Mentõállomás
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 2:25 pm ✥
✥ Today at 2:14 pm ✥
✥ Today at 1:30 pm ✥


Témanyitás ✥ Mentõállomás •• Vas. Jan. 15, 2017 12:16 pm

Forrás: google

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Mentõállomás •• Pént. Márc. 09, 2018 9:31 pmMondtam nekik, hogy ki ne dobják! Selejtezés volt, régi, már használhatatlan gépeket akartak elszállíttatni a kollégák, én meg szóltam, hogy segítek apró darabokra szedni vagy legalábbis apróbbakra és még el is viszem. Műszak után még itt izzadtam vagy három órát és most egy csomó mindent húzok a kiskocsin. Vagy 25 kg cucc van rajta, egyben, összeszigszalagozva, hogy ne szóródjon szét. Fél szemem rajta, fél kezem is. Elég idétlenül festhetek, ahogy ezt a hóbelevancot húzom keresztül a mentőállomás udvarán. Annyira unalmas és annyira kell figyelni, hogy azon jár az eszem, mit fogok építeni ebből. Most rákaptam a papírtéglára, mindent elolvastam róla. Kell hozzá egy présgép, ezekből talán meg tudom csinálni. Sandy-t is bevonom majd, ahogy szinte minden ilyenbe. Nő létére műszakibb a műszakiknál.
A kocsi egyik kereke néha félremegy, így plusz feladatot ad. Nem olyan egyszerű elszálítani az autómig az egészet. Ott még be is kell pakolni vagy inkább beemelni. Nagyon koncentrálok, nagyon figyelek, nagyon húzom a kis kézikocsit. Hű, ez most ugratott. Odanézek, hogy milyen szemetet hagytak szét vagy hol sérült meg az aszfalt, hogy ilyen bucka lenne rajta. Egy nőt látok meg. Észre se vettem!
- Jesssszus. A maga lábán húztam át?
Nem figyeltem! Embermagasságú a cucc, ő meg a másik oldalon állt, nem láttam. Meg kell állnom. Megtámasztom a ketyerét, hogy legalább ne boruljon rá, ha már így alakult.
- Jól van, Grace? Tudom, közel vagyunk a sürgősségihez, ha megsérült, de akkor is nagyon sajnálom. Bezsongtam ettől a...selejttől, amit én még tudok használni.
Kedves nő, néha bánatos, de én fel tudom vidítani, mikor belekezdek a sztorikba vagy a viccmesélésbe. És imádja a gyerekeket, többek között a mieinket is. Fffh. Nehéz ez a cucc. Tényleg áthúztam a lábán?
avatar
● ● Posztok száma :
47
● ● Reag szám :
40
● ● karakter arca :
Miles Teller


Témanyitás ✥ Re: Mentõállomás •• Hétf. Ápr. 09, 2018 4:16 pm


DR. Truffaz && Grace


Ismét egy hosszú és fárasztó munkanap. Ma a szokásosnál is több beteget láttam el, részt vettem egy műtéten is, és az egész éjszakai ügyelet után semmi másra nem vágyom már, csak egy egy jó erős kávéra, hogy kibírjam a maradék néhány órámat. Igaz, gondolatban már régen otthon járok a puha párnáim között, egy lazító habfürdő után. A valóságban viszont, még mindig nincs vége a műszakomnak, még mindig van négy órányi munkaidőm. Gyors léptekkel haladok végig a mentőállomás folyosóján a pihenő szobák irányába, hogy fél órára végre szünetet tarthassak és letolja magamba legalább egy pohár kávét, a változatosság kedvéért most tisztán, feketén, hogy valahogy kibírjam a hátralévő időszakot. A kórházi épület egyik nagy előnye, hogy bármelyik pontjáról minden nehézség nélkül át tudsz menni egy másik szárnyra, vagy éppen emeletre. Kezemben a frissen beszerzett kávéval lépek ki az udvarra, odakint még csípős hideg van, jót fog tenni egy kis hajamat borzoló szél, és a kávé. A mentőállomás udvara tágas ugyan, de az egymás mellett sorakozó mentő autóktól elég szűk a hely a bejárat környékén. Teljesen gondolataimba merülve vágok át a helyiségen, azt hiszem kezdek nagyon kimerülni, mert figyelmem lankad, így csak az utolsó pillanatban észlelem, hogy valaki egy kiskocsit tol felém. Amennyire csak tehetem az autó oldalának dőlök, hogy a mindenféle kacattal megrakodott szekérke elférjen mellettem, azonban mégsem vagyok elég óvatos. A kocsi kereke kileng és egyenesen végiggurul a lábfejemen. A fájdalom élesen hasít bele a lábamba, a műanyag pohár a kávéval a betonra koppan.
- A francba! szitkozódom egy sort magamban, sajgó lábam simogatva. A topánka kényelmes viselet munkába, de az ilyen helyzetekben viszont kényelmetlen és gyakorlatilag a nem tudom hány kilós kicsi a lábamon lett végighúzva.
- igen, ez határozottan az én lábam volt... harapok alsó ajkamba, hogy amennyire lehetséges elrejtsem a fájdalmat, amit akaratlanul okozott nekem.
- Nem, nem, jól vagyok Dr. Truffaz, kérem ne aggódjon...csak egy kicsit sajog a lábfejem. erőltetek mosolyt az arcomra, bár a sajgó lábujjaim miatt ez most elég nehezen megy.
- Árulja el nekem doktor úr, mit tervez ezekkel a hulladékokkal? Legalább egy jó ügy érdekében fogok sántikálni néhány napot? még mindig a mentőautónak támaszkodva masszírozom sajgó lábfejem. Egyre jobban vágyok arra a habfürdőre és ágyikóra.

■ ■- ■ ■Remélem tetszik :3 ■ ■credit
avatar
● ● Posztok száma :
54
● ● Reag szám :
41
● ● karakter arca :
Magdalena Zalejska


Témanyitás ✥ Re: Mentõállomás •• Csüt. Ápr. 12, 2018 7:32 pm

Hűha, hűha! Ez nem kátyó volt és nem eldobott banánhéj. Az nem káromkodik, mikor átmennek rajta.
- Jeeezusisten! Nagyon sajnálom... De nagyon.
Én nem szeretek mások testében kárt okozni. Az a hivatásom, hogy kijavítsam, ami elromlott. Ez most nagyon nem sikerült. Áthúztam rajta a testsúlyom egyharmadát. Majdnem egyharmadát. Ahogy meglátom a nő arcát, nem kerüli el a figyelmemet, mennyire küzd.
- Nem, látom, hogy ez... Ki lenne jól, ha áthúznának rajta huszonöt kiló fém- és műanyaghulladékot? Ha az én egész alkatommal álltam volna a lábára, akkor még súlyosabb lenne a helyzet, ha konkrétan rá is ugrottam volna, akkor meg pláne, de ez sem gyerekjáték. Meg kéne nézni, nincs-e törés! Megengedi?
A gurulós kocsit kitámasztom, hogy ne induljon el magától. Még csak az kéne, hogy további bajokat okozzak!
- Elárulom én, présgépet akarok készíteni. Tudja, az egyik legújabb felfedezésem a papírból készített falalapanyag. Be kell áztatni, jól összetömöríteni, kiszárítani és egész jól szigetel. Persze nem lesz tégla vagy vasbeton, de hobbiépítkezéshez tökéletes. Az a baj, hogy túlságosan rápörögtem. Elnézést kérek, hogy nem vettem észre. Mindig észre szoktam venni, hisz tudja! Hogy van egyébként, túlmutatva a mostani fájásokon?
Ha megengedi, egy kicsit megtapizom a lába fejét. Ő is megtehetné, tudom, de még csak kezdő orvos, én meg tapasztaltabb vagyok. És én vagyok a bűnös... Ha komoly bajt okoztam, már hívom is a srácokat, hogy vigyék be ellátni. Ha meg pofont kapok, az is az enyém...
avatar
● ● Posztok száma :
47
● ● Reag szám :
40
● ● karakter arca :
Miles Teller


Témanyitás ✥ Re: Mentõállomás •• Kedd Nov. 06, 2018 11:48 amkarakter inaktívvá válás miatt
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Mentõállomás ••

Ajánlott tartalom

Mentõállomás
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» A Tópart mentén
» Metróállomás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros :: Kórház-