La Santé Prison
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:10 pm ✥
✥ Today at 8:54 pm ✥
✥ Today at 8:30 pm ✥
✥ Today at 4:50 pm ✥
✥ Today at 4:46 pm ✥
✥ Today at 4:42 pm ✥
✥ Today at 4:34 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ La Santé Prison •• Szer. Júl. 19, 2017 8:42 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1404
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Richard Blackwood tollából
Témanyitás ✥ Re: La Santé Prison •• Pént. Dec. 01, 2017 5:10 pm


Drága ügyészasszonynak!
Szórakozottan figyeltem a rácsokat, amik mögé kerültem. Tudtam, hogy nincs közöm az ügyhöz, de kellett hozni pár áldozatot azért, hogy előre lendüljön a nyomozás. Valószínűleg Dante egy kisebb szívinfarktushoz került közel, Bobby pedig meglepődötten elnevethette magát, miközben nyakukba varrtam a befejezést. Tudtam, hogy sikerülni fog, még akkor is, ha a napok száma egyre többre nőtt. Nem mondom, hogy egy ideiglenes fegyház olyan kellemes, főképp, mikor lassan fény derült arra, hogy egy nyomozó vagyok, nem pedig valami piti elkövető, aki ahhoz is hülye, hogy jól eltusolja a nyomokat. Így aztán egy kellemes, sajgó lilafolt is került rám, de igazság szerint nem nagyon érdekelt. Én ki fogok kerülni, legalábbis ebben a hitem meginghatatlan volt, pedig nem jöttek hírek, noha nem is vártam. Szívemnek kedves nyomozóinak elég sok feladatuk lehetett, amiket odaadtam nekik, ámbár csak a puzzlet kellett összeilleszteni, vagy legalábbis nekem ennyi kellett volna, így a három gyanúsítottból meghatározza a pontost gyilkost, aki mozgásba lendül arra, hogy a nyomozót, aki az ügyé vitte, lecsukták. Szenzáció! Micsoda történet, amit én csavartam meg.
Hittem Bobbyékban, tudtam, hogy megtudják csinálni. Hinni akartam, és az ember mindig abban hisz, amiben hinni akar. Ismertem őket, tudtam, hogy vannak annyira fifikásak, és lesznek annyira talpraesettek, hogy megoldják.
- Blackwood!– harsant egy hang, ami elterelte a figyelmemet az udvaron lézengőkről. A hang irányába fordultam, ahol egy megtermett őr állt, oldalán sokkolóval, és engem szuggerált. Bólintott, hogy valóban engem szólított, mire egy mindentudó mosoly kúszott az ajkamra. Vendég vagy kijutás? Bármelyik is, mindkettőnek kimondottan örültem. Valami újdonság, nem csak a szürkésfehér falak, rácsok és a bájosabbnál bájosabb rabtársak. Nem kellett kétszer kérnie, ahogy felpattantam ruganyosan, noha azonnal éreztem a bordám oldalát. Fene, meddig fogom még? Azonban nem volt elég, hogy egy kicsit is meginogjak, miközben követtem a felvigyázót, aki végigvezetett egy eddig ismeretlen folyosón, majd egy kiszobába, ahol egy pad volt, és azon tornyosultak a cuccaim – telefon, pénztárca, kulcsok, a dzsekim. Felnyalábolva a pofátlan vigyort már lemosni sem lehetett rólam, ahogy folytattam az utamat egyre inkább kifelé, ahol maximum két emberrel találkozhatok. Dante vagy Bobby, vagy persze, egyik sem, csak jött az utasítás, de az szomorú lenne, hiszen a kocsim o tt maradt a város szívében, és kéne egy párat sétálni, tömeg közlekedni. Azonban megkönnyebbültem, mikor az ismerőst megláttam. Ekkor vettem észre magamon is, hogy szívem mélyén volt egy lappangó érzés, hogy mi lesz ha ott maradok? Örültem, hogy látom a sok éves arcot, ami az idők alatt csak egyre inkább kellemesebb lett. Bobby fiatalon is szép volt, de az idő is jól állt neki, most is elragadó egyenes, aranyszőke tincseivel, melyek arcát keretezték, ahol a vonások már csak sűrűsödnek, de sokszorosan kéne megszemlélnem, hogy hol is, mert a sminket nagyon ügyesen használta. – Ügyészasszony – bólintottam elismerően és tisztelettel. Én megmondtam, hogy megoldják. Ragadt belőle is a munkámból, amibe beleintegrálódtunk a sok éves együtt dolgozással. Csak míg ő a jogi képviselő volt, én addig a bűnügyi. – Nos, ki is volt a bűnös a háromból? – tettem fel egy mosollyal a kérdést, hiszen azért kíváncsi is voltam, noha tudtam, úgyis el fogja mesélni, amint kijutottunk ebből a telepből, ahova egy ideig nem szívesen mennék vissza, ha lehet. De ha csak lehet. Még aláírtam pár papírt, aztán a szabadságomtól csak pár méterre voltam, amit együtt tettünk meg, mint sok megannyi dolgot már életünk során. A börtön a rideg, hideg mivoltjával sok gondolkodnivalót adott, egyike volt a mellettem lépdelő nő is.
-------------------------------------------


„A tegnap történelem. A holnap rejtély. A mai nap: ajándék.”
♥️ Remélem jó ^^

avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
6
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
➤ Brad Pitt
● ● karakter arca :

La Santé Prison
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Prison - Éld az életed

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-