Mi amor
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Mi amor EmptyKedd Okt. 31, 2017 11:55 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Vesper Foley

● ● Karakter arca;;
Stephen James

● ● Csoport;;
Törvényen kívüliek

● ● Életkor;;
26-28

● ● Foglalkozás;;
Bérgyilkos

» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
A mi találkozásunk nem az a tipikus romantikus rózsa adogatós, nyálas "jajvéletlenleöntöttelekkávéval" sztori. Egy éve, amikor este hazafelé tartottam a munkából megláttam valami illegális találkát, fogalmam sincs, hogy mi volt. Azt hittem összeült pár narkós gyerek aztán kész, de mivel ezután nem sokkal megjelentél, hogy kinyírj rájöttem mennyire komoly a helyzet. Nem tudom, hogy mennyit kaptál volna azért ha golyót eresztesz a fejembe. Azt se tudom, hogy mit tetszett meg bennem annyira, hogy ne végezz ki - dehogynem tudom x3 -, a lényeg, hogy nem tetted meg. Vérengzés helyett sikerült egymásra találnunk, aztán hogy mindketten életben maradjunk leléptünk Franciaországba. Egy évig minden teljesen tökéletes volt. Túl tökéletes. Ugyanúgy nyiffantgattad az embereket, de ez engem rohadtul nem érdekelt. Leszartam, hogy mennyire nyálas lesz az egész. Nem gondoltam volna, hogy az első szerelmem egy bérgyilkos lesz, azt meg pláne nem, hogy majdnem meg is ölt.
Egy év nem túl hosszú idő, de ahhoz bőven elég volt, hogy elhanyagoltnak érezzem magam. Alig voltál itthon, persze tudtam, hogy ezt értünk teszed, de nem bírtam magammal mit kezdeni. Ez nem lehet mentség a megcsalásra. Azzal feküdtem le, aki segített nekünk anno elmenekülni. Nem tudtam, hogy az egészet videóra veszi és elküldi neked. Nem tehettem mást...féltem, hogy mi lesz ha találkozunk, mi lesz ha a szemedbe kell néznem. Meghalni se szerettem volna, ezért Párizsba mentem. Nem hívtalak fel, elvittem az egyik bankkártyádat, ha már én ilyen csóró vagyok. Te valószínűleg nemsokára megtalálsz, és rajtad múlik, hogy merre tovább. Már ha túlélem.

// A vezetéknév változtatható, de a PB-hez ragaszkodom  Laughing Nagyon várlak, rögtön egy drámás játékkal kezdenénk  Rolling Eyes A lapomban részletesebb infókat is találsz  iloveu Gyere Vespi  Mi amor 3678187075  ahwie //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, de nagyon *-*

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-