az átvert férj || tybalt girioux
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (201 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:25 am-kor volt itt.

az átvert férj || tybalt girioux

● ●

● ● az átvert férj || tybalt girioux  EmptyKedd Okt. 31, 2017 8:30 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Tybalt Girioux

● ● Karakter arca;;
Sam Claflin vagy Jensen Ackles, vagy esetleg még Armie Hammer is szóba jöhet vagy Chris Evans.... marha telhetetlen vagyok xDD

● ● Csoport;;
Média és művészet

● ● Életkor;;
33 év

● ● Foglalkozás;;
Író

» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Már lassan három éve házasok vagyunk és pontosan hét éve annak, hogy találkoztunk azon a bolha piacon, ami Párizs egyik szűk utcájában található a mai napig. Neked megtetszett egy ósdi, második világháborús lámpa, én pedig már épp a magamévá tettem, mikor leszólítottál. Kettőnkre vall, hogy az utca kellős közepén kezdtünk egy vitatkozni. Egyikünk sem engedett a saját igazából és végül egy lámpabúrával mentem haza. Nálad maradt a talpa, így volt indokod arra, hogy hazáig kövess és addig faggatózz míg eljárjon a szám. Megadtam a telefonszámom abban a reményben, hogy eszedbe sincs majd felhívni. Pechemre nem így lett és mire felértem az aprócska lakásomba, már csörgött is a telefon. A többi már történelem…
Jelenünk cseppet sem boldog, hisz néhány hónappal ezelőtt méhnyakrákot diagnosztizáltak nálam. Egy időre úgy éreztem, el kell tőled távolodnom és ez bizony a házasságunk rovására ment. Te jártad a saját utad, én viszont úgy éreztem, nekem nem elég Párizs szűk utcáit rónom, hogy kitisztuljon a fejem. Elhagytam az országot néhány hónapra és most, hogy újra visszatértem, közölnöm kell veled a szörnyű hírt. Értetlenül álltál az eltűnésem előtt és hidd el drágám, én sem így terveztem, de fojtogatott a bűntudat.
A titok, melyet azóta is őrzök, egyre inkább a felszínre kíván bukni. Nem sokáig tarthatom magamban, hisz a férjem vagy. Jogod van tudni, hogy a közös gyermekünkkel voltam terhes, mielőtt ez a nyavaja felütötte volna fejét a szervezetemben. Hogy azóta is gyötröm magam. Észrevehettem volna a jeleket és talán valahogy, valamilyen csoda folytán megmenthettem volna az életét.
Visszatértem Párizsba, minden előjel nélkül és fogalmam sincs, hogy fogadsz majd. Minden bizonnyal gyűlölni fogsz és nem fogod érteni, miért menekültem el. Meg tudom magyarázni, csak nem olyan könnyű.

A pb-k közül szeretném, ha választanál, bár meggyőzhető vagyok, alkudozni ér. Férfias pb-t szeretnék, nyers és erős legyen, de írói mivoltából adódóan gyengéd és érzékeny is egyben.
A név változtatható, csak egy ötlet.
Siess, mert nagyon várlak.
*______*
Annyi ötletem van, amit szeretnék megvalósítani, talán nem lesz happy end a vége, talán nem lesznek már soha többet együtt, talán Tybalt nem lesz többé férj!
Szeretem a mély, izgalmas, lassú lefolyású játékokat, szóval erre nem árt felkészülni. (:

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Egyelőre csak én várom,de én NAGYON

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-