Leon vagy bárki más) Douglas
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

Leon vagy bárki más) DouglasTémanyitás ✥ Leon vagy bárki más) Douglas •• Kedd Júl. 25, 2017 6:30 pm

SzabadFoglaltElkelt

Leon (?)Douglas


Karakter arca;;
Rád bízva
de szívesen segítek keresni, ha úgy van
Csoport;;
Média
Életkor;;
28
huszonnyolc
Foglalkozás;;
szupersztár
frontember


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Már tizenévesként is egy hangadó személyiség voltál. Vonzottad az embereket, mindig legyeskedett körülötted valaki. A suliban mindig a te szavad volt a mérvadó, lesték a kívánságaid, a lányok pedig taposták egymást, csak hogy egyetlen pillantásra méltasd őket. Már akkor megvolt a bandád. Irigykedve néztek rátok, hisz mindenki tudta, mennyire tehetségesek vagytok, és mennyire jól áll nektek az, amit csináltok. Hiába, az ilyesmire születni kell, nemde? Megvolt benned minden, karizma, sárm… az az mérhetetlen ego, ami idegesítő volt, mégis valamiért vonzó.
Sose vettél észre engem, ha mégis, akkor is csak gúnyolódtál, hisz én az eminensek táborát képviseltem. De arra emlékszel ugye, hogy volt egy közös évünk, hogy nekem köszönhetően nem kellett a nyarad a pótvizsgára készülve töltened? Biztos, hogy nem. Idegesítettél, ha húsz perceket késtél is, letudtad annyival, hogy „nyugi van, hoztam kávét”. Azt az egy órát, amit tanulással kellett volna töltenünk rendszerint végigbohóckodtad, engem cikizve.
Aztán összejöttem az öcséddel. A közvetlenség eltűnt. Merev lettél, és elutasító. Míg azelőtt, lazán odajöttél hozzám a menzán, hogy beszólj valamit, vagy a lófarkam birizgáld, mert tudtad, hogy utálom, az után csak levegőnek néztél. Nem köszöntél, elfordítottad a fejed, és mindig úgy intézted, mindig legyen valami dolgod.
Három év. Ennyi jutott nekünk a testvéreddel, hisz ő sem értette, miért nem vagyok képes letenni a fogadalmamról, és beadni a derekam. Közben persze megvoltak a szükségletei, amiket, mint utólag kiderült, ki is elégített a hátam mögött. Ha tudsz is ezekről, csak tőle, hisz a bandád akkorra már befutott. Mindenhol ti voltatok, az emberek imádtak és imádnak titeket máig is, de Párizsba érve valami történt. Akik a színpadot rendezték, hibát vétettek, így az egyik reflektor a fejedre zuhant, így kerültél a kórházba, ahol dolgozom.
Azóta zaklatott vagyok, vége az idillikus nyugalomnak, hisz éveken keresztül csak a tévében láttalak, és fogalmam sincs, hagytam-e akkora nyomot benned, hogy emlékezz rám.

// Nos, lényegében ennyi lenne, persze vevő vagyok az ötletekre, ez csak egy alap, amiből kiindulhatunk. Bármiben szívesen segítek, nem szeretnék megkötni szinte semmit. Nem is kell, hogy nagy love story kerekedjen belőle, nem is az a mérvadó, egyszerűen csak szükségem van valakire…. régről. Remélem, idetalálsz, és rendezni tudjuk a dolgaink *-* //


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Faye

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

Leon vagy bárki más) Douglas
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Játékos Küldetés] Mersz vagy nyersz?
» Hazukage Inu(újra)
» Gundan művészei (FanArt verseny 09|11)
» Korotsuki Kazeno
» Vendégszoba

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-