Raquel | badass student
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

Raquel | badass student

● ●

● ● Raquel | badass student  EmptyCsüt. Aug. 31, 2017 5:26 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Raquel ***

Karakter arca;;
Keira Knightley
-
Csoport;;
Tanuló
-
Életkor;;
18
-
Foglalkozás;;
amit szeretnél
-

» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Kedves Raquel, hol is kezdjem.
Minden áldott reggel lenyúltam a taxidat. Olyan jó érzés volt, hogy az utolsó autóba belehuppanni és elhajtani, miközben te eszeveszettül mutogattál és kiabáltál. Felkeltve mindenki figyelmét. De hát már maga a megjelenésed sem egyszerű. A kocsim eddig szervizben volt, na mindegy. A lényeg, hogy a fuvarodat immáron megtarthatod. De nekem most új hobbit kellet kitalálnom, hogy mivel bosszanthatnálak. Ismeretségünk eddig abból állt, hogy reggelente borsot törtem az orrod alá. Aztán rájöttem, hogy minden reggel látlak egy fánkkal a kezedben, most aztán megvagy! Rájöttem, hogy melyik boltba szoktál betérni valami harapni valóért. Peched volt, hogy a megszokások rabja vagy. Így aztán nem volt nehéz mindig előtted felkelni és megvásárolni a fánkokat. Sosem hagytam neked, már az is élvezettel töltött el, hogy láttam, hogy barna szemeid elködösülnek a méregtől.
Egyik este elmentem mulatni, úgy voltam vele, hogy most már szabad és nem is érdekel senki véleménye. Szóval pár kör után kimentem a taxikhoz, és ott voltál. Most már nem volt menekvés, elkezdtél kiabálni velem, de most nem voltam genyó, megengedtem, hogy beszállj a kocsiba mellém, osztozzunk rajta. Én viszont aznap nem akartam rajtad osztozkodni, a taxis úgy nézet rád, mint aki nyomban felfal. Nem is kellet több, a beszélgetésünk hamar csillapodott, hiszen eddig mindig veszekedtünk.  Szó szót követet, érintést érints. Nem kell elmondanom, hogy másnap fejfájással és egy bocsáss meg üzenettel elváltunk, a taxidat utoljára lenyúltam, hogy másnaposan és migrénnel küzdve az egyetemen beérjek az első órára. Minden rendben is volt, míg az osztály névsorban nem egy ismerős név köszönt rám. Felnéztem és ott ültél elégedett arccal a körmeidet nézegetve. Célozva hogy tegnap összekarmoltad a hátam.
Én nem vagyok elégedett, hiszen a munkám és a megbecsülésem a tét. Te zsarolni akarsz? Kapcsolatot? Nem vagyok egy kapcsolat párti figura.

/minden más a megalkotóra van bízva, tömören csak ennyi. Ha megérkeztél nyugodtan jelezz, repülök elolvasni és válaszolni. Sok izgalmas játék és még több civódás várható. Raquel | badass student  3120448494

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-