A kómás bátyus
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

A kómás bátyusTémanyitás ✥ A kómás bátyus •• Szer. Júl. 26, 2017 12:39 am

SzabadFoglaltElkelt

KadenBertrand


Karakter arca;;
Henry Cavill
Armie Hammer
Csoport;;
Visszatérők
-
Életkor;;
31
harmincegy
Foglalkozás;;
borász
halála előtt ékszertolvaj


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
A karakter fontos szerepet játszik az életemben, hiszen a nyolc évvel idősebb bátyámról lenne szó. Kaden hirtelen haragú, impulzív személyiség, aki nehezen tudja kordában tartani az érzelmeit, és egy tornádó is kellemesebb természeti képződmény, mint ő maga. A kapcsolatunk régebben sokkal közelebbi volt, úgy védelmeztél, mint egy anyatigris, ami visszatekintve mások szemében bizarr lehetett, de összetartó családban nőttünk fel, és nekünk ez a normális. Az egyetemi éveim megkezdésével elindult egyfajta rivalizálás közöttünk, csipkelődtél, ha hazalátogattam a szünetekben, nem tetszett a szakmaválasztásom se, mondván hiú ábrándokat kergetek. Eltávolodtunk, és egyre jobban úgy éreztem, hogy már semmi sem felel meg neked, amit kitalálok, vagy amilyen döntéseket hozok. Az igazi fordulatot a bejelentésem tetézte, hogy a diplomaosztó után Párizsba költözöm. Totál elborult az agyad, és a kocsiban kezdeményeztél veszekedést. Próbáltam békejobbot nyújtani, de hajthatatlan voltál, melynek következtében autóbalesetet szenvedtünk, és kirepültél a szélvédőn. Azóta is kómában vagy, az orvosok nem fűznek sok reményt hozzád, de én kitartok melletted, és minden egyes nap egy levéllel ajándékozlak meg.

Jövőbeli tervek: A felébredésedre nem is kell sokat várni, ha megérkezel, mert ez lenne a pikantériája a plotunknak. A csodával teszik egyenlővé a visszatértedet, csak egy bibi van, te már nem a testvérem vagy. Kaden lelke elveszett, és egy másik élet bontakozik ki a testében, aki nem más, mint a második esélyt kapó Nicolas Sparks. Az úriember eredetileg Párizs környékén tevékenykedett, mint műkereskedő, és ékszer tolvaj. A legjobb kuncsaftjait az ágyba csábította, aztán kirabolta őket. Elhanyagolt városi nők, és feleségek álltak éjszakánként sorba, hogy a gyönyörök birodalmába repítsd kiéhezett porhüvelyüket. Mondanom se kell, hogy szép summát gyűjtöttél össze az évek alatt, melynek csak egy elbaltázott viszony vetett véget. Az egyik szeretőd felszarvazott férje találd rád az ágyban hitvesével, és mellkason lőtt. Most a bátyám testében próbálsz hozzászokni a beálló változásokhoz, és ahhoz a sokkhoz, hogy normális betevővel kell megkeresned a pénzt, és nem mások bugyija által. Kadent örökbe fogadták a szüleim, mert sokáig úgy tudták, hogy nemzőképtelenek. Erre a titokra még nem derült fény a családon belül.

Nagyjából ennyit kellene tudni a kedves testvéremről, akivel rengeteg bonyodalom vár, nem beszélve arról, hogy szépen lassan ebből szerelmi szálat szeretnék kovácsolni. A PB alanyokról nem mondanék le, szeretném őket megtartani mindenképpen. Kérlek, gyere gyorsan, és ha megérkeztél dobj meg egy postagalambbal! Már most epekedve várlak. edi  szeri  woo


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Alyssia

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

A kómás bátyus
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-