» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Az ügynököm vagy. Eredetileg francia. Másfél éve jöttél Londonba, ahol találkoztál velem és felajánlottad, hogy segítesz nekem befutni a modell szakmában, ha tényleg ez az az élet, amit szeretnék magamnak és ha hajlandó vagyok áldozatokat hozni érte. 18 éves fejjel a lehető legkönnyebb munkának tűnt, ami erkölcsileg nem elítélendő, de mégis jól fizet. Befolyásos ember vagy, dörzsölt és manipulatív. Hamar meghódítottál, aztán Párizsba csábítottál, én pedig végül beleegyeztem, mert hittem neked. Hittem abban, hogy itt több lehetőség vár rám. Hálás voltam neked, láttam, hogy értesz ahhoz, amit csinálsz, de ki is derült, hogy a szakmai híred megelőz. A botrányaid is. Bennem láttad a lehetőséget, én vagyok az arany tojást tojó tyúkod, akivel képes lehetsz visszaszerezni a tekintélyedet. Az elejétől fogva kihasználtál, megcsillogtattad a lehetőséget és látva, hogy ráharaptam, nem volt már kérdéses számodra, hogy én leszek az új belépőd a címlapokra. Csakhogy időközben szakítottunk, én pedig terhes vagyok. Nem tőled, de abban az esetben sem hatna meg téged túlságosan a tény, hogy egy életet hordozok a méhemben. Az utadban áll, ezért az elejétől fogva amellett kampányolsz, hogy vetessem el. Nem sikerült rábeszélned, és talán sejted azt is, hogy mit tervezek, így a kezedbe vetted az irányítást. Látszólag támogatóm vagy, a hátam mögött viszont messzire mész annak érdekében, hogy minden a te terveid szerint alakuljon.
Mikor jövök rá, hogy milyen álnok vagy? Meddig vagy hajlandó menni? Van neked lelkiismereted vagy ilyenkor elcsomagolod valahová?
Gyere csak, Val is biztos elkap majd téged..