Emir Depardieu
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Emir Depardieu •• Csüt. Júl. 27, 2017 6:11 pm

SzabadFoglaltElkelt

Emir Depardieu


Karakter arca;;
Joseph Morgan
légyszii edi
Csoport;;
Törvényen kívüliek
Elit
Életkor;;
30
33
Foglalkozás;;
üzletember
örökös


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Még egészen kicsik voltunk amikor megismerkedtünk. A családunk jó barátságban álltak,így gyakran összejártunk, hol nálatok, hol nálunk. Én pedig már akkor gyűlöltelek. Mindig is egy elkényeztetett kölyköt láttam benned, aki beleszületett a vagyonba és a hírnévbe, és amiatt azt hiszi, hogy bárki felett uralkodhat, mert pénze van. Már kiskorunkban is betegesen ragaszkodtál ahhoz, hogy szeretsz, egy ideig talán még élveztem is, de aztán ahogyan nőni kezdtünk a szerelmed egyre idegesítőbb lett. 12 éves voltál, amikor először kijelentetted, hogy én leszek a feleséged, én pedig kikacagtalak, mert szentül hittem, hogy csak az álmaidban történhet meg ilyesmi. Mindennap virággal vártál az iskola előtt, én pedig minden egyes nap szembe dobtam veled a csokrot. Hogy miért? Mert azt akartam, hogy végre szállj le rólam. Te azonban egy kihívásként tekintettél rám, ugyanis én voltam az egyetlen lány, akit sosem tudtál meghódítani. Ez pedig vonzott téged.
Másfél évvel ezelőtt pedig hozzád mentem, ami miatt még jobban gyűlöllek. Az apám cége, amiért oly sokat dolgozott a csőd szélén állt, és csak egy módon tudtuk megmenteni: ha te és a zsarnok apád segítetek. A segítség ára pedig én voltam. Az apám kiborult, mondván, hogy nem vagyok eladó, az anyám pedig mindennél jobban szurkolt azért, hogy végre egy párt alkossunk mi ketten, mert szerinte összeillünk. Végül beadtam a derekamat, te pedig úgy érezted, hogy győzelmet arattál. Még az sem zavart, hogy terhes voltam egy másik férfitól. Sőt, megígérted, hogy a sajátodként fogod szeretni. A dolgok azonban mégsem ilyen egyszerűek. Bár a családom miatt belementem a házasságba, de sosem engedtem, hogy az ágyamba feküdj, vagy, hogy hozzám érj. A lányom születése után betegesen ragaszkodni kezdtél hozzá is, hiába próbálom Őt védeni tőled és a gonoszságodtól. Amióta az első szava az volt, hogy apa, azóta csak jobban és jobban kötődsz hozzá, gyakran még átviszed magadhoz aludni is. Sosem érdekelt téged, hogy ki a vér szerinti apja, azt viszont kijelentetted, hogy megtiltod, hogy felkeressem Őt és elmondjam, hogy Odette az Ő lánya. Mi lesz akkor ha kiderült, hogy az újonnan felbukkant férfi, akivel üzletet kötöttél, az a férfi, akit mindig is szerettem, és a lányom apja?

Körülbelül ennyi lenne a sztori, ha kedvet kaptál hozzá, akkor kérlek gyere, mert elég nagy szükségem lenne rád edi  A pb-t szeretném ha maradna, de ha csak ez az akadálya, akkor változtatható, de mindenképp beszéljük meg előtte. Ha itt vagy keress fel, nagyon várlak! woo

Én, de nagyon edi

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

Emir Depardieu
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-