az ex főni
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ az ex főni •• Pént. Aug. 04, 2017 11:43 am

SzabadFoglaltElkelt Inaktív

Alexandre / Eliott vezetéknév


Karakter arca;;
Anton Yelchin
Tom Hardy
Csoport;;
elit
oktatás
Életkor;;
33
-
Foglalkozás;;
hivatal
-


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
10 évvel ezelőtt is már nagy jövő állt előtted. Mindened megvolt. Csodás feleség, szép kislány, remek munka, esély arra, hogy egyszer Te irányíthasd ezt a gyönyörű országot. Aztán 2007 februárjában valami megváltozott. A feleséged hirtelen elhunyt, a munkádban komolyabb problémák merültek fel, és te totál idegesen a szerelem városában ragadtál egy pár hónapos gyerekkel. Mivel pénzed azért volt, és fontosnak tartottad, hogy Isabel, a lányod egy normálisnak nevezhető családban nőjön fel, így rögtönzött gondolattal felfogadtál mellé egy pótanyát. Vagyis te kis naiv azt hitted, hogy azt. Ám az au-pair akit küldtek szintén még csak egy gyerek volt. Egy 18 éves, világfájdalmakat átélt kislány. Én.
Tehát a kapcsolatunk nem éppen zökkenőmentesen indult. Te túl sokat vártál el tőlem, én túl kevésre voltam képes. Ugyanakkor bár Téged kimondottan utáltalak, mivel úgy atyáskodtál felettem ahogy még apám sem tette azelőtt, Isabelt gyorsan és könnyen megszerettem. Tetszett, hogy a kislánynak én voltam a követendő példa, a példakép, az anyuka. Így - igaz összeszorított foggal - de megpróbáltam megfelelni az elvárásaidnak, hiszen a kislányt nem akartam cserben hagyni. És ekkor hirtelen valami megváltozott. Nyitottabb és kedvesebb lettél, elkezdtünk egy családdá válni. Fél év után azon kaptuk magunkat, hogy Isabel anyának és apának szólít minket. Meg családnak. És a szerelmet is emlegetni kezdte első szavai között. Hiszen ő akkor már pontosan jól tudta, hogy mi is kezdett kialakulni közöttünk. Tudta, amit még magunknak sem mertünk bevallani. Hogy kedveljük egymást. Persze ez SEM volt ilyen egyszerű. Te próbáltál hű maradni a halott feleségedhez, én pedig egy felvételi értesítést vártam oly' izgatottan. Mint később kiderült, felvettek a londoni egyetemre, így több szép és kevésbé szép hónap után el kellett hagynom Párizst, hogy végre azt tanulhassam, amit mindig is akartam. A szenvedélyemet, az írást. Elbúcsúzni Tőletek mégis a legfájdalmasabb dolog volt amit valaha át kellett élnem. Hónapokig nem volt olyan nap, hogy ne gondoltam volna Rátok, de a kérésemet figyelembe véve nem kerestél. Nem küldtél Isabelről képeket, nem telefonáltunk. Szépen lassan elfelejtettük egymást és a közös múltunkat.

//9 év után visszatérek Párizsba, nem szeretném az ő jelenjét megszabni túlzottan, de vannak ötleteim.  crazy Szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot, azt, hogy mi alakul ki közöttünk a megalkotótól is függ. A pb-k ajánlások, de kitalálhatunk mást is, ahogy a nevek is. Munkáját, csoportját tekintve szeretném a hivatali dolgozó dolgot megtartani, vagy max most már egyetemi professzornak is eltudnám képzelni az úriembert.
NAGYON várom, ha esetleg kedvet érzel a megalkotáshoz mindenképpen regisztráld be, mert garantálom, hogy nem fogunk unatkozni!  edi //


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
én, hatalmas szeretettel és vattacukorral  sweety

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

az ex főni
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-