Mr Ő
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 53 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 53 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Mr Ő EmptySzomb. Szept. 02, 2017 12:37 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Mr.Ő

Karakter arca;;
Nolan G. Funk
Csoport;;
Média-Művészet
Életkor;;
29-30
Foglalkozás;;
Színész

» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Sokan azt mondják, de leginkább a barátnőm, Lola, hogy apa-komplexusom van. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy nálam idősebb férfiak iránt táplálok gyerekes rajongást, és a korosztályomat szinte észre sem veszem.Nem meglepő a kijelentés, tekintettel arra, hogy a bátyám a gyámom immáron öt éve, amióta a szüleink meghaltak. Világ életemben nagyon apás voltam, és mióta ő már nincs közöttünk, a hiánya valószínű ilyen módon is megvisel. Felipe, a bátyám, egy ideig azt fontolgatta, hogy pszichológushoz visz, végül azt hiszem annak köszönhetően, hogy kijelentettem, nem létezik doki, akit ne készítnék ki záros határidőn belül, letett róla. Nem vagyok egyszerű eset, néha tényleg roppant zűrös tudok lenni, vannak dolgok, amikben hihetetlenül gyerekes, de nagyon lelkes is egyben.Máskor meg túlságosan felnőtt fejjel gondolkodom.Picit összezavarodtam az évek alatt azt hiszem.
No és itt jössz a képbe te. Ismert színészként tartanak számon az országban. Veled van tele a tévé az újságok és az internet. Nagyjából hat éve vagy jelen a médiában: korábban színpadi színész voltál csupán, később felfedezett magának a filmgyártás, innen pedig már egyenes út volt az ismertség. A külvilág számára játszod a szerepet, amelyet megszoktak tőled, de valójában nem olyan vagy amilyennek mutatod magad...tipikus színészbetegség. Harminc éves korodra számos hazai elismerést begyűjtöttél, azt lehet mondani, hogy a karriered felfelé ível. Egy éve kezdődött nálam az egész. Eleinte a szokásos rajongás....de ez egyre merészebb és furcsább méreteket öltött. Legutóbb az unokahúgodnak kiadva magam bejutottam az egyik filmforgatásra, de volt olyan alkalom, amikor ott gubbasztottam órákat is az egyik helyszínen, csakhogy én nyomhassam a kezedbe a kávét. Tudom, ez már beteges, és néha ijesztő méreteket ölt, de képtelen vagyok abbahagyni. Volt olyan amikor megfenyegettél, hogy távoltartási végzést kérsz ellenem, ha nem hagyom ezt abba, de aztán csak álltam ott, a hülye kötött sálat gyűrögetve és azt próbáltam elmagyarázni, hogy én csak egyszerűen találkozni akartam veled. Megígértem, hogy befejezem, hogy nem megyek többé a közeledbe.Amúgy sem zaklattalak, és sosem az otthonodban, mindig nyilvános helyen...szóval nem akartam én semmi rosszat. Egy hét után végül megcsörrent a telefonom. Gőzöm sincs honnan tudtad meg a számomat...szóval az mondtad kezd már hiányozni a zaklató lökött kiscsaj a rémes ronda színes sáljaival, meg az idétlen vicceivel a közeledből….össze kéne futni. Fuh, hát nem is tudom hirtelen mit mondjak? Egyrészt nagyon jó, másrészt meg...szóval az addig oké, hogy követtelek, de mit fogok csinálni egy találkozón? Meg aztán ott van még a másik bökkenő: a bátyám. Egy kemény tizessel vagy idősebb nálam...Felipe, a bátyám ki fog térni a hitéből. Azt  hiszem nem vetnék jó fényt a karrieredre sem...de mi a fenének élem én magam bele ebbe? Csak egy találkozót kérték, nem a kezemet...lehet így egyszerűbbnek tartod lerázni engem. Baromi sok kérdés maradna nyitva....de mindezt csak akkor tudjuk meg ha elhozod nekem a karaktert.
A megalkotó elég sok tekintetben kap szabad kezet...tovább is plotolhatunk, ha befutottál, érdekelnek a te ötleteid is, gyúrjuk össze együtt a karaktert. PB tekintetében erős érvekkel kell előállnod, hogy lemondjak Mr Funk-ról, de természetesen nincs kőből a szívem, ha jobb ötleted van rukkolj elő vele! A lényeg, hogy engedd kicsit, hogy rajongjak érted, ne akard olyan könnyen adni magad. Elvégre néha érdekes lehet az amikor egy nő fut a férfi után….  nyelves Szóval legyél a Zűr másik fele és gyere! Vidámabb hangvételű játékokra számíts, de ha eljön az idő drámázhatunk is. Mr Ő 3120448494

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket: Egyelőre én, hogy rajonghassak!

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-