Fight Club
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek


✥ Today at 9:21 am ✥✥ Yesterday at 11:37 pm ✥

✥ Yesterday at 11:21 pm ✥

✥ Yesterday at 11:12 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

✥ Yesterday at 10:41 pm ✥

Párizs lakói
Történet írók

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Fight Club •• Vas. Júl. 30, 2017 5:59 pm

Forrás: google

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1790
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Nathael Pelletier tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Vas. Júl. 30, 2017 6:53 pm

to Panda

Boxkesztyűmet megszorítom a kezemen, a fejemet jobbra balra mozgatom, így ropogtatva meg egy kicsit a nyakamat. Elég fárasztó napom volt, ma a szokásosnál is több munkával találtam szembe magamat, ráadásul a bátyám is felmérgesített. Munkát ajánlott nekem, ami azt jelentené, hogy Ő lenne a főnököm. Ő persze arra hivatkozott, hogy csak azt akarja, hogy jobb körülmények között éljek és rendes munkát végezzek. Hát persze. Hiszen mióta nagyúr lett, azóta lenézi az olyan piti munkát, mint amilyen az enyém. Még azt is felajánlotta, hogy előleget ad, hogy bérelhessek magamnak egy kényelmesebb lakást. Mindig megfeledkezik arról, hogy honnan is indult. Semmivel sem több, mint én vagyok, legfeljebb csak annyival, hogy Ő öltönyt visel. Finoman visszautasítottam, közben pedig hálás voltam azért, hogy mindezt csak telefonon közölte velem, mert ha szemtől szemben ajánlotta volna fel ezt a nagyszerű lehetőséget, akkor minden bizonnyal kapott volna egy párat. Néha úgy érzem, mintha a húgom és én nem is az anyánk gyermekei lennénk, vagy mintha valamit elrontottak volna a bátyám gyártásánál, mert kicsit kilóg a családunkból. Neki mindig is a pénz volt a mindene, ezért pedig megvetem Őt.
A boxzsákhoz lépek, aztán ütni kezdem először lassan. Mindig ide jövök, ha valaki felbosszant, így vezetem le a feszültséget, különben félő, hogy valaki megbánná a bennem tomboló dühömet. Ha itt vagyok, pedig megnyugszom. Ütök egyet, majd még egyet, közben pedig elképzelem a bátyám kis pofiját, amit oly szívesen csúfítanék most el. Aztán az előttem lebegő testvéremet, felváltja egy másik arc. Annak a szemétnek az arca, aki befeküdt a volt barátnőm ágyába, miközben én azzal voltam elfoglalva, hogy kiválasszam a megfelelő gyűrűt. Milyen ostoba is voltam! Másfél éven keresztül álomvilágban éltem, sőt még változtam is miatta. Lemondtam néhány olyan dologról, amiről régen senki nem tudott volna leszoktatni, csak azért, mert elhittem, hogy szeret az a lány. Miközben a húgomat próbáltam védeni az ilyen csalódásoktól, én magam estem bele egy nő csapdájába, ami miatt még most is szégyenkezem. Igen, miattuk költöztem csak Párizsba, mert másképp képtelen lettem volna lezárni a múltamat megfelelően, sőt viszketett a tenyerem is amiatt, hogy újra és újra megverjem azt a férfinek nem nevezhető alakot. Ütök még egyet, majd még egyet, aztán leállok. Két kezemmel megfogom a zsákot, és a fejemet neki döntöm, így próbálva lefékezni a bennem tomboló fájdalmat.

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
12
● ● karakter arca :
Kivanc Tatlitug


✥ Szeretettel Pandora Jasmine Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Vas. Júl. 30, 2017 8:18 pm

Nathael && Pandora
Már a várost is sötétség borította, amikor ismét megérkeztem a megszokott helyre. Általában mindig vagy korahajnalban toppanok be, vagy késő este munka után, vagy otthonról lépek le. Rendőrnek kellene lennem, meg kellene védenem másokat és ügyelnem a rendre, de helyett meghaltam és egy másik lány testében tértem magamhoz kicsit több, mint két éve. Eleinte az egész életem fura volt, nem mintha most még nem lenne fura, de legalább itt úgy éreztem, hogy otthon vagyok. Itt nem a Fournier család egyik gyereke vagyok, hanem csak Pandora. Persze, vannak olyanok, akik felismernek, de ők se beszélnek erről senkinek se, meg ebbe a terembe nem is a jobb környékről jövök fordulnak meg. Ahhoz eléggé kiesik a központból és egyébként is nekem ez meg pont kapóra jött.
Emlékszem, amikor először le csinos pofiztak itt, majd pedig nem sokkal később már a férfi a földön hevert, mert a tudásomat nem felejtettem el, az erőmet és a ruganyosságomat meg azóta bőven visszaszereztem. Sietve öltöztem át, majd pedig készen is álltam arra, hogy kisebb bemelegítést követően majd a ringben küzdjek meg valakivel. Legalább félórája is tarthatott az edzés, amikor számomra egy idegen toppant be. Kíváncsian figyeltem és ahogyan szegény zsákot ütötte könnyedén rájöttem arra, hogy valakit odaképzel. Én is voltam már úgy, nem is egyszer. Így pontosan tudom, hogy milyen érzés, de azt is tudom, hogy dühből sose jó érzés harcolni, mert könnyedén vakká teheti magát és könnyebb legyőzni.
Matthias követi a pillantásomat és megrázza a fejét.
- Felejtsd el Pandora, ő teljesen más súlycsoport, meg ha elszáll az agya, akkor ki tudja mi történhet. – pillant rám szigorúan, mire én csak megrántom a vállamat. Ütök párat a zsákba, majd pedig a lábammal is becsatlakozom, hiszen kiboxnak is megvan a maga szépsége, meg itt tényleg nem vérre szoktunk menni ringben se.
Figyelem, ahogyan abbahagyja, emiatt majdnem szerzek egy sérülést is, de még időben kitérek, amikor figyelemfelkeltésképpen Matthias rám támad, amikor a bokszzsákomat már hosszú percek óta nem ütöttem meg. Végül sietve indulok el az ismeretlen férfi irányába, azt pedig csak remélni tudom, hogy a régi Pandora-t sehonnan se ismeri, bár ő ilyen helyeken tuti nem fordult meg.
- Máris lefáradtál, vagy csak félsz, hogy szegény bokszzsák nem fogja bírni a strapát? – billentem oldalra a fejemet és egy féloldalas mosoly játszik az arcomon. – Vagy inkább jobban örülnél egy valódi ellenfélnek? – kérdezem meg kíváncsian kicsit talán túlzottan is kihívóan. Érzem Matthias pillantását a hátamon, ahogyan még egy-két itteniét, de most nem érdekel. Szeretem a kihívást és kell a változatosság is.■ ■  Lesz még jobb is. doboz  ■ ■creditHope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
673
● ● karakter arca :
✶ Gal Gadot


✥ Szeretettel Nathael Pelletier tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Vas. Júl. 30, 2017 9:08 pm

to Panda

Miközben a zsákot ölelve a padlót bámulom, meg is feledkezem a körülöttem lévő emberekről. Általában nem szokott zavarni, hogy kikkel osztozom az edzőtermen, én egyedül szeretem végezni a dolgomat. Nagy ritkán felbukkan Gaspard is, aki még a szülővárosomban tanított néhány dologra, de az Ő szerepe inkább csak annyi, hogy felhív, ha talált nekem valamiféle ellenfelet, akivel megküzdhetek. Jó kis pénzeket lehet kapni egy nyereség után, ami elég jól jön néha, a halászatból nem mindig lehet megélni. De mégsem a pénzért csinálom azt, amit csinálok. Sokkal inkább hobbiból. Mindez persze nem legálisan működik, szóval nehéz olyan ellenfelet találni, aki nem köp be a zsaruknak. Gondolataimból egy számomra idegen hang ébreszt fel, ami már csak azért is meglepő, mert ha a hallásom nem csal, akkor az a hang egy nőhöz tartozik. Felemelem a fejem, elengedem a zsákot, majd felvont szemöldökkel nézek rá. Nem nagyon vagyok hozzá szokva, hogy bárki is megzavarjon edzés közben, ahhoz meg pláne nem, hogy egy nő legyen az, figyelembe véve, hogy még sosem találkoztam nővel edzőterembe. Ő is valószínűleg csak valakit elkísért ide, mert mást nem nagyon néznék ki belőle. Nem szoktam lenézni a gyengébbik nemet, csak valahogy egyik nőből sem tudnám kinézni azt, hogy edzőtermekbe járjon harcolni.
- Szerintem a saját dolgoddal kéne foglalkozz, kislány. - válaszolok kérdésére, majd tekintetem végig siklik rajta, végül megcsóvál a fejem és ismét a zsákom felé fordul és ütök rá egyet a jobb kezemmel. Abban reménykedek, hogy ezzel sarkon fordul és végzi a saját dolgát, de nagy meglepetésemre nem adja fel. Sóhajtok egyet és ismét rá pillantok, majd körbe nézek és próbálom kitalálni, hogy kihez tartozik ez a szépség. Több kíváncsi szempár is figyel, mintha lenne itt valami, amiben gyönyörködni kéne.
- Csak nem te szeretnél lenni az ellenfelem? - kérdem vigyorogva, ahogyan elképzelem a lányt a ringben. Láttam már nőket verekedni, de az nem olyan volt, ami ide illene. Inkább csak olyan hajtépős szórakoztató műsor. Ismét megrázom a fejemet, továbbra is vigyorgok, majd hátat fordítok a lánynak és próbálom kiszabadítani a kezemet a kesztyűből. Azt hiszem, hogy mára ennyi elég is volt a hülyeségekből.

■ ■ Zene ■ ■Megjegyzés ■ ■credit

avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
12
● ● karakter arca :
Kivanc Tatlitug


✥ Szeretettel Pandora Jasmine Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Kedd Aug. 01, 2017 9:29 pm

Nathael && Pandora
Mindegy, hogy a mostani életemet nézem, vagy azt, amelyik romokba dőlt, amikor lelőttek bevetés közben, mert mindig is vékonyvoltam. Olyan, akiből azt néznék ki, hogy egy erősebb szellő képes lenne derékban eltörni, pedig sokszor a kinézet eléggé csalóka tud lenni.  Nem érdekelt a figyelmeztetés se, mintha csak direkt kerestetem volna a veszélyt, az igazi ellenfelet, nem azokat, akikkel már küzdöttem, mert persze egyik edzés se, küzdelem se ugyanolyan, de egy idő után kell azért a változatosság. Legalábbis nekem szükségem volt arra, afelől meg kétségem se volt, hogy sokan kíváncsian fogják várni azt, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, hiszen ki ne szeretne látni egy jó bunyót? Bár ahhoz előbb még rá kéne vennem ezt az idegen férfit arra, hogy kiálljon velem és ne egyből elkönyveljen valami kísérőnek vagy cicababának. Utóbbira mondjuk nem hasonlítottam ebben az atlétában és edzőgatyában, de mindegy is.
Nem olyan fából faragtak, aki csak úgy tovább sétálna az első pár nem kedves szó után és erre neki is elég hamar rá kell jönnie, hiszen még mindig nem tágítok. Az se érdekel, hogy miként mér végig, vagy éppen a pillantása miről is árulkodik. A szavak könnyedén hagyják el az ajkaimat, majd amikor ismét megszólal, akkor egy kisebb nevetés is elhagyja az ajkaimat és a fejemet is megcsóválom.
- Csak nem félsz, hogy az iszapbirkózásról idetévedt lány könnyedén fenéken billentene, és a hátadra fektetne? – kérdezek vissza habozás nélkül és nem véletlen fogalmazok úgy, ahogyan. A legtöbb férfi maximum ott tudná elképzelni a nőket verekedni, vagy valami hajba kapáson.
- Bocsánat, nem szeretném, ha miattam kellene sírva távoznod innen, hiszen a bokszzsák legalább nem tud visszaütni. – egy aprót még kacsintok is a szavaim mellé és hallom a kisebb nevetgélést, ami a hátam mögül jön, hiszen direkt próbálom provokálni őt, majd egyszerűen hátat fordítok és lassan indulok el visszaedzeni, ugyanakkor felkészülök arra is, ha netán már most is támadni szeretne, akkor ne érjen váratlanul. A legtöbb férfi már erre harapna, hogy ilyet mertem mondani nekik és nem vagyok ennyire pimasz, csak akkor talán, amikor úgy érzem, hogy az érdekem azt kívánja.


■ ■ :3  ■ ■creditHope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
673
● ● karakter arca :
✶ Gal Gadot


✥ Szeretettel Nathael Pelletier tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Pént. Aug. 04, 2017 12:16 pm

to Panda

Azt hittem, hogy ez a nap nem lehet pocsékabb, mint amilyen volt, de tévedtem. Az idegen lányra egyáltalán nem számítottam, arra meg pláne nem, hogy játssza itt nekem a legyőzhetetlent. Nem vagyok hozzá szokva ahhoz, hogy bárki is belém kössön edzés közben, ez a lány meg direkt provokálni akar. Fogalmam sincs, hogy igazából mit is szeretne, mert előbb vágnám le mindkét kezemet, minthogy kezet emeljek bármelyik törékeny virágszálra is. Pedig fél évvel ezelőtt lett volna rá bőven okom, hiszen olyan megaláztatásban volt részem, mint amilyenben korábban sosem. Mégsem lettem volna képes bántani azt a nőt, aki mellett olyan hosszú időt töltöttem el. Néha úgy érzem, mintha az egész élet csak egy cirkusz lenne, ahol nincsenek győztesek, sem vesztesek, ahol egyszerűen mindenki bohóc valamilyen formában. Bár mintha belőlem az élet különösen sok tréfát űzne. Sosem voltam az a típus, aki könnyen feladja, legyen szó bármiről is, azonban be kell azt ismerjem, hogy az elmúlt napjaim nem voltak túl fényesek. Mindennap le kellett magamban küzdenem a késztetést, hogy felhívjam azt a lányt, akit a saját ostobaságom miatt veszítettem el. Inkább az edzésbe temetkeztem, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék neki. A sajnálom ide elég kevés lenne, még akkor is, ha nem az én stílusom a bocsánatkérés.
Szúrós tekintettel nézem a lányt, ezzel próbálva a tudtára adni, hogy ma egyáltalán nem vagyok formámban, főleg az ilyen csinos kislányokat szeretném elkerülni messziről. A helyzet kezd egyre kínosabb lenni a számomra, mert senkinek sem engedem meg azt, hogy ilyen hangnemben beszélgessen velem.
- Nem. Attól félek, hogy nem bírnád a gyűrődést és még a végén sírva fakadnál itt nekem. - felelek kérdésére, majd a hátában lévő fickóra pillantok, az egyetlen a kíváncsiskodók közül, aki egy kicsit talán még feszült is, így nem nehéz kitalálni, hogy ismeri a lányt. - Utána pedig jönne a barátod, és benne sem szeretnék kárt tenni. Szóval ne provokálj, kislány. - teszem hozzá, aztán a levetett kesztyűmet a zsák melletti kis asztalra dobom, és játékosan megcsípem a lány arcát. Jobb, ha mindenki megmarad a saját súlycsoportja mellett. Különben is, bárhogy is alakulna a "verekedésünk", amit Ő valószínűleg már fejben elképzelt, mindenképpen nekem lenne szégyen.
A következő beszólására, néhányan nevetni kezdenek, ami sokkal idegesítőbb, mint ez a lány, aki valami Chuck Norrisnak képzeli magát. Ökölbe szorítom a kezemet, és próbálok megnyugodni, hiszen minden bizonnyal csak erre megy ki a játék. Úgysem fogom megadni neki az örömét. Nézem a távolodó lányt, miközben a nevetéseket még most is hallom. Megropogtatom a nyakamat, majd a lány után lépek, de ahelyett, hogy hozzá nyúlnék egy ujjal is, nekirontok a lányhoz legközelebb álló nevető férfinek és anélkül, hogy használnám az öklömet, csak egyszerűen megfejelem Őt. Csend lesz, én pedig próbálom a lány tekintetét megtalálni.
- Csak ennyit értél el, remélem büszke vagy magadra. - szólok oda csípősen, és kíváncsian várom a lány reakcióját.

■ ■ Zene ■ ■ Cool ■ ■creditYou came into my life like a hurricane Never knew you were coming but you're here just the same You took me by surprise when you found my open door And then you blew right out of town and left me wantin' more Oh hurricane I believe you're coming back again
avatar
Keresk. és szolg.
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
12
● ● karakter arca :
Kivanc Tatlitug


✥ Szeretettel Pandora Jasmine Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Pént. Aug. 04, 2017 9:16 pm

Nathael && Pandora
Néztek már ennél rondábban is rám, akartak már puszta kézzel is megfojtani, így valahogyan nem tud meghatni a jelenléte. Rendőr voltam a halálom előtt, most pedig egy másik csinos testbe dugott az élet. Igazán fair, nem? Vagy inkább a világnak kéne kicsit változnia, hogy ne mindig a külső alapján ítéljenek. Bár az már eléggé pozitív dolog volt, hogy nem ismert és nem kezdett el egyből hajlongani és idegesítőbbnél idegesítőbb szövegeket nyomni, mert attól tuti most falra másztam volna. A hangnemmel meg olyankor nem foglalkozik senki se, amikor éppen provokálni akar valakit és én most azt tettem. Azt hiszem az elmúlt évek feszültségeit ki akartam végre adni magamból, végre csak egy jót akartam harcolni, mint egykoron, a régi életemben.
- Az már az én bajom lenne és nem a tiéd, de nem szokásom az egereket itatni. – ha szokásom lett volna, akkor nem megyek rendőrnek, nem akarom a bűnözőket elkapni, farkasszemet nézni velük. Ennyit arról, hogy nem kategorizálnak az emberek, ha meglátnak valakit. – Nem jönne a barátom, mivel felnőtt vagyok és neki ehhez semmi köze nincs. Így kár ebbe az álomba ringatnod magad, hogy egyből ugrana valaki vagy éppen valakinek a segítségéért kiáltoznék. – a hangom eléggé bátor és érezheti, hogy nem hazudok. Ahogyan azt is láthatja, hogy nem vagyok egy könnyedén ijedős nő. Nem, én azok közé tartozok, akiket kiképeztek arra is, hogy miként húzza meg a ravaszt, ha úgy adódik, hova üssön, mikor legyen résen és miként tudjon valakit leteríteni akár fegyver nélkül. Ez voltam én, nem pedig egy csinos pofi, aki eltörik egy erősebb szélben.
Látom, ahogyan ökölbe szorul a keze, végül egy kisebb sóhajtás keretében magára hagyom. Ha ennyire fél, akkor felőlem legyen. Nem értem, hogy a pasiknak miért kellene attól szégyellniük magukat, mert egy nővel küzdenek, vagy ha éppen legyőzik őket. Szerintem ez nem erről szól, hanem arról, hogy kiengedjük a gőzt, hogy tanuljunk akár a másik hibáiból, vagy trükkjeiből. Ez nem több, mint puszta szórakozás, nem pedig élet-halál harc, mint olykor a tiltott játékokon vagy a rosszabb környékeken.
Amit viszont ezek után tesz, az eléggé meglep és lekicsinyíti a szemeimben őt. Hirtelen meg se tudok szólalni, a többiek helyettem is fújognak, mire én csak egy szánalmas pillantással mérem végig.
- És ettől most jobb, hogy egy olyan személyt bántottál, akinek semmi köze nem volt ehhez az egészhez. Most már nagyfiúnak gondolod magad? Inkább szánalmas vagy. – mondom neki minden hezitálás nélkül, mert annak gondoltam. – De ha ettől te ma már jobban alszol, hogy lefejelhettél valakit, akkor jó éjt! – fonom össze a karomat magam előtt és ha netán a távozás mellett döntene, akkor nem hezitálok a lábammal elkapni a lábát és úgy a földre kényszeríteni őt, majd a lábammal szegezem a földhöz. – Nem mindenki törékeny nebántsvirág, mint gondolják és csak edzeni akartam, ehelyett te olyat támadsz le, aki rohadtul nem kereste veled a kontaktot. – nahh a hasonló idióta alakok miatt kell a nőknek megtanulnia megvédeni magukat, ha pedig inkább most engem támadott volna meg a beszólásom miatt, akkor arra is felkészültem és vártam a támadását.

■ ■ Nyommi lett. doboz  ■ ■creditHope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
Online
● ● Posztok száma :
673
● ● karakter arca :
✶ Gal Gadot


✥ Szeretettel Admin tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club •• Szer. Szept. 06, 2017 10:50 pm

avatar
Alapító;;Segítõ
Tell me your secrets
● ● Posztok száma :
1790
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
I'm faceless


✥ Szeretettel Sponsored content tollából
Témanyitás ✥ Re: Fight Club ••

Tell me your secrets

Fight Club
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Transzvesztita Club
» Twister Biliárd és Póker Club
» Reflections - night club [21+]
» Shine Party Club
» North Pole Club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Külváros-