» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Az életem romokban, az álcám kezd darabjaira hullani és minden akkor kezdődött amikor te újra megjelentél az életemben. Fogalmad sincs arról mekkora zűrzavart okoztál azzal, hogy gyanútlanul betévedtél abba az étterembe ahol dolgozom. Te úgy tudtad, mint mindenki más, hogy elutaztam Amerikába és ott élek boldogan. Ugyanis a szüleim mindenkinek ezt mondták és a bátyám ezt mesélte be neked is. Nem akarták,
hogy megtudja a "világ" hogy egy szó nélkül hátrahagytam őket. Így amikor újra láttuk egymást, mind a ketten alaposan meglepődtünk. De mivel te lehetsz a kapocs a testvéremhez, így a közelemben szerettelek volna tartani. Ami valljuk be nem volt életem legjobb döntése, mivel egy héttel később már az ágyamban ébredtél és mosolyogva húztad át minden eddigi tervemet.
//Ami azt illeti nem szeretnék semmi többet megszabni a megalkotónak. Ő lenne a testvérem legjobb barátja és az én keszekusza és talán a jövőben komollyá forduló kapcsolatom. A pb témában nem nagyon szeretnék egyezkedni, de persze meggyőzhető vagyok
Csupán az az egy kérésem lenne, hogy ne egy századik alvó karakterként regisztráld fel,
hanem játssz is.
Ha még így is tetszik a karakter akkor ne fogd vissza magad! Ha pedig megérkeztél akkor nyugodtan dobálj meg egy üzenettel