Mr. Detective
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (201 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 6:25 am-kor volt itt.

● ●

● ● Mr. Detective EmptyVas. Márc. 05, 2017 6:04 pm
Bejegyzés ideje

Kor:
Választott arc:
Foglalkozás:
Viszony:
Választott faj:
150-200/+ éves
Egyeztethető
Nyomozó (férfi)
Elsődlegesen munkatárs & segítő
Csak ne ember

Rád bízom a nevet

Nem kedvelnek téged itt, vagy talán a legjobb szó az lenne rád, hogy rühellnek a társaid, így nem is csoda, hogy magányos farkas vagy az őrsön. Téged persze ez nem zavart, ahogyan a kollégáid vagy éppen a főnökeid véleménye se, de aztán megjelentem én az őrsön és minden a fejetetejére állt. Hazudtam, de senki se jött rá, míg végül meg nem nyertük egymást társaknak. Te nyomozol a meghalt lány ügyében is, mint ahogyan más frissebb esetek ügyében is, de persze fogalmam sincs arról, hogy valójában te se az vagy, akinek mondod magad. Ahogyan te se dörgölted még az orrom alá, hogy pontosan tudod, hogy hazudok és simán kirúgathatnál. Persze ha tudnám, akkor se túlzottan érdekelne, de így már csak az a kérdés, hogy miért nem árulsz be, vajon mit akarsz a hallgatásodért kérni?
Sokan korruptnak hisznek, én csak vadbaromnak, aki ha meghalna, akkor még a világ is megkönnyebbülne. A szavaim nem túlzottan hatnak meg, ahogyan a nem tetszéseim se, de persze az se sokat lendít a kapcsolatunkon, hogy mind a ketten makacsok vagyunk akár az őszvér és jobb szeretünk az utasításokra fittyet hányni, csak valahogy mindig másképpen tennénk meg ezt.  Ahogyan nem egyszer volt már az őrs vagy éppen más hely hangos miattunk, ahogyan szinte megöltük egymást. Egyik este, amikor a kocsmába beültünk, akkor megkóstoltattam a fejeddel a bárpultot is, amikor célozgatni próbáltál vagy éppen sértegetni. Részben néha olyan érzésem van, hogy azért csinálod mindezt, hogy végre eltűnjek, máskor meg olyan, mintha aggódnál. Kész röhej, hiszen miért is tennél ilyet? Fogalmam nincs arról, hogy ismerted az apámat, aki eltűnt, de a pletykák szerint nagyon is él. Az ellenségeinek meg pont kapóra jönne az, hogy itt a lánya, hogy vele előcsalják, de te megígérted, hogy vigyázni fogsz rá. Te jutattad ki anyámat is egykoron a városból az államokba, de talán benned is kettőség él. Mintha a taplóságot jégpáncélja néha repedne, ami engem annyira nem izgat. Csak az igazságot akarom tudni, hogy kiölte meg és mi történt Lyannaval. Ahogyan azt se sejtem, hogy nem az elmém játszik velem, hanem látó vagyok és még ezernyi titok lappang az igazi felmenőim között, mint azt bárki is hinné.

Pandora Jasmine Fournier
Pandora Jasmine Fournier
Elit
● ●
● ● Posztok száma :
906
● ● Avatar alany :
✶Morgan Crabtree (Emblu)
● ● Keresem :
● ● :
Mr. Detective Tumblr_pmdc74mVLW1v1dc6ao2_250

● ●

● ● Mr. Detective EmptyHétf. Márc. 06, 2017 4:49 pm
Bejegyzés ideje

- elkelt karakter -
Pandora Jasmine Fournier
Pandora Jasmine Fournier
Elit
● ●
● ● Posztok száma :
906
● ● Avatar alany :
✶Morgan Crabtree (Emblu)
● ● Keresem :
● ● :
Mr. Detective Tumblr_pmdc74mVLW1v1dc6ao2_250

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: karakterpiac :: Akiket nagyon várnak :: Elkelt karakterek-