Lucas Morneault
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 9:25 am ✥
✥ Today at 1:08 am ✥
✥ Today at 12:55 am ✥
✥ Today at 12:12 am ✥
✥ Today at 12:05 am ✥
✥ Yesterday at 11:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Lucas Morneault •• Kedd Júl. 25, 2017 3:46 pm

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Lucas!

Téged is üdvözöllek az oldalon és kíváncsian vártam azt, hogy megismerhessen a másik oldal szemszögéből is a történetet. edi

Azt hiszem nem mondok sok újat, ha azt mondom, hogy nem kell félteni titeket Natalie-vel és igazán érdekes koncepciót találtatok ki, amiből még akármi kisülhet. Na, meg azt se kell szerintem ezek után bemutatni nektek, hogy bulizással nem árt olykor vigyázni, vagy pont hogy nem. Néha alkoholmámorban úszva bátrabbak leszünk és kimerjük mondani azt, amit egyébként nem tennék meg, vagy csak sokára. edi  Kíváncsi vagyok arra, hogy miként fog alakulni az életek, főleg most, hogy még össze is költöztök. Így a „felvezetőket” olvasva szerintem még sok érdekes pillanatotok lesz és csöppet se fogtok unatkozni. edi

Az írásod könnyed és képes beszippantani az embert, így nem is kérdés, hogy a karaktered elfogadva. Na, meg nem is akarom tovább húzni a szót, mert szerintem már Natalie is nagyon vár téged. Sipirc foglalózni, majd pedig irány meghódítani a játékteret! Jó szórakozást kívánok! lufi
Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Online
Elit
Tell me your secrets
610
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Lucas Morneault tollából
Témanyitás ✥ Lucas Morneault •• Hétf. Júl. 24, 2017 1:04 pm

Lucas Morneault
Take risks. If you win you will be happy. If you lose you be wise.

általános jegyzet
» Anyja neve:  Zéphyrine (née Rimbaud) Morneault
» Apja neve: Timothée Morneault
» Testvérek: Roland és Adeline Morneault
» Egyéb hozzátartozók: Natalie Dupont - szentséges lakótárs régi emlékekkel megfűszerezve némi szerelem félével.   

Anya: Sose volt velem elégedett, mindig többet akart annál amit én adtam vagy produkáltam. Ezért se hitt bennem soha. Nem igen találtuk meg a közös szót, egyszerűen két külön világ vagyunk.
Apa: Sose várt el tőlem semmit. Nem lehetett tudni pontosan mi teszi őt igazán boldoggá. Talán ez nem is számított neki, csak az, hogy nekem jó legyen és hagyta, hadd kövessem el életem baklövéseit, majd tanuljak belőlük.
Roland: Mindig megakart felelni nekem. Azt hitte, hogy egy kicsit is törődök vele és igenis számít a véleménye. Míg kellett vigyáztam rá, most itt az ideje, hogy megtanulja milyen az élet a bátyja nélkül.
Adeline: Külön nyelvet beszél, amibe kár beleszólni, mert úgyis az lesz amit akar. A saját feje után megy, mindig is így volt. A jó testvéri szó nem ér semmit. Ő köszöni szépen jól megvan.
Natalie: Szinte gyerekkorom óta ismerem, de sose vettem észre, sose érdeklődtem iránta úgy tiszta igazán. Ezidáig. Már nem játszhatom meg, hogy nem érdekel. Hogy nem tekintek rá nőként. Mert igenis mostanában nap, mint nap látom. Velem él. Mármint társbérlő.  
tudj meg többet
» Születési hely: Lutetia Parisiorum (Párizs)
» Születési idő: 1996. aug. 26.
» Mikor érkezett a városba: itt születtem

Luc
Dylan O'Brien
21 lesz hamarosan
Oktatás - egyetemista

Fejfájás. Gyötrő fejfájás. Halálian gyötrő fejfájás. Nem ismerős? Csak részben van meg az érzés? Tudod ez az a fajta, amitől ha lehetne öngyilkos akarnál lenni, mert nincs más mód, hogy vége legyen, megszűnjön. De mégse leszel az. Mert tudod mi az oka. Vagy legalábbis lehet róla elképzelésed. Másnaposság. Csúnya másnaposság. Vagy inkább durván csúnya másnaposság, amiről nem tudsz mit mondani. Mit mondhatnál te, ha még én se tudok? Annyi a szerencsém, hogy már nem függök a szüleimtől. Nem vagyok egy élősködő a házukban, nem szívom el piócaként az összes keresetük már. Megvan a saját keresetem. Az egyetem mellett dolgozom is. Ilyenkor jönnek azok a csodás kérdések, hogy mégis miként egyeztetem össze a munkát a tanulással. A válasz egyszerű. Részidőben a nagybátyám éttermében, még csak mosogató fiú. De valahol el kell kezdeni. Ez az egész nem tart olyan sok ideje, mint bárki gondolná. Csak három hónapja kezdtem. Még ismerkedem az egész szituációval. Gondolom ez elég választ ad arra a kérdésre is, hogy ki főz rám és hogyan. Vagy ha nem, akkor egyértelművé teszem, hogy tudok főzni. Különben nem sietettem volna a szüleimtől való szétköltözést se ennyire, ha nem volnék biztos magamban. Tehát nyugalom nem éhezem. Nem is fogok, ha rajtam múlik.
Most viszont vissza térve a fejfájásra. Ki gondolja azt, hogy aki Bölcsészet-és Társadalomtudományi karon tanul az egyetem az elég okos ahhoz, hogy ne igyon egy bulin? Kiröhögnék. Szentfazéknak tartanák és ki tudja még minek, ha elfelejt élni és szórakozni. Szóval most nem is a gúnyos megjegyzések és zavaró kacajokkal kellett szembe néznem, hanem a ténnyel, hogy alig emlékszem dolgokra. Igazán fontos dolgokra. Mert az még beugrik, hogy beszéltem Natalie-val. Csak azt nem tudom, hogy mit mondtam neki. Abban biztos vagyok, hogy egy csomó sületlenséget. Hogy valami bántó dolgot is, azt nem tudom. Vagy esetleg érdekfeszítő értekezletet az érzéseimről. Ez a gondolat kellett ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban átnézzem a közösségi oldalakon még ismerősök vagyunk-e. Mert ha nem, akkor tudni fogom, hogy ostobaságot műveltem. Kezdésnek a Twitter-t választottam. Az gyorsabb és szerintem hamarabb kitalálom mi lehet a hézag az új bejegyzésekből.

Tweetek

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 10 ó

Buli van!!! *q* #partytime #goodlife #bestoftheday #happyness #amazing

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 10 ó

A nap hősei :-D @bertrandst96 @sebastienbal16 #friends #heroesoftheday

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 9 ó

Ezek ismerik Woodkid zenéit! #runboyrun #woodkid

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 9 ó

Kóóóóóóólaaaaaaa! #megvalamiegyébfelismerhetetleníz

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 8 ó

Tááánc :3 @natie_dupont

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 8 ó

Imádááás van! <3 @natie_dupont

Lucas Morneault @luckyluke_mornei · 8 ó

Lakóóóóótársam lesz!

A vége fele már nem tudtam se köpni se nyelni. Hirtelen késztetést éreztem, hogy átszaladjak a még üres szobába és megnézzem kit rendeltem be magamhoz. De aztán mégse. Arra gondoltam, hogy ha esetleg elcipeltem ide és pont alszik legalább megvárom míg felébred. Tényleg. Gyorsan átváltottam Facebook-ra, hátha ott okosabb leszek valamivel. Viszont nem. Majdnem ugyanaz fogadott ott is, mint Twitter-en. Csak itt még azt is hozzá tettem, hogy milyen a hangulatom és kiknek a társaságában vagyok. Tehát okosabb nem lettem. Főleg az olyan bejegyzésektől mint például

Lucas Morneault : királyul van, Natalie Dupont és további 4 személy társaságában.
8 órája

Tehát érthető. Fenn akadni ilyen dolgokon. Semmi kép, semmi konkrétabb dolog amin elindulhatnék. Talán az Instagram többet mond minden szónál. Úgy értem van legalább némi kép amiből kiderül valami. Hátha beugrik egy-egy képkocka a memóriámban is. Nos ami ott fogadott az ijesztő. Az első mondjuk elég normális. Ugyanazzal a szöveggel ami Twitter-en fogadott csak a buli van rész egy normális bevállalható józan kép van. Ugyanazokkal a hashtagek-el. A következőn szintén én és a barátaim Twitter-ről. Majdhogynem semmi új egészen a tánc címszócskáig. Itt ennél a résznél nem egy sima bejegyzés van, hanem videó. Hogy a csudába lehetett félrészegen ilyen ötletem? Amit most kivételesen nem merek megnézni. Tudok táncolni, tehát nem azon csodálkoznék, hogy mennyire béna vagyok, hanem azon amit esetleg ott mondtam. Persze jó emlékeztető lenne. Inkább kihagyom. Ki tudja miket mondtam szegény Natalie-nak. Felgörgetve persze egy teljesen más kép fogad. Natie és én… szegényt annyira átkaroltam, hogy amit teszek az nem is ölelés vagy sima imádás, hanem fojtogatás basszus a derekánál. Mintha nem akarnám, hogy elegendő levegő maradjon benne. Aztán megint egy videó a csodás lakótársam lesz szöveggel ismét. Erre azonban rákattintok, hogy lejátszódjon. Zaj, zene egyvelege szól. Szinte alig halható az egész, kis recsegés, mert az is kell. Végül végre feltűnik a fejünk is.
– Felkészültél? – kérdezem. De mégis mire kell Natalie-nak felkészülnie? Ez olyan ijesztő, mint a napi szerencseszámok kisorsolása. Esetleg olyan hírt kapunk amit szeretnénk vagy újra kell próbálkoznunk és újabb szelvényre kell elpazarolnunk a pénzünk.
– Fel. – válaszolja, bár nem elég tiszta a videó, a zenei aláfestés is sokat tesz az egészben.
Valamiért elmutatok a jobb kezemen háromtól egyig és kinyitjuk a szánkat.
– Lakótársak leszünk! – ezt a lehető leghangosabb túl rikácsolással közöljük a videón. Kikerekednek a szemeim. Mármint nem a videón, hanem lezárva a videót és teljesen kijelentkezve az egész közösségi oldalból.
Mi ebből a tanulság? Többé nem iszom! Á dehogy! Nem megyek oda az ismerőseimhez, akikhez valamilyen szinten még vonzódok is. Mert a végén még… komolyan vesznek.
Próbáltam össze szedni magam. Gyorsan valami ehetőt is kreálni közben, meg persze titkon egy gyors pillantást is vetettem a másik szobába. Üres volt. Úgy értem, hogy ami a lakótársamat illeti. Tehát Natalie nem volt itt. Nem költözött be, lehet nem is akar. Amit teljes mértékben meg tudok érteni. Csend. Totális csend. Tipikusan azt az érzést kelti az emberben, hogy valami be fog következni. Be is következett. Kopogtattak. Igen, valaki tényleg kopogtatott az én ajtómon. Azon az ajtón. Gondolkodás nélkül az ajtóhoz rohanok – ennyit az ételről – és kinyitom.
– Áll még a tegnapi ajánlat? – kérdezi Natalie egy széles mosollyal az arcán. Mert ő volt az aki az ajtó előtt állt. Tényleg ő. Milyen reakciót kell elképzelni az én részemről? Annyira megtréfálnám! Tényleg! Hogy fogalmam sincs miről van szó. De most nem vagyok vicces kedvemben. Nem akarom rögvest kiábrándítani őt és még nagyobb hülyét csinálni magamból. Helyette inkább még nagyobbra nyitottam az ajtót és utat engedtem neki befelé.
– Micsoda kérdéseid vannak. Azt hittem elég egyértelmű kijelentéseim voltak a tegnap.


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
God of Technology/Technical Boy is my friend || Saját


Take risks. If you win you will be happy. If you lose you be wise. Ϡ
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
76
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
ϡ Dylan O'Brien
● ● karakter arca :

Lucas Morneault
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: Elfogadott karakterek :: Oktatás-