[/b]

 • A Virágom
  Az én, vagyis Ravi szerelme. Nem kicsit, nagyon. Nem mondom, hogy pontosan járnánk, mert hát majdnem biztos vagyok benne, hogy azt hitte, meleg vagyok, most meg halott, a jelenlegi testemet meg gyűlöli, mert azt hiszi, én Vic vagyok, aki megölte Engem, vagyis Ravit… Kicsit bonyolult. Nagyon. De rettenetesen hiányzik; nem csak a leggyönyörűbb lány az egész világon, a legjobb barátom is, akivel rengetegszer ültünk a bérházunk tűzlépcsőjén, bámulva a párizsi éjszakát, arra gondolva, hogy egy nap majd meghódítjuk. A szegények is álmodhatnak, nem? //A név legyen valami virágnév, egyelőre Violetként van említve, de ez változtatható bármire, Dahlia, Iris... A PB tekintetében itt válogatós vagyok, nem szeretnék egy szokásos csini-bini szőkét, bár imádom őket is; a legeslegjobban Abigail Breslinnek örülnék, mert méltatlanul vannak mellőzve a teltebb hölgyek PB-knek, de jöhet Ariel Winter is az újabb képein, vagy ha nagyon muszáj, meggyőzhető vagyok Aisha Dee-ről, Jane Levyról, Eleanor Tomlinsonról… Ha NAGYON muszáj, Alycia Debnam-Carey-ről. De PM, annyira azért nem vagyok ám ijesztő, csak teliholdkor falok embert.//

 • A bizalmasom
  Mondhatnánk, hogy a csicskám. Mármint, nem nekem, hanem Vicnek. De amúgy valami barátféleség, aki minden piszkos kis ügyről tud, és ohóó, van sok dolog, amiről tudni illik. Biztonsági főnökként vagy akár technikusként is dolgozhat, a lényeg, hogy sokat jutott előre azért, mert jóban van Vickel, de attól még lehet, hogy tényleg haverok.  Amúgy nagy valószínűséggel tőle lett terhes Mona, de ez már csak amolyan keleti bölcsesség. //25 körülinek gondolnám, inkább feljebb, mint lejjebb, és a PB-nek David Oakesnak nagyon örülnék, de itt nagy a tér a mozgáshoz. Személyiség amúgy nincs megszabva, egyeztetünk, aztán lesz, ami lesz!//


Meg amúgy keresek egy csomó embert, a régi meg az új életembe is. Néhány ötlet:

– Miután magamhoz térek az első (meg második, harmadik, negyedik…) sokkból, elkezdek rájönni, hogy mi is történt. Lehetsz a régi életem egy darabja, akit meg akarok találni; egy testvérem, unokatestvérem, volt lakótársam, dolgozhatsz az étteremben, aminek kifutóskodtam… Biztos megpróbálok visszatérni hozzád. Hogy hogyan? Azt még én sem tudom. Ez az egész őrület.
– A múlt keresgélése után amúgy rájövök, hogy rohadt sok pénzem van. Nem, ez alábecslés volt; mérhetetlenül sok. És ki vagyok én, hogy ne próbáljak jobb ember lenni? Hát költök. Adományozok. Ismeretlen emberek hiteleit finanszírozom, mert megtehetem, és mert soha senki másnak nem jut eszébe. Lehetsz egy közülük, megtalálhatlak véletlenül, vagy jöhetsz is hozzám a panaszoddal; vagy lehetsz olyan is, akivel emiatt üzleti ügyünk akad, esetleg nem nézed jó szemmel.
– Vic gazdag, fényűző életet él. Bármikor be tudok fogadni egy-két barát-plotot, bár amúgy elsőre tutira nem ismerlek fel, lehetsz ex-barátnő, csak vágj hozzám egy galambot!
– Ahogy az ET-ben említve volt, mint a legtöbb gazdag, a Delacroix-csoport is belenyúl fekete ügyletekbe. Jóságból ritkán gazdagszik meg az ember. Egy helyi maffiózónak Vic személyesen is tartozik, szerencsejátékfüggő volt ugyanis, amiről én szintén nem tudok, és pénzmosásban, adócsalásban is az úriemberek segítségére volt, cserébe, hogy megtarthassa a lábait, töretlenül. Lehetsz zsaru, aki az ügyben nyomoz, vagy esetleg behajtóember is, de egy random adósuk is, akit lefizettek, hogy az üzeneteiket közvetítse, mondván, ezzel a saját adósságod is csökkented. Mit gondolsz, ketten le tudjuk gyűrni ezt a kitörni készülő katasztrófát?

Meg nagyjából bármi mást be tudok még építeni. A hirdetésem valószínűleg sokáig fog élni, úgyhogy ha azt is hiszed, hogy elévült… Ne hidd. Írj. Dobálj. Kalimpálj. Várlak
avatar
Online
Elit
Tell me your secrets
9
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Richard Madden
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Castor Harvell tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Nov. 23, 2017 1:05 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Üdvözletem!

Már egy ideje nem tudok kiteljesedni ebben a csodálatos karakterben, úgyhogy most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy embereket gyűjtsek magam köré, és kiépítsem azt a jó kis kapcsolati hálót, amit titkon mindig is szerettem volna! Szóval ha úgy érzed, hogy belefér az életedbe egy mogorva rendőr, akkor olvass tovább, hátha van valami a kapcsolataim között, ami felkelti az érdeklődésedet!

AZ EX-NEJEM
A kurva, akit csak így emlegetek, sehogy máshogy. Nem nevezlek a neveden, mert elárultál, és mert úgy bántál velem, mint egy felelőtlen ember egy kutyával, Kihajítottál, és ha ez még nem lett volna elég, még meg is aláztál. Összedugtál az akkori társammal, és hidd el, örök életre a retinámra égett kettőtök aktusának a látványa, mikor véletlenül hamarabb hazaállítottam, csak hogy meglepjelek, és mert elgondolkodtam azon, hogy talán nekem is tennem kéne valamit a házasságunk megmentésének érdekében.
Hát ezután nyilván nem akartam már megmenteni.
Sőt mi több, egyszerűen csak beadtam a válópert. Vagyis, egy ideig még kiidegeltelek, mondjuk azzal, hogy kipakoltam az ajtó elé a cuccaidat, még akkor is, ha a házunk jogosan a tiéd, vagy átfestettem a falakat valami olyan színre, ami NEKEM tetszik, és nem neked és ami persze nem megy a kibaszott drága sötétítő függönyhöz.
De hát őszintén! Mégis mit reméltél? Hogy hogyan fogom fogadni? Mindig is egyenes ember voltam, néha még túlságosan is. Engem erre neveltek, és arra, hogy ha kimondom azt a bizonyos igent, akkor az tényleg azt jelenti, hogy jóban és rosszban, és minden szarban, amit csak elénk sodor az élet.
És ha azt vesszük, te megbuktál ezen.
Tudtad nagyon jól, hogy milyen nehéz az adott pozíciómban, nyomást gyakoroltál rám te is, és a rendőrség is, ki az, aki ekkora nyomás alatt egy kicsit sem roppan meg?
Mindenesetre hálával tartozom, mert miattad vagyok olyan, amilyen... és élek a munkámnak, nulla szociális kapcsolattal. Ja, vettem egy macskát. De ő is olyan mint te... csak akkor dörgölőzik, mikor akar valamit. Ismerős?

AZ EX-TÁRSAM

Te voltál a második az életemben. Az elsőt lelőtték, téged meg én lőttelek le majdnem.
Több mint 5 évig húztuk az igát együtt, jártuk a várost, és mivel egy korosztály vagyunk, ezért viszonylag hamar megtaláltuk a közös hangot. Akkor még nem voltam ilyen... ilyen karcos. Akkor még lehetett velem beszélgetni fociról, nőkről, az élet minden dolgáról. Ekkor ismertem meg a kurvát. És te mint jó barát, abszolút bátorítottál vele kapcsolatban. Te voltál az esküvői tanúm, tök jól kijöttetek, és mikor volt szabadnapunk, akkor is jól mulattunk hármasban. Ő is bírt téged, mondjuk a munkája miatt is könnyedén beilleszkedett a csapatunkba, és tényleg, jók voltak a közös sörözések. Egészen addig míg valami el nem romlott. Ő türelmetlen lett, te szótlan. Ő ideges volt, te pedig a legnagyobb nyugodtsággal sétáltál bele olyan veszélyes helyzetekbe, hogy ha nem vagyok ott, akkor lehet hogy elbúcsúzhattál volna a csodás kis életedtől. Megmentettem az életedet! De miért?
Azért, hogy a hátam mögött összekefélj a nejemmel?! Úgy gondolod, ez belefér egy barátságba? Bár mivel átlépted ezt a bizonyos határvonalat, azt hiszem nem is vagy, és nem is voltunk soha barátok.
Mikor rátok nyitottam még próbáltál magyarázkodni. Valamit a szerelemről, meg az elborult elméről. Én viszont csak azt mondogattam magamban, hogy ha lelőlek, akkor pont ugyanannyit kapnék érted, mint egy rendes emberért. Kibiztosítottam a stukkert, rád szegeztem, majd a kurva sikítozása volt az, ami magamhoz térített. Nem lőttelek le, de bemostam egyet. Másnap kérted az áthelyezésed. Én meg maradtam egyedül...

AKIT MEGMENTHETEK

Kukáztam már ki kurvákat, segítettem már bajbajutott embereknek, és ha úgy gondolod, hogy jó lenne ha téged is valaki megmentene az utakon, akkor én vagyok a te embered. Nem vagyok kedves, igazából külön idegrendszer kell hozzám, de valahol legbelül, ott a szívem táján, tényleg jó ember vagyok, aki csak azért ilyen, mert az élet meggyötörte. És ha még egy jóféle kávéval is meghálálod a segítségemet, lehet hogy a tiéd lesz az első őszinte mosolyom.

AZ UTCA DOLGOZÓI

Mindig voltak besúgóim, bár tény, hogy ezek inkább az örömlányok közül kerültek ki. Valamiért ők bírják a fejem, a marcona stílusom, és azt, hogy számukra elérhetetlen vagyok. Ettől függetlenül, ha szerinted lenne valami olyan plusz infó, amit csak úgy tudhatok meg, ha azt megosztod velem, legyél nő vagy férfi, kérlek jelentkezz és ötleteljünk.

AZ ELLENSÉGEK

Legyél csak valamelyik fejes a jardon, vagy épp az az alak, akinek örökösen beleköpök a levesébe! Itt a lehetőség! Szívass, akarj megölni, megöletni, vagy épp csak megmutatni hogy te mennyivel is jobb vagy nálam! Veress össze, küldd rám a kopóidat, és lehetőleg ne sajnáld őket, mert sanszos hogy visszaütök.
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
27
● ● Posztok száma :


✥ Szeretettel Olympe Victoire Lamoureux tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Szomb. Nov. 25, 2017 10:08 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Halihó! edi

Szeretném felpakolni a kis életemet emberkékkel, szóval várok az alábbi kategóriákban néhány lelkes jelentkezőt:

Aki belevisz a rosszba: Végzős gimis vagyok, új iskolában, új városban, széthulló élettel, szóval ennél jobban szinte sosem lehetett befolyásolni még valamivel, ami állandó és amiben nem kell csalódnom. Úgy érzem, hogy egyedül vagyok az egész világ ellen, te pedig megmutathatnád, hogy van egy másik élet is, ami rám vár. Legyél te az, aki megpróbálja kiírtani belőlem a lelkiismeretem utolsó csíráját, aki asszisztál, felbújt vagy önös érdekből kihasznál.

A legjobb barát: Szókimondó vagy, és engem is azzá teszel, de az utóbbi időben észrevetted, hogy nem vagyok igazán ott lélekben a beszélgetéseinknél és szeretek más irányba fordulni a folyosón, ha meglátlak. A kapcsolatunk megromlott. Miattam. Túl sok minden folyik körülöttem és eldöntöttem, hogy ha már én zuhanórepülésben vagyok, téged nem rántalak magammal. Csak azzal nem számoltam, milyen levakarhatatlan tudsz lenni, ha valami böki a csőröd...

A megmentő: Az elitbe tartozol, mégsem úgy viselkedsz, sőt meg sem mondani rólad. Te vagy az, akit a metróban láttam zenélni. Igen, pénzért és nem kedvtelésből. Csalódtál a világban meg a felsőbb körökben, a politikát és a rongyrázást a hátad közepére se kívánod, ezért úgy döntöttél, hogy kiszállsz. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű, te is tudod. Attól még, hogy klassz vagy gitáron, hegedűn, dobon, billentyűsön és valószínűleg mindenen, nem tudod magad mögött hagyni az életet, amibe beleszülettél. És ha már neked nem megy, legalább a világot próbálod más szemmel látni. Engem is. Feltűnt, hogy ha játszol, mindig ott kuporgok az aluljáróban és halkan dúdolgatok? Már le is utánoztalak, az én fejembe is sapka van húzva.. valahogy megragadtál bennem, jelenleg te, egy ismeretlen vagy az, aki tartja bennem a lelket. Te, akivel sosem beszéltem, mert nyúl vagyok odamenni egy ágról szakadt kinézetű férfihoz, akinek olyan a kisugárzása, hogy a legdepressziósabb embert is mosolyra fakasztja. Vagy az én esetemben például könnyekre.

Rajtuk kívül keresek mindenkit, akinek beleférnék az életébe a kis motyómmal együtt. Ha megszöknék otthonról, és te befogadnál egy éjszakára, ha stoppolnék és elvinnél a következő városig. Ha vívóedzésen futunk össze vagy épp a sarki kávézóban gorombáskodok veled. Lehetsz anyám munkatársa, apám ismerőse, távoli rokon vagy amit akarsz. Jelentkezz bátran.

Puszka  love cake
avatar
Középisk.
Tell me your secrets
65
● ● Posztok száma :
dove cameron
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Julien Flamme tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Nov. 26, 2017 1:42 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Hali mindenkinek!

A karakter még készülőben, s mivel pszichiáter-pszichológus lesz, feldobom ide magam, hátha valakinek még szüksége lenne egy ilyen kapcsolatra. Smile

Egyelőre főként ezen a vonalon várok jelentkezőket, ám minden másra is nyitott vagyok!

Julien user
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
11
● ● Posztok száma :
Keanu Reeves
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Léa Isabelle Devaux tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Hétf. Nov. 27, 2017 10:01 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

doktornő × a maffiavezér lánya × mademoiselle "széplövésvolt" × mademoiselle "azénkrvaanyámat"

keresi a következő kategória áldozatait:

Sürgősségi osztályra bekerülő pácienseit:
- mentővel szállítottak be, azonnali ellátásra szorultál
- bejöttél félholtan, összevakartalak
- varrni, gipszelni, vagy csak egyszerűen kismanós ragasztót kellett nyomni a sérülésedre
- hosszú műtéttel mentettem meg az életed
- éppen csak most szándékozol beesni hozzám valamelyikre
- vagy esetleg az vagy, akinek követem a felépülését és néha meglátogatlak a terápián, vagy te engem a rövid munkaszünetben

Munkatársakat:
- bárkit, aki a kórházban dolgozik, bármelyik osztályon, hisz előfordulhat, hogy szükségünk van egymás tanácsára, információira

Életének férfiait:
- egy ex vagy a nem sok közül
- kapcsolatunk lehetett viharos, vagy éppen nagyon boldog és egyszer csak vége lett, talán el sem kezdődött
- a családjaink nem viselték el egymást, ezért nem is jöhettünk soha össze, csak gyakran szemeztünk
- próbálsz elhívni randira, becserkészni, de esélyed sincs
- szintén próbálkozol és van is némi esélyed, csak teperj még egy kicsit

Családtagjait, maffiatagokat:
- a maffia egy nagy család, lehetsz bárki onnan, bármilyen kapcsolatot kialakítva
- gyűlölhetjük egymást ilyen-olyan oknál fogva
- lehetünk egész jóban, viccelődhetünk a másik kárán
- szidhatsz, amiért orvos lettem, de egyszer a Te életedet kell megmentenem
- próbálhatsz rajtam keresztül elérni dolgokat az apámnál (kevés sikerrel)

Női ismerősöket, barátokat:
- szükség van barátnőre, aki megért
- aki mellett átvészelhettem a gyász időszakát
- aki megpróbál rávenni, hogy lépjek túl és kezdjek pasizni
- az a nő, aki random randikat szervez nekem a tudtom nélkül
- és beregisztrál a tinderre
- vagy aki nagyon nem csíp, mert sikeresebb vagyok nála, esetleg nem ülök le hozzájuk az ebédlőben

Egyéb rokonokat:
- mindig van egy harmincadik unokatestvér
- egy nagynéni, nagybácsi a belevaló, maffiozó fajtából

Egyéb ismerősöket:
- te vagy a szomszéd, akivel egy szót nem váltunk egymással
- inkább a másik szomszéd, akivel annál inkább, néha hozol át vacsorát és behívlak egy pohár borra
- gyerekkori barát vagy, esetleg az oviban mutogattuk egymásnak a micsodánkat
- a plátói szerelmem voltál tiniként
- együtt koptattuk az iskolapadot
- te vagy a drogos, aki minden nap beköszön a kórházba, megmutatja, mennyire jól van és lelép
- az vagy, aki reggel tétován ácsorogtál a kávéautomata előtt, feltartottad a sort és kiosztottalak, mint a sz*rt
- a ruhaboltos csaj vagy, aki megállapította, hogy fogynom/híznom kellene pár kilót

Ellenségeket, támadókat, amiből van bőven:
- van valami közöd a maffiához, és az ellenséges oldalon állsz
- szeretnél a helyembe kerülni, vagy éppen az öcsémébe
- megpróbálsz elkapni egy sötét sikátorban, mert azt hiszed a magas sarkúban tipegő dokinő nem ver úgy orrba, hogy mentőt kelljen hívni
- fenyegető leveleket küldözgetsz a kettős életem, vagy az orvosi sikereim miatt
- esetleg rossz szemmel nézek rád, mert barátnők voltunk és te elárultál
- nem álltál mellettem amikor Thomas meghalt
- esetleg épp a legrosszabb időszakban estél teherbe/mentél férjhez, amikor én gyászoltam és ezért véget ért a barátságunk

Ezek pusztán ötletek, egyébként bármire vevő vagyok. Ha lenne bármihez kedved, jelentkezz!
avatar
Egészségügy
Tell me your secrets
38
● ● Posztok száma :


✥ Szeretettel Riley Wrighton tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Szomb. Dec. 02, 2017 11:40 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Hyyyy.

Ismerősöket és egy legjobb havert keresek. Laughing Cool Lehetsz bármilyen nemű, vallású vagy hajszínű


He was the day.
He lived for mighty mornings.
He was the sun.
He was the night
He lived for crazy midnights.
He was the moon.
They were opposite souls. Yet both waited impatiently.
For the rare days, when They might coexist peacefully.
avatar
Online
Civilek
Tell me your secrets
25
● ● Posztok száma :
Xavier Samuel
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Luna Faure tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Hétf. Dec. 04, 2017 9:18 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Üdv mindenkinek!

Mint friss husi dobnám be ide magam, reményeim szerint akad néhány ember, aki vállalkozna az alábbi pozíciókra

- szükségem lenne olyan emberekre, akiket a színészkedés által ismertem meg. Lehetsz te is színész, menedzser, énekes, újságíró vagy bárki, akinek köze van a médiához
- jó lenne szerezni pár barátot, akik körülbelül velem egyidősek (14 év), de mivel elég érett gondolkozású vagyok pár évvel idősebbekkel is megtalálnám a hangot, ha lenne rá vállalkozó
- rokonokat, unokatestvérek stb., akik szintén osztoznának a fájdalmamon, hogy elveszítettem az ikertestvérem és segítettek átvészelni a legnehezebb időszakon
- most fogok szerepelni egy új filmben, aminek „A puzzle darabjai” lenne a címe és szükségem lenne néhány emberre a stábból

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de ha még valami beugrik majd bővítem a listát. Ha valaki lát bennem potenciált ne féljen megdobni egy pm-mel, bárkivel szívesen plotolok lovethe wild rose
when he knocked on my door and entered the room my trembling subsided in his sure embrace he would be my first man and with a careful hand he wiped the tears that ran down my face they call me


avatar
Új vagyok
Tell me your secrets
13
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
∆ millie bobby brown
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Judas Barclay tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Dec. 07, 2017 2:09 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

hellóbelló,

építeném a kapcsolataimat szóval keresek olyanokat akikkel van valami közös múltunk esetleg jelenünk. jöhetnek barátok, exek, olyanok akik nálunk lovagolnak, ellenségek az egyetemről, gimiről vagy akár mert megvettem előled az utolsó kakaóscsigát a pékségben.

szóval ha valakinek van valami ötlete, ne fogja magát vissza és dobjon rám egy pm-et :3
avatar
Elit
Tell me your secrets
11
● ● Posztok száma :
jensen
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Lærke Nanna Bergström tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Dec. 07, 2017 9:34 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Ki vagyok én?
S mi lehetek?
Egy mélyen szántó gondolat,
mely eltereli figyelmedet,
de nem oldja meg gondodat?

Ki vagyok én?
Egy cseppnyi porszem,
mit szellő könnyen elrepít?
De mondd mi lehetek szemedben,
ha előcsalom könnyeid?

Ki vagyok én?
Földre szállt angyal,
ki szebbé teszi napjaid?
És egyben ördög is talán,
ki jóra, s rosszra megtanít.

Ki vagyok én,
ha benned élek?
Buzdító lelkiismeret?
Keress meg engem Önmagadban,
s hogy ki vagy te, tán megleled…
avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
16
● ● Posztok száma :
○ Charlotte Mckee
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Maeva Daquin tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Dec. 10, 2017 8:31 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok! I love you

Szeretnék találni eme szépségnek néhány kapcsolatot, a leírtakon kívül mindenki mást is várok, hiszen milyen jó, ha az embernek van az ügyészségen egy ismerőse, nemde?! *-*

Nos, íme hát egy kisebb lista, amelyek akár vegyíthetőek egymással is akár, vagy plusz dolgokkal is feldobhatjuk őket:
- keresek személyeket, akikkel együtt dolgozhattam/dolgozom, tehát: igazságügy, bűnüldözés-hadügy, orvosi szektor tagjait is szívesen látom, hiszen szakértők is kellenek;
- ha lenne valami férfi karakter az oldalon - lehetsz harmincas éveidben járó, akár idősebb is (abban még több érdekesség is fellelhető), aki bevállalna egy rövidebb-hosszabb kapcsolatot velem - szó lehet csupán kósza kalandról, egyszerű fellángoló (néhány hónapig tartó) szerelemről, viszont nem futamodnék meg attól sem, hogy egy lassan fortyogó kapcsolatból hosszabb távú szerelem szövődjön;
- olyan személyt, aki sokat jár a nyakamra azért, hogy nyissak meg egy régebbi ügyet, amiben ő vagy egy rokona, közeli ismerőse érintett volt - megsérült, támadás áldozata vagy utóbbi esetében gyilkosságé... először úgysem vállalnám be, hiszen bizonyíték hiányában vagy felmerülő, kétséget kizáró ok nélkül nem tehetem meg.

Rajtuk kívül barátnők, rokoni szálak, sörhaverok, egyéb ismeretségek is szóba jöhetnek... Írjatok, plotoljunk.  Cool


A hozzászólást Maeva Daquin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 12, 2017 4:07 pm-kor.
avatar
Új vagyok
Tell me your secrets
2
● ● Posztok száma :
Aly Michalka
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Claire Dumas tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Hétf. Dec. 11, 2017 12:58 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok! edi

Keresek elsősorba egy vállalkozó szellemű hölgyet, aki bevállalná, hogy a keresztanyja lesz a tündéri pici fiamnak (2,5 éves). Kimondottan örülnék neki, ha nem az elit soraiból kerülne ki. Smile

Továbbá olyan emberkéket, akik kapcsolatban lehetnek Dumas lelkésszel (aki az apám) és rajta keresztül akár még velem is.

De igazából minden kapcsolatnak örülök. Razz

Xx
Claire
avatar
Civilek
Tell me your secrets
39
● ● Posztok száma :


✥ Szeretettel Coralie Girioux tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Csüt. Dec. 14, 2017 7:41 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

!!Még mindig aktuális!!  Cool

Coralie Girioux írta:
Hahó ^^

A városban már nem vagyok új, de még mindig akadnak gondok - néha eltévedek, mentségemre legyen a sok egyforma utca az oka - ezért keresek magam mellé:

♠️ Barátnőket - lehetsz amerikai - 18 éves koromig ott éltem - vagy francia, a lényeg, hogy mindenben támogatjuk egymást, olyanok vagyunk, mint a borsó meg a héja
♠️ Kórházban dolgozókat - mivel az életem fenekestül felfordult és a második otthon a kórház, nem lenne rossz néhány ismerős, kedves arc, akibe kapaszkodhatok, ha már készülök feladni
♠️ És mindemellett várom bárki üzenetét, ha ezeken kívül valami extra dolog jutott eszébe akár a sztorimról vagy az avatar alanyomról és nem bírja magában tartani(:
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
44
● ● Posztok száma :
natalie dormer
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Anaelle Charpentier tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Vas. Dec. 17, 2017 9:51 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Halihó,
Eléggé béna vagyok ilyen keresési szövegekben, szóval előre jelezném, hogy ne várjatok csodát.
Szóval, egyetemista leányzóm keres valakit, aki:

- A lakótársa. Név szerint még nem volt említve, s csak egyszer volt rá utalás, akkor úgy, minthogy ő lány. De ha véletlen fiú lennél, hát az is megoldható.
.
-  Valakit, aki esetleg még bár pultosként dolgozik, így munkatársak lennének... A leányzó is egyetem mellett végzi, s nem kíván örökké ott ragadni..
- Egyetemistákat, akiket ismerhet egy-egy előadásról, vagy véletlenül valamelyik társaságból.
- Aktív alkoholistákat, akik szívesen járnak le inni a bárba, ahol dolgozik..
- Bárkit, aki megismerné, hogy valami közös kis plotot kialakítsunk.

Ha van ötleted, dobj meg egy üzenettel. Alkalmazkodó vagyok, állítólag kreatív is - bár ez sokszor nem látszik - és cukin tudok pislogni. Smile


A hozzászólást Anaelle Charpentier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 25, 2017 6:51 pm-kor.
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
16
● ● Posztok száma :
Sophie Turner
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Asbjørn Viggo Bergström tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Kedd Dec. 19, 2017 1:33 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Hát igen, Sziasztok, ide értem én is.
Én nagyjából kétféle kapcsolatot keresek, amit menten fel is vázolok.


+ Az első az egy 6 évvel ezelőtti kb 2011 februárjától tartó 2011 december 30-ig tartó kapcsolat, Björne eljegyezte a lányt még december 24.-én, aki igent mondott, de pár nappal később a lány eltűnt egy búcsúlevéllel és otthagyta neki a gyűrűt is. Téged kereslek kedves hölgy, aki 6 évvel ezelőtt Párizsi voltál és talán a mai napig is az vagy. (23-25 év körüli hölgyet keresek)


+ Akkor egy legjobb havert keresek, aki a családjával évekkel ezelőtt elköltöztek Dánia vagy Malmö közeléből, de azóta is tartva van a kapcsolat, levelezés, sms, email és internet száz féle módjain, tehát több ezer módon napi szinten tudjuk mi van a másikkal. 23-25 év körüli férfit keresek)

Egyelőre ennyi lenne, ha bármi más eszembe jutna, ez majd pótolva lesz.
avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
7
● ● Posztok száma :
Ben Dahlhaus
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Maëlys Moreau tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ •• Hétf. Dec. 25, 2017 8:53 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Sziasztok! lufi

Ismét itt, de remélhetőleg végre szerencsével is járok, nem fog eltűnni az illető. edi
Újfent keresnék egy legjobb barátot, akire támaszkodhatok. Kb. fél éve jöttem csak a városba és azóta kiderült, hogy babát is várok, így még inkább szükségem lenne valakire, akire számíthatok és bármit megbeszélhetek. edi Csak egy postagalamb az ára, nem eszem galambot, így bátran írjon az, akinek beleférek még az életébe!


You put a smile on my face. I want that for everymorning
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets
99
● ● Posztok száma :
✤ Emma Watson
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Kapcsolatkeresõ ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tell me your secrets

Kapcsolatkeresõ
Second Chance frpg
3 / 4 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 01. Elsõ lépések :: Bejelentések :: Játékosaink bejelentései-