Enily Ratajkowsky, Giza Lagarce, vagy bárki akit végül választunk
● ● Csoport;;
tök mindegy
● ● Életkor;;
27
● ● Foglalkozás;;
találd ki te
» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Kedves Feleségem,
olyan szépen indult minden, annyira zökkenőmentesnek ígérkezett az egész. Hiszen el tudnál képzelni nálunk tökéletesebbet, el tudnád képzelni az életedet nélkülem? Én nehezen tudnálak elengedni, s képtelen lennék búcsút inteni az akaratos vitatkozásnak, azt azt követő békülésnek, annak hogy bárhol képesek vagyunk hatalmas veszekedésbe kezdeni, tányértörést s jelentet rendezni, majd újra egymásra találni. Nem vagyunk tökéletesek, nem vagyunk mindig jók együtt. De mégis csak a nejem vagy, és szeretlek. De emlékszem a nászéjszakára, emlékszem a bűnre amibe beleestünk, s tudom te ugyanúgy emlékszel r. De bárcsak tudnám, hogy mi jár a fejedben, hogy gondolsz-e még Franciscora, hogy képes voltál-e akkor megkülönböztetni minket? Az biztos, hogy én azóta még elviselhetetlenebb lettem, féltékeny döggé váltam, aki szeretne téged ketrecbe zárni. Képes leszünk-e rendbe tenni minden?
// Szóval ha itt vagy, küldj egy pmet és ott jobban kifejtem, hogy mire gondoltam. Viszont figyelmeztetnélek, hogy azét elég beteg plot ötletem van, s ha te ezt nem bírnád el kérlek ne regisztrálj, de amúgy rettenetesen várlak!!! Továbbá minden tökre megbeszélés tárgya, én szeretném ha majd zöldágra vergődnének a házasságukban, de addig rögös út vezet. Szeretném azt is a tudomásodra adni, hogy a kapcsolatuk nem mézes-mázos cukorral van teleszórva, s nem is egy habos sütemény. Sokkal inkább valami massza, tehát várhatóak további csalódások nagyon mély és nagyon jó pontok. Én meg annyira várlak hogy jajj.
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én de én rettenetesen, tök sok ötletem van, meg minden *-*
SzabadFoglaltElkelt
FranciscoRomily
● ● Karakter arca;;
Tom Hardy
● ● Csoport;;
tök mindegy
● ● Életkor;;
40
● ● Foglalkozás;;
találd ki te
» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Testvér! Vajon véletlen-e, hogy mindig ott voltál nekem? A születéskor, az első lépéskor, az első szerelemkor, az első füvesciginél, a húgunk születésénél. De ott voltál minden kis hülyeségnél, az első bukásnál, az első csalódásnál, a világ bármely pontján, de ott voltál mikor a szüleinket temettük, mikor megkértem Cece kezét. A sors fintora pedig, hogy ott voltál a nászéjszakán, hogy ugyan abban részesültél amiben én, s talán ez a vétkeink fizetsége számomra, hogy rád kell féltékenynek lennem, hogy téged meglátva már nem öröm jár át, hanem maró gyűlölet, mert látlak téged, látlak a nejemmel, látom ahogy elmerülsz benne, s látom ahogy ő néz rád. Bosszantó egy dolog nem? Bosszantó, hogy a köztünk lévő köteléket egy nő teszi majd tönkre, de vajon képes leszek-e megbocsájtani neked, s te képes leszel-e elfelejteni azt az éjjelt?
// Szóval ha itt vagy, küldj egy pmet és ott jobban kifejtem, hogy mire gondoltam. Viszont figyelmeztetnélek, hogy azét elég beteg plot ötletem van, s ha te ezt nem bírnád el kérlek ne regisztrálj, de amúgy rettenetesen várlak!!!
SzabadFoglaltElkelt
PrincessRomily
● ● Karakter arca;;
Alexis Ren-re gondoltam, de tökre változtatható
● ● Csoport;;
tök mindegy
● ● Életkor;;
25
● ● Foglalkozás;;
találd ki te
» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Drága-drága Princess! Mondhatnám, hogy egy csoda vagy az életemben, hogy veled lett teljes a család, hogy tökéletes és feddhetetlen vagy, de ugyan drága, hiszen tudjuk mindketten, habár téged még nem környékezett meg a Romily-kísértés, azért még is csak család tag vagy, azért mégis csak hallottál már ezt-azt, s ha még talán nem is mondod, téged is érdekel a tiltott gyümölcs íze. Szeretnélek megóvni ettől, szeretnélek megóvni magunktól, Franciscotól s magamtól, de mi van akkor Princess ha te nem akarsz védelmet, mi van akkor ha te fejest ugranál az ismerős ismeretlenbe? Tehetek én ellene bármit is, s képes leszek-e majd nemet mondani?
// Szóval ha itt vagy, küldj egy pmet és ott jobban kifejtem, hogy mire gondoltam. Viszont figyelmeztetnélek, hogy azét elég beteg plot ötletem van, s ha te ezt nem bírnád el kérlek ne regisztrálj, de amúgy rettenetesen várlak!!!