» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Te vagy az egyetlen olyan személy a régi életemből, a családomból akik miatt még képes lennék magam Deveraux-nak mondani. Te vagy az egyetlen testvérem akivel mindig kifogástalan volt a kapcsolatunk. Hiába az a pár év korkülönbség olyanok vagyunk mintha egyek volnánk. Mindig tudjuk mire gondol a másik anélkül, hogy kimondaná és tudjuk azt is ha valami nincs rendben. Annyi idő eltelt már, hogy eljöttem otthonról és nevet változtattam, de téged nem tudlak kiverni a fejemből. Mindennap gondolok rád és remélem, hogy egyszer képes leszel megértein miért tűntem el szó nélkül. Most viszont az Alex ügy ráébresztett, hogy a család mindennél fontosabb. Éppen ezért szeretném felvenni a kapcsolatot veled és újra az a húgod lenni akinek egykor azt mondtad, hogy történjék is bármi, te örökké a hős lovagja leszel aki mindig szeretni fogja és védelmezni.
// A leírtakon kívül semmit nem mondanék megkötöttnek. Mindenesetre szeretném ha nem törvényen kívüli lenne, és valami eliteb munkát végezne, mint a "köznép". A pb-t nagyon-nagyo szeretném, de ha tudsz jobbat alkudhatunk. Iszonyatosan várom már, szóval SIESS!!!