Antonio Rossi
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (201 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:25 am-kor volt itt.

● ●

● ● Antonio Rossi EmptySzomb. Dec. 30, 2017 12:32 am
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Antonio Rossi

● ● Karakter arca;;
michiel huisman, robert downey jr

● ● Csoport;;
amit szeretnél

● ● Életkor;;
38+

● ● Foglalkozás;;
van egy olasz éttermed

» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Te vagy a férfi, aki hosszú idő óta először képes volt mosolyt csalni az arcomra. nem titkolózom előtted, tudod, amit rajtad kívül oly kevesen, hogy Alex a fiam és hogy egyetlen egy vágyam, hogy a felügyeleti jogot a magaménak tudhassam. Azt is tudod, hogy úgy mondtam igent a házassági ajánlatodra, hogy a szerelem akár egy parányi szikrája is ott pattogna a szívemben. Mégsem szóltál egy szót sem, körülrajongsz engem és a fiamat is. Veled tudom, hogy nem lenne semmi bajunk, biztonságban tartanál minket, szeretnél minket. Mégis ódzkodok az esküvő egyre csak közelgő dátumától.
Tudod, én is szeretlek téged, de legfőképp tisztellek, és hiszem, hogy egyszer majd viszonozni tudom mindazt, amit tőled kapok. Nem fogadtam volna el a gyűrűt, ha nem törekednék rá. Nem akarlak kihasználni, hisz te vagy a világ talán legjobb embere, annyi nő tenné össze a két kezét, ha csak szóba állnál velük. Szerelmes vagy, vagy csak jól tetteted?! Én azt sem bánom.
Nem vagy már újdonság az életemben, tizennégy hónapja sétáltál be először a pékség ajtaján, azóta ismerjük egymást. Harminckét alkalommal kérted ugyanazt a szendvicset.. Minden áldott reggel bejöttél érte. Pedig szakács vagy, azóta már meggyőződtem róla, hogy klasszisokkal finomabb az, amit te csinálsz.. De legalább tudom, hogy a pestos a kedvenced. Három hónapja kértél feleségül, én pedig habozás nélkül mondtam igent, hisz a szüleim is kedvelnek, pedig ez aztán tényleg nagy szó. Apámat még az sem zavarja, hogy egy katolikus ember lesz a férjem. Nekem, a református lelkész lányának. Tudom, hogy fontos neked a vallás, hogy tiszteled a hagyományaitokat és hogy egy fantasztikus családba fogok beházasodni, mégsem vagyok boldog. Hogy te boldog vagy-e, nehéz megítélni, hiszen mindig mosolyogsz, a ráncok a szemed környékén a legmélyebbek. Idősebb vagy nálam, de sosem éreztetted velem a korkülönbséget, nem veszel fel bölcselkedő hangnemet.. Veled másnak látom az egész világot, melletted van hitem.

/A pb csak ötlet, a név maradjon, így szerepel az ET-mben, amit mellesleg érdemes elolvasni, ha már erre jársz, mert sokkal bővebb képet kapsz Antonioról meg rólam, és kettőnk viszonyáról is. A további kérdésekre pm-ben válaszolok. Kérlek siess, nagyon várlak már! edi

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, Hazel, de gondolom Pierre-nek is lesz egy-két szava hozzád

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-