Tûzoltóállomás
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 1:04 am ✥

✥ Yesterday at 11:42 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:37 pm ✥

✥ Yesterday at 10:23 pm ✥

✥ Yesterday at 10:05 pm ✥

✥ Yesterday at 9:59 pm ✥

✥ Yesterday at 9:39 pm ✥

✥ Yesterday at 9:21 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Tûzoltóállomás •• Szer. Júl. 19, 2017 9:09 pm

Forrás: google
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1784
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Jacques de Châtillon tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Vas. Okt. 29, 2017 11:36 pm


Florence & Jacques
Fáradtan gyűröm végig a képemet a zuhany alatt. Lejárt a műszakom, már két órával ezelőtt, de az oltás kellős közepén egyikünknek sem jutna eszébe soha eldobni a csákányt és a tömlőt azzal, hogy bocs, de mára vége a munkaidőmnek.
A váltás csapat már munkába állt, balesethez riasztották őket, az állomás most kifejezetten csendesnek számít. A családos kollégák közül sokan döntöttek úgy, hogy a tisztálkodási rituálét inkább otthon ejti meg, én viszont nem rohanok haza senkihez és nem is akarom a muszájnál tovább szagolni a szó szerint pórusaimból is ömlő, orrfacsaró füstszagot, hogy a többi bukét már meg se említsem mellé.
A víz még csöpög egy darabig azután, hogy elzártam a csapot. Megint meg kell szerelni, felírni az elvégzendők listájára. A most szolgálatban lévő csapat reszortja lesz, megnyerték maguknak a huszonnégy órás műszak alatt. Máskor meg mi javítjuk azt, amit ők vésnek fel a közös helyiségben kifüggesztett táblára. Ez már csak így megy közöttünk.
Tenyérrel dörgölöm át a hajam, a tarkóm felé seperve ki belőle a nedvességet, aztán törölközőbe csavarom magam. A mosdók szélén hagyott telefonomon képernyőjén ott villog a jelzés, valaki akart tőlem valamit, de a csobogó forróság alatt nem hallottam meg. Ami késik nem múlik, csak éppen arra nem nagyon számítok, hogy munka miatt lesz valaki kíváncsi a képemre. Ha másvalakiről lenne szó, akkor gondolkodás nélkül közölném, hogy ma már nem vagyok elérhető a számára, hívja fel a központot és onnan kérjen egy tűzvizsgálót, de Florence nem az a kategória, akivel ezt megtenném.
Nehézkes fújtatással kergetem ki a levegőt a mellkasomból és visszaküldök egy rövid üzenetet azzal, hogy rendben, segítek átnézni, amire kíváncsi, ugorjon át az állomásra. Ha nem leszünk okosabbak a helyszínen készült fotók után, akkor legfeljebb majd kimegyünk a roskadozó épülethez, már ami maradt belőle a lángok martaléka és az oltás után.
Amíg ideér, átvedlek a civil cuccaimba, egyszerű pólóba és farmerbe. Az egyenruhám a helyére kerül, a maszkomra pedig amúgy is ráfér egy alapos átvizsgálás, így van mivel elütni az időmet az érkezéséig. Még egy kávét is beszuszakolok, mert anélkül vagy felfordulok vagy állva bealszok és egyik esetben sem lennék valami hasznos az ötleteléshez.
Az állomás nyitott, nincs más dolga a rendőr kisasszonynak, mint valamelyik kint lézengőt kollégától útbaigazítást kérni és bejönni, akkor megtalál. A biztonság kedvéért azért a mobilom is a kezem ügyében van, ha inkább azon keresztül jelezné, hogy ideért, addig pedig igyekszem továbbra is ébren maradni. Az mostanában úgyis remekül megy, jobban, mint a nyugodt alvás.

avatar
Civilek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
16
● ● karakter arca :
charlie hunnam


✥ Szeretettel Florence Bilodeaou tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Kedd Okt. 31, 2017 9:19 pm

To Jacques

Elvileg a rend a lelke mindennek, a zsenik pedig a káoszt uralják. A kétszeresére felforgatott vackom kinézetéből ítélve nem fogok hazudni melyiket részesítem előnyben, és melyikért nem rajonganak annyira a környezetemben szinte hangyák módjára szorgoskodó kollégáim. Nem tehetek róla: ha egyszer valami szöget üt a fejembe, nem áll össze, akkor muszáj a végére járnom. Márpedig a legutóbbi eset pont abba a kategóriába tartozik, amit gyanúsan méregetek, míg a többiek egyszerűen csak átsiklanak felette. Magamban mérgelődök is párszor hanyagságuk miatt, de a végeredményként kijárt érdemért jobban szeretek egyedül tündökölni. Úgy egy másfél napja kaptuk kézhez az ügy részleteit, jártuk át a helyszínt á-tól cettig, de azon kívül, hogy a két szerencsétlen flótásnak golyót eresztettek a homlokába, sok mindent nem tudtunk felmutatni. A fegyver lenyomozhatatlan volt, az irodaház közelében lévő kamerák pedig éppen akkor mondták fel a szolgálatot. Mily meglepő. Valószínű személyes bosszúról lehetett szó, vagy az áldozatok ismerték a tettest, mert a golyó ütötte sérülés körüli égésnyomok alapján közelről adták le a végső csapást a két balfácánra. És ha még ez nem lenne elég: egyikük sincs a rendszerben. Márpedig nem éppen néztek ki rendes arcoknak, így az ember lánya elvárna valami kilométeres priuszlistát, vagy valami szaftos kis részletet. Erre kapunk hamis iratokat meg a nagy semmit. Az egység természetesen a nyakunkra jár, hátha többet tudtunk meg a használhatatlannak tűnő bizonyítékok gyatraságából, amelyeket a helyszínről gyűjtöttünk be. Személy szerint nem hibáztatom őket, hiszen csak a munkájukat végzik. Eredmények nélkül pedig a gyilkos még mindig szabadlábon jár, ez pedig állati frusztráló lehet. Ami viszont fura volt számomra, az egy másik eset volt, melyért a tűzoltóság emberei feleltek. Az időpont, a helyszínek közelsége. Valahogy a kettő mintha megegyezne, ez viszont bőven túl van az én hatáskörömön. Mellesleg eléggé kishal vagyok én a nagy óceánban, hogy megkérdőjelezzem az erre kiképzett szakemberek munkáját, és felülírjam a tűzvizsgálók végeredményét, de az adrenalin éltet, ezért muszáj utánajárnom. Szerencsére akadt egy-két segítőkész jótét lélek, én pedig pont ismertem egyet, így miután megkapom a találkozásra utaló beleegyező választ, mappába rendezem a két ügy bizonyítékait, majd elhagyom az őrsöt.
Néha megesik, hogy a tűzoltóság embereivel összedolgozunk több eset kapcsán. A bizonyítékok nem mindig kivehetőek, vagy rosszabb esetben megsemmisültek a tűz által keletkezett kárban. Ilyenkor szoktunk összeülni, és a modern technika segítségével rekonstruálni az esetet vagy újjáépíteni a bizonyítékok töredékét, hogy a végén egész képpel dolgozhassunk tovább. Jacques is a tűzoltók egyike, és egy ilyen megbeszélés során ismerkedtem meg vele. Azóta szerveztünk pár közös programot, lazulós estéket a bárban vagy a munkánk során szerveződtünk párba. Költözésem miatt nem sok emberrel sikerült kapcsolatot létesítenem az elmúlt másfél évben, ezért örömömre szolgált a spontánul kialakult kettősünk.
Még mindig képes vagyok a városon belül elkószálni, de szerencsére az állomásra érve már akad segítségem merre is találom az általam keresett férfit, és mikor meglátom, kedves mosoly rejlik fel arcomon.
- Jacques, szia.  - szólítom meg, de a fáradt tekintetét elnézve nem ártana megszaporáznom a lépteimet, a szavaimmal egyetemben.
- Nem tartalak fel sokáig, csak az egyik tűzeset érdekelne. Pontosabban az, ami az irodaháznál történt. Ha jól tudom, nem utalt arra semmi, hogy szándékosan gyújtogattak volna, igaz? - érdeklődök körbe az esetről, mielőtt végleg belekezdenék az általam felállított teóriákba.
From Florence

■ ■ Zene ■ ■ nyau  ■ ■credit

avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
15
● ● karakter arca :
Maggie Geha


✥ Szeretettel Jacques de Châtillon tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Hétf. Nov. 06, 2017 11:29 pm


Florence & Jacques
Fáradt képemet a hang és a nevem irányába emelem, majd az egyik mancsommal intek és még egy 'helló't is letolok, viszonzásul. Többre azonban lehetőségem nem marad, mert a lépteivel együtt a szavak számát is exponenciálisan növeli. A szemöldököm feljebb tornázódik a képemen és isten mentsen attól, hogy egy nő szavába vágjak, ezért csak csendesen figyelem, amíg a végére ér mindannak, amibe belekezdett az imént.
- Most így hirtelen melyikről is beszélünk? Ami pár napja a belvárosban volt? - jobb, ha ennek a tisztázásával kezdjük, mert minden műszak alatt átlagosan legalább két-három tűzesethez is riasztanak bennünket és ha ráadásul nem is a műszakom alatt történt az említett eset, akkor végképp nem vagyok képben ennyiből. Persze, utólag mindig átbeszéljük a történteket egymás között, okulási jelleggel, de össznépi esetmegbeszélés csak havonta egyszer van, amúgy meg szájhagyomány útján tájékozódunk egymástól. Ezért fontos, hogy pontosítsuk miről is folytatunk mindjárt eszmecserét.
- Kávét kérsz? - még mielőtt elmerülünk a szándékos gyújtogatás lehetséges bugyraiban, úgy érzem egy újabb adag koffein jól jönne. Ha kér, akkor neki is töltök az előre lefőzött adagból, ha nem, akkor csak a saját bögrémbe löttyintek belőle.
- Na lássuk.. Vannak helyszíni fotók? Nálad van az eset hivatalos jelentése a tűzoltóságtól? A helyszínelőitek megállapítottak valamit? - tisztában vagyok azzal, hogy a legkevésbé felgöngyölíthető mindig a gyújtogatás esete, mert, ha a tűz nem is emészt el minden bizonyítékot, azt az oltás teljes mértékben tönkreteszi. Nem csak a víz, hanem a tűzoltók is, akik körbejárják a helyszín, mert elsődlegesen az a dolgunk, hogy életet mentsünk és megakadályozzuk a lángok tovább terjedését vagy egyéb katasztrófákat.
Ha van bármi nála azokból, amiket felsoroltam, akkor a kezem nyújtom érte és a fotókkal kezdem a tüzetesebb szemlét.
- A tűz terjedése teljesen átlagosnak mondható. Az épület szerkezeti elemei abban a sorrendben kaptak lángra, ahogyan a gyúlékonyságuk szintje miatt várható volt. Itt látszik merre vonultak a lángok, mi égett el előbb és mi borult tűzbe később. Volt a helyszínen bármi, ami gyorsító folyadék jelenlétére utalt volna? – mondjuk benzin vagy alkohol származék, akármi, ami segíti a tűz terjedését. A képeket egyelőre még magam előtt tartom, újra és újra átnézve őket, amíg az egyiken gyanús nem lesz egy olyan égett folt nyoma, ami nem biztos, hogy megfelel az égés hagyományos lefolyású forgatókönyvének. Ez azonban egészen biztosan inkább az a kategória, amit élőben is látnom kellene ahhoz, hogy bármit is határozottabban kijelenthessek róla.

avatar
Civilek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
16
● ● karakter arca :
charlie hunnam


✥ Szeretettel Florence Bilodeaou tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Csüt. Nov. 09, 2017 3:07 pm

To Jacques

Könnyen megcáfolható felvetésem részletei kezdetlegesként buknak ki belőlem, minél kapkodósabb tempóban, kevésbé húzva az amúgy is fáradt férfi idejét. Ezzel viszont csak hitegetem magamat gondolataim ellenkezőjéről, mellyel rövidebbre zárhatnám látogatásom időtartamát. Az összefüggésekkel teli ügyek együttese azonban nyugtalanságban tart már egy ideje, így képtelen vagyok csupán átsiklani felettük az elkövetők hiányának ismeretében. Egy felvezető kérdéssel indítok, melyet utólag belátva illendő lett volna konkretizálnom, hiszen mint a visszakapott kérdésből is kiderül, eléggé tág fogalomnak hagytam nyitva a lehetőségét.
- Igen, arról. - futólag pillantok fel rá, végül tovább folytatom elméleteim taglalását a jelentések után kutatás közben. - A Hatcher & Thorn irodaház két szintjén volt a tűz, és lezárásként egy meghibásodott vezetéket jelöltek meg okként, de ez sehogy sem áll össze. - a fejemet csóválom gyanúmat kifejezve. Nem mintha lehetetlen lenne a papírokon leírtak közül bármelyik is, de annak az információnak a birtokában melyben én is vagyok jelenleg, ez egyre inkább kizárhatónak tűnik.
- Nem kérek, köszönöm. Kettő már megvolt a mai nap folyamán, és talán energiaital is, szóval én itt meghúznám a saját határaimat. - mosolyodok el válaszadásom után, ami a koffeinre vonatkozik.
- A helyszínelők nem fedeztek fel szándékos gyújtogatásra bizonyítékot, és bár tény, hogy az irodaház felszereltsége nem valami modern, kétlem, hogy ilyen gyorsaságban terjedt volna a tűz. Vagy tévedek? - gondolkozok el grimaszt formálva ajkaimmal, közben egy pillanatnyi időt engedek magamnak, hogy elmerüljek a helyszíni fotók valamelyikében. Személy szerint nem vagyok szakértő a tűzzel kapcsolatos témákban, de munkám során egyszer-kétszer befutott már olyan eset, amikor a jelentés végén ugyanez volt írva. A korábbi képek viszont merőben különböztek azoktól a fotóktól, amiket most van lehetőségem megtekinteni.
- A laborban amúgy klórt találtak, de nem gondolták fontosnak a mennyiségét tekintve. Mellesleg az irodaházhoz tartozó uszodába sokan jártak le az ott dolgozók közül, így onnan is bevihették. Nem látták értelmét, hogy emiatt elvessék a baleset lehetőségét. - válaszadás közben futom végig újra a jelentést, majd megállok egy pillanatra, hogy átgondoljam mondanivalóm lényegét, és csak ezután érzek hajlandóságot a folytatásra.
- Viszont a csavar az egészben, az a közelben lévő kettős gyilkosság, ami szinte egy óra különbséggel futott be hozzánk. Teljesen más esetnek tűnik a kettő, és nem is kellene, hogy közük legyen egymáshoz, de mindkét áldozat tüdejében klórt találtak, és fékfolyadékot, amit belélegezhettek. - pakolom ki a helyszíni fotókat, és a hozzátartozó iratokat.
- A tettes itt is ismeretlen, ahogyan a két áldozat kiléte is. Még aznap átfuttattuk őket a rendszeren, de semmi. Egy kis plusz munkaként átnéztem az irodában dolgozók névsorát is, viszont ugyanúgy zsákutca. A nyilvántartás szerint nem dolgoztak az épületben. Hivatalosan biztos hogy nem, a kamerák pedig bemondták az unalmast, így felvételünk sincs egyik esetről sem. - vázolom fel neki a lényegét az ügynek, viszont csak ezután fordulok beszélgetőpartnerem felé.
- Gondolod lehet valami köze a kettőnek egymáshoz? Lehet a tűz csak elterelés volt vagy dunsztom sincs. - sóhajtok egyet ötlethiányom reakciójaként, de a gondolataim cikáznak, és biztos vagyok benne, hogy addig fognak is, amíg nem teszek pontot ennek az egésznek a végére. Szükségem volt egy másodvéleményre a saját magam iránti elfogultságom érdekében, a feletteseim elé viszont nem állhatok ilyen kezdetleges találgatásokkal. Egyikük sem nyitná meg újra az esetet csak mert az egyik laboros képzelete megszaladt egy kicsikét. Betonbiztos bizonyítékok jelenlétében azonban egészen más lenne a helyzet. Addig viszont hosszú még az út, és könnyen lehet, hogy hamvában halt idea volt a részemről a két eset közötti összefüggés.
From Florence

■ ■ Zene ■ ■ nyau  ■ ■credit

avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
15
● ● karakter arca :
Maggie Geha


✥ Szeretettel Jacques de Châtillon tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Vas. Nov. 12, 2017 8:56 pm


Florence & Jacques
Több bólintással jelzem, hogy tudom most már melyik irodaházról beszélünk és melyik tűzesetről is pontosan. A helyzet az, hogy ennél egyáltalán nem voltam jelen, amikor történt és szolgálatban sem, így inkább csak a kollégák említése miatt vagyok képben az esettel kapcsolatban, na meg persze a hírekből is hallottakból. Némán figyelek arra, amit mond, egyszer megvakarva az állam és az arcom közben. Az ujjaim alatt serceg a több napos borosta és csak azért kelek fel a kanapéról, hogy közbeszúrtan egy adag koffeint hozzak, ezek szerint csak magamnak. Tudomásul veszem, hogy ő nem kér ezért csak egy bögre kávéval térek vissza és teszem le magam a korábban melegített helyemre.
- Ez sok mindentől függ. Ha régebben épült az egész komplexum, amikor még nem volt előírás égést gátló anyagokkal ellátni a különböző elemeket, a tűz terjedhet gyorsabban is. Aztán kérdés az is, mennyire kapott oxigént, miből készült a szigetelés, hol és hogyan alakult ki a tűzfészek. Meghibásodott vezetéknél, ha a falban alakult ki a tűz, már rég lángolt az egész hóbelevanc, mielőtt még konkrétan észrevehető lett volna a füst vagy a lángok. - persze, nincs kizárva, hogy ettől még szándékos gyújtogatás történt, azonban a tűz terjedésének gyorsaságát számtalan tényező befolyásolhatja egyik vagy másik irányba is. Bővebbet pedig csak akkor tudok mondani, ha kimegyek a helyszínre és az építési tervek adatai is a kezemben lennének, amelyek tartalmazzák, hogy milyen anyagokból és pontosan mikor is épült az irodaház.
- A klór önmagában nem gyúlékony és, ha valóban kis mennyiséget találtak, akkor érthető miért nem jártak utána jobban. Tisztítószerekben megtalálható, a takarítók naponta használják, így én sem tartanám fontosnak, hogy ezzel foglalkozni kelljen komolyabban. A gyilkossággal ezért nem tudom miképpen lehet igazából összekötni, de ez inkább a te asztalod. - nem nagyon tudok ebben a segítségére lenni. Értem valahol, hogy miként kötötte össze a pontokat és talán van is abban igazság, amit sejt, de sajnos ez ügyben aligha tudnék hasznos tanácsot adni vagy bármi okosságot mondani. Összedolgozom ugyan a rendőrség tagjaival én is a munkánkból kifolyóan, de alapvetően azt hiszem az a legjobb, ha minden cipész marad a saját kaptafájánál, ebben az esetben én a tűzoltásnál, mert ahhoz értek igazán.
- Készült fantomkép róluk a koponyák alapján? - eltérek ezzel is a tárgytól és gondolom előbb-utóbb csak lesznek rajzok is, ha most még esetleg nincsenek. Az ilyenek talán segíthetnek még az azonosításban, ha leadják mondjuk a tévé adásokban. Vagy nem jól gondolom?
- Őszintén? Fogalmam sincs. - vakarom meg az állam tanácstalanul. Mélyet szusszanok végül és áttúrom a határozottan túl rövidre nyírt hajamat, végül átgyűröm a képemet is. - Szeretnéd, ha kimennénk a helyszínre és szétnéznénk jobban? - gőzöm sincs, hogy van-e bármi ilyen terv a fejében vagy nincs. Mindenesetre, ha igen, akkor részemről nincs akadálya a dolognak, csak előbb még lenyelem a kávémat, hogy biztosan ne dőljek ki a fáradtságtól idő előtt.

avatar
Civilek
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
16
● ● karakter arca :
charlie hunnam


✥ Szeretettel Florence Bilodeaou tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Csüt. Nov. 16, 2017 9:40 am

To Jacques

Valahol a valóság és az általam összekreált illúzió határán egyensúlyozva tálalom információimat számára annak reményében, hogy nem néz teljesen tébolyultnak miattuk. Órákat töltök bizonyítékok elemzésével, nyomok kutatásával ott, ahol elvileg semmi sincs, és megesik, hogy önmagam is olykor annyira elveszek egy-egy elméletem részleteibe ahonnan csak nehezen találom a visszafelé vezető utat. Ilyenkor beiktatok egy kávészünetet vagy kerülök párat a friss levegőn, hogy kiszellőztetve gondolataimat újra a valóvilág részesévé váljak. Ez viszont ilyen részletgazdag, számomra összetett ügy kapcsán eléggé nehézkes, tekintve arra hogy álmatlanságba taszít és a megoldatlanság gondolatával gyötör. Mélyen bizony tartok attól, hogyha újra lecsap ez a titokzatos idegen, az részben majd az én lelkemen is szárad, amiért nem ástam bele magamat mélyebben. Valaminek kell lennie. Valahol ez az alak is hibázhat, és bár megeshet, hogy minden újabb információval csupán félrevezetem magamat, mégis képtelen vagyok feladni a lezáratlanság tudatában.
Türelmesen, időközben a kezem ügyébe akadó képsorozat forgatásával egybekötve hallgatom végig hozzáfűzését. Iszom szakértelmének minden egyes pontját, elraktározva őket magamban, hogy ezek alapján átgondoljam légből kapott felvételeseimet. Bevallom elszántságom valahol meginog, már kevésbé vagyok gondolataim rabja, ugyanakkor nem mondtam le róluk teljesen.
- Egyszóval: zsákutca. - ujjaimmal gondterhelten török utat vörös tincseim között, és most más tényező után kutatok, ami számottevő lehet témánk kapcsán, de az ilyen bizonyítékok sora egyre csak szűkebbé válik.
- Ez igaz, de pont itt a bökkenő, hogy ez nem tiszta klór, hanem medence tisztító. Az egyetlen, amiért az áldozatokhoz kötöttem a tűzesetet. A másik anyagnak elvileg nyoma sem volt az irodaházban, így talán tényleg csak a véletlen műve az egész. - ismerem be kezdeti vereségemet, mert így többször is átgondolva nem kizárható, hogy csak az én képzeletem szaladt meg egy kicsikét.
- Kiterjesztettük a keresést, de egyelőre nem érkezett semmi konkrét a kilétükkel kapcsolatban. Ha a rendszerrel bebukunk ilyen téren, akkor marad a szemtanúk után való kutatás. Bár ahogyan észrevettem, belőlük sem sokan tolonganak. - megadóan sóhajtok egyet, közben a képeket fürkészem. Szinte hihetetlen, hogy két ilyen alak ne került volna be valamilyen úton-módon a rendszerbe. Még pusztán véletlenségből is lehet valaki rosszkor, rossz helyen. Nyilvánosságot meg nem szívesen szántak egyik áldozatnak sem, mert ha a tettes megneszeli, hogy bárki is a nyomába van, egyből lelécel.
- Az is lehet, hogy valaki direkt elfedte a nyomaikat, mert nem akarja, hogy rájuk találjunk. Ez viszont még bonyolultabbá tenné a számomra amúgy is túlbonyolított ügyet. - hitetlenkedek a saját szavaimban, ezután viszont csak egy egyszerű fintorra futja tőlem.
- Túl sok időt töltök a laborban. Muszáj hamarosan kiszabadulnom, mert ilyen se eleje, se vége elméleteket gyártok, mint láthatod. - a fejemet csóválom rosszallásomat kifejezve miután sikeresen diagnosztizáltam a saját problémámat.
- Biztos vagy benne? - kérdezek vissza enyhén gyanúsan végigmérve őt a szemmel is jól látható fáradtsága miatt, amikor felhozakodik a helyszín látogatás ötletével.
- Nem ragaszkodom hozzá, ha túl fáradt vagy. Még a végén kidőlsz itt nekem, aztán kénytelen leszek fenékbe rúgni téged meg valahogy saját magamat is, mert nem állítottalak le időben. - kezdetleges mosolyom kiváltója egy szikrányi viccelődés, őszinteséggel keveredve. Természetesen valahol lelkesít a helyszín tüzetesebb átvizsgálása, hiszen minél tovább vizsgálunk valamit, annál több rétegét fedezzük fel. Részben olyanokat is, amik kezdetben elkerülték a figyelmünket. Ez viszont nem azt jelenti, hogy eldobok minden józan gondolatot, és makacsul kapaszkodok a vajmi igazsággal megáldott elméletembe még az egészségének rovására is. Mellesleg ha úgy nézzük, nekem szabadabb a beosztásom, mint neki, így akármikor vissza tudok térni rá.
From Florence

■ ■ Zene ■ ■ nyau  ■ ■credit
avatar
Bûnüldözés,hadügy
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
15
● ● karakter arca :
Maggie Geha


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás •• Szomb. Feb. 17, 2018 1:28 pm

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1784
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Tûzoltóállomás ••

Tell me your secrets

Tûzoltóállomás
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Vasútállomás
» Mira&Timur - Avagy egy jól sikerült tanvadászat végállomása
» Metróállomás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-