● ● Foglalkozás;;
Rád bízom
» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Emlékszel, amikor azt mondtad, "tanulj meg vezetni, a nagy játékosok négy keréken gurulnak"? Igazad volt. A bizniszt valaki le is kell bonyolítsa. Amikor kiábrándulsz a drogok világából, amikor tudod, hogy az igazán nagy halak sosem hagynak érvényesülni ezen a piacon, mert nagy mennyiségekben már a kőgazdagok uralják a terepet. De te megmutattad, merre menjek tovább. Hálás vagyok neked, tesó. Talán volt időszak, amikor nem értettünk mindenben egyet. Most sem értünk mindenben egyet, de ezzel nincs baj. Ha valamit előkészítek és neked nem tetszik, szólsz érte. Tudod, hogy alapos vagyok, tudod, hogy majdnem mindent figyelembe veszek. De te remekül átlátod a gyenge pontokat. Amióta nem én bonyolítom le a fuvart, beültél a helyemre. De imádod. És az illegális versenyeket is, megveszel érte. De hisz tudod, imádjuk olykor a száguldást, sokszor kérkedsz vele, milyen fasza sofőr vagy. Én pedig teljes biztonsággal ülök be melléd a legújabb lopott kocsidba kipróbálni azt, hogy driftelsz már. Érzed az égett gumi szagát? Hogyne érezném. Egyszer majdnem kiszálltam... tudod, amikor egy fickó arcát lefüstölték a gumival. Mi mind más területen mozgunk már, de tudod talán ezért is tartunk annyira össze. Egymást segítjük, jó csapat vagyunk. Család vagyunk. Kölyök, nem égetted meg magad? Annyi mondanivalónk van egymásnak, mennyi zsernyákot ráztál már le? Mi lett a nagy biznisszel, amit mindig meséltél? Te szaladtál a leggyorsabban, amikor meghallottad érkezésem hírét. Vajon a bizalmunk is ilyen töretlen mint a barátságunk?
// A pb nem kötött, ha tudsz bárkit, akit el tudsz ide képzelni, nyugodtan cseréld le, a lényeg, hogy feka legyen ^^//
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én nagyon várlak és Claire