A húg - The perfect lil' sis'
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 77 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 77 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

A húg - The perfect lil' sis'

● ●

● ● A húg - The perfect lil' sis' EmptyCsüt. Nov. 09, 2017 10:56 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Carole Arianne Leclair

● ● Karakter arca;;
Teljesen rád bízom. A színésznőkben nem vagyok jó. A húg - The perfect lil' sis' 3120448494

● ● Csoport;;
Eredetileg Elit, de lehet, hogy váltott?

● ● Életkor;;
19 év

● ● Foglalkozás;;
Amit választasz magadnak.

» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Habár nagy a korkülönbség közöttünk, mindig igyekeztem a lehető legjobb bratyó lenni, mikor éppen nem valami őrültségen törtem a fejemet. Annak ellenére, hogy mindig egyik bajból a másikba igyekeztem kerülni, ha arról volt szó, hogy te tennél bármi ilyesmit, mindig igyekeztelek lebeszélni. Valószínűleg kicsivel többet foglalkoztam veled, mint ami hétköznapi esetben egészséges, hiszen egy testvéremet már elveszítettem, ami rendesen megviselt. Ráadásul próbáltam kompenzálni ezt a szeretet nevezetű dolgot, amit a szüleink hírből sem ismernek.

Az ET-met érdemes elolvasnod. Szándékosan keveset írtam rólad, hogy minél nagyobb szabadságot adjak neked. Biztos vagyok benne, bármilyen leszel is, tökéletesnek foglak tartani. Wink A részleteket megbeszéljük, ha már megérkeztél. Nagyon várlak! És szerintem nem egyedül vagyok ezzel. Szép nagy a családunk, ott köröznek a játéktéren, mint a keselyűk.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet

Isabelle Bardot (unokatesvér), és természetesen én

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-