Kert és udvar
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:01 pm ✥
✥ Yesterday at 6:52 pm ✥
✥ Yesterday at 5:11 pm ✥
✥ Yesterday at 4:51 pm ✥
✥ Yesterday at 12:55 pm ✥

Kert és udvarTémanyitás ✥ Kert és udvar •• Csüt. Aug. 17, 2017 5:53 pm

******
avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Kert és udvar •• Csüt. Aug. 17, 2017 6:58 pm

Ari & Thilde
Ráébredni éjszaka kettőkor, hogy már így is túlságosan sokáig maradtál abban a péntek esti buliban, ahová a nevelőszüleid amúgy sem engedtek el, felbecsülhetetlen. Pláne, ha megittál tizenkettő málnás-vodkás shot-ot, és három korsó sörrel még jól le is öblítetted, éppen ezért nem egyszerű ráállnod a lábaidra, és még nehezebb elindulnod hazafelé. Ilyen állapotban, igaz, hogy csak pár sarokra lakok a buli színhelyéül szolgáló háztól, mégis egy örökkévalóságnak tűnik a hazaút. Szerencsére soha sem voltam az a tűsarkú mániás lány. Milyen jól esne most végigsétálni egy párban a göröngyös aszfalton..
És még arról nem is beszéltem, hogy milyen meglepetések érhetnek egy naiv lányt, aki azt hiszi, hogyha már elhagyta a kulcsát valahol, és valamikor az este folyamán, akkor a szülei, de legalábbis a testvérei biztosan vannak olyan rendesek, hogy nyitva hagyják neki a kaput. Az nem számít, hogy azt sem tudják merre csavarog, az már lényegtelen.
Persze semmi sem úgy történt, ahogy mindezt elképzeltem. Az első rész stimmel, viszont a nyitott kapu már egyáltalán nem. Esküszöm, hogy minden maradék erőmre szükségem volt, hogy átküzdjem magam az amúgy nem is olyan magas kerítés fölött, anélkül, hogy a a nadrágom fent ne maradjon rajta nélkülem, de most, hogy megtettem annyira büszkén nézek körbe, mintha magát Anglia királynőjét mentettem volna meg az elmúlt pillanatokban egy csapat felfegyverzett terroristától. De az örömöm nem sokáig tart ki, csak percekig, amíg a bejárati ajtóhoz lépve fel nem fedezem, hogy bizony az is zárva van. Ilyen az én formám és szerencsém, de másodperceken belül túlteszem magam az újabb megrázkódtatáson, és elindulok a hátsó udvarra.. a kerten keresztül.
Azt inkább nem szeretném taglalni, hogy hogyan is jutok át az este meglocsolt földön, és, hogy miért is kerül útközben egy túlságosan is szúrós rózsa a kezembe, de a lényeg, hogy hamarosan meglátom a végállomást jelző fényt. Közelebb érve pedig arra is ráébredek, hogy az bizony csak Aristide meggyújtott cigarettájának a vége. Sebaj.
- Mizujs bátyó? Mit csinálsz itt kint ilyenk.. - ülök le mellé a szék helyett a földre, vagyis inkább esek, nagyot, és kellőképpen beütöm a fejem a szék egyik lábába. Még jó, hogy csak műanyag, de azért így is kimondottan rosszul esik, meg is érintem az ütés helyét, és hangosan sziszegek egyet-kettőt, mintha tényleg nagyon fájna. Aztán, ahelyett, hogy felállnék a földről, lentről nézek fel a bátyámra. - Kérhetek egy slukkot?
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kert és udvar •• Csüt. Aug. 17, 2017 10:08 pm

Az elmúlt két napban nem aludtam valami sokat. Vagyis… aznap este, mikor Sue elmondta, akkor tudtam aludni rendesen. Addig ittam, még el nem jutottam arra a pontra, ahol már nem igazán tudtam mást csinálni, mint kidőlni a kocsimban. Reggel viszont új nap ébredt, ellenben én nem éreztem magamat egy fikarcnyit sem jobban. És ez csak részben volt köszönhető annak, hogy veszettül másnapos voltam. A másik része abból eredeztetett, amivel Sue bombázott le tegnap. Hazaérve egy frissítő kávéval kezdtem a napot. És még eggyel. Aztán még egyet bedobtam, hogy kicsit sikerüljön magamhoz térnem. A nap hátralevő részében pedig szokás szerint nem csináltam semmi hasznosat. Gitározgattam, játszottam a szájharmonikán, meg még a többi hangszeremen. És mindezt inkább a kertben, mert senkit nem akartam a házban zavarni. Azt kellett volna csinálnom, hogy gondolkozom a történteken, talán átmegyek megbeszélni Sue-val az egészet, de ehelyett inkább csak kizártam minden egyes gondolatomat, és nem fókuszáltam semmi másra, csupán a zenére, ami olyan sok mindenen átsegített már, hogy nem is tudom már számon tartani.
Jól tudtam, hogy a húgom most is kiszökött, de nem tettem ellene semmit. Menjen csak bulizni nyugodtan. Egyszer már odaböktem neki egy ilyen kiszökésekor, hogyha baj van, hívjon nyugodtan. Azon nyomban kocsiba is ülök és már ott is vagyok, anyáék pedig nem fognak róla tudni semmit. Bár ezt az utóbbit lehet kihagytam… na mindegy, a lényeg az, hogy nem mondanám el nekik. Fél éve csak a családunk tagja még Thilde, de én ugyanannyira testvéremként kezelem, mint a többieket, mintha egész életében itt élt volna. Sajnos nem tudok róla annyit, amennyit a többiekről, de előbb-utóbb remélhetőleg ez is változni fog. Már így is valamennyire másként kezel, mint mikor idekerült. Talán belátta már, hogy ennél jobb családhoz nem is kerülhetett volna, mint a miénk.
Mivel nem jött az álom a szememre, csak forgolódtam ismét az ágyamban, ezért inkább kiültem a kertbe a medence mellé, és sörözgettem, elszívtam egy-két szál cigit, és gondolkoztam. Sue-n és ezen az egész terhességen. Mit kellene tenni, mi az ami jobb lenne neki, nekem, mindenkinek. Fogalmam sincsen, mennyi ideig ülhettem kint, de egyszer csak zörejre leszek figyelmes a kapunknál. Ránézek az órámra, és rájövök, hogy csak Thilde esett haza. Kíváncsi voltam, vajon be tud-e mászni a kapun, vagy ki kell nyitnom azt, szóval ezért csak hátradőlve, cigivel a számban vártam az eredményre. Ahogy hallom, az ajtón sem tud bejutni. Hol hagyta ez a leányzó a kulcsait? Mikor feltűnik végül a horizontomon, látom, hogy mennyire nem tud egyenesen járni. Na húgi, téged sem láttalak még így. Mikor megszólal, akkor már egy félmosollyal az arcomon figyelem őt. Aztán, mikor látom, ahogy beborul mellém a szék lábát lefejelve, akkor pedig lefagy a mosoly az arcomról, és a sörömet lerakva magam mellé – a másik oldalra, minthogy a húgom van, még a végén kiborítja – lemászok a székről, és leguggolok elé, megnézve a fejét, ahol beverte, hogy nincs-e semmi baja. Nem különösebben, de ennek valószínűleg lesz egy kis nyoma holnap reggelre. Vagyis… ma reggelre. – Basszus, vigyázz már magadra. Hogy sikerült így szétcsapnod magadat? És miért nem hívtál? – nem válaszolok semmit a kérhet-e egy slukkot a cigimből kérdésre. Nem, nem kérhet. Sőt, még el is nyomom a hamutartóban, akármennyire is ott van még a fele. Aztán lenézek a kezére is, amiben egy rózsát fog, az ujjából meg kicsit kiserkent a vér. – A jó ég áldjon meg, Thilde… - szólok hozzá egy lemondó sóhaj keretében, és a guggolás helyett inkább én is leülök elé a földre. Újabb sóhajtás, és a söröm után nyúlok, hogy belekortyoljak egyet. – Hol hagytad a kulcsaidat, hogy sehol nem tudsz bejutni, te őrült lélek? – kérdezem tőle kedvesen, már újra mosolyogva. Most valószínűleg nem is különösebben érez ezekből a fájdalmakból semmit. Majd holnap megtanulja. Ha itt ekkorát botladozott, vajon hazafele jövet milyen sebesüléseket szedett össze? Nos… ez is kiderül a napokban, úgy érzem. – Minden rendben van amúgy? Csak hogy ennyire leittad magad – ezt már inkább aggódva kérdezem tőle, semmint jókedvű viccelésként, mint az előbb.
avatar
Vendég


Témanyitás ✥ Re: Kert és udvar •• Szomb. Dec. 30, 2017 10:12 am

avatar
● ● Posztok száma :
2391
● ● Reag szám :
1570
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


Témanyitás ✥ Re: Kert és udvar ••

Ajánlott tartalom

Kert és udvar
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Tian (Ígéret Földje)
» Kert és erdő a birtok körül

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Benoit ház-