Eltitkolt féltestvérem archív
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:20 pm ✥
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥

Eltitkolt féltestvérem archívTémanyitás ✥ Eltitkolt féltestvérem archív •• Szer. Aug. 02, 2017 1:54 pm

SzabadFoglaltElkelt

szépséges amerikai neved


Karakter arca;;
KJ Apa
alkudható
Csoport;;
amit
szeretnél
Életkor;;
min. 17
max. 24
Foglalkozás;;
amit
szeretnél


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Mindig is utáltad, amiért apa nélkül, egyedüli gyerekként nőttél fel. Ha édesanyádat apád kilétéről faggattad, mindig valami ostoba mesével állt elő. Míg kicsi voltál, könnyen lehetett csillapítani az igazságra való szomjadat, de amint beütött a kamaszkor már nem érted be hazugságokkal. DNS tesztet csináltattál, ami egyértelműen megmondta, ki az apád. Frédéric Dupont.
Lázas kutatómunkába kezdtél, míg nem rábukkantál a keresett személyre. Minden összespórolt pénzedet egy repülőjegyre költötted, mert hőn áhított vágyad volt találkozni az apáddal. Annak ellenére, hogy Párizsban nem csupán egy Frédéric Dupont él, nem adtad fel a keresését. Amint pedig az apám, azaz az apánk ajtót nyitott és a szemeibe néztél, tudtad, hogy ő az. Bármit megadtál volna azért, hogy elismerjen fiaként, de ő nem volt éppen kedves veled. Főleg nem addig, míg a felesége, az anyám a közelében van, hisz ezzel lebukna előtte, hogy megcsalta őt, míg Amerikában tartózkodott.
Te azonban nem vagy hajlandó eltűrni ezt és újra s újra felbukkansz náluk. Egy ilyen felbukkanásod alkalmával találkoztunk mi is. Bunkó voltál, tiszteletlen, arrogáns, de ezeken könnyedén felülemelkedtem, amikor észrevettem apám milyen idegessé válik, ha a közelben vagy. Hinni akartam neki, de elég volt csak rád nézni... Mintha az apámat láttam volna fiatal korában, és ez persze anyámnak is feltűnt.
Aznap este követtél az albérletemig, ahová nem rég költöztem. Másnap reggelre egy borítékot csúsztattál be az ajtó alatt, benne az apasági teszttel. Bármennyire is szerettél tapló üzemmódba kapcsolni, tudtad, hogy én vagyok az utolsó reményed. Kávézni hívtál, a hivatalos dokumentum elolvasása után pedig mindenre képes lettem volna, csak épp arra nem, hogy ne fogadjam el a meghívásodat.
Ha ugyanis te tényleg a testvérem vagy, akkor mást se szeretnék jobban, mint megismerni téged. Mellékesen jegyezném meg, hogy lehetsz akármennyire bunkó, átlátok a szitán. Apám megbántott és most ott próbálsz meg visszaszúrni, ahol csak tudsz, hisz ugyanolyan fájdalmat akarsz okozni neki, mint amilyet ő okozott neked. De ha a szemeidbe nézek, látom, hogy valójában nem ilyen vagy.

Ennyit szabnék csak meg a karakterről, nevet szabadon választhatsz, ha a pb nem tetszik, arról is tárgyalhatunk. Szeretném, ha idővel jó kapcsolatot tudnánk kialakítani, de ez nem biztos hogy menne egyről a kettőre (a te karakteredtől függ). Bővebb előéletet, mélyebb jellemvonást tekintve abszolút nyitott vagyok bárminemű ötletre. Ha megérkeztél, küldj egy pm-et, hogy tudjam itt vagy! *--*

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én nagyon, de tuti, hogy Lucas is szívesen megismerne.  edi  

avatar
Vendég

Eltitkolt féltestvérem archív
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-