Adeline Morneault
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 6:38 pm ✥
✥ Yesterday at 6:35 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:31 pm ✥
✥ Yesterday at 6:30 pm ✥

Adeline MorneaultTémanyitás ✥ Adeline Morneault •• Szer. Júl. 26, 2017 4:18 pm

Adeline Morneault
what doesn't kill you makes you stronger

általános jegyzet
» Anyja neve: Zéphyrine Morneault 
» Apja neve: Timothée Morneault
» Testvérek: Lucas & Roland Morneault
» Egyéb hozzátartozók: A jegyesem  

- Roland, halkítsd le a zenét!
- NEM!
- Ne akard, hogy én halkítsam lejjebb!
- Fiam, hallgass a nővéredre!
- De hát nem is hangos!
- MOST AZONNAL!
- NEEM!
*ajtókicsapódás*
- Add ide a távirányítót öcsi, vagy nem állok jót magamért!
- Nem uralkodhatsz felettem!
- Ó, dehogynem!
*verekedés szívmelengető zaja*
- Megjöttem drágáim!
- Drágám, csinálj valamit a gyerekekkel vagy megölik egymást!
*magassarkúban futás hangja*
- Jézusom, mit csinálsz Roland?!
- De hát ő kezdte!
- Nem érdekel, Adeline a nővéred! Hallgatnod kell rá, mert ha rá nem hallgatsz, akkor ránk se fogsz!
- Nem hiszem el, hogy megint neki adsz igazat!
- Ameddig ebben a házban laksz, addig én döntöm el, kinek adok igazat! Ha nem tetszik, akkor pakolj össze és kövesd Lucast!
- De--
- A témát lezártam!

Szerintem a fentiek alapján elképzelhetted a Morneault családot és azt, hogy a középső gyermek, Lucas távozása milyen nyomott hagyott a mindennapjainkban. Lucas nem tudta tovább elviselni a családtagjait és azt, ahogyan az édesanyja uralkodik az élete felett, ezért fogta magát és egy szónélkül faképnél hagyta őket. A családfő mindig is Lucasra volt a legbüszkébb, mivel ő sose hagyta magát. Roland meg folyton a bátyjára csimpaszkodott, meg akart felelni neki, de most olyan neki az otthona Lucas nélkül, mint maga a pokol, de az édesanyjuk se úszta meg, őt is nagyon megbántotta a fai távozása,
de legalább most már a legtöbb idejét a lánya életére fogja tudni fordítani. Bár eddig is ezt tette. Adeline mindig is tökéletes volt, ő jelentette a példát a testvérei számára. És talán sose vallaná be, de Adelinben ejtett a legnagyobb sebet öccse tette.
tudj meg többet
» Születési hely: Válasz helye  
» Születési idő: Válasz helye  
» Mikor érkezett a városba: Itt születtem, már 23 éve járom Párizs macskaköves utcáit.

ne is álmodj róla
Adelaide Kane
23
Civil - Ügyvéd növendék (Pincérnő)

Adeline a legidősebb gyermekünk és sajnos az egyetlen lányunk. A férjem mindig is fiút szeretett volna, ezért kissé csüggedt volt mikor megtudtuk, hogy egy kislánnyal vagyok terhes, viszont néhány évvel később megszületett Lucas és Roland is. Mindhármukat Adelinet és Rolandot ugyanannyira szeretem, büszke vagyok rájuk, nem úgy mint Lucasra. Az apjától örökölte a makacsságát és a korai lázadását. Elköltözött tőlünk, ami egyrészt elszomorít, mert azért mégis a fiam, de örülök neki, mert így több figyelmet tudok fordítani arra, hogy Roland ne a bátya példáját kövesse és Adeline sikereire is, ugyanis az egy szem lányom már kiskorától fogva hatalmas sikereket ér el. Titkon rá vagyok a legbüszkébb. Egy erős és határozott nő, aki tudja, hogy érzelgéssel nem tudja elérni azt, amit akarok akar. Népszerű és életvidám volt az iskolákban, de rengeteg  visszajelzést kaptunk, hogy a lányom magányos és a beleegyezésem nélkül állapította meg az iskola pszichológusa, hogy megfelelési kényszere van. Hazugság! Az én lányom makkegészséges, csak irigyek a sikereire!  Ha már itt tartunk.. Tudom, hogy nagyon megbántotta Adelinet Lucas távozása. Nagyon szoros és különös kötelék alakult ki köztük, de kénytelen vagyok elszigetelni a lányomat és Rolandot is a testvérüktől. Én csak jót akarok nekik, azt akarom, hogy sose kelljen majd aggódniuk az anyagiak miatt. Bár jelenleg nagyon aggódom Adeline iránt, mert tudomásomra jutott, hogy pár hónapja titokban találkozgat egy fiúval. Nekem semmi bajom sincsen a fiúkkal, csak nem szeretném, ha Adeline túl hamar adná be a derekát a házasságba és a családalapításba.
--------------------------------------------------------------------------------------------
A feleségem mindig rajongott Linnért - kivéve a becenevéért, amit Lucas adott neki még kiskorukban - aminek pontosan tudom az okát. Egyetemista szerelem volt a mienk, a kollégiumban ismertem meg Zéphyrinet. Okos és céltudatos volt, egyértelműnek látszott, hogy hatalmas sikereket fog elérni. Én vettem rá a családalapításra. Legelőször haragudott rám, de megbékélt a tudattal, hogy gyermekünk lesz. Adeline után még jött ugye Lucas és Roland. Linn olyan, mint az anyja Roland meg még csak most kezd lázadozni, ezért Lucasra vagyok a legbüszkébb, vele találtam meg azt az összhangot, amit a családban senkivel sem. Nagyon fájt, amikor elment Lucas, de a helyében én is így tettem volna. A feleségemnek túl mogorvák és megkülönböztetőek a módszerei, Lucas is emiatt hagyott itt minket. Kezdem úgy érezni, hogy csakis Linnel törődik, Rolandról és rólam el is feledkezett. Amúgy a lányomra is büszke vagyok. Rengeteget tanul, folyton könyv van a kezében és tudom, hogy talán neki sikerül, ami Zéphyrinnek nem. De sajnálom is Linnt. Még gimnáziumban Linn nagyon sokat aludt el órákon és nagyon szorongott, és sírt, mert csak ötös alát kapott az egyik dolgozatára. Értesítettek minket ezekről, de Zéphyrine hallani se akart erről. Felkerestem hát egyedül az iskola pszichológust és az engedélyemmel kivizsgálták Adelinet. Megfelelési kényszer lett az eredmény. Ordítottam a feleségemmel, amiért így hazavágta a lányunkat, de ő nem törődött ezzel. Rögeszméjévé vált, hogy Linn tökéletes és semmi baja. Pedig tudom, hogy legbelül iszonyatosan magányos.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Linnel szokatlan a kapcsolatunk. A nővérem, bár nevezhetném a zsarnokomnak is. Már kiskorunkban parancsolgatott nekem, mivel ő volt az idősebb. Utáltam ezért, ugyanis nem tudom el viselni, ha parancsolnak nekem. Sokszor verekedtünk emiatt. Viszont amikor megszületett a kisöcsénk, Roland egy újabb oldalát ismertem meg Adelinnek. Gondoskodott Rolloról, cumiztatta és játszott vele. Imádott vele lenni, minden egyes pillanatban Roly mellett akart lenni. Ilyenkor Linn nagyon kedves és aranyos volt. Úgy viselkedett, mintha ő lett volna Roland anyja, de tudod mit? Talán ő lett az öcsénk második anyja. Kár, hogy ezt a mai napon már nem mondhatom el. Linn megváltozott, vagyis anyánk változtatta meg. Egy ugyanolyan hárpiává tette, amilyen ő maga is. Vagy talán csak látszólag? Emlékszem, hogy amikor még Linn gimnazista volt, a szüleink nagyon sokat veszekedtek, amiknek a fő témája leginkább Adeline volt. Akartam beszélni Linnel, de ő vagy a szobájában sírt vagy kiszáradt szemekkel bújta a könyvek sorait. Egyik nap Linn ötös alát hozott haza. Anya ordibált vele, Linn meg egy szó nélkül tűrte az egészet. A szüleink elmentek otthonról, Linn meg bezárkózott a fürdőszobába. Rohadtul kellett használnom a mosdót, ezért kezdtem el dörömbölni a fürdőszoba ajtaján, na meg azért is, mert beszélni akartam Linnel. Nem felelt. Megelégeltem és berontottam. Annyit láttam, hogy a nővérem ruhában fekszik a vízzel megtelt kádban, és egy borotvapengét fog a bal kezében a jobb ütőere felett. Még nem is lett volna olyan nagy dolog, ha a bal csuklójából nem ömlött volna a vér. Lesokkoltam, teljesen ledermedtem egy pillanatra. Észrevett engem, a szemeimbe nézett, és a tekintete mintha segítségért kiáltott volna. Miközben kitéptem a kezéből a pengét Rolandnak ordítottam, hogy siessen. Egy másodpercbe se tellett, és már együtt emeltük ki a kádból Linnt. Egy szót se szóltunk egymáshoz, Adeline se szólt semmit, csak hagyta, hogy cselekedjünk, néha utasított minket. A padlóra fektettük le, majd elállítottuk a vérzést, de ez nem volt elég. Roland szólt az egyik szomszédunknak, aki elvitt minket a sürgősségire, ahol bevarrták Linn vágását. Nem lett olyan mély, azt mondta az orvos, hogy idővel el múlik. Hazamentünk és úgy tettünk, mintha semmi se történt volna. A hármunk titka lett, és tudtam, hogy Linn még hálával tartozik ezért. Talán ezért nem zaklatott annyira az elkövetkezendő években. Viszont megelégeltem a családomat - leginkább anyámat - és albérletbe költöztem a barátommal, Natalieval. Nem beszéltünk sokat Linnel, de remélem, hogy egyszer majd belép a bejárati ajtón és hozzá vág valamit a fejemhez.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adeline a nővérem. Két nagyobbik testvérem van, ezért sose éreztem egyedül magamat, ezért hálát adok a fentlévőnek.Viszont a nyugalmamról már nem nyilatkozhatok így, mert Linn - ahogyan Lucas nevezte el Adelinet - előszeretettel parancsolgatott . Leginkább Luckynak, de később nekem is. A bátyám sokat mesélt arról, hogy Linn valójában így akarja elérni azt, hogy ne bántsák, hogy ne lássák a gyengepontjait. Azért ilyen gonosz, mert számára az a legkönnyeb út, annak eérése érdekében, hogy ne törjék össze a szívét, hogy azt mutatja a külvilág felé, hogy neki nincs is szíve. Pedig nagyon is nagy szívről árulkodnak azok a történetek - már-már legendák - amik arról szólnak, hogy a születésem után Adeline nagyon sokáig gondoskodott rólam. Játszott velem, megetett, bekent testápolóval stb. Úgy viselkedtt, mintha az ő gyereke lennék. Néha azt kívánom, hogy bárcsak így lenne. Linn mindig is kimutatta az ellenszenvét a zene után, de amikor az én zenémől volt szó, teljesen megváltozott. A végsőkig bizonygatta, hogy ha így folytatom, akkor egy nap világhírű énekes lesz belőlem és, hogy nagyon büszke rám. Az ilyen pillanatok, egyike a legjobb pillanatainknak. Viszont még máig nem tudom kirázni a fejemből azt a délutánt, amikor Linn öngyilkos akart lenni, amitt mert ötös alát kapott az akkori dolgozatára. Nagyon megrázott, majdnem annyira, ahogyan Lucas elköltözése. Lucas távozása óta egyre többet veszekszünk a nővéremmel, de tudom, hogy csak azért teszi, mert nem akarja, hogy én is elmenjek.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Miként jutottál ide || Keresett - saját - canon
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Adeline Morneault •• Csüt. Aug. 03, 2017 9:57 am

Gratulálunk elfogadva!

Kedves Adeline,

azt hiszem, hogy Lucky igazán szerencsés, hogy ilyen hamar elkeltek az keresettjei, ahogyan amiatt is, hogy ilyen remek kezekbe kerültek. edi Az arcod adott volt igaz, de muszáj elmondanom, hogy nagyon szeretem és remek választás volt a karakterhez. edi

Nagyon tetszett, hogy ilyen úton-módon mutattad be a családoddal a viszonyt, hiszen könnyeded volt és egyedi. Ugyanakkor mégis kiderültek a fő dolgok, hogy kivel milyen is a viszonyod és már kicsit bepillantást is engedtél abba, hogy Adeline miként is viselkedik, gondolkodik. edi A történeted pedig remek kikapcsolódást nyújtott. Nagyon tetszett, hogy ilyen elbeszélésekből ismerhettem meg a karakteredet, hiszen ilyennel se nagyon találkoztam még és mindig is szerettem azt, amikor ritka vagy éppen egyedi előtörténettel találkozom. edi Bevallom őszintén, hogy nem hittem volna, hogy még ennyi meglepetést fogsz tartogatni, ahogyan a soraidat olvastam, de a „végével” egészen megleptél, ugyanakkor érdekes, hogy a három testvér miként is őrzi azt a titkot. Kíváncsi vagyok arra, hogy valaha ki fog-e derülni, ahogyan arra is, hogy miként fog alakulni a testvéreiddel a kapcsolatotok. edi Tudom-tudom, túlzottan kíváncsi vagyok, de tényleg kíváncsi vagyok arra is, hogy te esetleg miként fogsz változni, miként ébredsz rá netán arra, hogy nem kell tökéletesnek lenned, hiszen senki se az, vagy éppen arra a bizonyos jegyesre is, hogy miként is fog téged befolyásolni, ha megjelenik ő is köreinkben. edi

Nem is szeretnélek tovább megváratni, hiszen már így is várnod kellett. Köszönöm a türelmedet és ezt a remek történetet is, mert feldobtad vele már most a napomat! Hess foglalózni, majd pedig irány megkeresni a tesóidat, illetve a többieket játéktéren. Jó szórakozást! lufi
**
avatar
● ● Posztok száma :
827
● ● Reag szám :
331
● ● Keresem :
My Mom && Him && My doctor
● ● karakter arca :
✶Morgan Crabtree (Emblu)

Adeline Morneault
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Karakterlapok-