Háló - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 12:20 pm ✥
✥ Today at 11:56 am ✥
✥ Yesterday at 11:05 am ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:45 pm ✥
✥ Csüt. Dec. 13, 2018 10:44 pm ✥


Témanyitás ✥ Háló •• Szer. Aug. 16, 2017 2:56 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

First topic message reminder :

Forrás: google
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Háló •• Hétf. Ápr. 09, 2018 6:46 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3Veronique  & Edmund

Ez az egész dolog már túl nőtt rajtam és nem tudom kezelni. Fogalmam sincs mihez kéne nyúlnom, hogyan kezeljem ezt az egészet. Nem tudok egyszerűen fogást találni rajta. Se a problémán, se a lánynál. Olyan mintha útvesztőben találnám magam és egyszerűen képtelen lennék arra, hogy kiutat találjak. Mert nehéz. Tanácsot kérnék…de nem ismerek olyan embert aki ehhez segítséget nyújtana. Ott van Gale persze, de neki is megvannak a problémái, az enyémeket nem dobálhatom csak úgy rá. De talán mégis csak ő lenne az egyetlen megoldásom? Hát passzolom. Még Mich, de ő ugye már 5 éve nem képezi az életben lévők táborát. Megoldható ez a helyzet? Nem vezet a folytatás totális katasztrófává? Hogy fogjuk mi ezt túlélni? Miképp lehet ezen túl lendülni? Jó elismerem, nem mindig vagyok türelmes, főleg ha mostanában ugyanazt a jelenetet látom s hallom. Főleg ha aggódnom kell, mert magába meséli. De hát ki cselekedne másképpen? Mit csináljak? Nézzem el neki és hagyjam, hogy azt csináljon magával amit csak szeretne? Egy falat étel, egy óra alvás… sose tetszett ez a fajta életmód, főleg nem a családom körében. Újra visszaakarom kapni azt a nőt akiért a csillagokat is lehoznám. A jelenleginek ez viszont nem kell. Azonban van most sürgetőbb dolog is, Lily keserves sírása elhal, szóval hamarabb fent vagyok, mint azt bárki gondolná.
A gyerek lilás színezetben játszik, azonnal az anyját hívom, hátha felismeri a helyzetet, vagy bármit. De csak nem érkezik, így hát újra szólok, a lányom életével nem játszom. Sose. Ahogy kikapja a kezemből és a kérdésére is válaszoljak egy elmorzsolt nem-et…. aggódó pillantást vetek továbbra is rájuk. A kiságyban sosincs semmi kicsi dolog, ha csak a macska be nem csempészik valamit…. de hát egész végig bent volt vele, az ablakban feküdt. Ahogy figyelem az elém táruló jelenetet, ahogy a nyugodtság is visszatér a lányunkra…úgy nyugszom meg én is. Aztán Vero már ül is le. Szavaira nem tudok mit mondani, de jó végre látni, a lányát a karjaiban tartja. Még nem az igazi, de nem sietettek semmit. Úgy tűnik hagynom kell ezt az egészet és kidobni…nem próbálkozhatok így. Meg kellene értenem az ő álláspontját is…csak ez a fele nehezen megy. Nem tudom elnézni ezt az állapotot. Nem maradhat ez így tovább. Lépéseket fogok tenni. Ahogy figyelem a jelenetet, egyre jobban ellágyulnak az arcvonásaim, de a könyvekkel kapcsolatban… azokról nem változik a véleményem. A nő elé lépek, letérdelek és úgy tekintek fel rá.
Fogalmam sincs, mit kellene mondanom, egy sajnálom édeskevés ide már. A szeretlek meg így is úgy is jár, alapból mondanám, de nem vagyok papagáj. Szóval csak ott maradok mozdulatlanul és figyelem őket. A békésen szuszogó kislányt és az édesanyját.
Megoldjuk ezt, ugye?
Nem veszíthetem el egyiküket sem.
One life


avatar
● ● Posztok száma :
173
● ● Reag szám :
157
● ● Keresem :
Az iker
● ● karakter arca :
Tyler Hoechlin


Témanyitás ✥ Re: Háló •• Hétf. Ápr. 09, 2018 7:04 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Háló ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Ajánlott tartalom

Háló
Second Chance frpg
3 / 3 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Lakónegyed :: Kertváros :: Rimbaud-lak-