A vérszerinti apám
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

Today at 4:22 pm
Today at 4:19 pm
Today at 4:18 pm
Yesterday at 10:59 pm
Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥
A legtöbb felhasználó (43 fő) Kedd Okt. 17, 2017 9:10 pm-kor volt itt.
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Szeretettel Anne C. Shirley tollából
Témanyitás A vérszerinti apám •• Szomb. Aug. 12, 2017 7:10 pm

SzabadFoglaltElkelt

Arthur Pewerell


Karakter arca;;
Colin Firth
Egyéb ötlet?
Csoport;;
Oktatás
Művészet
Életkor;;
min. 40 év
max. 55
Foglalkozás;;
Egyetemi tanár
Forgatókönyvíró (?)


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Te vagy a vér szerinti apám. Gyermekként sokat tűnődtem azon, miért nem nőhettem fel mellettetek. Sosem kaptam választ rá. Nem maradt másom tőletek, csupán egy pólya, egy óra és egy nyaklánc. Na meg persze egy levél, amiről nem tudni ki írta, hiszen réges-régen elveszett valahol. Hogy válaszokat rejt-e? Nem tudom. Ahogy szerető emberekhez kerültem, meg is fakult ez a tudásszomj. Te a borzalmak tudója vagy, vagy oly tudatlan vagy, akárcsak én? Vajon kerestél engem valaha? Mindig követtél, és nyomomban voltál akár az árnyék, és a biztosból figyelted, mit teszek? Vagy beletörődtél a történtekbe? Mi történt egyáltalán? Netán el is felejtettél? Esetleg nem is tudtál rólam? Él még az anyám? Együtt vagytok? Voltatok valaha? Mi a történetetek?
Annyi biztos, hogy te és egy Melanie Shirley nevű skót nő vagytok a szüleim, én pedig Kanadában, Eduárd herceg szigetén, Montague-ban láttam meg a napvilágot, viszont fogalmam sincs, hogy kerültem onnan az esős Britanniába oly hamar, hogy már itt adjanak többször örökbe az árvaházból. Korai fogantatás? Esetleg törvénytelen? Rangon aluli házasság egy örökös és egy balettáncos között? Családi viszály és egy zsémbes öregember? Karrierépítés? Krimitörténet mindenféle gyilkossággal? Emberrablás? Nem volt pénzetek, és el kellett adnotok, de valaki megmentett? Fegyverek? Hajó? Bujkálás? Világutazás? Miért ott, és nem itt? Miért kerültem oda, ahova? Mi az én történetem?
Remélem megadod a rejtélyek nyitját, én addig is maradok a te leg-Anne-ebb Anne-ed, a lányod, akit sosem ismertél. Vagy mégis?

Elképzelt valóság, amitől el lehet térni:
A nagyapám őrjöngött. Ahelyett, hogy egyetlen fia átvenné a helyét a cég élén, ha ő már elfáradt, a művészetek iránt érdeklődött (rád bízom, hogy pontosan mi iránt). És a tetejébe még szerelmes is lett holmi nevenincs kislányba, aki nem sokkal később gyereket várt tőle. Kis híján ki is tagadott, egy zabigyerek nem tesz jót a Peverell család hírnevének. Úgyhogy ízibe kerített neked menyasszonyt, mire ti megszöktetek. Hogy mi vett rá a visszatérésre azt nem tudom, csak azt, hogy én árvaházba kerültem. Valóban az lennék? És te feleségül vetted azt a nőt a békességért?

Ami biztos és meg kell valósulnia valamilyen formában:
Örökbe akartál fogadni, hogy visszakaphass, ám akkor már nem voltam az árvaház lakója. Helyette egy fiút kaptál, aki éppen olyan hálás neked, mint amilyen én is lennék. (Persze lehetett egy nagynénim is, aki meghalt, és az ő fiát vetted magadhoz, nem tudom. Túltengenek bennem az ötletek. )

Amit tervezek:
Vagy úgy találkozhatnánk, hogy új kurzusokat veszek fel az egyetemen, és az egyiket te tartod, vagy eddig egy másik tanár tartott előadásokat, akit most te váltasz valamilyen okból kifolyólag, vagy egy forgatás alkalmával, vagy máshogy. Ketten eldönthetjük, illetve előrukkolhatsz sokkal jobb ötletekkel is.

// Az előtörténetem ajánlott olvasmány, hogy minden egyebet megtudj. edi Hihetetlenül nagyon, de nagyon várlak! woo Göngyölítsük fel ezt az ügyet, járjunk a végére azon nyomban, ha ezt te is így gondolod, ne habozz beregisztrálni, illetve üzenetet írni, hogy iparkodhassak a segítségedre lenni, vagy te az enyémre, még elválik.
Szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni még a karakterből magyarázatokkal, és egy okos háttérsztorival, a kapcsolatunkról nem is beszélve, főként, hogy azt sem tudom életben vagy-e egyáltalán, hiszen sosem kerestelek. Lehetsz tanár, vagy űzhetsz más munkát, a te döntésed, akár a jellemed - azon is morfondírozhatsz örököltem-e tőled valamilyen tulajdonságom, szenvedélyem -, viszont az apám kell, hogy légy, ezen semmi sem változtat. edi
társhirdetés, amit kéretik elolvasni


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
A lányod szeretettel vár ediHey Carrots!
Anne with an e, please
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets

7
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Rose Leslie
● ● karakter arca :

A vérszerinti apám
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» -=Unazaki klán=-

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-