Pietro az Otthagyott
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥


Témanyitás ✥ Pietro az Otthagyott •• Pént. Júl. 28, 2017 6:27 pm

SzabadFoglaltElkelt

Pietro X Y


Karakter arca;;
Boyd Holbrook
változtatható
Csoport;;
Törvényen kívüli
IDE ÍRD
Életkor;;
35
IDE ÍRD
Foglalkozás;;
válassz valami menőt
IDE ÍRD


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Spanyolországban (Madrid) nőttél fel és éltél ott három testvéreddel és a szüleiddel. Mindig is hajtogattad, hogyha felnősz, a legjobb orvos lesz belőled. Voltak példaképeid. A családodnak már akkor meg volt erről a véleménye, ugyanis soha nem szerették az orvosi elméket, főleg nem a családjukban s mint minden férfit a családjuk körében, téged is más útra szántak. Persze, mert ki más vezetné és igazgatná a vállalat ügyeit, ha nem a férfiak? De te pont ezt nem akartad. Utáltad apád vállalatát. Voltak már veszekedések is belőle.
Ettől függetlenül makacsságod, konokságod előtt mindenki fejet hajtott, elhitték, hogy márpedig neked nagy céljaid vannak melyeket meg is fogsz valósítani hisz törhetetlen, határozott és rendkívül erős jellem voltál már akkor is.
Olyan elszántan tanultál és tepertél, hogy éveken át osztályelső voltál.
Te voltál az első legjobb barátom. Az ikerhúgodnak szerelmet vallottam, te pedig megfogadtad, hogy nem engeded át nekem a lányt.
Azonban a családommal elköltöztem 1995-ben Párizsba és te magadra maradtál. Azonban mielőtt beszálltam az autóba, te még a fülembe súgtad, hogy majd utánam jössz. Kinevettelek. Nem hittem el.  

Most pedig eljöttél, de azt sem tudom, hogy a városban vagy, azt meg főleg nem, hogy milyen okból.Jellemed tekintve egy vagány, nagyképű srác vagy, aki olykor forrófejű. Nem vagy túl megfontolt és előbb mész az alsóbb feled után, mint hogy gondolkodj. Persze imádnak a lányok, de ebből még nem lehet megélni. Egyébként meg tehetséges vagy rajzolás terén (vagy amit választasz), és inkább abba kéne fektetned az energiád, mint hogy elsüllyedsz a süllyesztőben. Párszor már próbálkoztál rendes melóval is, voltál már gyárban, szalag mellett, sőt még egy bárban is pincér, de valahogy mindig kihúztad a gyufát a főnökeidnél, akik kirakták a szűrödet. ---> változtatható jellem


Ha kedvet kaptál a karakterhez és/vagy lenne még kérdésed hozzá, regisztrálj be, mindenre válaszolok. Az meg hogy mi történt vele miután elmentem, minden rád, a megalkotóra bízva. Az oldalon sok szálra vevőek, szóval hajrá Wink  Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én biztos

avatar
● ● Posztok száma :
148
● ● Reag szám :
134
● ● karakter arca :
Garrett Hedlund

Pietro az Otthagyott
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» And we can't stop - [Pietro&Wanda]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-