Sürgõsségi osztály - Page 2
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .
Sürgõsségi osztály✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Sürgõsségi osztály •• Vas. Jan. 15, 2017 12:23 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

First topic message reminder :

******
avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


SzerzőÜzenet

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Sürgõsségi osztály •• Szomb. Május 13, 2017 5:27 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
1610
● ● Posztok száma :
my babes
● ● Keresem :
I'm faceless
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Leanne Withmore tollából
Témanyitás ✥ Re: Sürgõsségi osztály •• Csüt. Jún. 01, 2017 9:44 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Irtó hosszú ügyeleti éjszaka. Irtózatosan végtelen emberek sorozata áradt egész éjszaka. Baleset, rosszullét, infarktus, stroke, részegség, kábítószer. Komolyan, minden összejött. Felpillantok az órára, még négy legalább hátra van. Megigazítom a kontyomat és elnyomok egy ásítást. Az elhivatottságnak is van ára: a fáradtság. Hiába üldözne a tettrekészségem az utcára, megszabadítani ezt a várost valami gusztustalantól. Izmaim is megfeszülnek a gondolattól. Azonban van ami világossá lett téve már a kiképzésem legelején: a polgári munka legalább ennyire fontos és nem kószálhatok örökké kint kedvemre. Nem, ha az az életemben máshol okozna károkat. Hiába, a vadászatból aztán nem fizetek számlákat, ha már itt tartunk akkor házat sem vehetnék. Ám erre nem is volt szükség. Minden válás jár valamivel azon túl, hogy álmatlanul forgolódsz, összetöröd a tárgyakat, keserű könnyeket ejtesz, a lelked sajog a szíved pedig összetörik. Mindezek mellett anyagi vonzata is van. Törvény által el lettem választva a férjemtől, tehát a közös ház értékének a fele szintén megilletett. Ami azt illeti a minimum volt és zajlott mindez csendben. Még a farkát sem vágtam le, pedig..pedig rohadtul megérdemelte volna. Rendben a porcelán étkészletért kicsit él bennem a sajnálkozás, de a dühkezelés soha nem tartozott az erényeim közé. Persze Phil bácsi ezt a maga sajátos módján lekezeltette velem termekben, futással, terepen és fegyverekkel. Higgasztó, ha van egy célpont amire figyelni kell, aki mozog, aki erős, sokkal erősebb mint én. Ez összeszedettséget igényel. Amin esküszöm, komolyan dolgozom. Bár néha, rendben, gyakran cselekszem saját szakállamra, ezért olyan hosszú a betegkartonom, hogy ha nem egészségügyi dolgozó lennék, lehet már elküldtek volna a fenébe. Persze sokat segít, hogy Gill itt van és különösebb magyarázatok nélkül megoldja az ilyen-olyan problémácskáimat. Felnézek. Eltelt két perc. Most viszont sokat adnék valami történésért, ha mozoghatnék. Ha kapnék egy háklis öregnénit, bárkit. Akihez szólhatok, akit el kell látni. Tudom, meglehetősen undorító és visszataszító más balesetéért imádkozni, de nekem egy kontroll is jól jönne jelenleg. Ami nem valószínű.
Kávéért megyek, hagyom a lányokat Candy crushozni a telefonjukon, vagy a youtube előtt, nem is tudom. Annyira unatkozom, hogy én is gondolkodtam valami hasonlón. Unalmas ügyeleti óráimat szoktam Gillel elütni idebenn, de ma ő is odakint van. Csendesen végzem a kávékészítés lépéseit, a körülöttem lévő helyiségekben mindenfelé alszanak. Orvosok, váltó orvosok, nővérek. Itt nem könnyű, de azt nem lehet mondani, hogy egyébként unalmas. Igaz is, Phil bácsi legutóbbi röntgeneit még el kell süllyeszteni valahová. A kórház lassan furcsának fogja találni, hogy nincs betegfelvételi nyoma, emellett mégis mindenét őrizzük a nem létező látogatásainak. Kényelmesen, ráérősen kortyolgatom el a kávémat, elöblítem a bögrét. Könnyed léptekkel nyitok be Gill irodájába, keresve a mi mappáinkat. Szerencsére a kulcsai előttem nem rejtett helyen vannak, hamar meg is találom amit keresek. Vagyis időpontokat. Szép a lista, úgy vélem el leszek egy ideig. A kartonozó felé tartva kisebbfajta torlódást látok az egyik kótermünk előtt. Miről maradtam le?
Közelebb sétálok, a csajok izgatottan néznek be a terem kicsiny ablakán. Megint valami hírességet hoztak teljesen betintázva netán? Tanulók..igen, mind ilyenek az elején. Még nem szokták meg, hogy a balesetin, a sürgősségin minden és mindenki megfordulhat. A háztartásitól kezdve a szexig.
- Megtudhatnám, hogy mégis mi folyik itt? - hangzik fel kérdésem mögülük.
Összerezzennek, felém fordulva vágnak egymás szavába, hogy hú de helyes, és jaj ki lehet, ők szeretnék, tanulhatnának rajta is. Kicsit meg is kavarodom a sok hirtelen érkező különböző információtól. Persze semmi lényeg nincs benne, csak annyi, hogy milyen helyes a pasas akit behoztak. Láttunk már szép pofikat hölgyeim, emiatt nem kell nyakatokat törni az ajtó előtt. Az éjszakás orvossal összefutva jelzi is, hogy nem szeretné ha lelkes tanoncaink a beteg körül ugrálnak. Egyébként megvizsgálták, nem halálos, de ki kell tisztítani a sebeit, talán varrni is kell, mehetnék én. Megkapom a papírokat, bele sem nézek csak elindulok a vizsgáló felé. Meglátjuk benn kell-e maradnia éjszakára ennek a Mr. Nagyon Helyesnek vagy sem. Elhesegetem a libákat az ajtótól, keresve nekik legalább egy tonnányi elfoglaltságot, de ha kettő lesz sem baj. Benyitok, biztos vár már, legyen szó akárkiről is.
- Jó estét uram! - tolatok be lényegében háttal, mert még kézzel azért jelzem a lányoknak, hogy egyikük arcát sem szeretném az ablaknál meglátni, izgalmas lesz papírokat rendezgetni is, sőt ellenőrizni a műtők készletét, van-e minden bekészítve - Én fogom önt ellátni! - már kúszik is az arcomra a mosoly amint fordulatba kerülök - A nevem Deirdre. - megfordulva csupán egy hátat látok, gyanítom a pólót már levágták róla, valóban nem egy tunya életmódra vall az izomzat mely bőre alatt felsejlik, de kétlem, hogy a lányok egy háttól ájultak el. Szóval, ideje lenne látni azt az oly bódítóan helyes, sármos arcot, amiért kis híján ölrementek a tanulóink. Megkerülöm és elé lépek. - Szóval..Mr.. - nézek rá a papírra, a szívem pedig akkorát dobban, hogy egy pillanatra megijedek, nem-e fog mindjárt megállni - Frewen. - emelem fel tekintetemet, hogy találkozhasson a tényleg észveszejtő arc tulajdonosáéval. - Logan.
Úristen de régen nem láttam! Még a ház eladására se voltam hajlandó hazamenni. Most pedig illenék elmenekülni, legalább a közeléből, ki a kórteremből, az épületből is. Mit keres itt? Mit keres Dublinban? Itt azt hiszem tudom, nem kell sokat gondolkodnom rajta, hát feketén-fehéren szerepel a papíron. Sérülés az oldalán és a bal felkaron. Idiótaként állok két percig majdnem. Basszus, basszus! Nem igazán úgy képzeltem egy újra találkozást, mert természetesen nem képzeltem el, hogy újra látom, á, nem, hogy félmeztelen. Még akkor sem ha ilyen..ha ennyire..hmm. Koncentrálj Dee, ő is egy beteg, aki ellátásra szorul. Ennél azért keményebb fából faragtak, nem és nem esem itt össze. Azt nem. Megölne a szégyen.
- Mi történt veled? - kérdezem roppant intelligensen, szerencse, hogy nem jött be velem senki, de égő lenne úristen - Na jó, akkor most.. - fújom ki a levegőt, szedjem már magam össze - megkérnélek fordulj előre, a rutinvizsgálat miatt, hiába végezték el a mentőknél, nekem is kell.
Ha megteszi, már tolom is a fülembe a sztetoszkópot, hátához, tüdejéhez illesztem. Bőréből kicsapó melege megingat. Nehéz, nagyon nehéz nem rásimítani, olyan-e még az érzet mint régen..neem, nem. Félrekúrt. Elváltunk. Mit művelek mégis gondolatban? - Sóhajts. - súgom a csendben, megismétlem az utasítást még párszor. Rutin Dee, rutin. Higgadjak le. Semmi baj nincs. Köhintek. - Megmérném a vérnyomásod. Kérem a karod. - csúsztatom is fel rá a vérnyomásmérőt, hogy ez is menjen szépen előre, mire végzek lejegyzem az eredményt. - Szóval? Elmondod mi okozta ezeket?
Talán nem éppen ez a szükségszerű, mégis ösztönösen cselekszem, belépek lábai közé, a kicsiny lámpát felkapcsolva, teljesen szépen érezve a bizsergést, jó, oké, hatása van, egy szentre nem lenne minden bizonnyal - Kövesd a fényt a tekinteteddel. - kezdem el jobbra, balra, le és fel mozgatni - Akármi is, agyrázkódásod nincs, pedig érdekes módon a lapon az szerepel, hogy valahonnan leestél. Szerintem inkább löktek. Vagy ugrottál. - ezt csak megjegyzem, míg előpakolom a vérvételhez szükséges dolgokat - Előírás. - nézek fel rá, szemeibe, állának vonalára, ajkaira és mert régen nem rajongott a tűkért - Ha minden rendben, megnézem mit tehetek, hogy ne fájjon. Nézz másfelé. - rakom össze a fecskendőt, készítem be a fiolákat is. Felrakom a szorítót és kiütöm a vénát. - Logan, másfelé. Beszélj hozzám addig, mondj bármit. - régen se szerette, bár lehet azóta már nem érdekli a dolog, mégis a megrögzült emlékek beszélnek most belőlem. Beszúrom a tűt, a sötétvörös vér pedig szépen indul is meg kifelé. Kettőt kért a doki, meg is kapja. Vattázom és le is ragasztom. - Feküdj le kérlek. - lesz hirtelen melegem, pedig hát nem pont szexre felhívás. De miért is gondolok én most a szexre? Vagy miért gondolok bármire a munkámon kívül? Kurva élet. Kurva élet. - Fordulj az oldaladra. - hajolok a seb fölé, alaposan megnézve. Kés, jézus, jó, hogy nem lett halálos. - Mégis ki akart megkéselni? - guggolok le a fejéhez, hogy a szemembe tudjon nézni - Tennél feljelentést? Hívjak rendőrt?
avatar
Igazságügy
Tell me your secrets
23
● ● Posztok száma :
Amber Heard
● ● karakter arca :


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Sürgõsségi osztály ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Tell me your secrets

Sürgõsségi osztály
Second Chance frpg
2 / 2 oldal

Similar topics

-
» Hírszerzési osztály

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Belváros :: Kórház-