Jogi Klinika - Page 3
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ


Akik erre járnak

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek

✥ Today at 7:42 am ✥

✥ Today at 7:39 am ✥

✥ Yesterday at 1:52 pm ✥

✥ Yesterday at 11:04 am ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:09 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 9:34 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 8:05 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 4:00 pm ✥

✥ Hétf. Okt. 15, 2018 10:24 am ✥

Párizs lakói


Témanyitás ✥ Jogi Klinika •• Csüt. Aug. 24, 2017 7:30 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

First topic message reminder :

*****
Alapító;;Segítõ ✥
avatar
● ● Posztok száma :
2356
● ● Reag szám :
1548
● ● Keresem :
my babes
● ● karakter arca :
● ● Faceless


SzerzőÜzenet

Témanyitás ✥ Re: Jogi Klinika •• Szer. Okt. 03, 2018 6:47 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Cleo && Jake

Még szép, hogy csak úgy, szemrebbenés nélkül szambázok be a feleségem irodájába, akkor sem zavartattam magam különösebben, amikor még nem voltunk házasok, akkor meg most miért kéne a műsor? Egyébként is, valószínűleg úgy is csak valamelyik aktáját bújja, semmi rejtegetni valónk nincs egymás előtt.
- Ugyan életem, nem kell túldrámázni a dolgot, ennyitől még senkinél sem indult be a szülés. De látom, hiába beszéltük meg, hogy ebédelni megyünk, te ugyanúgy tömöd magadba ezeket a cukros izéket... - csóváltam meg a fejem, ahogy lehajoltam a leejtett falatért, hogy aztán egy laza mozdulattal be is vágjam a kukába. Nem hiszek az ilyen gyerekes öt másodperces szabályokban, meg egyebekben, meg amúgy is, az én feleségem csak ne egyen a szőnyegről! Pláne várandósan.
- Most már értem, miért szoktad magaddal hozni a kiskutyánkat. Vagy hogy miért olyan kis éhenkórász dög, hogy kinézi az ember szájából a falatot. - hát ezért tanítgatom meg nevelem én otthon szabad perceimben, meg fogadok mellé oktatót? Hogy az asszony elkényeztesse a hátam mögött? Bár nem tagadom, annak ellenére, hogy mennyire rettegett tőle eleinte, örülök, hogy mára azért megbékélt azzal a nagy, mafla bundással.
- Ha ilyen remek ügyvédek vesznek körül, akkor már csak azt nem értem, hogy miért kell még mindig bejárnod dolgozni, és maradsz inkább otthon? Többet kéne pihenned. - ütöm le megint a magas labdát, mert nem is én lennék, ha kihagynám... Tudom, rágom így is eleget a fülét emiatt, és tudom, hogy mennyire képtelen nyugton maradni a fenekén, de legalább ezt a pár hónapot bírja még ki, utána úgy is lesz, aki lefoglalja a fölös energiáinkat.
- Na jó, öt perc, de eggyel sem többet! - adtam be a derekamat, bár az is tény, hogy ha ilyen tekintettel kérne még egy órát, valószínűleg arra is ugyanúgy igent mondanék, maximum többet morognék mellé.
- Nem, köszönöm. Nem mondta neked soha senki, hogy ebéd előtt nem illik mindenfélét össze-vissza enni? - kérdeztem vissza, majd valami hirtelen ihlettől vezérelve, mégis meggondoltam magam és a kezem a zacskóért nyújtottam - Meggondoltam magam. - vettem el tőlem, ha adta, de nem a morzsákra pályáztam, sokkal inkább a keksz összetevőit akartam átfutni, nincs-e benne valami egészségre káros anyag, vagy olyasvalami, amit kismamák nem fogyaszthatnak... Sejtem, ezzel is az idegeire megyek, de hát az ő, és a gyerekünk egészségéről van szó! Legalább addig is lefoglalom magam valamivel, amíg ő az aktáit bújja.
- Köszönöm kérdésedet, Drágám, de nagyon is jól vagyok. Ne aggódj, a könyveket sem felejtettem otthon, a kocsiban vannak, csak nem akartam behozni őket. Gondoltam, hogy ebéd után átfuthatnánk még néhány oldalt belőle, csak hogy azzal is haladjunk. - válaszoltam angyali tekintettel, és még csak nem is hazudtam, tényleg a hátsó ülésen pihennek az említett kötetek.
- Amúgy meg kikérem magamnak férfitársaim nevében is, nem csak a nők képesek egyszerre több dologra koncentrálni. Ha már esetünkben nem játszik - meg nem is akarjuk - az ódivatú, szülők után nevezzük el a gyerekünket hagyományokat, akkor legalább valami szép és különleges nevet találjunk a kis trónörökösnek. - ne pedig olyan neve legyen, mint a kortársai felének...
- Jó ötlet, induljunk! Az épület előtt parkoltam. - mosolyodtam el szélesen, miközben kinyitottam Cleo előtt az ajtót, előre engedve, távozóban meg biccentve odaköszöntem a kolléganőinek is.
- Még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy vagy képes ennyit enni... tudom, most kettő helyett eszel, de mégis, hány zacskónyi édességet meg kekszet nassoltál el reggel óta?! - hüledeztem egy sort, mert én se eszek keveset, de amilyen mennyiségeket Cleo képes eltüntetni manapság, na, azok aztán igazán emberes adagok, még én is elbújhatnék mögötte. Arról nem is beszélve, hogy milyen meredek kombinációkat képes a tányérjára pakolni.
Ha pedig kényelmesen elhelyezkedett, akkor egyrészt indulhattunk is az étterembe, hogy időbe odaérjünk, ha már asztalt foglaltam, másrészt arról is meggyőződhetett, hogy tényleg itt vannak a "kedvenc" könyvei.

■■  ahwie  ■■ creditWhen I first met you, I honestly didn't know
You were gonna be this important to me.
Elit
avatar
● ● Posztok száma :
89
● ● Reag szám :
82
● ● Keresem :
Reine d'Egypte
● ● karakter arca :
James Wolk


Témanyitás ✥ Re: Jogi Klinika •• Szer. Okt. 10, 2018 10:09 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Cleo && Jake

„Ez most komoly?” nézéssel néztem rá, mert reméltem, hogy nem gondolta komolyan, nagyon remélem, de szemmel láthatóan tényleg zavarja. Komolyan férfiak, mindig csak a gond van velük. Egyszerűen nem értem, mintha nem ismerne az elmúlt hónapok alatt, hogy bármikor tudok enni. Eleinte voltak gondok, mert émelyegtem, nem kívántam semmit se, utána átfordult az egész és szinte bármi jöhet. – Ne aggódj, attól még enni fogok. Nem te vagyok, hogy egy kis nasitól már ne akarjak enni. – mosolyodtam el ártatlanul, mert kétség se fért hozzá, hogy kicsit beszóltam neki. Ne kötözködjön egy éhes terhes nővel, mert nem jár. Egyébként se illik megjegyzést tenni arra, hogy egy nő menyit is eszik.
- Te azt tényleg kidobtad? – döbbenet ült ki az arcomra, fejemet is megráztam, hogy ez nem lehet igaz. – Igen, mert ő legalább nem finnyás és tudja jól, hogy mellettem remek dolga van. Egyébként is azt mondják, hogy sokkal jobb enni társaságban. – mindenki ezt mondja, nem? Ha már ő nem eszik mindig velem, akkor legalább a család egyik legújabb tagja megteszi. Még akkor is, ha a férjem eléggé tévedett arról, hogy mennyire is lesz kicsi termetű. Szerintem egy átlag ember magasságával dacol, ha éppen leül.
- Mert itt egy kis nyugalmat kapok, nem üldözz két vaskos könyv, amit egy férjemnek mondott személy cipel magával. – nyújtottam nyelvet rá. Lehet hamarosan szülni fogok, ahogyan pihenni se ártana, de felelősséget vállaltam, amikor elváltam ezt a posztot. Ha pedig megszületik a baba, akkor ez a felelősség továbbra is engem fog terhelni, mert senkit se találtak a helyemre. Pár hétig visszajön a régi vezető, akinek köszönhetően találkoztunk, de utána vészesetén mindenképpen elérhetőnek kell lennem otthon.
- Nem mondta még neked egyetlen ember se, hogy ne szólj bele egy terhesnő étkezéseibe, mert esélyesen vita lesz belőle? Ha éhes vagyok, akkor eszem. Ha nutellás kenyeret akarok uborkával enni, akkor azt fogom enni és kész. – morogtam az orrom alatt, mert nem ez volt az első esett, hogy szóba jött a megváltozott és eléggé furának mondható étkezési szokásaim. Nem szerettem, ha felhozza ezeket. Már éppen megörülnék neki, hogy tényleg meggondolta magát, de pillanatok alatt leesik, hogy nem is azért kellett neki a zacskó. – Lehet benne szemét, akkor se érdekel. Finom és mi élvezzük. Nem tetszik, akkor ne nézd. – kezdtem egyre inkább morgóssá válni. Mit kell ennyire aggódnia? Az orvos is megmondta, ha valami nem esik jól a babának, akkor azt én se fogom megenni. Eléggé összehangolódottunk ilyen téren.
- Inkább olvass háború és békét. Az is eléggé vaskos és még viszonylag izgalmasnak is mondják. Lehet azzal jobban járnál, mint azokkal a névkönyvekkel. Egyáltalán miért nem tudunk neten keresni, vagy megnézni a felmenőid nevét? Biztosan akadna ott is valami különleges francia név. – eleinte még én is élveztem, de aztán eljutottunk a könyvfeléhez és egyre többször aludtam be rajta. Már egy egész listánk volt lehetséges nevekből, de még mindig nézelődni kellett. Nem értettem, hogy minek. Lehet az volt a gond, hogy én az árvaházban kaptam a nevemet és imádtam. A kicsi is szeretni fogja, ha nem valami hülyeséget adunk neki.
- Látod, ezt mondom. Nézzünk körbe a feljebb menőid között. – köszönöm, hogy megerősített benne, de esélyesen ezt is meg fogja vétózni. Nem értem, hogy miért, de már kíváncsian vártam, hogy ez az ötlet miért nem jó és miért jobb a könyv.
Megtorpanok az utca közepén, miközben a pillantásom sok jóról nem árulkodik. Dühösen fürkészem őt, miközben próbálom eltűntetni a táskámból kilogó kekszeszacskó látványát. – Ha még egyszer felhozod, hogy mennyit eszem, vagy éppen mit eszek, akkor mehetsz egyedül is! Tökéletesen megleszek a babaházamba is, ott legalább nem köt belém senki se és annyi szennyet ehetek, amennyit csak akarok!!!! – fújtattam dühösen, mint egy sárkány, miközben a pocakomat cirógattam. Láttam az emberek pillantását „Részvétünk haver!” vagy „Ezt szépen elcseszted have!” nézéseket kapott Jake. – Komolyan beszélek Jake! Miért nem tudsz leakadni arról, hogy mit eszem? Az orvos is megmondta, hogy egyem, ami jól esik, vagy azért menjek el ebédelni veled, hogy helyettem is dönthess?! – abszurd volt, de miért ne? Ha már ennyire érdekli őt, hogy mit is eszem, akkor lehet ez lesz a következő lépcső. Végül duzzogva, de beültem a kocsiba. Esélyesen nem sokat szóltam hozzá, ha addigra nem sikerült megbékítenie. Amikor pedig megérkeztünk, akkor még mindig morcosan szálltam ki a kocsiból.
- Biztos, hogy beszeretnél menni velem, vagy netán szégyellni fogsz, bosszankodni amiatt, hogy mit eszem???? – tettem fel a kérdést kicsit hisztisen, de ez mind a hormonok számlájára volt írható. Ilyenkor a nők többsége alapból is érzékenyebb. Pláne, ha az étkezésüket említik.


■■  ahwie  ■■ creditwhen i'm alone, i think of so many things to say to you, when I have a chance to tell you. I go speechless.
Igazságügy
avatar
● ● Posztok száma :
90
● ● Reag szám :
76
● ● Keresem :
∫∫ The one that drives the whirlwind into my way
● ● karakter arca :
∫∫ Elçin Sangu


Témanyitás ✥ Re: Jogi Klinika ••
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Ajánlott tartalom
✥ ✥

Jogi Klinika
Second Chance frpg
3 / 3 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 03. Üdvözöllek Párizsban :: Belváros-