» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz: A bátyám vagy, az egyetlen ember aki a családunkból megmaradt. Vagyis nem teljesen, hiszen apánk valahol él Franciaországban a cuki kis családjával, de egyikünket sem érdekeli mi van vele. Anyánk halála után engem apánkhoz vittek, de megszöktem tőle és hozzád menekültem, 13 éves voltam. Próbáltál távol tartani az üzletedtől, csak fél szavakból tudtam csupán, hogy mivel foglalkozol. Mindig jó viszonyt ápultunk, a magad módján gondoskodtál rólam. Bárkit képes lennék kiiktatni aki a csöpp kis húgoddal baszakodik. Körülbelül három évet éltem az oltalmad alatt, amíg téged el nem fogtak és be nem zártak. Lassan tíz éve már, hogy börtönben kellene lenned, viszont nem vagy. Elengedtek vagy megszöktél az csakis rajtad áll. Nem tudom a börtön mennyit változtatott rajtad, milyen ember vagy most. Ahogyan azt sem tudom hogyan fogunk viszonyulni egymáshoz. Felnőttem, megálltam a saját lábamon, de nagy szükségem van egy oltalmazóra, egy mesterre. Gyere, toppanj be az életembe és legyen olyan minden mint régen.
// nem szeretném megkötni az alkotó kezét, néhány apróságot leszámítva mindenben szabad kezet kap. A PB csak javaslat, változtatható, de kérlek ne nyálas, szépfiút válassz neki, az nem illene a kaliberéhez. A kor, a kapcsolatunk milyensége és a csoport kötött.//
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket: ééén...és Tiki is örülne neked *-*
SzabadFoglaltElkelt
Edgard Bármi
Karakter arca;;
Stephen James
Keno Weidner
Csoport;;
Törvényen kívüli
csak az
Életkor;;
25
30
Foglalkozás;;
bármilyen
alvilági
» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz: A neved ismert az alvilág emberei körében. Te vagy az egyik legjobb barátom, mindig számíthatunk egymásra lelkileg és testileg egyaránt. Te tartod a környék legjobb buliját, mindig folyik nálad a sör, drog és minden ami szem szájnak ingere. Megválogatod a barátaidat, nehezen bízol meg az meberekben éppen ezért akit a bizalmadba fogadsz az nagyon szerencsésnek érezheti magát. Nincs közöttünk semmilyen mély, szerelmi érzelem, csak barátok vagyunk. Vonzódunk egymáshoz az igaz, és egyikünk sem mondana soha nemet a másiknak. Ami kell az kell nem igaz? Tudom, hogy tűzbe tennéd értem a kezed és én is ugyanennyire bízom benned.
// nem szeretném megkötni az alkotó kezét, néhány apróságot leszámítva mindenben szabad kezet kap. A PB csak javaslat, változtatható, ahogyan a neve is, ha nagyon nem tetszik, de kérlek ne nyálas, szépfiút válassz neki, az nem illene a kaliberéhez. a kapcsolatunk milyensége és a csoport kötött. Nem szerelmi szálra keresem, csak egy jó barát mindenféle extrával. //
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket: Én, nagyon *-* és szerintem Timo is
SzabadFoglaltElkelt
Amit szretnél
Karakter arca;;
Nick Bateman
Bradley James
Csoport;;
Egészségügy
-
Életkor;;
30
35
Foglalkozás;;
pszichológus
-
» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Te vagy a pszichológusm akinek az a dolga, hogy hetente jelentésekkel bombázza a felügyelőtisztem. Nem sokat tudunk egymásról, hetente találkozunk két órát amikor nekem az életemről és a fejlődésemről kellene beszélgetnünk. Viszont találtunk valami sokkal jobb elfoglaltságot, te megkapod tőlem amit szeretnél, cserébe hamis jelentéseket írsz a fejlődésemről. Annyit tudok, hogy menyasszonyod van, akit bár nagyon szeretsz de valami miatt egyre hűvösebb a kapcsolatotok. Nem fogom lekötni az alkotó kezét, kedvedre formálhatod csak annyi kötött, hogy te vagy az orvosom. Nekem semmi kedvem nincs ehhez az egészhez, de muszáj együttműködnöm, ha el akarom kerülni a börtönt. Én pedig el akarom, hidd el. Kompromisszumokat kell kötnünk. Benne vagy? Vagy most szólal meg benned a bűntudat és lelkiismeret?
// nem szeretném megkötni az alkotó kezét, néhány apróságot leszámítva mindenben szabad kezet kap. A PB csak javaslat, változtatható, a kapcsolatunk milyensége és a csoport kötött. Nem szerelmi szálra keresem a fiatal embert. Az ET-m olvasása ajánlott, mert az egyik főszereplője vagy, onann több információt is magadba szívhatsz. Nagyon várom *-* ha megjöttél csak dobj meg egy PM-el, hogy tudjam te vagy az *-*//