Gyermekem apja
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Gyermekem apja •• Csüt. Júl. 27, 2017 7:14 pm

SzabadFoglaltElkelt

Csodás Neved


Karakter arca;;
Daniel Gillies
légysziii  edi
Csoport;;
Elit
vagy amit akarsz
Életkor;;
30
35
Foglalkozás;;
üzletember
építészmérnök


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Rólad napokig tudnék mesélni. Te vagy az, aki megtanított arra, hogy pénz nélkül is lehet élni, és te vagy az is aki rávilágított arra, hogy milyen az amikor szeretsz és viszont szeretnek. A veled eltöltött két év, életem legszebb időszaka volt. Szegény családban születtél, aki mindig meg kellett dolgozzon azért, hogy valamije legyen, mégis mindig büszke voltál mindarra, amit elértél. Ezért pedig csodáltalak. A családod büszkesége vagy, imádnak téged, és ez az érzés kölcsönös. Bármire képes lenné értük. Mi csupán a véletlennek köszönhetjük, hogy találkoztunk azon a metrón, ahová csak dacból ültem fel, hogy az anyámat mérgesíthessem. Megláttalak téged, és lerajzoltalak, mert láttam benned valami különlegeset, ami tetszett. Másnap pedig a képedet kiállítottam a galériám megnyitóján, ahová épp a húgod kedvéért mentél el.
Mindig is nagy álmaid voltak, szerettél volna bizonyítani önmagadnak és a családodnak is, én pedig hittem benned, tudtam, hogy bármit képes vagy elérni, amit akarsz. Még akkor is, ha az anyám próbált eltiltani tőled, mondván, hogy nem illünk össze. Szerinte gazdag gazdaggal és szegény szegénnyel lehet boldog csak. Mi pedig be akartuk bizonyítani ennek az ellenkezőjét, hogy a szerelem bármit legyőzhet. Szépen haladtál is a karriered felépítésével, amiért rengeteget tanultál és dolgoztál is.  Aztán megkérted a kezemet, én pedig nemet mondtam, ezzel átgázolva rajtad. Ahogyan neked, úgy nekem is a családom az első és legfontosabb, így ezt kellett tennem. Hozzá kellett mennem egy férfihoz annak érdekében, hogy az apám cégét megmentsem a csődtől. Azt hiszem, hogy azon a napon gyűlöltél csak meg igazán, amikor kimondtam a nemet. Londonba utaztál. Ennek már másfél éve, azóta sikeres üzletember lettél, és készülsz vissza térni Párizsba, a szülőhazádba, ahol pont a férjemmel kötöttél üzletet. Bosszúból vagy érdekből, azt talán még te sem igazán tudod. Mindenesetre szentül meg vagy győződve arról, hogy lezártad a múltadat. De mi lesz akkor, amikor olyan hosszú idő után először kell szembe néznünk egymással, és ha kiderül, hogy a gyerek, aki nemrég töltötte be az egy évet, az valójában a te lányod? Csak azután tudtam meg, hogy terhes vagyok, miután kimondtam a nemet. Tudom, hogy ez nem mentség arra, hogy eltitkoltam előled, de remélem, hogy egy nap majd megbocsájtasz nekem.

Körülbelül ennyi lenne a sztori, ha kedvet kaptál hozzá, akkor kérlek gyere, mert elég nagy szükségem lenne rád edi  A pb-t szeretném ha maradna, de ha csak ez az akadálya, akkor változtatható, de mindenképp beszéljük meg előtte. Ha itt vagy keress fel, nagyon várlak! woo

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

Gyermekem apja
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Geista Kahoko
» Miroku No Minovara
» Getsugakure Shinobi Kódex

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-