Disney bolt
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥


Témanyitás ✥ Disney bolt •• Szer. Júl. 19, 2017 9:01 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 4:08 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Benji

Közeleg a karácsony, amire minden évben nagyon készülök. Szeretem ezt az ünnepet, mert általában a szüleimnél töltjük Emmával, és együtt megy a sütés-főzés. A nagyi tanítja őt mindenféle sütemény formázására és elkészítésére, díszítjük a fát és meséket nézünk késő estig. Nyugodt, békés, jó hangulatú. Ez az első év, amikor vannak változások. Szeretném, ha Ben is velünk töltené az ünnepet és a szüleim jobban megismernék. Eleinte nem tetszett nekik a dolog, hogy mégiscsak válófélben levő férfi a párom, de elfogadják és nem vetnek meg érte minket.
Nem csak az ünnepekkor, de az előkészületekkor is számítok rá, ezért együtt indulunk neki az üzleteknek, hogy kiválasszuk az ajándékokat a családtagoknak. A lányom csak a legjobbat kaphatja, ezért elsőként a Disney üzletet célozzuk meg. Aztán majd jöhet egy kávé, és tovább.
- Volt egy Frozenes pizsamája amikor nagy sláger volt a mese. Nem tudtam levenni róla, két napig abban járkált - mesélem neki nevetve amikor belépünk az üzletbe és elénk tárul a felhozatal. Szemben pont egy hatalmas Olaf integet, körülötte mindenféle fogurával, iskolaszerrel és mindennel, amit csak el lehet képzelni. Emmával nem sűrűn járunk be ide, mert tudom, hogy órákig el tud nézelődni és a pénztárcám tartalmának fele elmegy a holmikra, amiket kiválaszt.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 4:25 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ana

Különösnek, újszerűnek és igazán kellemesnek tartom az elmúlt másfél hónapunkat. Ami azt illeti, most már szinte oda is költözhetnék, amennyit náluk alszom. A holmijaim nagyjából fele ott landolt eddig nála, ahogy igazából a mindennapos használati dolgaim is mint a laptop és amikre még szükségem van vagy szociális kapcsolat fenntartásához, vagy a munkámhoz. Emma egyelőre úgy fest jól viseli a dolgot, de nem tudom mit szólna egy esetleges bejelentéshez, tényleg oda költözöm. Ez az időszak azt hiszem ismét olyan mint kilenc évvel ezelőtt. Kissé bolondok vagyunk, folyamatosan szórakozunk, alig várjuk, hogy lássuk egymást és elsősorban boldogok vagyunk. Rég voltam ennyire felszabadult.
Most pedig jönnek az ünnepek és vele együtt a készülődés. Fát mindig is imádtam állítani, díszíteni, égőt kapcsolni, de amikor hazalátogatok a családhoz a házat is előszeretettel dekorálom ki különféle égősorokkal - csak kreatívan. Kicsit talán most izgulok, hogy esetleg milyen lesz az a bemutatkozás, hisz tudom, hogy nem voltak túl jó véleménnyel rólam. De ezen kár rágódni egészen addig, amíg el nem jön az a pillanat.
Ana szavaira kuncogok. A gyerekek már csak ilyenek, őrült dolgokra is képesek főleg ha egy téli szünet kellős közepén vannak.
- Mivel vetted végül rá? - közelebb sétálok az Olaf figurához, igazából Emma ízlésével még ismerkedem, próbálom belőni, hogy minek örülne avagy minek nem. Eszembe jut a saját gyerekkorom, akkor még ilyenek nem voltak. Ellenben fajátékok annál inkább.
- Eszméletlen, mi mindent ki nem találtak itt az évek alatt... lehet ezek közül igazán választani, hogy mi a legmegfelelőbb ajándék?
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 4:37 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Leette csokis sütivel Elsa fejét és mennie kellett a mosásba - kuncogok és a fejemet ingatom. Visszagondolok arra a  lefelé görbülő szájra, és az ölelésre, amit utána kapott cserébe. Imádom a lányom. Nem is tudom hol tartanék most, ha ő nem lenne nekem, de az biztos, hogy a néhol felbukkanó kellemetlenségek ellenére is boldog vagyok, mert ő van nekem.
Nehéz elképzelni, hogy idén nem fogunk minden napot együtt tölteni. Hiszen ott van az apukája, gondolom szeretné majd átvinni magához egyik nap, vagy talán Emma hívja át hozzánk. Ehhez nekem annyira nincs kedvem, ez tény, de a karácsony nem az én igényeimről szól.
- Majd belejössz. Be kell lőni, miért rajong épp a gyerek, milyen játéka nincs még otthon, mire van szüksége. Még úgy is irtó nagy lesz a választék, de... - megvonom a vállam, majd szépen megindulok a boltban a társasjátékok felé. - Le szoktam adni az ötletemet a család többi részének, ők pedig megveszik azt, amit jónak gondolnak.
Oldalra pislogok Benre, és az elém táruló megannyi mesefigurás társast nézegetem. Hercegnők, Elsák, autók mindenhol, csak győzzünk választani.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 4:49 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Hangos nevetés hagyja el a torkom, ahogy elképzelem a jelenetet a lekajált pizsivel. Emmában gyanítom egy világ dőlhetett akkor össze, hogy minden szó nélkül belement a ruha kimosásába. Biztos vagyok benne, hogy fel is kellett vidítani valamivel. A kislány igazán egy tünemény és számomra a kezdetek miatt különleges is maradt. Nem mondanám, hogy apás szüléshez kellene hasonlítanom azt, amikor sikeresen a világra segítettem, de mint első élmény igazán meghatározó volt. Ezt pedig nem felejtem.
Csak kapkodom a fejem, tényleg elképesztően sok minden van itt, szinte válogatni sem lehet. Olykor igen gondban szoktam lenni az ingek és nyakkendők kiválasztásában de az a probléma valósággal eltörpül emellett. Hatalmas ez az üzlet ráadásul még emelete is van. Félő még néhány dologra én is elcsábulnék.
- De bele kell jönnöm. Igazából csak az szokatlan, hogy a dolgok közepébe csöppentem. Sokkal könnyebb a helyzet, ha egy gyereket kezdettől fogva ismersz. - nem sír az én szám, nem arról van szó. De úgy megfelelni egy kislánynak, hogy neki van egy apja aki az etalon, kicsit nehéz feladat.
- Áh szóval a többi rokon sem ismeri még annyira őt? - talán most egy picit megnyugszom. A társasjátékokhoz érve aztán megtorpanok. Ha eddig nem volt bőségzavarom, akkor most majd lesz. Annyi jó felnőtt társasjáték is van itt, hogy nem lehet betelni.
- Te hogy beszélnéd le magad arról, ha egyszer valami megtetszik? - még csak az hiányzik, hogy valami Gyűrűk ura figura kerüljön elém, mert akkor felvásárolom a készletet is, attól tartok.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 5:20 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ben nagyon szereti Emmát, ehhez kétség sem fér és ez nagyon jó dolog. Örülök, hogy jól kijönnek, hisz el kell viselniük egymást. Vagyis jó lenne, ha igazából megszeretnék egymást és a lányom nem tekintene úgy rá, mint egy trónfoglalóra, aki át akarja venni az apja helyét, hisz ez nincs így, tudom.
- Lesz olyan is, megígérem - mosolyodok el és kabátjánál fogva magamhoz húzom egy aprócska csókra. Azóta, hogy kiderült a válás már nem tartjuk annyira szem előtt, hogy ne csússzon be egy nem akart gyerkőc. Nem dolgozunk még egyelőre a témán, de ha összejön, már nem lehet baj.
- Mindig az anyja ismeri a legjobban. De sokszor nekem is nehéz dolgom van - megvonom a vállam és a társasjátékok előtt tanácstalanul állok. Nos igen, ennyit arról, hogy az anyja tudja, mi kell neki.
- Mi az szerelmem, megtetszett valami? - nézek fel rá vigyorogva. Értem én a kérdést, értem. - Sehogy, ha cipőkről van szó. Van valami, amiért rajongsz? Amire rászoktathatod Emmát is? Biztos örülne, ha lenne közös témátok. - El is gondolkodok rajta, mi lehetne az, ami esetleg mindkettejüket érdekli. Az biztos, hogy a hercegnők nem éppen ilyen téma.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 5:56 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Mosolyra húzódik a szám a szavai hallatán és a csókját is készséggel viszonzom. Annyira más most már így, hogy nem kell tartani attól, valaki előtt lebukunk. Nem érdekel, ha felismernek. Nincsenek kósza körbepillantások, nincs tétova kézmozdulat, gyors puszi, újabb lopva körbepillantás. Csak most érzékelem igazán, hogy az mennyire frusztráló volt. Most pedig igazából csak élünk a mának. Legalábbis egy ideig, úgy gondolom, ha meglesznek a válási papírok, gőzerővel tervezgethetünk is.
- Nem siettetlek, ugye tudod. - válaszolok még szinte magam előtt duruzsolva a szavakat. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem ennyin múlik. Abból kiindulva, hogy Ana borzasztóan könnyen esett teherbe, én pedig még évekkel ezelőtt vizsgáltattam magam - a sok sikertelen próbálkozás után - lehet még a tervezés előtt összejön.
- Az anyja csak ismerje is, különben nem lesz kitől puskáznom. - szórakozott vigyorral jegyzem meg mindezt, miközben megsimítom a karját. Gombolok a szövetkabáton, hisz idebent borzasztóan meleg van és figyelmem ismét a játékoké.
- Ami azt illeti, igen. - már nyúlok is az egyik után. Mint ha ismerős lenne, talán láttam róla videót. Leemelve megfordítom, hogy elolvassam a hátuljára nyomtatott szöveget.
- Nem tudom mennyire neki való, de szerintem jópofa. Azt írja, hogy van ezen a talpazaton két gomb, amit nyomkodni kell. Fel kell szerelni egy keretet, ahova az álladat illeszted és egy kis tejszínhabot vagy bármi ilyet kell fújni a tenyérre. Azt hiszem a sokadszori lenyomásra a tenyér felcsapja a habot, ha nem te vagy a gyorsabb nyomkodó. - ismét rá pillantok, miközben elképzelem a jelenetet. Mennyit lehetne ezen röhögni, istenem.
- Nos... a nyakkendőkért. De ezt aligha hiszem, hogy... jaa, játékra gondolsz? Kölyökkoromban sok Gyűrűk urát olvastam. Szerettem fára mászni, bunkert építeni.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 6:12 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Bólintok, hisz tudom, de nem csak ő akarja a picit. Én pedig úgy vagyok vele, hogy majd jön, ahogy jön, és egyébként is azt mondták az anyukák, hogy a gyógyszer abbahagyása után regenerálódnia kell a szervezetnek. Bízzuk a természetre, én azt mondom. Amíg viszont csak egy gyerek van, könnyebb dolgunk van a vásárlásban. Na ja...
- Eszedbe ne jusson - húzom ki a dobozt a kezei közül. - Ha takarítani szeretnél és felpörgött gyereket altatni, akkor esetleg - de gondolom ez az első néhány alkalom után nem lenne számára sem élvezet, így inkább visszarakom a helyére a játékot.
- Gyűrűk ura? - pillantok fel rá hümmögve, és megrázom a fejem. - Hét éves, lány, valami cukibb kellene - remélem azzal Benji is tisztában van, hogy ezt a filmet még jó ideig nem fogja megnézni vele. Az kéne még. A disneyből tündékre váltani...
- 3D kirakó, ez jöhet - veszek le egy hercegnős dobozt a polcról és bedobom a kosárba. Vannak, amin nem kell sokat filózni. Ezután visszafordulok Benhez, hátha talált valami más játékot. Valójában könnyű lenne bármelyiket megvenni, szerintem mindennel el tudna játszani. A kérdés persze az, hogy meddig, és hogyan.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 6:43 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Érdeklődő tekintetem egyszerre vált szavai nyomán végtelenül szórakozottá. Én bevállalnám, esküszöm. Amúgy is szeretek rendet tartani, szóval nem okozna különösen gondot. Az altatás viszont más fáma, még sohasem altattam el Emmát, ami azt illeti.
- Még az is lehetne... - de nem ellenkezek, ahogy elveszi és visszateszi a dobozt. Okés, még azért bőven van mit fejlődni ezen a téren. Nekem sem célom, hogy felborítsam még jobban az eddig is felforgatott az egyensúlyt amit betoppanásommal okoztam.
De tény, nem lesz könnyű valami közös pontot találni sem. Lévén az én kölyökkoromban még nem igazán voltak nagy számmal disney mesék, sem más gyerekeknek való cuki dolgok.
- Hát... olvastam még kéregényeket. - vonok vállat. Igazából mi bandáztunk, tutajt építettünk, én voltam sokszor az elsőtiszt vagy a futár, mert jól tudtam a stratégiai dolgokat és gyorsan is futottam.
- Te miket szerettél csinálni? - akkor már nem vagyok rest visszakérdezni. Komolyan kíváncsivá tesz.
Én is találok valami játékot, de aligha hiszem, hogy egy kis kémia szett annyira érdekelné Emmát. Ah, annyira nem tudok az ő fejével gondolkozni.
- Szeret sütögetni, nem? Talán valami olyan jól jönne, amit ő is tud használni. - de egyelőre nem találok ilyen dobozt. Oké, mindjárt elmegyek a a kézműves boltba és lesz sütőgyurma. Abból lehet fülbevalót meg ilyesmiket csinálni.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 7:40 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Talán rossz irányból közelítettem meg a dolgokat és nem Bennek kell majd mutatnia kedvelt meséket és játékokat Emmának, hanem pont fordítva. Igen, valószínűleg rá is rá fogja adni a koronát és megfésüli, én meg a háttérben próbálok nem megfulladni a nevetéstől.
- Mindegy, majd ő belevisz téged a jóba. Megtanulod vele a Let it go-t és alhatsz az unikornisával - mosolyom igazából levakarhatatlan. Mostanában többet mutatkozunk együtt és ez alapjában véve nagyon jó érzés. Nem kell titkolózni és bujkálni, egyszerűen csak csináljuk, amihez kedvünk van.
- Szerettem babázni és festeni - nem lehet számára meglepő az utóbbi, már egészen kicsi koromtól lekötött a festés. Mondanám, hogy vegyünk festőkészletet, de van már neki is majdnem annyi cucca, mint nekem.
- Jó ötlet. Fejlődőképesnek ítéllek - nevetek fel újra, majd a keze után nyúlva húzom magammal a kislány részhez, ahol ezek megtalálhatóak. A társasjáték azt hiszem még vissza fog térni.
- Ezt nézd - emelek le egy Aranyhajas serpenyő és főzőcske készletet a polcról. - Imádja ezt a mesét. Ismered? - Ha nem, akkor ezek után garantáltan ismerni fogja. Meg az összes zenéjét, amit egy idő után kívülről kell fújnia.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 8:13 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

A micsodát... ja hogy azt a dalt ami még a csapból is folyik és gyakorlatilag csak az tudja elénekelni, aki nő meg esetleg az akit kasztráltak? Megpróbálom elképzelni magam ahogy épp ezeket csinálom és egy picit talán ki is ver a víz tőle. Oké, szoknom kell még ezt. Vajon ha lányom lesz, vele is ugyanezt kell majd végigjátszanom? Neem, őt biztos, hogy Gyűrűk urára nevelem.
- Szerintem még engem ember nem látott énekelni. - kivéve a haverom amikor részeg voltam, de nem igazán erősségem ez és. Öhm... az unikornis...Bár mennyivel lenne jobb babázni? Őszintén szólva úgy fest, hogy van még mit bőven bepótolni a lányok terén.
- Akkor, akkor... adj támpontot. - a festéssel igazából nem lep meg. na jó, a babával sem. Nagyon kevés lány van, akik eleve nem szeretik valamilyen oknál fogva a babát.
Még válaszolni is elfelejtek, úgy indulok meg utána. Ismét mosoly ül ki tanácstalanságot sugárzó arcomra. Csak épp hogy megtorpanok a játékok között, látom már hogy Ana kiszúrta az egyik esélyes holmit. Igazából a pénz most teljesen mindegy lenne, így is csoda ha dűlőre jutunk.
- Öhm nem... én leragadtam az Oroszlánkirálynál. - az baj? Utána már valahogy nem is érdekeltek a mesék, egyik sem. A hercegnősek pedig... talán ha ismertem a Szépség és a Szörnyeteget.
- De gyanítom, hogy ismerni fogom. Mutasd, mit lehet ezzel alkotni. - átveszem tőle a dobozt, hogy picit átbújhassam a szöveget.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 10:32 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Hidd el, jó lesz ez. Szőke paróka, veszünk neked valami kék ruhát és énekelhettek. Karácsonykor végig fogjuk nézni az összes mesét. Aranyhaj, Jégvarázs, Gru...remélem a Barbie összest nem akarja, azt majd az apjánál - na, utóbbi elég hosszadalmas lenne, amennyi része van annak a mesének. Kislány, így megértem, hogy imádja, de azt hiszem akkor egész nap a tv előtt ülnénk. Karácsonykor nincsenek szabályok, de azért túlzásba sem kell esni.
Ben annyira aranyos, nagyon látszik, hogy még kezdő apuka. Vagy valami olyasmi. Bele kell rázódnia, ha már így alakultak a dolgok és főleg, hogyha a jövőben saját közös gyerekeknek is meg kell oldanunk az ajándékvásárlást.
Kezét fogva vezetem oda a kiskonyhákhoz, és mutatom neki a felfedezésemet.
- Az Oroszlánkirály már nem trendi. Ez az Aranyhaj, a lány egy serpenyővel üti le a férfit, aki aztán megmenti. Az egy egész jó mese - egyébként nem mondanám, hogy a lányomnak rossz ízlése lenne, jó meséket választ és nem is olyan, mint sok más kislány az ő korában. Azért a sajátos természete megvan, a makacsságát biztos tőlem örökölte.
- Unikornisa van, mondta? Az apja vett neki egy hatalmasat - a szememet forgatom, mert szerintem ez Kes részéről valami durva próbálkozás volt annak érdekében, hogy a gyerek szeresse. - Ez is jöhet - aztán a kosárba dobom kezéből kihúzva a főzőcskés szettet, és tanácstalanul nézek körbe az üzletben.
- Listát kellett volna írnom... - sóhajtok fel tovább lépve, most jönnek a plüssök, de abból biztos, hogy csak kisebbeket kap. Van otthon egy halomnyi.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Nov. 26, 2017 10:49 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Hogy a mit meg a hogyan? Ahogy sorolgatja a meséket, a szemöldököm a homlokom közepére szökken és kissé elborzadt arccal figyelem őt. Oké, ez kemény képzés lesz, mint ahogy azt előre sejthettem volna. Hallottam ezekről a mesékről és... nos én úgy gondolom, hogy amióta animálják a meséket, már nem az igaziak.
- Az állatos meséket nem is szereti? Nekem régen a Baltó volt a kedvencem. Különben sem tudok énekelni és... szőke? Én? - kissé félszegen döntöm oldalra a fejem. Meg a Nils Holgersson, de az már nem mai mese ami azt illeti.
- Na jó, ezt visszük akkor, még sütni is előbb elsütögetek vele. - mert főzni még jobban szeretek, mint énekelni, ugrálni, táncolni. De úgy igazából belegondolva mi minden van a mai mesékben, csoda hogy a kislányok ekkora mércét állítanak fel a fiúkkal szemben? Mind herceg is kell legyen, meg jóképű is és még jólelkű is. Ha valakinek nincs meg ez a három,már le is van ejtve.
- Legalább elrugaszkodik már a "klasszikustól"? - mutatom két-két ujjammal a nyuszifüleket is, miközben kérdezem. Bár nem lepne meg az sem ha egyszer csak a fiú szereplő lesz a lány és fordítva. Nem gondoltam volna, hogy majd ilyenekről fogok gondolkozni.
- Öhm... nem. Az apja meg... - ha jóra gondolok és tényleg ő az, akkor alaposan szembe fogom röhögni magam - ő gondolom próbálkozik, vagy nem tudom. Tud rólam?
Elpillantok a kosár felé, ahol már egy doboz pihen. Majd körbe a helyiségben is.
- Oké, a plüssök egy dolog, az biztos, hogy megvan, mi legyen. De ha semmi komolyabb sztori szereplői nem jöhetnek szóba, mit szólnál a logikai játékokhoz? Én régen sokat legóztam.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Hétf. Nov. 27, 2017 12:33 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Azt hiszem nem kellene egyszerre ennyi mindent Ben nyakába zúdítani. Talán előbb jegyezze meg a mesecímeket, nézze meg őket Emmával és majd amikor ez megvan, jöhet a paróka és egyebek. Így csak legyintek, hogy felejtse el.
- Nem kívánságműsor, csak részéről. Ha nem akar főzőcskézni, akkor nem fog - vigyorogva adom tudtára, hogy azért egy gyerek nem pont így működik. Kíváncsi vagyok, vajon az apja szokott-e vele énekelni és táncolni.
- A legújabbakat szereti. Azért egész jó, hogy az új mesék már más színben tüntetik fel a női karaktereket - nem tudom, tudja-e mire gondolok, de való igaz, hogy sokkal feministább, magukért kiálló karaktereket visznek újabban a disney filmekbe.
- Megmondtam Kesnek, hogy ne vigye túlzásba. Nem szeretném, ha el lenne rontva a nevelése és kétfélét kapna. Vagy éppen háromfélét, ha te is igazán képbe kerülsz - ez már valamivel komolyabb téma, amivel most nem is igazán szeretnék foglalkozni. Ezért is lépek tovább, mert egy valamit biztosan tudok; a kaméleon és két minion figura nem hiányozhat a kosárból.
- Remélem fiad lesz, a lányokhoz nem nagyon értesz - kicsit a vállammal meglököm, és a fejemet ingatom. Nem hiszem, hogy Emma örülne egy öcsikének, de hát az élet nem kívánságműsor.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Hétf. Nov. 27, 2017 1:20 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Sajnos igaza van abban, hogy egy gyerek nem úgy működik, ahogy azt elképzelnénk. Vannak igényei, óhajai és sóhajai, valamint a kikapcsoló gomb sincs rajtuk. Ráadásul egy ilyet én mindjárt készen kapok, ami nem zavar, csak tetemes lemaradással a nyakamban érzem magam ettől. Sebaj, még nem volt olyan dolog, amivel ne tudtam volna megbirkózni.
- Akkor majd fog mást. - próbálkozni ér, valamivel biztos mindig el lehet terelni egy gyerek figyelmét, olykor a legkézenfekvőbb dolgok a legjobbak.
- Öhm... igen? Ez nekem új. Igazából a hercegnős meséket kezdetektől meg kellene néznem, mert nekem azok kimaradtak. Én a Pinokkión és társain nőttem fel.- hiába, nem rajongtam annyira a szoknyás hősnőkért. Pedig aztán például a Herkulesben ha jól emlékszem még igen csak bejövős volt az a csaj. Régi szép idők.
- Én tudod, hogy nem leszek egy harmadik húzó személyiség, ha valamit venni akarok neki, úgyis veled veszem meg, vagy csak akkor külön, ha valami egészen apróságról van szó. - nem gondolom ezt másképp még mindig. Nem az apja akarok lenni, még csak nem is pótlék. Én beérem azzal, ha megkedvel. Más tészta, hogy annak roppant módon örülnék, ha esetleg a bizalmába is fogadna.
Csak figyelem ahogy leakasztja a plüssöket. De a megjegyzésére egészen elvigyorodok. Na tessék, és akkor nem skatulyáznak be.
- Hé, azt nem mondtam, hogy csak a fiúkhoz értek, szerintem igen is fejlődőképes lennék, ha esetleg egy kislánnyal lépésről lépésre együtt fedezem fel ezt az egész habos-babos világot. Most rohamléptekben kell beérnem Emmát és ez nehéz. - kissé korholóan pillantok rá, majd adok egy gyors csókot neki és sarkon fordulok. Ebben a pillanatban érik meg bennem, hogy azt a pofáncsapós játékot márpedig megvesszük. Ha ő nem, akkor én.
- És tudod mit? Kockáztatok, lássuk egy ilyenhez mit szólna. Vállalom a vele járókat.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Hétf. Nov. 27, 2017 5:37 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

- Én már láttam mindent, amit csak el tudsz képzelni - mondjuk azt sejtheti ebből, hogy nem saját kedvtelésemből ültem le végignézni a Barbie összest. A gyerek igényei, ugyebár... Na jó, azt azért nem mondanám, hogy mindig meg van neki engedve a tévé, sokkal gyakrabban állunk neki együtt festeni, vagy társasozni.
- Majd meglátjuk - nem tudnék most bólogatni és egyet érteni, mert ismerem a gyerekeket, főleg a sajátomat. Már most nehéz neki ellent mondani és amúgy azon sem lepődnék meg, ha Ben csak úgy minden nap beállítana egy pizzával, édességgel, egy barbie házzal, vagy ilyesmikkel. Van alapja a gondolataimnak, úgy érzem. Aztán meglátjuk, mit hoz a jövő.
Forgatom a szemem amikor a rövid csók után sarkon fordul és visszamegy a társasokhoz. Nem megyek utána, hogy lássam, mit választ így egyedül, hanem tovább megyek. Én már rég elvesztem ajátékhalmazban és úgy érzem, első körben ennyi elég. Aztán a következő egy-két hétben amúgy is változni fog a kínálat, meg Emma igényei is, amelyek szerint nézhetünk majd be újra.
Mikor Ben visszaér, felvonom a szemöldököm. Nem igazán tetszik nekem ez a játék, ezt leolvashatja az arcomról.
- Ha egyetlen egyszer is előfordul, hogy nekem kell takarítanom... - nem fejezem be a gondolataimat, inkább megrázom a fejem és belé karolok. Lassacskán be is állunk a sorba, hogy fizessünk az első körért, de a mai vásárlás még nem ért itt véget.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Hétf. Nov. 27, 2017 6:02 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Pént. Márc. 09, 2018 8:59 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

// Csipet Csapat //


Gyönyörű időnk lett, mintha a Nap is engem akarna köszönteni a szeretetével, ahogy az egész család. Ma ünnepeljük, hogy végigszáguldottam a szülőcsatornán, kidugtam a fejemet és rámosolyogtam a nagyvilágra. Anyám szerint már akkor ott állt mellettem egy angyal. Ezt hagyjuk, de hogy most itt áll egy mellettem, egy másik a babakocsiban van és a harmadikat kézen fogva hozom, az biztos! Épp a Mennyországba tartunk, oda, ami a gyerekek álma. A mi pénztárcánk pedig üresebb lesz a vákuumos tárolónál, ha minden kívánságukat teljesítjük.
- Kicsim, emlékszel Dante szavaira? Ki itt belépsz... A folytatás nem úgy lesz. "Töltődj fel mindenféle örömmel!" Átírtam egy kicsit az Isteni színjátékot. Nem baj?
- Apa, milyen az az isteni színjáték? A színházban játsszák?
A pirinyónk okosakat tud kérdezni. Mások szerint hülyeségeket, de ők a hülyék. Mi nagyon is értjük.
- Az egy...nagyon mély darab. Mélyen játszódik lent a Földben, a bioszféra alatt, közel a...
Madre nézek és már látom a mosolyából, mit akar mondani. Néha úgy érzem, túl tudományosan beszélek, máskor meg nem veszem észre, hogy ezt teszem. Nem kell még összemosni a földrajzot és az irodalmat.
- Itt vannak olyan klassz babák és kardok, mint abban. Megnézzük, jó? Minnndent megnézünk! Donald kacsát is.
Ő az aktuális kedvenc. Még a hangját is tudják utánozni. A kicsi nem annyira, de annál aranyosabban. Hosszú nap lesz ez, érzem! Hosszúra nyúlt szülinap, lassan szülihét, mert eddig mindennap előkerült, de csak most értünk rá mindannyian. Ahogy benyitunk, nagyon vidám zene fogad minket. És néhány eladó, aki kapásból mosolyog a gyerekekre. Ahogy azt kell.
avatar
● ● Posztok száma :
47
● ● Reag szám :
40
● ● karakter arca :
Miles Teller


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Pént. Márc. 09, 2018 9:25 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ez nap is hasonlóan indult, mint a legtöbb. Leszámítva azt, hogy ma a gyerekek az én cselszövésemmel keveredtek az ágyunkba reggel, hogy apának boldog születésnapot kívánjunk. Természetesen már reggelire volt torta és gyertya is, miközben apát nyúzta mind a két gyerek. Mosolyogva figyeltem őket és még kicsit énekeltünk is, miközben a jókedv és a nevetés uralta az egész házat. Most pedig már itt voltunk az ígért bolt előtt, hiszen ha azt mondjuk, hogy eljövünk ide, akkor jövünk és nincs menekvés. Maximum majd apa is választ valami játékot, mert biztosan találnak valamit a fiúk, amivel mind a ketten eljátszanának, mármint együtt. Amolyan apa-fia program, mint a legózás. Most annak is kezd divatja lenni otthon, aminek köszönhetően olykor a nyelvemre kell harapni, mert a sunyi kisdarabok olykor a talpan alá tévednek.
- Szerintem ez tökéletesen illik ránk, de lehet az eredeti is passzolna. Az író meg nem tud panasszal élni, maximum forgolódni… - mosolyodom el, mert nem fejezem be. Nem a gyerek előtt, mert csak még több kérdést szülne. Így is szinte a szavamba vág Jonathan, hogy miután megnyerte apa figyelmét, akkor máris beszélni kezdjen.
Férjem válaszán meg se lep már, hiszen sejtettem, hogy megint túlzottan bele fog menni. Somolyogva figyelem őket, amikor pedig találkozik a pillantásunk, akkor kicsit megrázom a fejemet, hogy most nem kellene. Inkább mars nézelődni és itt az ideje, hogy kicsit megkopasszuk a számlánkat. Eddig se vittük túlzásba, hiszen nem szeretnénk azt, ha azt hinnék, hogy mindent megkaphatnak és beképzelt gyerekeink lennének. Nem, mi sose erre neveltük őket. Szeretetre és segítőkészségre.
Alig, hogy felcsendül az ismerős dallam Cukorborsó hangosan nevet fel és elkezd tapsikolni, mert nagyon szereti ezt a mesét. – Olaf barátunkat se felejtsük el. – teszem hozzá apa felsorolásához, hamarosan pedig a hercegnő már nyújtózkodik is, hogy ő ki akar szállni. Táskámat felveszem a vállamra, majd a lányomat kiemelem, hogy miután a pénztárnál megbeszéltem a dolgot ott is hagyjam a babakocsit. A lányom pedig máris rohanni kezd, ahogyan a lába a talajt éri. – Nem tudom, hogy kire üthetett ez a gyerek. Régebben te is futva közlekedtél mindenhova, életem? – kérdezem játékosan, ahogyan próbálok a lányunk után szaladni, hogy még éppen időben kapjam el, mielőtt itt is elhasal, mint legutóbb a hóban is tette. – Nézzétek mit találtam! – pördülök meg a tengelyem körül, de közben a lányom kezét se engedem el, mert a végén megint elfutna és ez nem annyira kicsi bolt. – Ki lesz a jófiú és a rossz? – pillantok rájuk kérdően, ahogyan a fénykardokra nézek, mert a Donald kacsa mellé még persze, hogy bejött még egy szenvedély. Nos, lássuk, hogy ki a jobb, apa vagy már a herceg lehet a trónfosztó. Leguggolok. – Kinek szurkoljunk, szerinted? – kérdezem meg játékosan a lányomat és megpuszilom, mire elkezd kuncogni és hozzám bújik, majd a fiúkra néz.


Thank you for staying even if you had every reason to leave. Thank you for making it easier when life gets hard.


A hozzászólást Madeleine Destiny Truffaz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 05, 2018 1:58 pm-kor.
avatar
● ● Posztok száma :
64
● ● Reag szám :
53
● ● Keresem :
broken boy
● ● karakter arca :
Ana de Armas


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt •• Vas. Márc. 11, 2018 6:01 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Az éjszaka közepén máskor is átjönnek a gyerekek. Mindig reméljük, hogy nem a legrosszabbkor. Sajnos volt, hogy benyitottak, takaró gyorsan magunkra és kínos mosolygás. Ma nem így volt. Reggel akkora BOLDOG SZÜLINAPOT kiabáltak, hogy felért három kávéval. Édesebb ébresztőről nem is álmodhattam volna. Ha arra gondolok, hogy honnan jöttem és milyen szerencsés vagyok a csodálatos feleségemmel és gyerekeimmel, néha el se hiszem. Meg kell mérnem a pulzusomat, hogy élek-e még, aztán a lélegzésemet kell figyelnem, hogy nem egyenletes-e, mert ha igen, akkor lehet, hogy még alszom. De ezeket nem álmodom, igazság, hála a nem tudom kinek. Amit istenként tiszteltek a szüleim, azt én nem tudom.
- Hááát lehet! Ha forgolódik, akkor azért forgolódik, mert neki nincs ilyen remek asszonykája és nem veszik körbe ilyen remek lurkók.
Összeborzolom a fiam haját és kacsintva megsimogatom Monique arcát. Mad pedig egy csókot kapna, de a kislány két kézzel elkapja az arcomat és tapogatni kezdi. Nevetnem kell, rá és vele, hogy aztán ő kapjon puszit, a homlokára.
Ha abban reménykednénk, hogy ez olcsó mulatság lesz, akkor tényleg felhagyhatnánk minden reménnyel. Mi megdolgoztunk, a mai napig megdolgozunk azért, hogy legyen mit a tejbe aprítani, a gyerekeknek is.
- Olaf, Olaf! Nánáná - Jonathan már énekli is tovább.
A kicsi pedig be akar szállni és hosszas csücsörítés után annyi jön ki a száján, hogy:
- Ejjjjsza.
Büszke vagyok rá, hogy így tudja a dallamból, hogy hívják a kislányt. Egy nap majd ő is olyan szép lesz, mint Elza. Vagy mint Anyuka, akivel most össze kell néznünk. Egymás szeméből kiolvassuk, hogy ez igen, anyja lánya, apja lánya.
- Nem spóroltam vele, az biztos. Ráadásul hegyoldalban, felfelé, lefelé is. Azért van ilyen jó kondim.
Megint kacsintok. A gyerekek csak szaladgáljanak. Meg is kell erősítenem.
- Maraton, negyvenkét kilométer előtt meg ne állj! A vízbevitelre figyelj, kicsim, nehogy a vesefunkciód...
- Apa, mi az a punkció? - vág közbe Jonathan teljes hangerőn.
Már az egész bolt minket néz, többen jóízűen kacagnak.
- Olyan is van, majd egyszer elmondom. De idenézz!
Madtól átveszem a piros kardot. A fiam már rá is markolt a kékre. Tudja, hogy kellett bekapcsolni. Kihúzom magam, mint az igazi vívók és koncentrálós fejet vágok, sőt még csücsörítek is.
- Kard ki kard! Védd magad!
- Karkikart, védd magad! - ismétli Jonathan egyszer, kétszer, aztán egyfolytában ezt mondogatja.
Este is hallgatni fogjuk, már ismerem. Óvatosan párbajozunk, körbe-körbe haladva. Véletlenül leverek egy dobozt.
- Hoppá...
Jonathan már el is dobja a kardot és a megragadja a birodalmi lépegetőt. Forgatja, nézegeti. Imádja a járműveket, a tűzoltókocsit, a mentőautót. Bármilyen autót.
- Kicsim, tessék a szúró-vágófegyverek. Én nyertem.
Nem láttam, honnan vette el őket. Jonathant megbabonázta a jármű. Leguggolok Mad mellé, hogy másik oldalról én is átöleljem a lányommal együtt.
- Szerinted már rájött, hogy ez is egy jármű? Mert akár élőlény is lehetne, valami fura növésű.
- Persze, hogy jármű, Apa! Lőni is tud, nem láttad a filmben? Pff, pff, pff. Bumm!
Ahogy a fiunk elindul, megyek utána, nehogy valakit véletlenül tényleg lelőjön a dobozos játékkal. Ráz a nevetés attól, ahogy kiosztott és attól, hogy milyen pontosan emlékszik, hogy milyen jól értette a dolgokat.
- Ha nem jönnénk vissza tíz percen belül...ööö...akkor tíz perc után jövünk.
avatar
● ● Posztok száma :
47
● ● Reag szám :
40
● ● karakter arca :
Miles Teller


Témanyitás ✥ Re: Disney bolt ••
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Ajánlott tartalom

Disney bolt
Second Chance frpg
1 / 2 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Avenue des Champs-Élysées-