A nyomozó & hugica
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

NincsA legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Yesterday at 1:03 pm ✥

✥ Pént. Okt. 19, 2018 4:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 6:31 pm ✥

✥ Csüt. Okt. 18, 2018 2:45 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 9:15 pm ✥

✥ Szer. Okt. 17, 2018 8:40 pm ✥

✥ Kedd Okt. 16, 2018 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói

A nyomozó & hugicaTémanyitás ✥ A nyomozó & hugica •• Szer. Aug. 23, 2017 4:48 pm

SzabadFoglaltElkelt

Cédric (?)


Karakter arca;;
megegyezés alapján
-
Csoport;;
bűnüldözés
-
Életkor;;
35+
-
Foglalkozás;;
nyomozó
-


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Az utolsó közös ügyünk során sokat találkoztunk. Szinte éjt nappallá téve dolgoztam veled azon, hogy felépítsük elejétől a végéig az egész rendőrségi nyomozást. Ismertük azelőtt is egymást, de ez feltette az i-re a pontot. Nem, nem feküdtünk le sosem, nem szerettünk egymásba első látásra. Mindketten szeretünk a lélek mélyére látni, figyelni a másik reakcióját, miként lehet a legkönnyebben eljutni és letépni az álarcot a másikról, lehet szó egy gyanúsítottról vagy épp egy kollégáról...
Mindketten tudjuk, hogy az érzéseket a mi hivatásainkban nem igazán szabad kimutatni, de mind tudjuk, ezeket is tudni kell kezelni, és ha kell, kimondani. Senki sem megtörhetetlen, még Te sem vagy az. Nekem az édesapám állapota az, ami aggaszt folyamatosan, téged pedig a jelenlegi ügyed. A rendőri hivatásodat szereted, talán ugyanannyira vagyunk elhivatottak, és ezt mindketten tudjuk. Egymás segítői vagyunk, gondolatban talán te egy lépéssel előrébb jársz, de én sem maradok le tőled. Ez neked tetszik.

,Merre visz az utunk...? Talán észre sem vesszük, mi lappang körülöttünk? Talán semmiség, talán van valami. Csak kettőnkön függ, hova tovább.

(Az előtörténetemben szerepelsz Cédric-ként, ha ez neked nem tetszik, választhatsz más keresztnevet első névnek, de a Cédric maradjon a 2. név. A fent látható PB-alanyok, név szerint: Jake Gyllenhaal és Ryan Gosling, csupán ötletek voltak, alkuképes vagyok mindenben, csak kérlek, ne hozz huszonéves alanyt!  Várlak-várlak. edi)


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én meg én és a rendőrség 
SzabadFoglaltElkelt

Adéle Lessard


Karakter arca;;
megegyezés alapján
-
Csoport;;
egészségügy
-
Életkor;;
29-30
-
Foglalkozás;;
orvos
-


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Te vagy az egyik személy, aki számít nekem, még akkor is, ha vitákba fordulnak egyes beszélgetéseink. Utoljára fél éve voltál itthon, azóta megint külföldön tartózkodsz, dolgozol. Apánkat pszichiátrián kezelik az öngyilkossága óta, de úgy igazán anyánk halála után omlott össze, akkoriban még te is próbáltad őt talpra állítani. Mi voltunk neki már csak, de ő valahogy eltávolodott tőlünk, és ezt te a szívedre vetted. Az orvosi elvégzése után rezidensként kezdtél dolgozni, míg nem a baleseti sebészet egyik orvosától jött egy váratlan felkérés, amire azonnal igent mondtál. Harmadik világbeli országokba kell menned, ahol segíthetsz az embereken, és ez számodra nagyon is a szívügyeddé vált. Tartjuk rendszeresen a kapcsolatot, néha elmondom, hogy apával mi a helyzet, legbelül érdekel téged, ám már nagyon rég nem látogattad meg őt, nem úgy mint én, aki hetente elmegy hozzá. A miértjét én sem értem, hiszen sosem beszélgetünk, csak ülünk, bámuljuk egymást, és puszit ad, ezután elmegy.

Tudom, hogy jól érzed magad, hiszen rád talált a szerelem is, de vajon, mikor jössz haza ismét? Ha hazajössz, vajon itt maradsz -e? Képes lennél -e arra, hogy újra láthasd apát?

(Az előtörténetemben szerepelsz egy keveset, szeretném, ha a keresztnevet megtartanád. A fent látható PB-alanyok, név szerint: Shantel VanSanten és Katheryn Winnick, csupán ötletek voltak, hogy valamiféle szőkeséget hozz, de alkuképes vagyok. Várlak-várlak. edi)

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
elsősorban én, de ki tudja még kicsoda...

Vendég
✥ Vendég ✥
avatar

A nyomozó & hugica
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» [Küldetés] Sword Arti Nyomozók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Inaktívok keresettjei-