Parkos terület
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Parkos terület✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Parkos terület •• Vas. Jan. 15, 2017 12:17 pm

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Parkos terület •• Szer. Márc. 15, 2017 7:43 pm

Eliza & Grace

- Mit mondtál, hogy hívják a nagynénéd? - teszi fel a kérdést harmadszorra az ősz hajú asszony, kezében pedig folyamatosan morog rám a tacskója, mintha érezné rajtam, hogy rosszban sántikálok. Legszívesebben visszamorognék rá, de lehet, hogy azt nem díjazná az öregasszony és jelenleg kisebb gondom is nagyobb annál, hogy még jobban magamra vonjam a figyelmet. Szóval, csak megvonogatom a vállam és szelektív hallást tettetek, mert jól tudom, hogy elsőre és másodszorra is jól értette, hogy milyen nevet találtam épp ki nemlétező nagynénémnek, akit mindennap meglátogatok a kórházban. Szegénykét súlyos mellrákkal diagnosztizálták ma, de a tegnapi diabétesze sem tűnt még el neki, és az előző heti idegösszeomlásáról már ne is tegyünk említést. Ez a nő most vagy teljesen tisztában van vele, hogy a hülyét járatom vele, csak hogy ne hívja ki a zsarukat, mert tök egyedül vagyok az utcán és nem az iskolában, vagy épp csak a megfelelő pillanatra vár, hogy beutaltathasson a pszichiátriára a nem létező nagynéném mellé. Remélhetőleg legalább a kényszerzubbonyunkat külön kapjuk és nem egybe fognak beletuszkolni.
- Ne tessék haragudni, de nincs valami más dolga, mint engem kérdezgetni? - próbálok tisztelettudóan bunkó lenni hozzá, hátha akkor veszi a lapot és végre elviszi máshová a korcsát. - Még a végén rohamot kap a nagynéném és azzal a tudattal fog meghalni, hogy a kedvenc unokahúga nem ment be meglátogatni. Maga se szeretné így végezni.
Közben beletúrok vörös tincseimbe, ami egy kicsit gubancos, így a kezem beleakad itt-ott, de mintha semmi sem történt volna, húzom ki ujjaimat loboncomból. Türelmetlenül pislogok fel az asszonyra, aki mélyen megbántottnak látszik és morog valamit arról, hogy a mai fiatalság milyen udvariatlan, meg sietünk mindenhová, holott ő csak érdeklődni szeretett volna, mert tisztes polgári kötelessége. Kissé felvonom a szemöldököm, mert igen, pont annak a típusnak tűnik, aki minden lakógyűlésre ellátogat csak azért, hogy értesüljön a legfrissebb pletykákról. Anno volt egy idő, amikor egy ilyen némber szomszédságában laktam és előbb tudta, hogy sebes maradt a térdem mikor elestem a biciklimmel, mint én. De nem segített fel, csak tovább adta az információkat. Nem szeretem az ilyen embereket, de szerencsére könnyen lehet őket kezelni. Még épp látom, ahogy megvillannak felém a szemei, aztán megfordul és továbbra is morgó kutyájával eltűnik látószögemből. Nagyszerű! Fellélegezhetek. Közel voltam ahhoz, hogy egy "jótét lélek" értesítse a hatóságokat, és minden nappal egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy elkapjanak. Minél többet várok, annál feltűnőbb lesz, hogy mennyit járok erre. Ez pedig egy olyan luxus, amit nem engedhetek meg magamnak. A kórház felé nézek, aminek bejárata tele van emberekkel, biztos valami nagy baleset történhetett. Ilyen alkalmakkor pedig néha az akaratlan jótevő orvosom is tovább szokott bent maradni. Mindegy, tudok én várni. szerencsére nem spóroltak a padokkal és egész kényelmesek. Arra viszont nem számítottam, hogy a kiszemelt padom már foglalt. Mély sóhaj hagyja el számat, ahogy mégis megkörnyékezem a kedvenc helyemet, ahonnan tökéletes belátás nyílik a kórházra. Talán ez a nap mégsem lesz olyan jó, mint ahogy terveztem.

■ ■ Zene ■ ■ remélem, egy kezdőnek elmegy edi  ■ ■credit

avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Re: Parkos terület •• Szer. Márc. 15, 2017 10:45 pm

Grace & Eliza
❝You're different. And I'm different too. Different is good. But different is hard. Believe me, I know.❞✗ Szószám: 464 ✗ Outfit: workworkwork ✗ Dal: This car is gospel radio ✗ Egyéb:Remélem tetszik edi


Már harmadik napja látom a lányt.
Azért szeretek itt dolgozni, mert nincs két egyforma nap. Ma egy mandulaműtét, holnap epehólyag eltávolítás. Egy megállíthatatlan hullámvasút ez, ahol életeket teszünk jobbá és mentünk meg.
Aztán egyik napról a másikra ez mégis megáll, amikor a recepciós lebetegszik és téged osztanak be betegeket eligazítani, hívásokat fogadni és mappákat rendezgetni. A pult mögött megérted milyenek azok a "szürke hétköznapok". Még a medikusoknak is érdekesebb a napjuk - ők legalább bent lehetnek egy-egy műtétnél és nézhetik. Mindez már három napja így megy. Két kávé délelőtt, délben ebéd, egykor papírmunka. Lényegében csak az emberek mások, akikkel naponta találkozok. Kivéve egyet.
Már harmadik napja látom a folyosó hatalmas ablakain keresztül a vörös, kis kócos lányt. Erre fele kapja olykor a tekintetét, de be sose jön. Vár valakire talán. A "vadász ösztönöm" -ami elvileg meglapul valahol bennem-, talán jelezne, hogy ez a lány valami rosszban sántikál, de túl fiatalnak és törékenynek tűnik ahhoz, hogy ilyet feltételezzek róla. Órákig itt ül, aztán egyszer csak eltűnik. Az is meglehet, hogy hozzátartozója van itt, akit szeretne meglátogatni, esetleg elhunyt valakije. Sokszor visszajárnak gyászolni az emberek szerettei, furcsa szentimentalitás borítja el az emberek elméjét a halál idején. Hirtelen minden utolsó jelentőssé válik. Utolsó lakás, utolsó elolvasott könyv, csókok, szavak, levelek. Helyek, ahol még élve láttad őket.
- Dr. Asher, leváltsam?
Egy rezidens érinti meg óvatosan a vállamat. Megint elkalandoztam. Visszatérek a földre és egy mosoly keretében felé fordulok a székemmel. Megragadom az alkalmat, hogy végre kiszabaduljak innen, még ha csak tíz percre is.
- Köszönöm, kimegyek levegőzni.
Felkelek és kisétálok az előtérbe. Az automatából egy forró, citromos teát kérek magamnak. A poharam társaságában keresem az ismerős alakot az ablakokon át, de nem lelem. Észre sem veszem, ahogy kollégáim elszaladnak mellettem a hordágyakkal. Egyre gyakoribbak a különös "balesetek" mostanában.
Kilököm az ajtót és elindulok egy szimpatikus pad felé. Megigazítom a nyakláncom, majd az egyik kezemet a köpenyem zsebébe mélyesztem és nagyot kortyolok a teámba. Bár tavasz van, az idő még elég hűvös. A fák rügyeznek a gyér napfényben, madarak csiripelését hozza magával a márciusi szél. Leülök és élvezem a friss levegőt, megváltás ez nekem most.
Léptekre leszek figyelmes. A fejemet az érkező felé fordítom, egy kissé meglep, mikor tudatosul bennem, hogy ő az "én" vörös hajú idegenem. Olyan érzés fog el, mint amikor egy vadon élő állat közel merészkedik hozzád, hogy egyen a tenyeredből. A lány arcát szeplők tarkítják és hatalmas, őzikére emlékeztető szemei vannak. Olyan, mint egy angyal.
Barátságosan megmosolygom, van mellettem elég hely, hogy leülhessen. Szeretném tőle megkérdezni, hogy mire vár, de nem lenne illendő így lerohannom. Egyébként is elég ijesztő, hogy napok óta figyelem, mint egy kém.  
- Ülj csak le. Hamarosan úgy is visszamegyek.- Intek fejemmel a kórház ajtaja felé, bár inkább menekülnék, mintsem visszamennék.- Mi a neved?
Szeretnék segíteni a lánynak, még ha nem is ismerem. Vajon kire vár?

avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Parkos terület ••

Tell me your secrets

Parkos terület
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Tisztás terület
» Magashegységi területek
» Lápos terület
» Az Új Ellenállás területei
» Ausztrália

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros :: Kórház-