Óvoda
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 7:25 pm ✥

✥ Yesterday at 6:59 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 6:54 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 5:46 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 4:36 pm ✥

✥ Hétf. Szept. 17, 2018 7:07 am ✥

✥ Vas. Szept. 16, 2018 8:04 pm ✥

✥ Vas. Szept. 16, 2018 8:01 pm ✥

✥ Vas. Szept. 16, 2018 8:00 pm ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Óvoda •• Szer. Júl. 19, 2017 9:03 pm

Forrás: google
Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2322
● ● Reag szám :
1528
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Óvoda •• Szer. Aug. 30, 2017 9:25 am

Zoe-nak

  Kezdenem kellett valamit az életemmel. Ezidáig vagy a szobámba gubbasztottam merengve a múltról – ahová úgy éreztem, hogy tartozok –, vagy anyám rángatott el magával valahová. Ha valaki véletlen nem tudná: egy olyan helye, ahová anyád akarata miatt kell mennem, számomra soha se kellemes. Apám szokásosan menekül a problémák elől, így rá sem számíthattam, a saját kezembe kellett vennem a sorsomat. Pénzre volt szükségem, mint minden tinédzser fiúnak. Hát elkezdtem keresni munkát és már majdnem beadtam volna a jelentkezésemet egy mekibe, mikor anyám megtudta a kis tervemet és rögtön átvette az irányítást. El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire voltam boldog... khhm... szarkazmus. Persze ő azt nem engedte, hogy holmi mekibe dolgozzak, csak rendes helyen. Szerzett is egy állást, egy óvodában, igaz azt csak az utolsó pillanatban bökte ki, hogy vallójában ez önkénteskedés, és fizetésre ne is számítsak, de azért még érezzem jól magamat!
  Most itt állok az óvoda előtt és komolyan gondolkozok azon, hogy inkább visszaforduljak. Nekem pénzre van szükségem! El nem tudjátok képzelni, hogy milyen nehéz összekaparni a pénzt a motor üzemanyagához, főleg hogy mióta felébredtem a szüleim kijelentették, hogy a balesetem óta egy fityinggel sem fogják támogatni a jármű karbantartását. Van jobb dolgom is, mint egy óvodában ingyen dolgozni. Ja, csak valójában mi? Nem csinálok semmit. Nevetséges, de talán tényleg jó ötlet lenne bemenni és munkába állni, legalább akkor csinálnék valamit.
  Már bent vagyok egyfajta előtérben, ami úgy tűnik, hogy a gyerekek cuccainak a tárolója. A fal mentén padok állnak, az akasztókon pedig a kabátok lógnak. Istenem, de régen voltam már óvodában. Némán állok és várom, hogy valami történjen. Több ajtó is nyílik ebből a teremből, minden irányból gyerek hang szűrődik ki. Valójában annyira hangos, hogy talán ezért is nem merek egyikbe se benyitni. Szeretem a gyerekeket, de egyre jobban úgy érzem, hogy egy fejfájás csillapítót be kellett volna raknom a táskámba.
  Végül az egyik ajtó kinyílik, és egy magas szőke nő jelenik meg előttem. Valahogy belül tudom, hogy ő is egy óvónő, de az egész kinézete, kisugárzása miatt az ember nem érzi ide valónak. Kicsit meg is hökkenek, ami remélem nem volt túl feltűnő. Nem szoktam megbámulni az embereket, de sajnos lehet, hogy most megesett.
  – Jónapot! Maga Madame Mathilda? – Nyújtom rögtön a kezemet, hogy kellő tisztelettel köszönhessek. Kicsit furcsának érzem a viselkedésemet, talán azért , mert egy hatvan éves öreg mamaszerű nénire vártam és nem egy ilyen húszon éves nőt. – Antoine Lemaigre vagyok és az önkéntes munkára jöttem.
Tonitól

■ ■   ■ ■ bocsi a késés miatt ■ ■credit

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar


Témanyitás ✥ Re: Óvoda •• Szer. Aug. 30, 2017 3:03 pm

Zoetól    Toninak

Agyam eldobom, lassan kezdődik a műszakom, ez a hülye busz pedig már megint késik. Idegesen ütögetem az órámat, és a dühtől majd' felrobbanok. És ez mind nem tökre nem történne meg, ha lenne pénzem autóra, de jelen pillanatban erre  nincs lehetőségem. Már épp azon kezdek gondolkozni, hogy hogyan tudnék olyan tempóban futni, hogy beérjek munkába, de ekkor megérkezett a jármű. Felmutattam a bérletem, majd pár megállóval később, amint leszálltam loholni kezdtem. Így kell ezt csinálni, Zoekám, még mindig van két perced a munkaidőd kezdetéig. Lehúnytam a szemem, és arra gondoltam: holnap délután meghallgatásra mész, ma pedig miden szuper lesz, hisz úgysincs festős nap, így egy festékes mancs sem piszkít ma össze. Határozottan beléptem az ajtón, és a lehető legnagyobb mosolyt erőltettem a fejemre.
- Jó reggelt, gyerekek, mindenki reggelizett már Eline nénivel? - kérdeztem tőlük vigyorogva, kissé előrehajolva
- Igeeeeeen! - válaszolták kórusban.
- Eline, egy pár percet maradnál még, kérlek, muszáj lesz elmennem a mosdóba. -kérleltem kedves tekintettel e reggeles munkatársamat.
Nyitottam az ajtót, és legnagyobb meglepetésemre egy 17-18 éves, kissé zavarodott tekintetű, barna hajú srác állt előttem
– Jónapot! Maga Madame Mathilda? - Nyújtotta felém a kezét. Jézus, ennyire öregnek nézek ki, hogy egy alig pár évvel fiatalabb srác magázni kezd engem?
– Antoine Lemaigre vagyok és az önkéntes munkára jöttem.  - mondta ezután.
-  A mire? Szerintem biztosan eltéveszthetted a... Francba, elfelejtettem csekkolni a mailjeimet! - dühöngtem - A múltkor is el volt, valami Timeo jött volna, csak nekem senki sem szólt, így elküldtem a pi.... basszus, nem káromkodhatok, szóval a pillangókhoz, úgyhogy gyere, én meg majd beszélek Mathildaval - intettem neki
- Az első feladatod, hogy bemutatkozol Eline-nek... Vagy megállsz itt, nekem tökmindegy, én elmentem a mosdóba

 ■ ■remélem ez így jó, és nem csináltam semmit rosszul ■ ■credit

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar


Témanyitás ✥ Re: Óvoda •• Szomb. Okt. 14, 2017 10:53 pm

Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2322
● ● Reag szám :
1528
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Óvoda ••

Ajánlott tartalom
✥ ✥

Óvoda
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-