Párizsi opera balettiskolája
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 10:41 am
Yesterday at 10:04 pm
Yesterday at 8:54 pm
Yesterday at 8:37 pm
Yesterday at 8:37 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Párizsi opera balettiskolájaSzeretettel Admin tollából
Témanyitás Párizsi opera balettiskolája •• Szer. Júl. 19, 2017 9:05 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets

954
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


Szeretettel Gaston Boucher tollából
Témanyitás Re: Párizsi opera balettiskolája •• Kedd Okt. 17, 2017 7:17 pm

El sem hiszem, hogy Marc képes volt rávenni arra, hogy egy balett iskolába jöjjek ráadásul kisgyerekek közé. Nem vagyok túlzottan jóban a fiatal generációval, vagyis maradjunk inkább annyiban, hogy távolról szeretem őket, nem pedig akkor, mikor dámát játszanak, és megvető pillantással üdvözölnek. Itt pedig mindenben volt részem, csak rajongásban nem. A fene sem gondolta volna, hogy a rózsaszín tütük mögött ilyen ragadozó és hárpia lelkületű gyermekek rejtőznek. Az egyik azért nézett rám furán, mert felnőtt vagyok, a másik szerint ocsmány a spiccem, és ha ő lenne az oktató be se engedett volna a falak közé. Hát, egyik sem volt túl bizalomgerjesztő, így tehát evidens volt hogy minden bosszúért kiállt. Először véletlenül nekiütköztem az egyik kislánynak, aztán a másiknak a lábára tapostam, ami odáig fajult, hogy Marcnak kellett közbelépnie és telefonos segítséget nyújtania, mert annyira megrugdosták a sípcsontomat és annyira sokan álltak körbe karba font kézzel, dühödten, hogy megrettentem. Szerintem nincs is annál rosszabb, mikor gyerekeket látsz magad körül... ez pedig felért most egy horrorfilmmel.
A lényeg a lényeg, hogy jó alkalmazotthoz méltón, aki hozza a rengeteg pénzt, megmakacsoltam magam, és közöltem üvöltözve egy szem menedzseremmel, hogy márpedig nem vagyok hét éves, és nem fogok tütüt venni kislányok kedvéért, és azért sem, mert szerintük akkor majd szebb leszek.
Én épp elég szép voltam így is, és a spiccem is tökéletesre sikerült, bár nem értem, hogy a nyújtáshoz miért szükséges megtanulnom a pörgést meg a forgást, meg vele együtt a spiccet is.
Így hát duzzogva ültem végig az óra második felét a tükör mellett, közben szemezve egy feketebőrű kislánnyal, aki pont úgy nézett rám, mintha én lennék a szörny az ágya alól. Néha mikor túlzásba esett kicsit megpiszkáltam a lábát, hogy elboruljon, és tényleg ... a dominóba dőlő kislányok voltak a nap legviccesebb pillanatai.
Meg az, mikor az oktató valami selyempincsi kikelt magából és az amúgy 150 cm-es férfi női hangon sipítozott, hogy ő ezt nem csinálja tovább, nem akarja ezt velem tovább, és hogy akkor inkább küld valakit maga helyett, és külön órába mindenképp!
Persze nem tiltakoztam, úgyhogy míg mindenki elvonult öltözni és továbbra is vártam. Vártam az oktatóra, aki remélem nem egy tizenkét éves kislány lesz...
avatar
Média,mûvészet
Tell me your secrets

51
● ● Posztok száma :
Nolan Funk
● ● karakter arca :

Párizsi opera balettiskolája
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-