Buszmegálló
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 10:41 am
Yesterday at 10:04 pm
Yesterday at 8:54 pm
Yesterday at 8:37 pm
Yesterday at 8:37 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Buszmegálló •• Szer. Júl. 19, 2017 8:43 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Margot Pelletier tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló •• Pént. Aug. 04, 2017 2:32 pm

Az Ikertesómnak, Nathaelnek

Elhagyom Lille-t, a szülővárosomat, hogy Párizsba menjek. A buszról nézem Lille környékét egy darabig, s elköszönöm némán tőlük. Irány a Főváros, s az a bizonyos munka, amit ajánlottak nekem. Kiváncsi vagyok, hogy személyesen szintén meg tudom őket győzni arról, hogy én vagyok a megfelelő emberük. De akkor miért gondolkoztak annyit? Tán mert tényleg én voltam a legigéretesebb a többi közül? Marcangolom magam emiatt az út egy részén, de rögtön elvonja a figyelmem Párizs környéke. Új formák és más színek kavalkádja az egész, s unalmamban a kis vázlatfüzetembe egy toll segítségével  skiccelem fel azt, ami így elsőre megfog engem. Megérkezem az uticélomhoz, pont időben, hogy az utolsó részleteket is kidolgozzam. Pompás lett! S ez annak köszönhető, hogy évek óta gyakorlok, s gyakoroltam a festéssel kapcsolatos dolgokat. Nem megy az egyik napról a másikra.
Megérkezek a buszmegállóhoz, ami Párizs közepén van. Jó nagy, hogy én megijedjek e sokadalomtól, mikor leszállok a járműről.
~ Te jó ég! Mennyi ember! ~ hüledezek magamban, s egy darabig ott szobrozok, hogy vajon merre kellene mennem? Nézem a részletgazdag vázlatomat, amit természetesen nagyban fogom majd megfesteni, de ahhoz csomó minden felszerelés kell, s nem hoztam magammal. Egyszer csak eszembe ötlik a legkézenfekvőbb megoldás! Hát persze, hogy az ikerbratyó kisegít a bajból. Előveszem a régi telefonomat, de egy picit szégyenlősen, mert igazán régi darab. 12 éve használom, de még működik. Gyorsan nyomkodom a gombokat, majd végén megnyomom a hívás gombot. A fülemhez rakom a készüléket, aztán hallgatom a kicsöngést a vonalban. Kell egy idő, míg meg nem hallom az ismerős hangot.
- Szia! Megérkeztem Párizsba, itt vagyok a buszvégállomáson. Értem jönnél? Mert én marhára nem tudom, hogy merre kellene induljak – s igazamról csupán az állomáson működő hangosbemondó igazolhat, hogy nem hazudok, tényleg ott vagyok. Éppen egy járat indulását mondja be egy férfi hang.
- Itt várlak a… - nézek körbe, s leolvasom a számot fejem fölött – ...6-os buszperonnál – mosolyodok el, aztán örömömben beszélek tovább.
- El sem hiszem, hogy itt vagyok és újra találkozhatok veled. Van egy meglepetés hírem, amit személyesen szeretnék elmondani neked. Várlak, Szia – szakítom meg a hívást, ezzel ellentétben kicsit izgulok, hogy nem-e fog rám haragudni, hogy itt vagyok. Nem akarok a terhére lenni, de hát ő az egyetlen, akiben megbízok ebben a forgatagban. Most kivételesen nem mennék el semmilyen selyemfiúval, akármilyen mézes-mázos szöveget adna nekem elő. Maradok a helyemen, miközben türelmetlenül várom Nathael érkezését. A Nyüzsgő tömeget kizárom a világomból, hogy egy személyre összpontosítsak, hogy minél hamarabb ide érjen. Ne szenvedjen balesetet, vagy egyéb katasztrófát. Nem tudom, hogy mennyi idő telt el, de mikor megpillantom őt a tömegben, akkor pillangóként reppenek felé, hogy megöleljem őt, ahogy egy testvér szokta a másikat. Nem eresztem el, sokáig csak ott vagyok a karjaiban. Ez a mi kis rituálénk, amit a világ nem vehet el tőlünk. Tán három perc után engedem el, s mosolygok fel rá.
- Én megmondtam, hogy Párizsba jövök. Nem volt tőled szép dolog, hogy kinevettél. S még mielőtt azt kérdeznéd, hogy miért jöttem ide, akkor azt kell mondjam, hogy munka ügyben vagyok itt. Az egyik művésztársaság munkát kinált nekem, vagyis nagyon dicsérték a festményem. Ha személyesen is sikeres vagyok, akkor elég szép összeget kapok érte – magyarázom neki, s kíváncsian várom, hogy vajon erre ő mit fog mondani. Ellenzi? Vagy bíztatni fog engem?
Média,mûvészet
Tell me your secrets

15
● ● Posztok száma :
Egyelőre nincs
● ● Keresem :


Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló •• Szer. Szept. 06, 2017 10:51 pm

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló •• Csüt. Szept. 07, 2017 7:48 pm

Christophe & Loise

Száguldás, porse, szerelem, száguldás. Na jó, nem porse, meg nem is száguldok, de legalább vezetek. Végre el mertek engedni egyedül az én kis drágaságommal. Igaz már megvan egy fél éve, de mindig csak úgy mehettem vele, ha valaki volt mellettem. Szerintük nem voltam elég gyakorlott, ezért inkább tömegközlekedéssel kellett járnom. Bebizonyítom, hogy igenis önállóan is megy ez nekem!
~Basszus, nem álltam meg a kávézónál!~ Anya rám bízta, hogy ha a kedvenc kávézója felé járok feltétlen vigyek egy dupla feketét. Szóval most vissza kell kavirnyáznom valahogy, ami körülbelül 20 perc lesz ebben a forgalomban. Sebaj, a lényeg, hogy kicsit kikapcsolódok így vezetés közben és a magam ura lehetek.
Az egész napom jól alakult, hívott a menedzserem, hogy kilátásban van egy televízióban való interjú, plusz jött egy-két fellépési lehetőség és az sem hátrány, hogy a fodrászom el tudott vállalni mára. Igaz ez már nem látszik, mert a cabrioban totál összefújta a hajamat a szél, de semmi gáz, megérte.
Minden nagyon szép és jó, élvezem az "utazást" amikor is a kis drágám lassulni kezd. Hiába nyomom a gázt nem használ, így oldalra húzom a kormányt és leállok a járdához, mielőtt még az út közepén állnék meg vele. Kissé meglepetten szállok ki a kocsiból, még az a szerencse, hogy nem a buszmegállóba sikerült megállnom, mert akkor egy jó nagy büntetést is kaphatnék, hanem jóval előtte, így tuti nem szabálytalankodom.
~ Mos mi a fenét csináljak? ~ Ha szólok anyáéknak, akkor majd azt fogják mondani, hogy nekik volt igazuk és nem engedhetnek el "vele" egyedül, ha nem szólok és mástól tudják meg az is baj lesz. Előveszem a telefonom és pörgetem lefelé a névjegyzéket, hátha van benne valami ismerős, aki ért az autókhoz. Közben felnyitom a motorháztetőt, hátha meglátja valaki, hogy gond van, megszán és esetlegesen tud segíteni.

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets

32
● ● Posztok száma :
Taylor Swift
● ● karakter arca :


Szeretettel Christophe Lumiére tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló •• Csüt. Szept. 07, 2017 8:40 pm

Hëloise – Christophe

Marie-Claude még kirándul, így aztán otthon csak az üres lakásba ülnék be. Hiányzik, ha nincs otthon, annyira megszoktam, hogy otthon egy energiabomba vesz körül (és lemerít). Vagyis marad ilyenkor a hosszúzás, pizzavásárlás, kanapén sörözős pizzafalás a tévé előtt, aztán meg folytatom otthon is a szerelést, kell a pénz.
A rendelés nem érkezett meg, s mivel határidős a meló, inkább úgy döntök, felpattanok a motorra és a nyakamba veszem a várost, magamra kapva a bőrkabátom és a bukósisakot, kesztyűt. Egyszerűbb, mint végigtelefonálni a boltokat, mert általában van, amit keresek, csak nem tudják.
Még egy kávéra is van időm beugrani, de egy croissant jobban esik, pár falással végzek is vele, s máris pattanok vissza a nyeregbe.
A sor az meg áll, így van időm kiszúrni, hogy valaki áll a buszmegálló előtt. S hogy nő, és hogy mások is elkezdtek érdeklődni iránta. Nem a kocsija iránt. A testjelzéseik egészen másra utalnak, a szavaikra meg nem vagyok kíváncsi.
Leparkolok mögöttük, s úgy veszem le a sisakot, odalépve a nőhöz, derekára csúsztatva a kezem.
- Hello drágám, bocs, hogy késtem a dugó elég gáz – odahajolok a füléhez és belesúgok.
- Nyugi, segíteni vagyok itt – majd a fiúk felé fordulok. – Ezek jöttek volna menteni? Kösz fiúk, most már boldogulunk – s olyan testtartást veszek fel, ami jelzi, hogy húzás.
Ahogy eltűnnek, a kezem máris lecsúszik a derekáról.
- Bocsánat, ne haragudjon a belépőért, másképp nem kopnak le. Christophe vagyok – nyújtom felé a kezem, áttéve a bukósísakot a másik kezembe.
- Bedöglött? Segíthetek? Szerelő vagyok – veszem le a kabátom, s az alatta lévő póló feliratán látni is a műhely nevét.
Azt már csak nagyon csendben jegyzem meg, hogy miket mondana most a lányom, mert folyton drukkol, hogy jó legyen nekem. Még nem érti, hogy a kapcsolat egészen más, mint a tetszik, nem tetszik. De azt meg kell hagyni, valóban vonzó jelenség mellett állok.

avatar
Civilek
Tell me your secrets

30
● ● Posztok száma :
Chris Evans
● ● karakter arca :


Szeretettel Héloise Flamand tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló •• Csüt. Szept. 07, 2017 9:35 pm

Christophe & Loise

Pár perccel ezelőtt még minden olyan szuper volt, üldögéltem a cuki kis autómban, óvatosan bevéve a kanyarokat és természetesen betartva a szabályokat. Nem mentem gyorsan, tartottam a követési távolságot, - amiért páran le is dudáltak - nem hallgattam túl hangosan a zenét. Szóval vigyáztam a drágaságomra és elsősorban magamra. A fene se gondolta, hogy lerobbanok a belváros kellős közepén, igazán nagy pech. Hirtelen nem is igazán tudom kinek szólhatnék. A kocsi oldalának dőlve nyomkodom az érintőkijelzős telefonomat. Egy pillanatra felnézek, akkor döbbenek rá, hogy mindenféle "rossz arcú kemény legény" kezdi körbelengni az én kis drágámat.
~ Ajjaj, most mi a fenét csináljak? ~ Ez egy jó kérdés, el nem szaladhatok, nem hagyhatom itt a kocsit. A kesztyűtartóban van gázspray, de mire előkotrom ezek már rég letaperolnak, na ahhoz meg igazán semmi kedvem sincs. Ellépek kicsit a járgány oldalától és elsétálok az eleje felé, telefonomat szorosan a kezembe tartva. Mindenféle szavak hagyják el a szájukat, a cicalánytól kezdve, a de megsimogatnám a buládat, egészen a mocskosabb dolgokig.
~ Hagyjatok békén!~ Egyre jobban kezd úrrá lenni rajtam a pánik, már éppen nyitnám a szám a kiabáláshoz, amikor is valaki odalép hozzám és átkarol. Egy pillanatra belém fagy a szó. Amikor megszólal akkor nézek rá és arra jutok, inkább ő, mint ezek a barmok.
- Szia Édes, már nagyon vártalak. - Hát akkor improvizáljunk. A pasi nem rossz, az illata még jobb és a jelenlegi helyzetben ez tűnik a legjobb választásnak. Aztán, ha nincs szerencsém ő lesz az aki esetlegesen elrabol, de úgyis visszahozna kb. öt perc elteltével. Amikor belesúg a fülembe kicsit megborzongok, nem igazán vagyok hozzászokva férfi sugdosódáshoz, de mit is tehetnék? Hagyom, hagy csinálja amit jónak lát. Amikor a pasasok felé fűzi mondandóját én csak bólintok egyet, valahogy nem igazán esik jól megszólalnom. Talán így, hogy jött egy megmentő még jobban úgy érzem elég nagy bajban voltam. Amikor eltűnnek a jómadarak a férfi ellép tőlem és elkezd magázni. A távolodás még annyira nem is okoz gondot, de hogy magáz, na ezt kikérem magamnak! Vagyis kikérném, ha épp nem most mentett volna meg egy igen kínos szituációból.
- Héloise, de a barátaimnak csak Loise, szeretném, ha tegezne és hálásan köszönöm a segítséget, a legjobbkor jött.-Bemutatkozáskor kézfogás közben már az arcomra kerül a szokásos bájos mosoly miközben felajánlom, hogy tegezzen. Bízom benne, hogy ő is így tesz majd, de amíg nem addig nem merem letegezni, elvégre biztos, hogy idősebb.
- Szerelő? Ilyen mázlit! Be. Hirtelen lassulni kezdett és hiába nyomtam a gázt nem ment tovább, így hát félre húztam, bár lehet nem itt kellett volna.- Miközben próbálom elmagyarázni mi történt, ő vetkőzni kezd.
~Hmm, nem is rossz.~ Próbálom nem túl észrevehetően megnézni, elvégre nyilván nem azért jött, hogy csajozzon, hanem csak segíteni.

avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets

32
● ● Posztok száma :
Taylor Swift
● ● karakter arca :


Szeretettel Admin tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló •• Csüt. Szept. 07, 2017 10:04 pmkarakterleadás miatt játék lezárva
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás Re: Buszmegálló ••

Tell me your secrets


Buszmegálló
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-