Apja két árvának
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 7:56 am ✥
✥ Today at 7:56 am ✥
✥ Today at 2:00 am ✥
✥ Today at 1:00 am ✥
✥ Today at 12:17 am ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:16 pm ✥
✥ Yesterday at 8:20 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Anne C. Shirley tollából
Témanyitás ✥ Apja két árvának •• Szomb. Aug. 12, 2017 7:10 pm

SzabadFoglaltElkelt

Arthur Peverell


Karakter arca;;
Gerard Butler
vagy más
Csoport;;
Oktatás
Művészet
Életkor;;
min. 47 év
max. 55
Foglalkozás;;
Egyetemi tanár
Forgatókönyvíró (?)


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Play by kapcsán gondoltunk még: Kristofer Hivjura (nem röhög), Patrick Dempsey-re, Eric Banára, Sean Beanre és Maguire-re, de lényegében bárki szóba jöhet, akiből kinézhető mindez, amit leírtunk és az, hogy az apám.

Maga a hirdetés:
Te vagy a vér szerinti apám. Gyermekként sokat tűnődtem azon, miért nem nőhettem fel mellettetek. Sosem kaptam választ rá. Nem maradt másom tőletek, csupán egy pólya, egy óra és egy nyaklánc. Na meg persze egy levél, amiről nem tudni ki írta, hiszen réges-régen elveszett valahol. Hogy válaszokat rejt-e? Nem tudom. Ahogy szerető emberekhez kerültem, meg is fakult ez a tudásszomj. Te a borzalmak tudója vagy, vagy oly tudatlan vagy, akárcsak én? Vajon kerestél engem valaha? Mindig követtél, és nyomomban voltál akár az árnyék, és a biztosból figyelted, mit teszek? Vagy beletörődtél a történtekbe? Mi történt egyáltalán? Netán el is felejtettél? Esetleg nem is tudtál rólam? Él még az anyám? Együtt vagytok? Voltatok valaha? Mi a történetetek?
Annyi biztos, hogy te és egy Melanie Shirley nevű skót nő vagytok a szüleim, én pedig Kanadában, Eduárd herceg szigetén, Montague-ban láttam meg a napvilágot, viszont fogalmam sincs, hogy kerültem onnan az esős Britanniába oly hamar, hogy már itt adjanak többször örökbe az árvaházból. Korai fogantatás? Esetleg törvénytelen? Rangon aluli házasság egy örökös és egy balettáncos között? Családi viszály és egy zsémbes öregember? Karrierépítés? Krimitörténet mindenféle gyilkossággal? Emberrablás? Nem volt pénzetek, és el kellett adnotok, de valaki megmentett? Fegyverek? Hajó? Bujkálás? Világutazás? Miért ott, és nem itt? Miért kerültem oda, ahova? Mi az én történetem?
Remélem megadod a rejtélyek nyitját, én addig is maradok a te leg-Anne-ebb Anne-ed, a lányod, akit sosem ismertél. Vagy mégis?

Elképzelt valóság, amitől el lehet térni:
A nagyapám őrjöngött. Ahelyett, hogy egyetlen fia átvenné a helyét a cég élén, ha ő már elfáradt, a művészetek iránt érdeklődött (rád bízom, hogy pontosan mi iránt). És a tetejébe még szerelmes is lett holmi nevenincs kislányba, aki nem sokkal később gyereket várt tőle. Kis híján ki is tagadott, egy zabigyerek nem tesz jót a Peverell család hírnevének. Úgyhogy ízibe kerített neked menyasszonyt, mire ti megszöktetek. Hogy mi vett rá a visszatérésre azt nem tudom, csak azt, hogy én árvaházba kerültem. Valóban az lennék? És te feleségül vetted azt a nőt a békességért?

Ami biztos és meg kell valósulnia valamilyen formában:
Örökbe akartál fogadni, hogy visszakaphass, ám akkor már nem voltam az árvaház lakója. Helyette egy fiút kaptál, aki éppen olyan hálás neked, mint amilyen én is lennék.
14 éves volt ekkor, a házuk leégett, a múltja és családja megsemmisült. Az évek során nagyon megkedvelted a fiút, aki melletted érett férfivá. Te pedig úgy néz ki mellette. Ugyanis az apád Ben válásakor kikelt magából, akárcsak évekkel ezelőtt, mikor te szerelmes lettél valakibe, akit rangon alulinak ítélt. Most róla volt szó, nem visszakoztál, már ellehetetleníteni sem tudott volna, így hát kiálltál fogadott fiad mellett és támogatod őt mindenben.

Amit tervezek:
Vagy úgy találkozhatnánk, hogy új kurzusokat veszek fel az egyetemen, és az egyiket te tartod, vagy eddig egy másik tanár tartott előadásokat, akit most te váltasz valamilyen okból kifolyólag, vagy egy forgatás alkalmával, vagy máshogy. Ketten eldönthetjük, illetve előrukkolhatsz sokkal jobb ötletekkel is.

//Benjaminé és az én előtörténetem is ajánlott olvasmány, hogy minden egyebet megtudj. edi Hihetetlenül nagyon, de nagyon várunk! woo Göngyölítsük fel ezt az ügyet, járjunk a végére azon nyomban, ha ezt te is így gondolod, ne habozz beregisztrálni, illetve üzenetet írni, hogy iparkodhassunk a segítségedre lenni, vagy te az enyémre, még elválik.
Szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni még a karakterből magyarázatokkal, és egy okos háttérsztorival, a kapcsolatunkról nem is beszélve, főként, hogy azt sem tudom életben vagy-e egyáltalán, hiszen sosem kerestelek. Lehetsz tanár, vagy űzhetsz más munkát, a te döntésed, akár a jellemed - azon is morfondírozhatsz örököltem-e tőled valamilyen tulajdonságom, szenvedélyem -, viszont az apám kell, hogy légy, ezen semmi sem változtat. edi


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
A fogadott fiad (és pereputtya) és a lányod szeretettel várnak ediHey Carrots!
Anne with an e, please
avatar
Egyetemista
Tell me your secrets
9
● ● Posztok száma :
● ● Keresem :
Rose Leslie
● ● karakter arca :

Apja két árvának
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Geista Kahoko
» Miroku No Minovara
» Anime/manga/visual novel/light novel ajánló
» Getsugakure Shinobi Kódex

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek-