Dior
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥


Témanyitás ✥ Dior •• Szer. Júl. 19, 2017 9:00 pm

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Dior •• Vas. Márc. 18, 2018 2:03 pm


Azariah & Micah
Even though it's dark I'll find the light. I'm going to smile. I'll keep smiling. I'm a fighter.  I never give up. I keep on flying.

Az első napja a Diorban. Már alig várja, hogy végre hivatalosan is az ő modelljük legyen. Habár még mindig gondban van a várossal és elég könnyen el is tud tévedni, de azért reméli, hogy legalább most megtalálja a megfelelő épületet. Jogosan mondhatnánk, hogy üljön be egy taxiba és akkor tuti nem lesz baj, csak hát… Pénze is alig van már, meg jobb szeretne ő megküzdeni a feladattal. Amúgy nem kell rosszra gondolni, nem azért nincs már pénze, mert valami hülyeségre, esetleg alkoholra költötte az elmúlt hetekben, csupán mióta beállt a dolgozó emberek közé kicsit megkomolyodott, s jobbnak látta a bére nagy részét hazaküldeni a családjának. Mindig csak egy kis keveset hagyott meg magának, hiszen fedél mindig is volt a feje felett, azt nem kellett fizetnie, s régebben az ételért sem, csak éppen annyi kellett neki, amit magára tud költeni. Most viszont híján van a jónak, mert itt még az ennivalóról is magának kell gondoskodnia és hát idő, míg kitapasztalja, melyik étterem milyen árban dolgozik. Múltkor sikerült felfedeznie egy jó kínait, ahol össze is futott egy nem várt ismerőssel. Jó, talán az egy kicsit letargikus állapotba vitte őt egy időre, amiért kénytelen volt inni egyetlen egyszer, de nem többször. Azért ő is tudja, hogy nem ilyenekre kéne költenie, na meg sosem tudhatja, kibe ütközik részegen az utcán. Lehet, hogy a leendő főnökével, hülyeséget meg nem akar előtte csinálni.
Reggel viszont szokásához híven sikerült elaludnia. Időben volt még ugyan, de egy félórával hamarabb tervezett kelni, hogy biztos időben megtalálja a leendő cégét és inkább ő várjon, mint, hogy rá várjanak. Azonnal össze is kapta magát és indult is útnak, csak arra nem számított, hogy bizony a nővére lakásától elég hosszadalmas lesz az út. Így eléggé ki is fárad, mire odaér, de látja, hogy a taxival se ment volna többre, hiszen elég szép dugó alakult ki közben. S így csak tíz perc késéssel ért a helyszínre, úgy meg kitudja mennyit vártak volna még rá. Gyorsan le is jelentkezik a recepción egy útbaigazításért, aztán már száguld is a főnökhöz lejelentkezni, aki szerencséjére elnézte neki a késést, habár az orrára kötötte, hogy sűrűn ilyen ne legyen, mert azért nem hiába van a munkaidő, nem kedvükre járkálnak be ide az emberek. De aztán már küldték is tovább, hogy találkozzon az újdonsült munkatársával. Reméli ő is ilyen elnéző lesz most az egyszer.
Az utasításoknak megfelelően rá is lel az irodájára és nagyot sóhajtva kopog, majd lép is be, amint szabad. Kissé leszegett fejjel és egy apró mosollyal illeti meg a másikat. –Szép jó reggelt! Elnézést a késésért, csak nagy volt a forgalom és még egy kicsit idegen nekem ez a környék, de ígérem első és utolsó alkalom, több ilyen nem lesz. –szabadkozik is egyből, aztán pillant is fel a másikra, de szinte az arcára fagy az az apró mosoly is, mikor azt az ismerős szőkeséget véli felfedezni maga előtt.

ígérem lesz majd jobb is Rolling Eyes  When I Was Your Man 470 ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Dior •• Kedd Márc. 27, 2018 4:07 pm


Azariah & Micah
Even though it's dark I'll find the light. I'm going to smile. I'll keep smiling. I'm a fighter.  I never give up. I keep on flying.

Ez lenne az első nagyobb munkája. És nagyon fél. Már hogyne félne? Mindig is félt a nagyobb megpróbáltatásoktól. Igaz, az utóbbi években mindig ott volt Ő is. Ő, aki mindig bátorította, és nem hagyta, hogy a cél előtt feladja. De Ő most nincs itt, és nem is lesz. Nem is tudja hogy fogja kibírni az elkövetkezendő hónapokat, de valahogy csak megoldja. legfeljebb a húga lesz az áldozata, akinek minden baját elnyűgi. És végig fogja hallgatni, mert kis cuki húga van, aki szereti, és meghallgatja. Még ha nem is akarja, mert Mici ezt akarja. És nincs ellenkezésnek helye. De valahogy csak túl fogja ezt élni egyedül is. S csak reménykedik abban, hogy ez az új modell, akit a nyakába varrnak, nem lesz olyan…. Hát olyan, mint Azariah régen. Mert azt nem bírná ki.  
És késik... Ez pedig Micah rendszerető, és mindig pontos lelkének egyfajta késdöfés a szívbe. Mert hát a pontosság még a modell szakmában sem árt, így nem is érti, hogy hogy akar az az ismeretlen elismert modell lenni, ilyen pontatlansággal. Már csak azért is, mert így igencsak unatkozik. A főnöke már rég magára hagyta a szobában, ahol elvileg a találkozót tartják, és csak az egyik kényelmes kanapén fetrengve készít magáról néhány képet a telefonjával. Unalmában az utóbbi napokban gyakran teszi ezt. Igaz, a képek nagy részét talán soha nem is fogja a nagyközönség elé tárni, minden bizonnyal hamar ki is fogja törölni a mobiljából, de mégis mindig ellövi ezeket a képeket. Mert hát azért azt ő is észre vette, hogy az a Párizsban eltöltött öt év igencsak megváltoztatta. Nem csak belsőleg, de külsőleg is sokat változott, most már nem az a ronda kislányra hasonlító srác, aki volt. Már akár szépnek is nevezhető,és az évek egy kis férfiasságot is adtak neki. Már ami a testalkatát illeti, hisz hiába nem akarta eleinte, szinte erővel rángatták el őt is az edzőterembe heti rendszerességgel. És az arca is sokkal szebb lett; még a saját nagyanyja sem ismert rá, mikor a megérkezése után meglátogatta. És szinte biztos benne, hogy a régi ismerősei közül mindenki simán elmenne mellette az utcán anélkül, hogy felismernék.
- Na vééégre... Remélem valami nyomós okod volt, hogy ennyit késtél… - negyed óra. Csupán csak negyed órával később érkezett, de már emiatt is szinte le tudná harapni a fejét. Régen persze nem volt ilyen. Régen még csak megszólítani se merte volna a másikat, nem hogy lehordani egy picike késés miatt. De hát az idő megváltoztatja az embereket, Micah-ba pedig egy cseppnyi bátorságot tett. És csak ezek után ül fel, hogy megnézze magának az kivel is kell az elkövetkezendő néhány hónapban együtt dolgoznia. És hát nem épp erre a látványra számított. Egy pillanatra mindent elfelejt és teljesen leblokkol, ahogy a másik szemeibe néz, de ez tényleg csak a másodperc töredékéig tart, aztán torkát köszörülve szenvedi magát ülő helyzetbe a kanapén. - Azariah...? Nem gondoltam volna, hogy pont te leszel az… - nyel is egy hatalmasat, miközben akaratlanul is egy kicsit hátrébb csúszik a kanapén. Mert ne… Bárki mást, csak őt ne...
Luv ya <3  When I Was Your Man 496 ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Dior •• Kedd Május 01, 2018 4:24 pm


Azariah & Micah
Even though it's dark I'll find the light. I'm going to smile. I'll keep smiling. I'm a fighter.  I never give up. I keep on flying.

Az első munkanap. Az emberek egyik legnagyobb mumusa. Hiszen akarva, akaratlanul is izgul az ember és ilyenkor, vagy előtte való nap mindenbaja van az embernek. Hasonlóan volt ezzel Azariah is. Előző este olyan volt, mint egy kergeegér. Megülni se bírt a seggén és folyton gyomoridege volt. Persze, ez talán egészséges izgulásnak lehet mondani, de emiatt alig tudott aludni és ez első ébresztésről is lemaradt, így alapból megkésve indult. Persze pont időben lett volna, ha tudta volna a pontos utat és nem a térképet bújva kellett volna közlekednie. Hiszen ez csak lassított rajta. Gyalogos GPS ide vagy oda, de csak meglett az épület és még csak tíz percet késett. Ez nála rekordnak számít a régi időkhöz képest, mikor a suliból félórákat késett, minimum. Nem is érti, hogy ahhoz képest, hogy nem is tanult meg az órákra is alig járt be, hogy ért el ilyen jó eredményt mindig. Még nem is az, hogy puskázott. Azt viszont világéletében nem gondolta volna, hogy ő majd egyszer tovább fog tanulni, főleg nem valami művészeti suliban. De talán jót tett neki a londoni levegő. Vagy a nagyanyja, vagy csupán az, hogy már kiskorában is sokat nyaggatta a nővére ilyenekkel. Mindenesetre, a régi Azariah fel se érhet a mostanihoz.

Visszagondolva sosem érti meg miként gondolkodott akkoriban, miért tett annyi szörnyűséget, főleg egy bizonyos személlyel szemben, akit inkább támogatnia kellett volna. De talán csak haragudott rá. Haragudott, amiért olyan érzéseket váltott ki belőle, amiket nem akart és talán azt hitte, ezzel mindkettejüknek segít. Manapság viszont nagyon is bánja ezeket a tetteket. Mindig is bocsánatot akart kérni tőle, de sosem volt alkalma, vagy csak nem tudta hol és hogyan kezdjen neki. Múltkor lett volna alkalma, meg is próbálta, de sikertelenül. Mi másra is számított? Hiszen a helyében ő se bocsájtott volna meg csak úgy annyi megaláztatás után. Az a délután egy elég nagy ütés volt a szívének. Két napig kapargatta a nővére a padlóról, mire összeszedte magát. Ettől tartott végig, de elhatározta, hogy bármibe kerül is, jóváteszi bűneit. Tartozik ezzel neki, bár még maga se tudja, hogy fogja ezt véghez vinni.

Most viszont jobb, ha mihamarabb az újdonsült munkatársához sietne inkább, hiszen szegényt így is eléggé megváratta már. Pedig a nagyanyja mindig mondta neki, hogy az első alkalom a legfontosabb és ez mindenhol érvényes. Így a munkahelyen is az lenne. De persze, hogy elcseszi a késéssel. De még javíthat a helyzeten, csak ne bakizza el a napot.

Félve kopogtat is be és húzza is be a nyakát amint meghallja a másik hangját. Egyből kezd is szabadkozni és egy barátságos mosolyt intéz felé, míg meg nem látja kiről van szó. Szinte azonnal le is fagy és kedve lenne már most elfutni. De nem, nem futamodhat meg! Megígérte magának, hogy jóváteszi, most itt az alkalom. –Bocs, hogy már a reggeledet rontom a látványommal…. Ha gondolod, inkább szólok a főnöknek, hogy keressen mást. – motyogva szegi le a fejét és egyáltalán nem bánná, ha belemenne, mert most kedve lenne mégis megfutamodni. Nem képes mosolyogva a szemébe nézni azok után. Nem tehetnek csak úgy mintha misem történt volna. És teljességgel meg is érti, ha a másik nem kér belőle.

ígérem lesz majd jobb is Rolling Eyes  When I Was Your Man 515 ©️
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Dior •• Szomb. Júl. 14, 2018 1:19 pm


AC miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Dior ••

Ajánlott tartalom

Dior
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Avenue des Champs-Élysées-