Világunk
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:29 pm ✥
✥ Today at 12:11 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥


Témanyitás ✥ Világunk •• Szomb. Feb. 17, 2018 2:43 pm

Világleírás
Kérdés esetén nyugodtan keresd a staffot!


Je vous salue à Paris!
Párizs a világ egyik legfelkapottabb városa, hiszen rengeteg utazó fordul meg a világ, vagy legalábbis Európa egyik legszebb ékszerdobozában, ugyanakkor még ezernyi jelzőt találhatunk a városra, mint a fények, a szabadság, a divat vagy a szerelem városa. Könnyedén szippant magával bárkit, hiszen a városhangulata is magával ragadó és igazán egyedi. A párizsi kávézók, az ott élők életstílusa, a folyamatos pezsgés, mintha sose aludna ez a város, így nem csoda, hogy aki egyszer idelátogat, az könnyedén ott ragad, vagy éppen idővel visszaszeretne térni. Mindenki megtalálja, amire vágyik, hiszen a csodálatos Szajna szeli át a várost, amelyen romantikus hidak hadai ívelnek át, vagy csak éppen a művészet fellegvára a megannyi galériával, vagy divatházak kirakataival, kifutóival az élen. A gazdag, jólétet sugárzó üzletek mellett pedig a történelem is felelhető. Mintha csak ebben a városban mindenki „álma” valóra válhatna, vagy legalábbis egy apró szeletet az eltitkolt vágyai közül kielégíthetne.
De ha ez nem lenne elegendő, akkor az olykor macskaköves utcákon elhaladok több titkot őriznek, mint az első pillanatra egy idegen, de akár egy barát is sejtené. Sokszor mondjuk azt, hogy „Miért velem történik ez, hiszen nem érdemeltem meg!” Mi történik akkor, ha valaki meghallja eme panaszunkat és egy új esélyt kapunk, vagy csak éppen a fogadalmunkat, hogy „Megváltozok, csak még egy esélyem legyen!”. Mi történik akkor, ha egyszer tényleg véget az életünk, de még se? Mi van akkor, ha kapunk egy második esélyt, de teljesen egy új testben, egy új környezetben? Vajon tudunk vele élni, vagy pontosan úgy elpazaroljunk, mint az előtte kapott életet?
Ritka az, amikor valaki kap egy második esély, de ha meg is kapja, akkor se egyszerű visszarázódni a környezetébe, hiszen az aggódó szempárok idegenekké válnak, míg az egykoron ismert szomorú pillantások tulajdonosai számára pedig mi válunk azzá. Vajon ez tényleg egy új esély, vagy inkább büntetés? Ez csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele!

Gyere, alakítsd velünk együtt Párizs életét, forgasd fel mások életet, vagy csak tapasztald meg azt, hogy milyen lehet egy második esélyt kapni, amiről sokan csak álmodoznak.

A visszatérőkről a csoportok leírásában olvashattok bővebben! (:

avatar
● ● Posztok száma :
2422
● ● Reag szám :
1587
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless

Világunk
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 01. Elsõ lépések :: Varázslatos világunk-